2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 02, 2020 2:03 pm

Εντωμεταξυ τι ειναι καλυτερο να ριξεις ολα τα λεφτα στους κοντους η να τα μοιρασεις σε ολο το ροστερ? εμενα ενα ροστερ με 2 μπομπατα γκαρντ μου μοιαζει καλυτερο παντως..Και παλι ακριβο βγαινει για μας βεβαια.

Σλουκας ντιλεινι σπαν κονιαρης λαρε

παπ μακισικ

Πρι βεζε +καποιον σαν τον ποιθρες με καλυτερο τριποντο

Ελλις μαρτιν

Α1 δεν προκειται να παιξουμε φετος,ακουγα και τον μελαγιες που το ελεγε με σιγουρια..Η α2 δεν θα ξαναξεκινησει οποτε μονο με wild card μπορουμε να ανεβουμε,οι εκλογες ειναι μετα τον σεπτεμβρη οποτε και να μην βγει ο βασιλακο τρεχα γυρευε τετοια εποχη.

Agio96

senior
Reactions:

Σάβ Μάιος 02, 2020 3:25 pm

shaq7 έγραψε:
Εντωμεταξυ τι ειναι καλυτερο να ριξεις ολα τα λεφτα στους κοντους η να τα μοιρασεις σε ολο το ροστερ? εμενα ενα ροστερ με 2 μπομπατα γκαρντ μου μοιαζει καλυτερο παντως..Και παλι ακριβο βγαινει για μας βεβαια.

παπ μακισικ

Ελλις μαρτιν

Α1 δεν προκειται να παιξουμε φετος,ακουγα και τον μελαγιες που το ελεγε με σιγουρια..Η α2 δεν θα ξαναξεκινησει οποτε μονο με wild card μπορουμε να ανεβουμε,οι εκλογες ειναι μετα τον σεπτεμβρη οποτε και να μην βγει ο βασιλακο τρεχα γυρευε τετοια εποχη.
Δηλαδή όλη η Ευρώπη περνάει κρίση κ μεις θα πάρουμε κ σλουκα κ ντιλεινι;; μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας.. Αν πάρεις σλουκα ετοιμάσου για λαβράκια τύπου 300χιλ το χρόνο.. Κ ευτυχώς υπάρχουν πολλά κ αξιόλογα τα οποία αξίζουν το κόπο.

Γκαρντ: σλουκας, μαοντο λο, σπανουλης, κονιαρης, λαρε, Νικολαΐδης
Γκαρντ - φόργουορντ : μακκισικ
3: παπ, χαραλαμποπουλος
4: πρι, Σάσα, ισαια χικς/ Γιόχαν τιμαν (Άλμπα Βερολίνου)
5: χασαν, ελλις, χρηστιδης

Κάπως έτσι θα το θελα του χρόνου. Σίγουρα όχι τέλειο, αλλά ανταποκρίνεται θεωρώ στα ως τώρα δεδομένα. Κ γω πραγματικά θα θελα μπροκχοφ, γκιλ, ντιλεινι αλλά δε νομίζω ότι θα το αντέξουμε οικονομικά.

basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 02, 2020 4:49 pm

Agio96 έγραψε:

Δηλαδή όλη η Ευρώπη περνάει κρίση κ μεις θα πάρουμε κ σλουκα κ ντιλεινι;; μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας.. Αν πάρεις σλουκα ετοιμάσου για λαβράκια τύπου 300χιλ το χρόνο.. Κ ευτυχώς υπάρχουν πολλά κ αξιόλογα τα οποία αξίζουν το κόπο.
Να που συμφωνούμε! :smile: Κι εγώ το βλέπω αδύνατο κ τους 2 μαζί. Με τον έναν από αυτούς θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος - στα όρια της έκπληξης.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μάιος 02, 2020 7:01 pm

Agio96 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

παπ μακισικ

Ελλις μαρτιν

Κάπως έτσι θα το θελα του χρόνου. Σίγουρα όχι τέλειο, αλλά ανταποκρίνεται θεωρώ στα ως τώρα δεδομένα. Κ γω πραγματικά θα θελα μπροκχοφ, γκιλ, ντιλεινι αλλά δε νομίζω ότι θα το αντέξουμε οικονομικά.
Κι εγω ετσι ακριβως το βλεπω το πραγμα , το καλυτερο πιθανο σεναριο για μενα είναι ένα τετοιου στυλ ροστερ. Συμφωνω..

basket72
Reactions:

