2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 29, 2021 5:20 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 4:02 pm

Ναι αυτό με τον Μακκίσικ το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά τον πάω με χίλια και είναι απαραίτητος ένας τέτοιος τύπος. Κατά τα άλλα για να μην κουράσω, δεν είπα σε κανένα σημείο -εκτός ένστασης σωματοδομής αλλά άστο αυτό ας δεχτούμε για τώρα πως έχεις δίκιο- πως δεν μπορεί γενικά ή δεν έχει έρθει η ώρα του. Ίσα-ίσα που όντως με έχει εντυπωσιάσει και εμένα δεν λέω το αντίθετο. Είπα πως πρέπει να μπει μέσα από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Και η κατάσταση στην ομάδα αυτήν την στιγμή και όπως διαμορφώνεται το ρόστερ δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα του το δώσει, ειδικά αν μείνει εκτός Α1. Μακάρι να πέσω έξω (και για την σωματοδομή) και να βγάλει μάτια, εδώ θα είμαι να χαρώ και να κάνω την κωλοτούμπα μου.
Είσαι ωραίος!
Μιαν ερώτηση μοναχα: Γιατί να μείνει εκτός Α1; Μια νίκη σε τόσα παιχνίδια πρέπει να κάνει. Ε, θα την κάνει.
Δηλαδή τι, τζάμπα σκίστηκαν οι άλλοι( όχι οι Πατρινοί) να βάλουν ξαφνικά κόσμο στο τελευταίο εκτός έδρας ματς που θα έκρινε την αύτοματη άνοδο στην Α1;
Δεν βλέπουν ότι με άνοδο στην Α1 θα ισχυροποιηθεί ξανά (τόσο όσο, δεν λέω να γίνουμε ευρωπαϊκό φόβητρο) ο Ολυμπιακός; Το βλέπουν. Και δεν ψήνονται.

Κατά τ' άλλα, είναι λίγο κοσμοσυρροή εκεί στο 2-3. Με μια κλασσική χρονιά Ολυμπιακού (τίγκα τραυματισμοί) όλοι χωρούν. Εγώ προτιμώ όμως την"υγεία μας να έχουμε με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο, που είναι κι αλανό-Ολυμπιακός." Κι ας έχει "τράφικο¨.
ΈΤσι κι αλλιώς ο Μπαρτζώκας ως γνήσιος ΖΕΝ τύπος που είναι, θα βρει έναν ήρεμο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει ούτε βλέφαρο. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει βγάλει άχρηστα το μπότοξ. Νηνεμία και κάλμα. :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6649
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 29, 2021 5:34 pm

Βρε παιδια τι λεμε ηρθε ο παντερ στην ομαδα του σπανουλη και βαραγε 20 προσπαθειες σε 5 λεπτα..και τις εχανε κιολας,τρεχαν ολοι πανω κατω να σουταρει ο παντερ...και γκρινιαζε και υπερβολικα ,ηταν σιγουρο οτι θα φυγει.Απο την αλλη εμεινε η ομαδα χωρις γκαρντ τοτε δεν υπηρχε καποιος καλυτερος..

Ο μπολντγουιν παιζει μπουνιες με τον τρινκιερι καθε μερα και ηθελε να τον διωξει ποσες φορες..αυτα στην μπαγερν μπορει να ειναι ανεκτα,στην ομαδα του σπανουλη οχι.Ασχετως οτι εκανε καλη χρονια περσι τους κρεμασε και αλλες τοσες,φαινοταν οτι εχει ταλαντο αλλα απο μυαλο κουκουτσι..Δηλαδη υπαρχει ατομο που τον προτιμαει απο τον σλουκα?να το κοιταξει αν ειναι :lol:

