Neondreamer έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2020 9:54 pmAgio96 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2020 3:25 pmΓκαρντ: σλουκας, μαοντο λο, σπανουλης, κονιαρης, λαρε, Νικολαΐδης
Γκαρντ - φόργουορντ : μακκισικ
3: παπ, χαραλαμποπουλος
4: πρι, Σάσα, ισαια χικς/ Γιόχαν τιμαν (Άλμπα Βερολίνου)
5: χασαν, ελλις, χρηστιδης
Κάπως έτσι θα το θελα του χρόνου. Σίγουρα όχι τέλειο, αλλά ανταποκρίνεται θεωρώ στα ως τώρα δεδομένα. Κ γω πραγματικά θα θελα μπροκχοφ, γκιλ, ντιλεινι αλλά δε νομίζω ότι θα το αντέξουμε οικονομικά.:goodpost:
Ό,τι πιο πραγματιστικό έχω διαβάσει τελευταία! Εφικτότατο*, οικονομικότατο, λειτουργικότατο.
Για Μ. Λο τα λέγαμε και με basket72. Πολύ καλό πακέτο και, λογικά, με όρεξη για ομαδική καταξίωση.
*Σλουκα βέβαια, εφόσον ισχύουν έστω τα μισά περί Ρεαλ, Barca & CSKA, να τον ξεχνάμε σιγά-σιγά. Αντ' αυτού, θα πόνταρα στον Buycks, παραπλήσια χαρακτηριστικά χωρίς να εξισώνω φυσικά το επίπεδο των 2.
Πολύ σωστή η επισήμανσή σου για ΒΧ15, τον ξεχνάμε συνήθως, όπως επίσης λησμονούμε ότι οι αφοί έχουν επενδύσει στο πρόσωπό του, και δεν εννοώ μόνο στο οικονομικό.
Ωραία, τέλος, κι η πρότασή σου για Thiemann, v-f-m επιλογή ξεκάθαρα. Στο πρώτο σκέλος, αντί Hicks θα προτιμούσα -όπως έχω γράψει επανειλημμένα- Jarrod Jones, κατ' εμέ καλύτερος από Ρούμπιτ
Εντωμεταξύ τον ρουμπιτ τον είχα ξεχάσει κ δε τον έβαλα.. Αν κ όντως δε θέλω να μείνει κ προτιμώ κάποιο πιο νέο.. Ωραίος κ ο Τζόουνς μ άρεσε από τότε που παιζε στη πεζαρο στην Ιταλία κ βάζε 20 πόντους μ.ο.. Γενικά για σλουκα το βλέπω κ γω χλωμό έως απίθανο. Απλά δε μπορώ να φανταστώ τι γκαρντ μπορεί να πάρουμε μετά..