Ωραίος για την παράθεση του τραγουδιού!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:29 pm
τα σεβη μου και τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου.
Ευχαριστώ κι ανταποδίδω!

Συντονιστής: Captains
Ωραίος για την παράθεση του τραγουδιού!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:29 pm
τα σεβη μου και τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου.
Ισχυει αυτο που λες αλλα τα θελει και τα ακουει ο ραμπο..εχει βαλει 3-4 δημοσιογραφους(μπορει να λεω και λιγους) να τον λιβανιζουνε ολη μερα εδω και μερικα χρονια..Λεμπρον τον ανεβαζουν ντρειμοντ γκριν τον κατεβαζουν..Τετοια ευνοια απο δημοσιογραφους ουτε ο μαντζαρης δεν εχει..yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:48 pmΕγώ δεν τον βρίσκω πια τόοοοοοοοσο κακό παίκτη όσο λέτε. Έχει μικρές δυνατότητες και χαμηλό ταβάνι, αλλά παίζει έστω στο μάξιμουμ αυτού του μικρού ποτένσιαλ. Στην τελική από πέμπτο γκαρντ τι θες; Να μπει, να κάνει 2 φάουλ, να παίξει 2 άμυνες, να παίξει garbage time, να βάζει το κορμί του στην προπόνηση, να μπορεί να βάλει κι ένα σουτάκι ή έστω να μην τον παίζουν στα 4 μέτρα, να είναι μια παρουσία. Πιστεύω πως αυτά θα τα δώσει. Για παραπάνω δεν είναι.
Στον άσσο με μια πρώτη ματιά (μπορεί κανείς να την πει κι ερασιτεχνική) έχουμε ποσοτικό θέμα και καραμπινάτο μάλιστα.
Εγώ έχω θέσει ότι αυτά τα δύο είναι τα βασικά θέματα της ομάδας του χρόνου. Ποσοτικά στο 1 και στο 5 δεν είμαστε καλά. Στο 5 δε με προβληματίζουν ο Martin και ο Ellis όσο το ότι είναι μόνο οι δυο τους και κανείς δε μπορεί να ανέβει στο 5 εκτός αν πάμε σε πολύ χαμηλά σχήματα, αλλά φοβάμαι ότι Πρίντεζης και Jean Charles δε μπορούν να καλύψουν τη θέση ούτε για μικρό διάστημα.