Τωρα αν ισχυει οτι εκλεισε το ροστερ θα μαστε καλυτεροι απο περσι αλλα κ παλι πολυ χαμηλο ταβανι,οσο ταλεντο και να χει ο καρτερ στην ευρωλιγκα θα πιει νερο...Δεν ειμαστε βιλερμπαν και αλμπα που παιζουμε για την συμμετοχη και μηπως βγαλουμε καναν παικτη..Παλι ξεκιναμε χωρις πολλες ελπιδες για 8δα,η ομαδα εχει μικρυνει απιστευτα.
Πως γινεται να χουμε 1,2 για τον μητο αλλα οχι για τον ντορσει ..δεν μπορει να παιχτει και το παραμυθι οτι αυτα τα λεφτα ηταν μονο για ελληνα..

Εντωμεταξυ γεμισαμε ποσοτητα και εργαλεια ενω ο μπαρτζω ελεγε περσι οτι μας λειπει η ποιοτητα....

Ας περιμενουμε να δουμε αν οντως κλεισει ετσι το ροστερ γιατι αν ερθει ο ντορσει η καποιος εξισου καλος αλλαζει τελειως το θεμα..θα ναι κριμα παλι για 700-800χιλ να χαθει αλλη μια χρονια..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 29, 2021 5:53 pm

Καλά δεν είναι ότι έχουμε γεμίσει και το ρόστερ μας, δεν ξέρω από που προκύπτει, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Πέρυσι είχαμε στους ψηλούς:
Έλις-Μάρτιν-Λίβιο-Πρίντεζης-Βεζένκοφ (μια πεντάδα δηλαδή)
Φέτος έχουμε:
Φολ-Μάρτιν-Λίβιο-Πρίντεζης-Βεζένκοφ (μια πεντάδα)

στο 3 είχαμε Μακκίσικ-Παπανικολάου (2 παίκτες, ο ένας όχι καθαρό 3άρι)
Φέτος έχουμε:
Λάιτυ, Μακκίσικ και τον Παπανικολάου σε άγνωστη κατάσταση (2+1 δηλαδή)

Πέρυσι είχαμε:|
Σλούκα-Σπανούλη-Χάρισον-Τζένκινς-Λαρεντζάκη (5 γκαρντ, ασχέτως τι έκανε ο Χάρισον)
Φέτος έχουμε:
Σλούκα-Γουοκάπ-Λαρεντζάκη-Κάρτερ-Λούντζης (5 γκαρντ)
Αυτή θεωρώ είναι η 12άδα μας.

Πέρυσι είχαμε και Χαραλαμπόπουλο-Νικολαϊδη να συμπληρώνουν την 12άδα αν χρειάζεται
Φέτος έχουμε Νικολαϊδη-Χαραλαμπόπουλο αν δεν φύγει ο δεύτερος να συμπληρώνουν, ίσως έρθει ο Ντόρσεϋ, ίσως ο Κώστας
Πάντως προς το παρών ούτε ποσοτικά δεν είμαστε γεμάτοι και δεν βλέπω κάποιους από αυτούς να περισεύει στην Ευρωλίγκα.
Από την Α1 (που θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε) επιτρέπονται μερικές αλλαγές οπότε όλοι θα παίξουν φαντάζομαι κάποια στιγμή.
mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 2:15 pm

Είναι απλό από τη στιγμή που δεν τηρείται το ίδιο αυστηρά για όλες τις ομάδες. Αν θυμάμαι καλά ο Γιώργος είχε διαβάσει πως οι ομάδες που συναντήθηκαν κρυφά από τον Μπερτομέου είχαν στην ατζέντα τους και αυτό το θέμα. Όποτε αν θέλουν οι Αγγελόπουλοι μπορούν να βρουν συμμάχους ώστε να καταργηθεί αφού είναι παράλογο με τα πενιχρά έσοδα που έχει η διοργάνωση. Στο ποδόσφαιρο που τα εσόδα είναι από άλλο πλανήτη θα καταργηθεί με τα το φιάσκο της Ούεφα με τη Σίτι.
Ναι, μόνο που για τον αντίθετο λόγο υπάρχουν διαμαρτυρίες, για να μην μπορούν κάποιες ομάδες να βάζουν υπερβολικά ποσά από άλλα τμήματα, ψεύτικες χορηγίες κλπ, όχι για να μπορούν κάποιοι να βάζουν περισσότερα από την τσέπη τους.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Ιουν 29, 2021 6:30 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 5:53 pm

