2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:44 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 3:29 pm

τα σεβη μου και τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου.
Ωραίος για την παράθεση του τραγουδιού!
Ευχαριστώ κι ανταποδίδω! :)

Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιούλ 16, 2020 5:23 pm

Δεν παίζει άμυνα ο Λαρεντζάκης?
Ε λογικό μπροστά στον Jenkins να φαίνεται λιγότερο ικανός αλλά συγκριτικά με Σπανούλη και Σλούκα είναι Ογκόλιθος στην άμυνα!

Πλησιάζει η ώρα λέμε!!! Όλοι Αεροδρόμιο!
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... smeysi-toy

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3194
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 16, 2020 7:54 pm

γελανε οι πετρες με την αμυνα λαρυ.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2020 8:15 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 7:54 pm
γελανε οι πετρες με την αμυνα λαρυ
Κάνει όμως κάτι πλονζόν
τύφλα να έχει ο Μπουφόν.
:mrgreen:
Τις φτύνω τις ρίμες, ε;;;

Συνημμένα
30830934_1 (1).jpg
30830934_1 (1).jpg (9.3 KiB) Προβλήθηκε 7065 φορές
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6920
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 16, 2020 8:34 pm

Εικόνα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:48 pm

Εγώ δεν τον βρίσκω πια τόοοοοοοοσο κακό παίκτη όσο λέτε. Έχει μικρές δυνατότητες και χαμηλό ταβάνι, αλλά παίζει έστω στο μάξιμουμ αυτού του μικρού ποτένσιαλ. Στην τελική από πέμπτο γκαρντ τι θες; Να μπει, να κάνει 2 φάουλ, να παίξει 2 άμυνες, να παίξει garbage time, να βάζει το κορμί του στην προπόνηση, να μπορεί να βάλει κι ένα σουτάκι ή έστω να μην τον παίζουν στα 4 μέτρα, να είναι μια παρουσία. Πιστεύω πως αυτά θα τα δώσει. Για παραπάνω δεν είναι.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 16, 2020 11:18 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:48 pm
Εγώ δεν τον βρίσκω πια τόοοοοοοοσο κακό παίκτη όσο λέτε. Έχει μικρές δυνατότητες και χαμηλό ταβάνι, αλλά παίζει έστω στο μάξιμουμ αυτού του μικρού ποτένσιαλ. Στην τελική από πέμπτο γκαρντ τι θες; Να μπει, να κάνει 2 φάουλ, να παίξει 2 άμυνες, να παίξει garbage time, να βάζει το κορμί του στην προπόνηση, να μπορεί να βάλει κι ένα σουτάκι ή έστω να μην τον παίζουν στα 4 μέτρα, να είναι μια παρουσία. Πιστεύω πως αυτά θα τα δώσει. Για παραπάνω δεν είναι.
Ισχυει αυτο που λες αλλα τα θελει και τα ακουει ο ραμπο..εχει βαλει 3-4 δημοσιογραφους(μπορει να λεω και λιγους) να τον λιβανιζουνε ολη μερα εδω και μερικα χρονια..Λεμπρον τον ανεβαζουν ντρειμοντ γκριν τον κατεβαζουν..Τετοια ευνοια απο δημοσιογραφους ουτε ο μαντζαρης δεν εχει..

Επισης ειναι φορετος απο τους αφους..ο μπαρτζω προσπαθησε να τον ξεφορτωθει αλλα ματαια..

Και το πιο βασικο δεν κολλαει σε αυτο το ροστερ,την δουλεια του την κανει πολυ καλυτερα ο τζενκινς και στην θεση του θα μπορουσε να ερθει ενα γκαρντ με δημιουργια.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιούλ 17, 2020 12:50 am