Σάβ Μάιος 02, 2020 10:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 02, 2020 7:01 pm

Κι εγω ετσι ακριβως το βλεπω το πραγμα , το καλυτερο πιθανο σεναριο για μενα είναι ένα τετοιου στυλ ροστερ. Συμφωνω..
Μου αρέσει ο Λο (ως παίκτης, πάντα- γιατί εμφανισιακά δεν είναι ο τύπος μου :P ) πακέτο με τον Σλούκα,
Το όλο ρόστερ του Agio96 το βλέπω ενδιαφέρον με πολύ στοίχημα/ρίσκο βέβαια, και στο πνεύμα "ψωνίζω από τα LIDL" της κορωνοϊο-εποχής που στον Ολυμπιακό ως γνήσιοι πρωτοπόροι τη βιώνουμε 2 χρόνια τώρα. Από τότε που έφυγε ο Σφαιρό, ο προϋπολογισμός όλο και πέφτει :oops:

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Κυρ Μάιος 03, 2020 8:10 am

Aυτα που λετε agio και johnnypao ειναι σεβαστα. Βεβαια προσωπικα βλεπω διαφορετικα το θεμα των μπατζετ με τον corona virus.Το μεγαλο προβλημα στο μπατζετ για τον ολυμπιακο δεν το βλεπω. Αρχικα το μπατζετ ειναι μικρο λογο κλειστων πορτων σε παικτες ειδικα ευρωλιγκας , που σημαινει μικροτερη αγορα και πιο φθηνη.Ο Τσερι δεν εμεινε επειδη ο ολυμπιακος μπορουσε να δωσει μεχρι 200 χιλ , ο τσερι εμεινε επειδη οι μανατζερς και οι πελατες τους δεν ασχοληθηκαν με τον ολυμπιακο.Φετος ειτε φαγαμε γερη πορτα (βλεπε ντερικ γουιλιαμς που με το που ακουσε το ονομα μας εκλεισε το τηλ στον Λωτσο ) ειτε ευγενικη χυλοπιτα (βλεπε εβανς που ηθελε χρονο για το νβα) οπως και να εχει δεν μας εβλεπαν σαν θελτικο προορισμο και δεν βγαζαμε σοβαροτητα και αισθηση σιγουριας.Το μπατζετ λοιπον δεν ηταν μικρο απο επιλογη, κατεληξε να ειναι μικρο απο τις επιλογες που εκαναν οι αφοι. O Happ ακουγεται οτι τον θελει το Μιλανο και οτι μπορει να παρει Ιταλικο διαβατηριο, το buy out του φημολογειται οτι μπορει να φτασει τα 500 χιλ ευρω(εχω διαβασει αλλους να λενε οτι το buy out του ειναι λιγο πιο πανω απο 200 χιλιαδες ευρω , απο αλλους να λενε οτι εχει διαφορετικη τιμη για νβα και ομαδα ευρωλιγκας, οποτε εδω δεν ειμαι σιγουρος 100% για το ποσο).Ο Ποκουσεφσκι που δηλωσε συμμετοχη στα ντραφτ, αν η ομαδα που τον επιλεξει θελει να τον κρατησει εχει ελαχιστο buy out 1 εκατομμυριο δολαρια, το οποιο μπορει να μεγαλωσει σαν ποσο αναλογα με την θεση που θα παρει στα ντραφτ και maxαρει περιπου στα 3 εκατ. δολαρια εφοσον βρεθει στην πρωτη 5αδα.Με το νεο συμβολαιο του Πριντεζη που θα ειναι κατω του 1 μυριου ευρω και το νεο συμβολαιο του Σπανουλη, συν τα παραπανω, ο ολυμπιακος εχει καπελωσει το 20% της μειωσης του μπατζετ και το εχει απορροφησει, μην πω οτι μπορει να βρεθει και με πλεονασμα στο τελος της μερας.
Πανω σε αυτα παντα υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μας, η αλλαγη της φορολογιας απο 45% σε 22%, το οποιο επηρεαζει αμεσα το μπατζετ.