Ναι, μόνο που για τον αντίθετο λόγο υπάρχουν διαμαρτυρίες, για να μην μπορούν κάποιες ομάδες να βάζουν υπερβολικά ποσά από άλλα τμήματα, ψεύτικες χορηγίες κλπ, όχι για να μπορούν κάποιοι να βάζουν περισσότερα από την τσέπη τους.
Μπορεί να μην κατάλαβες αυτό που έγραψα έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου. Οι ομάδες ήθελαν η Ευρωλίγκα να είναι το ίδιο αυστηρή με όλες τις ομάδες που δεν τηρούν το FFP. Π.χ είτε είναι η Φενέρ είτε είναι η Άλμπα. Αν όμως συνεχίζει να μην έχει τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλες τις ομάδες, αυτό που λέω είναι οι Αγγελόπουλοι να βρουν σύμμαχους ώστε να ψηφίσουν να το καταργήσουν. Ώστε η κάθε ομάδα να βάζει όσα λεφτά θέλει, χωρίς να έχει το άγχος του FFP.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Ιουν 29, 2021 6:48 pm

Το κατάλαβα, απλώς εγώ υποθέτω ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να βάζουν χρήματα από την τσέπη τους, οι ίδιοι είναι που ήθελαν το FFP και στο μπάσκετ, έτσι (υποθέτω πάντα) ούτε οι Αγγελόπουλοι θέλουν να βάζουν πολλά χρήματα, ούτε πολλούς συμπαραστάτες θα βρουν.
Τα προβλήματα σαφώς υπάρχουν, οι ομάδες που έχουν από πίσω τα ποδοσφαιρικά κλαμπ, οι χορηγίες από κρατικές εταιρίες, και σαφώς η Ευρωλίγκα θα ήταν πιο ανταγωνιστική αν μπορούσε ο καθένας να βάζει όσα χρήματα ήθελε, όμως οι μέτοχοι της προτιμούν να μπαίνουν ομάδες που είναι οικονομικά βιώσιμες, και θέλουν κάποια στιγμή να γίνουν και κερδοφόρες. Οπότε είναι λίγο απίθανο να γίνει αυτό που λες.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Ιουν 29, 2021 6:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 6:48 pm
Τα προβλήματα σαφώς υπάρχουν, οι ομάδες που έχουν από πίσω τα ποδοσφαιρικά κλαμπ, οι χορηγίες από κρατικές εταιρίες, και σαφώς η Ευρωλίγκα θα ήταν πιο ανταγωνιστική αν μπορούσε ο καθένας να βάζει όσα χρήματα ήθελε, όμως οι μέτοχοι της προτιμούν να μπαίνουν ομάδες που είναι οικονομικά βιώσιμες, και θέλουν κάποια στιγμή να γίνουν και κερδοφόρες. Οπότε είναι λίγο απίθανο να γίνει αυτό που λες.
Διαφωνώ ότι είναι απίθανο αλλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Ιουν 29, 2021 7:04 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 6:55 pm
Διαφωνώ ότι είναι απίθανο αλλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
Αν θέλεις να υποθέσω ότι είναι πιθανό για χάρη της κουβέντας, ποιες ομάδες μπορεί να είναι αυτές;
Από τις 13:
1. Ρεάλ, Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ δεν το έχουν ανάγκη
2. Μπάγερν, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις, Μπασκόνια έχουν διαφορετικό μοντέλο που βασίζεται στα έσοδα τους.
3, Παναθηναϊκός αυτήν την στιγμή τουλάχιστον δεν νομίζω να επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Ίσως η Αρμάνι, Εφές, Φενέρ, Μακάμπι, δεν τις λες και αμελητέα ποσότητα βέβαια.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 29, 2021 7:13 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 4:30 pm