Ρε παιδια ειναι λιγο χοντρο να λεμε οτι ειναι φορετος απο τους αφους ο λαρε αλλα είναι αληθεια οτι τον λαρε τον ακουσαμε πριν ερθει ο κοουτς στην ομαδα. Δηλαδη το μπατζετ ηταν σχεδιασμενο να ειναι 3-4 εκ λιγοτερο απο περυσι, είπαν στον μπαρτζώ αν μας κατσει ο καλαθης αντε να πλησιασουμε περισσοτερο το περσινο μπατζετ, και αφου δεν εκατσε του ειπαν παρε εναν ακομα ξενο και παρκαρε τον λαρε στον παγκο. Εγω με αυτα που διαβαζω μεχρι στιγμης αυτό καταλαβα παντως,
Βαλτε ενα λινκ με δημοσιευματα για λαρε να μπω στο κλιμα, το εχετε γραψει αρκετες φορες αυτο με τα δημοσιευματα και ποτε δεν εκατσε να διαβασω ενα τετοιο.
Και επειδη κατι μου θυμισε αυτο με τον μπουφον, ειχαν ανταλλαξει και μηνυματα :D

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

Honorary
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Παρ Ιούλ 17, 2020 1:13 am

Το θέμα με Λαρεντζάκη δεν είναι αν είναι καλός ή κακός παίκτης, αλλά το ότι δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα. Έχουμε μαζέψει όλα τα δυάρια και δεν υπάρχει πόλος δημιουργίας πίσω από το Σλούκα, αν έρθει. Από τον 38χρονο Σπαν των δύο σοβαρών τραυματισμών περιμένουμε δημιουργία. Από τον Jenkins ή τον Shaq;

Το νόημα είναι αν έχεις έναν Jenkins να σου βάλει 1-2 τρίποντα, να παίξει σκυλίσια άμυνα, τον Shaq με τον Harrison για σκορ με κάποιον εκ των δύο να ανεβαίνει και στο 3, τον Σπαν πέμπτο γκαρντ για την εμπειρία και το Σλούκα ηγέτη, δε χρειάζεσαι παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λαρεντζάκη, αλλά ένα δεύτερο άσο να μπει να δημιουργήσει, να παίξει 1-2 συστήματα, να οργανώσει την επίθεση. Καλό και φθηνό φιτ ας πούμε θα ήταν ο Buycks όπως έπαιξε με Efes που έδειξε να έχει προσαρμοστεί. Και εγώ θεωρώ ότι γενικά δεν τον ήθελε τον Λαρεντζάκη ο Μπαρτζώκας, εμένα στο 1-2 μου φαίνεται δυσλειτουργικό το σχήμα με κύριο πρόβλημα την απουσία αναπληρωματικού άσου. Δεν ξέρω αν ο Jenkins μπορεί να καλύψει το ρόλο.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 17, 2020 1:46 am

Παντως του χρονου αν εχουμε ακομα εκεινα τα ηχητικα οταν σκοραρει καποιος , πχ εβαζε ο τσερι καλαθι και παιζανε τσερι τσερι λειντι,λεω για τον λαρετζακη να βαζουνε αυτο να παιζει :D
Θα ζησουμε επικες στιγμες!!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3194
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 17, 2020 1:56 am

Προφανως και εχουμε προβλημα στο ποιος θα ειναι ο ασσος στα 10-15 λεπτα που θα πρεπει να ξεκουραζεται και ο Σλουκας.

Οτι στο 5 φετος παμε με βασικο τον Οκταβιους και δευτερο εναν σεντερ τσεπης που παιζει λες και ειναι 2.10 , τι εχουμε να πουμε για αυτο?

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 17, 2020 2:06 am

reignman έγραψε:
Προφανως και εχουμε προβλημα στο ποιος θα ειναι ο ασσος στα 10-15 λεπτα που θα πρεπει να ξεκουραζεται και ο Σλουκας.

Οτι στο 5 φετος παμε με βασικο τον Οκταβιους και δευτερο εναν σεντερ τσεπης που παιζει λες και ειναι 2.10 , τι εχουμε να πουμε για αυτο?
Στον άσσο με μια πρώτη ματιά (μπορεί κανείς να την πει κι ερασιτεχνική) έχουμε ποσοτικό θέμα και καραμπινάτο μάλιστα.
Λογικά ο κόουτς ποντάρει στο κράμα άσσου που θα κάνουν οι Τζένκινς- Σπανούλης και τούμπαλιν. Ο πρώτος σε αναβαθμισμένο ρόλο Μάντζαρη, να κατεβάζει την μπάλα, να πνίγει τα αντίπαλα γκαρντ και να λαμβάνει τις τελικές τους αρχηγού κι ο Σπαν, να παίρνει την μπάλα από το τρίποντο και να τρέχει τα συστήματα.