Επιπροσθετως, ο ιος πληττει ολες τις ομαδες και οχι αποκλειστικα τις ελληνικες, το οποιο σημαινει οτι πρωτον , ομαδες οπως πχ η μπαρτσελονα δεν θα εχουν την πολυτελεια να εχουν τοσο τουλαχιστον, ακριβο παγκο οσο φετος και δευτερον αναλογως τα χρηματα που μπορουν να διαθεσουν οι ομαδες, θα εχουμε ως αποτελεσμα αλλαγη στα χρηματα που μπορουν να βρουν οι παικτες.Γιατι η τιμη πηγαινει συμφωνα με την αναλογια προσφορας-ζητησης.Το βασικοτερο για την ομαδα του ολυμπιακου ειναι πως δεν εχει καποιο μεγαλο/α συμβολαιο/α το/α οποιο/α την επιβαρυνει, οπως εχουν οι υπολοιπες ομαδες της 8αδας με αποτελεσμα να ψαχνει πως θα το ξεφορτωθει ή πως θα κανει επαναδιαπραγματευση συμβολαιου. Το προβλημα ουσιαστικα που εχει ο παναθηναικος(και οχι μονο) με τον Καλαθη και τον φρεντετ(και χρησιμοποιει ως μοχλο πιεσης το οτι θα πεσει 30% το μπατζετ για να υπογραψει ο καλαθης με λιγοτερα ) δεν το εχει ο ολυμπιακος.
Οποτε συμπερασματικα ισως τα ποσα που εχουμε στο μυαλο μας για καποιους παικτες ειναι πιο χαμηλα με την σημερινη κατασταση και ισως δεν εχουν ολες οι ομαδες την ιδια ζημια με τον ιο. Απο τη δικη μου οπτικη αυτα.

Κλεινοντας να πω πως πρωτον ο Σλουκας στον ολυμπιακο δεν προκειται να βρει 2 μυρια το χρονο και οτι η ομαδα θα του προσφερει ενα ποσο μεταξυ του 1,5-1,7 μυρια , ισως κλιμακωτο.
Δευτερον επιμενω οτι το ροστερ που εχει στον ασσο Σλουκα-Κονιαρη-Νικολαιδη αρχικα δεν ειναι λειτουργικο και επιπλεον, σαν μπακ απ του βασικου ασσου αυτη τη στιγμη υπαρχει ο μπαικς αν ενεργοποιηθει η οψιον, με την οποια οψιον λενε οτι τα λεφτα που θα παρει δν ειναι λιγα και υπαρχει σκεψη να μεινει σε περιπτωση που δν βρεθει κατι καλυτερο , επομενως ουτε στον σχεδιασμο κολλαει αυτη η στελεχωση του ασσου.

Στο δικο μου μυαλο θελω ενα τετοιο ροστερ , * Ειμαι θετικος και στο να μην υπαρχει ο παικτης- μεταγραφη στο 2 αν σας φαινεται μπουκωμενο σαν ροστερ.Και φυσικα ενας ελληνας 3ο 5αρι καλοδεχουμενος.

1.Σλουκας-Μπαικς ή μεταγραφη- Κονιαρης
2. Μεταγραφη-Σπανουλης
2-3αρι. ΜακΚισικ
3.Παπ-Μεταγραφη
4.Πριντεζης -Βεζενκοφ ??
4-5αρι. Μεταγραφη
5.Ελλις-Χασαν

*Ο Χαραλαμπο εχει πολυ σοβαρο τραυματισμο, πολυ περιεργο σωμα και για μενα θελει δανεισμο σε ομαδα που θα παιζει και ευρωπη, να βρει τα πατηματα του και τον ρυθμο του.
**Ο Νικολαιδης δεν ειναι ετοιμος για την πρωτη ομαδα καλυτερα να παει σε ομαδα Α1 να ψηθει. Αυτη ειναι η αποψη μου.
***Θεωρω οτι ο Λαρετζακης προοριζοταν για τονωση του ελληνικου στοιχειου με την προοπτκη να παιζαμε Α1.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Μάιος 03, 2020 10:28 am

Και μάλιστα όσο περισσότερους παίκτες με συμβόλαιο έχει μια ομάδα τόσο δυσκολότερο θα είναι να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά. Εμείς απ΄ αυτήν την άποψη είμαστε σε τελείως πλεονεκτική θέση (πλην του Μπαλντγουίν που δεν ξέρουμε τι ισχύει).
Βλέπω επίσης ότι θεωρούμε τον Μακκίσικ σίγουρα ως βασικό παίκτη. Εγώ βλέπω έναν παίκτη με δυνατότητες μεν αλλά με αδυναμία στο σουτ. Όταν οι άμυνες στην Ευρωλίγκα τον μάθουν δεν θα είναι τόσο εύκολα γι' αυτόν. Προσωπικά τον θεωρώ ένα 2=3 άρι που θα συμπληρώνει και τις 2 θέσεις αλλά δεν θα είναι ο βασικός σε καμία από αυτές, θα εκπλαγώ πραγματικά αν ξεπερνάει τα 20 λεπτά συμμετοχής.

basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 03, 2020 11:52 am

Ο papp7 κάνει μια ενδιαφέρουσα ανάλυση. Λαμβάνει υπόψη όλα τα δεδομένα όπως π.χ ρήτρες για για Πόκου (δεν το ήξερα) και για Χαπ (βέβαια δεν βλέπω πως μπορεί κάποια ομάδα να πληρώσει πάνω από 200χιλ για τον Χαπ).
Συμφωνώ και με την απόσβεση από τα συμβόλαια Πρι και Σπαν (δεν τους κόβω και τους 2 μαζί για πάνω από 1.5-1.6κ) και για την πτώση στα κασέ που όμως δεν θα είναι ανάλογη εκείνη των μπάτζετ. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που παίκτες θα δεχθούν μείωση και περιπτώσεις που θα συμβεί το αντίθετο.
Ο Λαρεντζάκης όμως δήλωσε εν μέσω κορωνοϊού -μέσες άκρες- ότι έχει κλείσει. Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει το αντίθετο. Έτσι κι αλλιώς ο κοόυτς παίδες θα έρθει να χτίσει κιόλας ομάδα, με βάθος 3τίας, οπότε και φέτος να μν πάμε στην Α1 θα πάμε του χρόνου. Ότι θεμέλιο μπορεί να μπει από φέτος θα μπει κι έχει ήδη μπει στην περίπτωση του Λάρε.

Συμφωνώ και με τον conan1982 για τη σωστή εκτίμησή του περί της ευελιξίας που δίνει σε κάθε ομάδα ο αριθμός των συμβολαίων σε ισχύ αλλά θα συμπληρώσω ότι ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Μακίσικ κι ο Έλις θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Για κάπου στο 20' τον βλέπω κι εγώ, δηλαδή παίκτης πρώτης γραμμής. Σχετικά με το σουτ του, εντάξει δεν είναι και Καλάθης. Είναι παίκτης του 35% με μηχανισμό που δεν του καθιστά απογορευτική μια βελτίωση της τάξης του 2 ή 3%.
Επιπλέον, έχει μεγάλο κίνητρο και έχει μπει καλά στην ομάδα. Νομίζω ότι θα πάει καλά, χωρίς να γίνει ποτέ το πρώτο βιολί.
Αυτός θα είναι ο άσσος που θα έρθει.

Agio96

senior
Reactions:

Κυρ Μάιος 03, 2020 12:34 pm

papp7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2020 8:10 am
Aυτα που λετε agio και johnnypao ειναι σεβαστα. Βεβαια προσωπικα βλεπω διαφορετικα το θεμα των μπατζετ με τον corona virus.Το μεγαλο προβλημα στο μπατζετ για τον ολυμπιακο δεν το βλεπω. Αρχικα το μπατζετ ειναι μικρο λογο κλειστων πορτων σε παικτες ειδικα ευρωλιγκας , που σημαινει μικροτερη αγορα και πιο φθηνη.Ο Τσερι δεν εμεινε επειδη ο ολυμπιακος μπορουσε να δωσει μεχρι 200 χιλ , ο τσερι εμεινε επειδη οι μανατζερς και οι πελατες τους δεν ασχοληθηκαν με τον ολυμπιακο.Φετος ειτε φαγαμε γερη πορτα (βλεπε ντερικ γουιλιαμς που με το που ακουσε το ονομα μας εκλεισε το τηλ στον Λωτσο ) ειτε ευγενικη χυλοπιτα (βλεπε εβανς που ηθελε χρονο για το νβα) οπως και να εχει δεν μας εβλεπαν σαν θελτικο προορισμο και δεν βγαζαμε σοβαροτητα και αισθηση σιγουριας.Το μπατζετ λοιπον δεν ηταν μικρο απο επιλογη, κατεληξε να ειναι μικρο απο τις επιλογες που εκαναν οι αφοι. O Happ ακουγεται οτι τον θελει το Μιλανο και οτι μπορει να παρει Ιταλικο διαβατηριο, το buy out του φημολογειται οτι μπορει να φτασει τα 500 χιλ ευρω(εχω διαβασει αλλους να λενε οτι το buy out του ειναι λιγο πιο πανω απο 200 χιλιαδες ευρω , απο αλλους να λενε οτι εχει διαφορετικη τιμη για νβα και ομαδα ευρωλιγκας, οποτε εδω δεν ειμαι σιγουρος 100% για το ποσο).Ο Ποκουσεφσκι που δηλωσε συμμετοχη στα ντραφτ, αν η ομαδα που τον επιλεξει θελει να τον κρατησει εχει ελαχιστο buy out 1 εκατομμυριο δολαρια, το οποιο μπορει να μεγαλωσει σαν ποσο αναλογα με την θεση που θα παρει στα ντραφτ και maxαρει περιπου στα 3 εκατ. δολαρια εφοσον βρεθει στην πρωτη 5αδα.Με το νεο συμβολαιο του Πριντεζη που θα ειναι κατω του 1 μυριου ευρω και το νεο συμβολαιο του Σπανουλη, συν τα παραπανω, ο ολυμπιακος εχει καπελωσει το 20% της μειωσης του μπατζετ και το εχει απορροφησει, μην πω οτι μπορει να βρεθει και με πλεονασμα στο τελος της μερας.
Πανω σε αυτα παντα υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μας, η αλλαγη της φορολογιας απο 45% σε 22%, το οποιο επηρεαζει αμεσα το μπατζετ.