Για το ότι δεν είσαι σίγουρος πως ήταν τότε το ροστερ καλύτερο, απλά θα πω ότι όχι μόνο δεν έχω έναν Λο , έναν Ντορσευ και έναν Χαινς , δεν έχω καν Περο Αντιτς .
Δεν ξερω αν εχεις Λο (μεγαλη παιχτουρα οσο μπορεσε να παιξει και ταιριαστος με Σπανουλη βασικα), αλλα εχεις στο 1 Σλουκα και Γουοκαπ ενω τοτε ειχες Μαντζαρη πισω απ τον Λο και Κατσιβελη .
Ο Αντιτς σημερα δεν θα προλαβαινε να παει απο αμυνα σε επιθεση και τουμπαλιν. Αλλο μπασκετ.
Ο Ντορσευ μονο στον ολυμπιακο προσπαθησε να παιξει μπασκετ. Ταιριαξε αρκετα βασικα στην αμυνα. Δεν τον λες και παιχταρα.
Τοτε ειχες στο 4 Πριντεζη και Αντιτς που τελειωσε την σεζον με τριποντο στο 20 κατι % (κατι σε 25 με 27 αν θυμαμε καλως)
Τωρα εχεις Βεζενκοφ, Πριντεζη αν και μεγαλουτσικο και Λιβιο.
Ο Χαινς ηταν μεγαλη περιπτωση, αλλα οταν τον πηρες επεσες απο την Ακροπολη και βρηκες πορτοφολι. Δεν τον ειχες παρει και σαν πρωτο ονομα. Τοτε εφτιαξε το ονομα του. Στην αρχη της χρονιας ολοι λεγανε ποιος σκεφτηκε να παρει σεντερ 195. Δεν τα θυμασε, εγω θυμαμε μια χαρα.
Ενταξει ειχες Λαζαρο, αλλα στην γιουρολιγκα επαιξε μικρο ρολο. Και σημπληρωνες με κατι Κεσελι, Γκετσεβιτσιους,
Α ειχες και Παπανικολαου , στα 22 του τοτε, (οσο και ο Λουτζης σημερα) στην πρωτη μεγαλη του χρονια σ αυτο το επιπεδο.
Κλεινοντας λεμε. Οταν το καλοκαιρι του 2011 εβλεπες ενα ροστερ με Κατσιβελη, Μαντζαρη, Λουκας, Σπανουλη, Γκετσεβιτσιους, Σλουκα, Πελεκανο, Παπανικολαου, Κεσελι, Πριντεζη, Αντιτς, Λαζαρο, Χαινς, Χαουαρντ, Γλυνιαδακη ελεγες θα παρω Γιουρολιγκα;
Παρακαλω να ειναι τιμια η απαντηση.
Δεν σου παω κοντρα μην το παρεις προσωπικα, καθαρα μπασκετικα ρωταω.
Σπανουλης ηταν η μαγικη λεξη τοτε.....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 29, 2021 7:29 pm

Δεν εχει νοημα να συγκρινουμε το 12 με το τωρα..Το 12 υπηρχαν 4-5σοβαρες ομαδες και επαιζες με ομιλους που ηταν πολυ πιο ευκολο να βρεθεις στους 8 και στους 4..Τωρα εχουμε καμια 10ρια σοβαρες ομαδες και παιζουν ολοι με ολους διπλα παιχνιδια..Θες μεγαλο ροστερ και πληρωμενο (με καποια μικρες εξαιρεσεις).
Φανταστειτε το 12 να βγαιναμε με τα χιλια ζορια 8οι και να χαμε να παιξουμε 3 ματς με την τσσκα..τι θα παιρναμε?το κυπελο παντως αμφιβαλλω..