Λογικά ο κόουτς (που έχει καλή γνώση του αμερικάνικου μπάσκετ) να τσέκαρε τα πανεπιστημιακά χρόνια του Χάρισσον όταν (παρέα με τον αδελφό του) και να είδε δυνατότητες δημιουργού.

Στο 5 εγώ δεν ανησυχώ και βλέπω στο β΄μισό τον Μάρτιν να γίνεται και ¨βασικός". Το ποσοτικό όμως θέμα είναι κι εδώ καραμπινάτο.
Αν έχουμε τραυματισμό σε μία εκ των 2 θέσεων, για τους Σλούκα (κυρίως αυτόν) Σπανούλη, Έλις και Μάρτιν θα χάσουμε τζάμπα παιχνίδια και θα μείνουμε πίσω.

Βασικά ο Σλούκας να μην πάθει τίποτε γιατί στο 5 όλο κι έναν ΜΑΠ θα βρούμε άσε που θα αμολήσουμε εκεί τον Πρί και τον Ζαν Σαρλ και με τίποτε βουντού ίσως και τη σκαπουλάρουμε.... :oops:

Άβαταρ μέλους
nikolas12

Honorary
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Παρ Ιούλ 17, 2020 2:25 am

reignman έγραψε:

Εγώ έχω θέσει ότι αυτά τα δύο είναι τα βασικά θέματα της ομάδας του χρόνου. Ποσοτικά στο 1 και στο 5 δεν είμαστε καλά. Στο 5 δε με προβληματίζουν ο Martin και ο Ellis όσο το ότι είναι μόνο οι δυο τους και κανείς δε μπορεί να ανέβει στο 5 εκτός αν πάμε σε πολύ χαμηλά σχήματα, αλλά φοβάμαι ότι Πρίντεζης και Jean Charles δε μπορούν να καλύψουν τη θέση ούτε για μικρό διάστημα.

Για μένα οι μεγάλες ανορθογραφίες που έγιναν φέτος είναι ο Λαρεντζάκης αντί αναπληρωματικού άσου και στο 4-5 μια κίνηση εκ των εξής δύο: έλευση Jean-Charles και παραμονή Βεζένκοφ. Έπρεπε να είναι ένας από τους δύο να έχει θέση αναπληρωματικού 4 και να κινηθούμε για ένα 4-5άρι που θα μπορεί να παίζει καλή άμυνα στη ρακέτα και να κάνει τα βασικά στην επίθεση. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να έρθει ο Jean Charles, γιατί είναι πολύ πιο αθλητικός από τον Σάσα και πιο φθηνός και στη θέση του Βεζε να πηγαίναμε για το 4-5.

2
2 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 757
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:46 am

Συμφωνούμε νομίζω όλοι, πως εφόσον έρθει ο Σλούκας ο πιθανός λόγος που δεν θα υπάρχει άλλο καθαρό PG είναι η χρησιμοποίηση του Σπανούλη σε αυτή τη θέση καθώς είναι ο μόνος εναλλακτικός δημιουργός. Ο Jenkins απλά θα κουβαλάει την μπάλα, αν χρειαστεί.

Συμφωνούμε, επίσης, πως στη θέση 5 ο χρόνος θα μοιραστεί σε δύο παίκτες με θολή εικόνα σε σχέση με τις τους ικανότητες και το αν μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Πιθανότατα να παίξει σε ειδικές καταστάσεις (που λέει και ο Βαγγέλας ο Διακόπτης-Ιωάννου :P ) ο Πρίντεζης ή ακόμη και Jean-Charles.

Θα συμφωνήσουμε ακόμη, πως ο Μπαρτζώκας είναι καλός στελεχωτής και έχει "μάτι" στο να βρίσκει καλούς αμερικάνους/ξένους.

Δε θα συμφωνήσουμε όμως πως ο McCissic είναι τριάρι (φέτος), και ο μόνος λόγος που θα λογίζεται εκεί είναι η πιθανότητα να (ξανα)κάνει μια μέτρια (ως συνήθως) χρονιά ο Παπανικολάου. Διαβάζω πιο πάνω πως ο Λαρεντζάκης δεν κάνει (ο νέος Μάντζαρης θα προσέθετα). Οκ, να το δεχτώ ως ένα σημείο. Κάνει ο Παπανικολάου να παίζει 20'-25', εν έτει 2020; Εγώ θα έλεγα 10, το πολύ 15 λεπτά.