Επιπροσθετως, ο ιος πληττει ολες τις ομαδες και οχι αποκλειστικα τις ελληνικες, το οποιο σημαινει οτι πρωτον , ομαδες οπως πχ η μπαρτσελονα δεν θα εχουν την πολυτελεια να εχουν τοσο τουλαχιστον, ακριβο παγκο οσο φετος και δευτερον αναλογως τα χρηματα που μπορουν να διαθεσουν οι ομαδες, θα εχουμε ως αποτελεσμα αλλαγη στα χρηματα που μπορουν να βρουν οι παικτες.Γιατι η τιμη πηγαινει συμφωνα με την αναλογια προσφορας-ζητησης.Το βασικοτερο για την ομαδα του ολυμπιακου ειναι πως δεν εχει καποιο μεγαλο/α συμβολαιο/α το/α οποιο/α την επιβαρυνει, οπως εχουν οι υπολοιπες ομαδες της 8αδας με αποτελεσμα να ψαχνει πως θα το ξεφορτωθει ή πως θα κανει επαναδιαπραγματευση συμβολαιου. Το προβλημα ουσιαστικα που εχει ο παναθηναικος(και οχι μονο) με τον Καλαθη και τον φρεντετ(και χρησιμοποιει ως μοχλο πιεσης το οτι θα πεσει 30% το μπατζετ για να υπογραψει ο καλαθης με λιγοτερα ) δεν το εχει ο ολυμπιακος.
Οποτε συμπερασματικα ισως τα ποσα που εχουμε στο μυαλο μας για καποιους παικτες ειναι πιο χαμηλα με την σημερινη κατασταση και ισως δεν εχουν ολες οι ομαδες την ιδια ζημια με τον ιο. Απο τη δικη μου οπτικη αυτα.

Κλεινοντας να πω πως πρωτον ο Σλουκας στον ολυμπιακο δεν προκειται να βρει 2 μυρια το χρονο και οτι η ομαδα θα του προσφερει ενα ποσο μεταξυ του 1,5-1,7 μυρια , ισως κλιμακωτο.
Δευτερον επιμενω οτι το ροστερ που εχει στον ασσο Σλουκα-Κονιαρη-Νικολαιδη αρχικα δεν ειναι λειτουργικο και επιπλεον, σαν μπακ απ του βασικου ασσου αυτη τη στιγμη υπαρχει ο μπαικς αν ενεργοποιηθει η οψιον, με την οποια οψιον λενε οτι τα λεφτα που θα παρει δν ειναι λιγα και υπαρχει σκεψη να μεινει σε περιπτωση που δν βρεθει κατι καλυτερο , επομενως ουτε στον σχεδιασμο κολλαει αυτη η στελεχωση του ασσου.

Στο δικο μου μυαλο θελω ενα τετοιο ροστερ , * Ειμαι θετικος και στο να μην υπαρχει ο παικτης- μεταγραφη στο 2 αν σας φαινεται μπουκωμενο σαν ροστερ.Και φυσικα ενας ελληνας 3ο 5αρι καλοδεχουμενος.