Επισης για να υπηρχε συγκριση σπανουλη-πρι στα ντουζενια τους επρεπε να χαμε στην ομαδα λαρκιν -σινγκελια..Γιατι τετοιου επιπεδου ηταν τοτε.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Τρί Ιουν 29, 2021 10:44 pm

Μπάρτσα,Τσσκα,Εφές,Ρεαλ(λογικά φέτος θα φτιάξει καλύτερη ομάδα),Αρμάνι, Φενέρ (ήδη έχει πάρει πολλούς καλους παίκτες) Μακαμπι (που και αυτή φαίνεται να επανέρχεται) και Ζενίτ. 8 ομάδες χωρίς να βάζω Bayern . Μπορούμε να πετάξουμε με το υπάρχων ροστερ χωρίς μεταγραφή στο 2 μια από αυτές?? Εγω λέω ότι ίσως και να μπορούμε 💪💪💪 Έχουμε αναβάθμιση σε σχέση με πέρσι με Walkup,Fall,Lighty Και σε άμυνα αλλά και σε επίθεση. Να θυμίσω την προηγούμενη σεζόν αποκλείστηκαμε όταν κάναμε 7 σερί ήττες όπου χάσαμε τα περισσότερα ματς στον πόντο! Και επίσης να θυμίσω χάσαμε πολλά ματς στην έδρα μας ,φέτος με 85% κόσμο στο γήπεδο θα αλλάξει το πράμα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 30, 2021 1:53 am

prime7 έγραψε:
Μπάρτσα,Τσσκα,Εφές,Ρεαλ(λογικά φέτος θα φτιάξει καλύτερη ομάδα),Αρμάνι, Φενέρ (ήδη έχει πάρει πολλούς καλους παίκτες) Μακαμπι (που και αυτή φαίνεται να επανέρχεται) και Ζενίτ. 8 ομάδες χωρίς να βάζω Bayern . Μπορούμε να πετάξουμε με το υπάρχων ροστερ χωρίς μεταγραφή στο 2 μια από αυτές?? Εγω λέω ότι ίσως και να μπορούμε 💪💪💪 Έχουμε αναβάθμιση σε σχέση με πέρσι με Walkup,Fall,Lighty Και σε άμυνα αλλά και σε επίθεση. Να θυμίσω την προηγούμενη σεζόν αποκλείστηκαμε όταν κάναμε 7 σερί ήττες όπου χάσαμε τα περισσότερα ματς στον πόντο! Και επίσης να θυμίσω χάσαμε πολλά ματς στην έδρα μας ,φέτος με 85% κόσμο στο γήπεδο θα αλλάξει το πράμα.
θα αλλαξει ομως και οτι θα χανουμε περισσοτερο στα εκτος.. :D Εγω δεν θεωρω οτι θα ναι στο χερι μας να μπουμε 8δα με το ροστερ οπως ειναι τωρα,θα πρεπει να απογοητευσουν με την αποδοση τους οι αλλοι η εμεις να σταθουμε πολυ τυχεροι.9-11 μας κοβω.

ο παρκερ λεει θελει να κρατησει λαιτι..μπορει να μας κατσει τελικα και να φερουμε σουτερ στο τελος,κακη κινηση ο λαιτι αν δεν συνδιαστει με σουτερ 2ρι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 30, 2021 2:24 am

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 5:20 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Ιουν 29, 2021 4:02 pm