Διάβασα ένα άρθρο (πολύ καλό πράγματι) που αναφέρει πως ο Παπανικολάου έκανε την κορυφαία σεζόν με Μπαρτζώκα προπονητή. Πράγματι έτσι είναι. Τότε ήταν 2013, ο Παπανικολάου ξέκιναγε μπάσιμο και κάρφωνε, είχε έκρηξη, είχε ενθουσιασμό, είχε εξέλιξη. Τώρα είναι 2020 και μπορώ να θυμηθώ ότι ο Παπνικολάου έχει φάει τάπα από τους James, Lekavicius και έχει κάνει airball φάτσα με τη στεφάνη στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Πλέον παίζει με την καρδιά του και την εμπειρία του. Σημαντικά και αυτά αλλά όχι αρκετά για να καβαντζώνεις 25λεπτα από την προετοιμασία.

Υ.γ. Για Harisson δεν γράφω κάτι γιατί δεν έχω εικόνα.

Υ.γ2. Και αν τον Οκτώβρη (πιθανόν σε προεκλογική περίοδο), εκλεγεί ο Φασούλας ή ο Λιόλιος (ο Βασιλακόπουλος μείνει εκτός) και στην υποδιάλυση Α1 προσκαλέσουν τον Ολυμπιακό, τότε ο Λαρεντζάκης θα χρειάζεται; :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιούλ 17, 2020 12:19 pm

Φίλε ssouliss σεχτικα με τον Παπ καταλαβαινω τι σε χαλαει. Είναι ο παικτης που δεν εχει προσθεσει κατι στο παιχνιδι του απο τα 22 του. Είναι κριμα για τον παικτη βεβαια αυτη η κατασταση, αλλά ήταν τοσο μεγαλο το ταλεντο του που ακομα και ετσι ειναι σοβαρη μοναδα. Είναι το δευτερο πιο ακριβο συμβολαιο και εξ ορισμου δε γινεται να παιζει 10 και 15 λεπτα. Επειδη ομως οπως σου είπα καταλαβαινω ακριβως τι σε χαλαει με τον παικτη, που χαλαει και εμενα, η κουβεντα δεν εχει νοημα να γινεται ως προς τον χρονο συμμετοχης του, αλλα στο αν θελουμε να τον εχουμε στην ομαδα ή οχι συμφωνα με αυτα που προσφερει και με αυτα που στοιχιζει. Εγινε η συζητηση αυτη για τον Βεζε , και μαλιστα σε υπερβολικο βαθμο, αλλα τουλαχιστον αυτος εχει τα χρονια μπροστα του να προσπαθησει να βελτιωθει και φαινεται να το θελει και ο ιδιος. Στα ματια τα δικα μου λοιπον θεωρω τον Παπ τυχερο που ειχε μπροστα του σπανουλη και πριντεζη και καταφερε να φτασει στα 30 του αλλα οταν θα φυγουν οι αρχηγοι, θα πρεπει να κριθει αυστηρα. Ειτε θα βγει μπροστα είτε θα πρεπει να φυγει. Εχει ακομα 3-4 χρονια μπροστα του που μπορει να μας κλεισει τα στοματα.
Για μακκισικ και χαρισον το εχουμε δεδομενο οτι θα ειναι στο 2 ο ααρον ως βασικος και στο 3 ο μακ πισω απο τον Παπ ή παιζει να γινει και το αναποδο?

Η ποσοτική τρυπα στο 5 κλεινει ευκολα για καποια μικρη περιοδο. Μακαρι να ειναι μονο ποσοτική. Εγω βλεπω αναμονη απο την ομαδα, περιμενοντας μηπως εχουμε ποιοτικό προβλημα εκει για να καθορισουν τα χαρακτηριστικα του παικτη που πρεπει να βρουν.
Στο 1 ποιοτικο προβλημα δεν εχουμε, οποτε με εναν παικτη σαν τον ροτσεστι για ωρα αναγκης ευκολα βρισκουμε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”