1.Σλουκας-Μπαικς ή μεταγραφη- Κονιαρης
2. Μεταγραφη-Σπανουλης
2-3αρι. ΜακΚισικ
3.Παπ-Μεταγραφη
4.Πριντεζης -Βεζενκοφ ??
4-5αρι. Μεταγραφη
5.Ελλις-Χασαν

*Ο Χαραλαμπο εχει πολυ σοβαρο τραυματισμο, πολυ περιεργο σωμα και για μενα θελει δανεισμο σε ομαδα που θα παιζει και ευρωπη, να βρει τα πατηματα του και τον ρυθμο του.
**Ο Νικολαιδης δεν ειναι ετοιμος για την πρωτη ομαδα καλυτερα να παει σε ομαδα Α1 να ψηθει. Αυτη ειναι η αποψη μου.
***Θεωρω οτι ο Λαρετζακης προοριζοταν για τονωση του ελληνικου στοιχειου με την προοπτκη να παιζαμε Α1.

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις περί υποθέσεων χαπ κ ποκου. Ειδικά αν γίνει κάνα αστείο κ βρεθεί πρώτη 5αδα ο ποκου αλλά δε παίζει. Στο μοκ ντραφτ αυτής τη βδομάδας δε τον είδα καν. Όσο για το χαπ προσωπικά θα το κράταγα γτ μ αρέσει το στυλ του αλλά ο μπαρτζω έχει το πρώτο λόγο. Για τα γκαρντ πριν γι αυτό έβαλα έναν παίχτη τύπου λο ο οποίος μπορεί κάλλιστα να παίξει κ 2 συν ότι ο μακκισικ κατεβαίνει κ στο 2..Λογω σώματος παίζει κ 3 θεωρώ. Έχει τα μούσκουλα του παπαπετρου και είναι 1.98..αλλωστε πολλά φόργουορντ δε θες. 2 φτάνουν κ ένας στυλ Χαράλαμπο απλά για να συμπληρώνει κυρίως κ να ξεκουράζει σε Ελλάδα αν παίζουμε. Γενικά όμως θα γούσταρα μια ελληνοποίηση ακόμα κ αν δε υπάρχουν τα ταλέντα που υπήρχαν. Ίσως ο προπονητής τους το ανακαλύψει κ τους ξεπεταξει.. Για το κονιαρη το χω πει ότι μπορεί μέσω της Ελλάδας να βρει το θράσος που του λείπει, ενώ ο λαρε διακρίνεται για τη ψυχή που βγάζει που σίγουρα θα μετρήσει κ θα βοηθήσει.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 03, 2020 2:34 pm

δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να δωσουν τοσα λεφτα για τον ποκουσεφσκι ομαδες nba. το πολυ 500 χιλιαρικα, αν και δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.

αφηστε που δεν νομιζω καν να μπει εστω 1ο γυρο ο παικτης, ενω ειναι τοσο ανετοιμος ακομα και για Gleaugue που δεν νομιζω αν επιλεχθει να τον παρουν αμεσως απο εδω στην αμερικη.

για τον χαπ αν δεν τον θελετε πιστευω οτι με ενα 300αρι θα τον δωσετε. ολο και κατι θα βγαλετε απο αυτον σιγουρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 03, 2020 3:14 pm

Το ειχε αναλυσει ο καρυδας για τον ποκουσεφκι αλλα δεν το θυμαμαι ακριβως..Αν μπει στην 20δα που ειναι το πιο πιθανο ειναι ενα μυριο ακατεβατο η ρητρα και αμα ειναι 5δα/lottery pick ειναι 1,5 μυριο που θα πρεπει τα 500 να τα δωσει ο παιχτης. Ειναι στανταρ τα ποσα.

Για τον χαπ θα ειναι κουλο να εχει ρητρα 500χιλ πχ πολυ απλα γιατι παει αναλογικα με το συμβολαιο που επαιρνε σε μας.Καμια 200ρα μαξ το κοβω εγω.

Εμεις μην ξεχναμε εχουμε φαει και τιμωρια για 2 χρονια στο FFP.Φετος παιζει να μην ισχυσει βεβαια γιατι χωρις εισητηρια τι εσοδα θα εχουν οι ομαδες?!Γενικα θα γινουν αλλαγες σε πολλα θεματα του χρονου που δεν γνωριζουμε ακομα .

Το σιγουρο ειναι πως αν ολες οι ομαδες μειωσουν το μπατζετ αυτοματα θα πεσει και το κασε των παικτων..
Εγω παντως τις μεγαλες δεν τις ειδα να ζοριζονται ακομα,ισως απλα εκει που θα ειχαν στον παγκο παικτες του 1εκ τωρα να εχουν με 700χιλ..

Οι Ελληνικες ομαδες θα εχουνε και ενα πλεονεκτημα οτι ειμαστε πιο ασφαλεις σαν χωρα,σιγουρα αρκετοι θα φοβηθουν να πανε στην Κινα η στην Τουρκια πχ που τους εβαλε ο αλλος να παιζουν και να ρισκαρουν την υγεια τους.

Agio96

senior
Reactions:

Κυρ Μάιος 03, 2020 6:51 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2020 3:14 pm
Το ειχε αναλυσει ο καρυδας για τον ποκουσεφκι αλλα δεν το θυμαμαι ακριβως..Αν μπει στην 20δα που ειναι το πιο πιθανο ειναι ενα μυριο ακατεβατο η ρητρα και αμα ειναι 5δα/lottery pick ειναι 1,5 μυριο που θα πρεπει τα 500 να τα δωσει ο παιχτης. Ειναι στανταρ τα ποσα.

Για τον χαπ θα ειναι κουλο να εχει ρητρα 500χιλ πχ πολυ απλα γιατι παει αναλογικα με το συμβολαιο που επαιρνε σε μας.Καμια 200ρα μαξ το κοβω εγω.

Εμεις μην ξεχναμε εχουμε φαει και τιμωρια για 2 χρονια στο FFP.Φετος παιζει να μην ισχυσει βεβαια γιατι χωρις εισητηρια τι εσοδα θα εχουν οι ομαδες?!Γενικα θα γινουν αλλαγες σε πολλα θεματα του χρονου που δεν γνωριζουμε ακομα .

Το σιγουρο ειναι πως αν ολες οι ομαδες μειωσουν το μπατζετ αυτοματα θα πεσει και το κασε των παικτων..
Εγω παντως τις μεγαλες δεν τις ειδα να ζοριζονται ακομα,ισως απλα εκει που θα ειχαν στον παγκο παικτες του 1εκ τωρα να εχουν με 700χιλ..

Οι Ελληνικες ομαδες θα εχουνε και ενα πλεονεκτημα οτι ειμαστε πιο ασφαλεις σαν χωρα,σιγουρα αρκετοι θα φοβηθουν να πανε στην Κινα η στην Τουρκια πχ που τους εβαλε ο αλλος να παιζουν και να ρισκαρουν την υγεια τους.
2 μήνες ήταν το μπαν όχι 2 χρόνια.. Το οποίο πέρασε όταν έγιναν κ οι μεταγραφές μακκισικ κ μπαικς.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Μάιος 03, 2020 7:46 pm

Agio96 έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2020 6:51 pm

2 μήνες ήταν το μπαν όχι 2 χρόνια.. Το οποίο πέρασε όταν έγιναν κ οι μεταγραφές μακκισικ κ μπαικς.
Δυο μηνες ηθελαν για να διαβασουν τον φακελο. Θα μπορουσαν να τον διαβασουν σε 10 μερες για να κανουμε τις μεταγραφες.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE
1. Άρθηκε το ban

2. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με περιορισμό των εξόδων προς τους παίκτες ως εξής:

α). Μείωση κατά 7,5% (από 65% σε 57,5%) του επιτρεπόμενου ακαθάριστου μισθολογικού κόστους για την περίοδο της 2020-21 στην EuroLeague.
β). Μείωση κατά 5,0% (από 65% σε 60%) του επιτρεπόμενου ακαθάριστου κόστους μισθοδοσίας για τη σεζόν 2021-22 στην EuroLeague.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Κυρ Μάιος 03, 2020 9:54 pm

Agio96 έγραψε:

:+1: :goodpost:
Ό,τι πιο πραγματιστικό έχω διαβάσει τελευταία! Εφικτότατο*, οικονομικότατο, λειτουργικότατο.

Για Μ. Λο τα λέγαμε και με basket72. Πολύ καλό πακέτο και, λογικά, με όρεξη για ομαδική καταξίωση.

*Σλουκα βέβαια, εφόσον ισχύουν έστω τα μισά περί Ρεαλ, Barca & CSKA, να τον ξεχνάμε σιγά-σιγά. Αντ' αυτού, θα πόνταρα στον Buycks, παραπλήσια χαρακτηριστικά χωρίς να εξισώνω φυσικά το επίπεδο των 2.

Πολύ σωστή η επισήμανσή σου για ΒΧ15, τον ξεχνάμε συνήθως, όπως επίσης λησμονούμε ότι οι αφοί έχουν επενδύσει στο πρόσωπό του, και δεν εννοώ μόνο στο οικονομικό.

Ωραία, τέλος, κι η πρότασή σου για Thiemann, v-f-m επιλογή ξεκάθαρα. Στο πρώτο σκέλος, αντί Hicks θα προτιμούσα -όπως έχω γράψει επανειλημμένα- Jarrod Jones, κατ' εμέ καλύτερος από Ρούμπιτ

basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 03, 2020 11:55 pm

Neondreamer έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2020 9:54 pm

:+1: :goodpost:
Ό,τι πιο πραγματιστικό έχω διαβάσει τελευταία! Εφικτότατο*, οικονομικότατο, λειτουργικότατο.

Για Μ. Λο τα λέγαμε και με basket72. Πολύ καλό πακέτο και, λογικά, με όρεξη για ομαδική καταξίωση.

*Σλουκα βέβαια, εφόσον ισχύουν έστω τα μισά περί Ρεαλ, Barca & CSKA, να τον ξεχνάμε σιγά-σιγά. Αντ' αυτού, θα πόνταρα στον Buycks, παραπλήσια χαρακτηριστικά χωρίς να εξισώνω φυσικά το επίπεδο των 2.

Πολύ σωστή η επισήμανσή σου για ΒΧ15, τον ξεχνάμε συνήθως, όπως επίσης λησμονούμε ότι οι αφοί έχουν επενδύσει στο πρόσωπό του, και δεν εννοώ μόνο στο οικονομικό.

Ωραία, τέλος, κι η πρότασή σου για Thiemann, v-f-m επιλογή ξεκάθαρα. Στο πρώτο σκέλος, αντί Hicks θα προτιμούσα -όπως έχω γράψει επανειλημμένα- Jarrod Jones, κατ' εμέ καλύτερος από Ρούμπιτ

Κι εγώ το βρίσκω ωραίο το ρόστερ του συμφορουμίτη. ¨Οπως είπα και χθες βέβαια, θα χρειαστεί να βγουν όλα τα στοιχήματα για μια καλή πορεία (όχι απαραίτητα φάιναλ φορ, εννοείται- απλώς να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπούμε άξια στην 8αδα).
Ο Τίμαν καλός είναι αλλά εντελώς συμπληρωματικός. Ό Χικς λίγο καλύτερεος και ο Τζάροντ Τζόουνς που λες εσυ επίσης καλύτερος από τον Ρούμπιτ (και τον Τίμαν).
Ο Ρούμπιτ όμως έχει το ατού των 2 τουλάχιστων σεζόν σε Ευρωλίγκα και της δεύτερης χρονιάς σε εμάς. Δεν είναι καθόλου του πεταματού ως χαρακτηριστικό πόσο μάλλον όταν οι Χικς και Τζόουνς δεν έχουν εμπειρίες/παραστάσεις από το ηψηλό επίπεδο ενώ ο Τίμαν έχει μεν αλλά καθαρά ως ρολίστας που δεν περνάει τα 10-15 λεπτά.

Θέλουμε κάτι καλύτερο θαρρώ στο 4-5 και μπορούμε να το βρούμε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο μάνατζερ του Βεζένκοφ έχει πάρει τους δρόμους (μεταφορικά :smile: ) και πουλάει την πραγμάτεια του.
Πάει για γερό παζάρι λοιπόν τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα του προτείνει μείωση (και σωστά κατ΄εμέ).
Από τη σχέση προσφορά και ζήτησης και το όλο απρόσμενο που θα ζήσουμε με τον νέο ιό, θα εξαρτηθεί αν θα μείνει ο Βεζένκοφ.
Αν μπορεί να βρει συμβόλαιο τον βλέπω σε άλλη ομάδα. Την έχει μυριστεί τη δουλειά καθώς φαίνεται.

Για Καμπάσο (άρα και Σλούκα) το λέω μέρες τώρα, ότι πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη. Εξάλλου μην νομίζετε ότι φέτος θα θέλουν να πάνε και πολύ στην κόλαση των ΗΠΑ με διαλυμένο σύστημα υγείας (ήταν που ήταν)χάρη στον Τραμπ ή Τρόμπα που επιπλέον προτείνει ενέσεις χλωρίνης.... :shock: :shock:
Στην Μπάρσα με τίποτε γιατί κόβουν από παντού κι έχουν άλλες προτεραίοτητες, στην ΤΣΣΚΑ το ίδιο, οπότε ή στη Φενέρ ή στον Ολυμπιακό και δίπλα στην οικογένεια του και πάλι. Βασικό αυτό τη στιγμή που ζούμε....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”