Ναι αυτό με τον Μακκίσικ το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά τον πάω με χίλια και είναι απαραίτητος ένας τέτοιος τύπος. Κατά τα άλλα για να μην κουράσω, δεν είπα σε κανένα σημείο -εκτός ένστασης σωματοδομής αλλά άστο αυτό ας δεχτούμε για τώρα πως έχεις δίκιο- πως δεν μπορεί γενικά ή δεν έχει έρθει η ώρα του. Ίσα-ίσα που όντως με έχει εντυπωσιάσει και εμένα δεν λέω το αντίθετο. Είπα πως πρέπει να μπει μέσα από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Και η κατάσταση στην ομάδα αυτήν την στιγμή και όπως διαμορφώνεται το ρόστερ δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα του το δώσει, ειδικά αν μείνει εκτός Α1. Μακάρι να πέσω έξω (και για την σωματοδομή) και να βγάλει μάτια, εδώ θα είμαι να χαρώ και να κάνω την κωλοτούμπα μου.
Είσαι ωραίος!
Μιαν ερώτηση μοναχα: Γιατί να μείνει εκτός Α1; Μια νίκη σε τόσα παιχνίδια πρέπει να κάνει. Ε, θα την κάνει.
Δηλαδή τι, τζάμπα σκίστηκαν οι άλλοι( όχι οι Πατρινοί) να βάλουν ξαφνικά κόσμο στο τελευταίο εκτός έδρας ματς που θα έκρινε την αύτοματη άνοδο στην Α1;
Δεν βλέπουν ότι με άνοδο στην Α1 θα ισχυροποιηθεί ξανά (τόσο όσο, δεν λέω να γίνουμε ευρωπαϊκό φόβητρο) ο Ολυμπιακός; Το βλέπουν. Και δεν ψήνονται.

Κατά τ' άλλα, είναι λίγο κοσμοσυρροή εκεί στο 2-3. Με μια κλασσική χρονιά Ολυμπιακού (τίγκα τραυματισμοί) όλοι χωρούν. Εγώ προτιμώ όμως την"υγεία μας να έχουμε με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο, που είναι κι αλανό-Ολυμπιακός." Κι ας έχει "τράφικο¨.
ΈΤσι κι αλλιώς ο Μπαρτζώκας ως γνήσιος ΖΕΝ τύπος που είναι, θα βρει έναν ήρεμο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει ούτε βλέφαρο. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει βγάλει άχρηστα το μπότοξ. Νηνεμία και κάλμα. :P
Μόλις ξεκίνησε με κάρφωμα η Εθνική και γουστάρω.

Ρε συ, το έχω γράψει σε 2-3 σχόλια! Δεν μιλάω για το αν θα ανέβει η ομάδα. Αυτό το έχω λύσει καιρό τώρα. Μάρτιν, Φαλ, Ζαν Σαρλ, Λάι-τι, Μακκίσικ, Γουόλκαπ 6 ξένοι. Αν έρθει ο Κάρτερ 7. Ένας θα μείνει έξω και η μεταγραφή Λούντζη μας δείχνει Κάρτερ. Εκτός αν όντως κάνει αυτό που έλεγα τις προάλλες. Αν έρθει ο Κώστας δηλαδή να ξεκινήσει με Κάρτερ μέσα και Μάρτιν έξω. Μέχρι να το αλλάξει πάλι και εκεί ίσως βγει ο Λάιτι αν όλα έχουν πάει καλά. Τον Ζαν Σαρλ πάντως δεν το βλέπω τελικά.

Ο οποίος Λάι-τι μπορεί να μην είναι το 2άρι που περιμέναμε, αλλά σίγουρα βγάζει νόημα η μεταγραφή του. Αν δεις βιντεάκια του Φαλ βλέπεις και τον επιπλέον λόγο. Στις μισές φάσεις του βίντεο με τον Λάιτι συνεργάζεται. Συνήθως εκτελεί ο Φαλ αλλά παίζει και το ανάποδο. Να θυμηθώ να βάλω βιντεάκια του Ζαν Σαρλ από πέρυσι να δω αν έπαιζε κάτι αντίστοιχο :P
Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό που λέει ένας φίλος πιο πάνω, μήπως τελικά δεν έρθει. Τώρα που θα βγαίνουν 7 οι ξένοι τελικά... Από την αρχή ήμουν καχύποπτος άλλωστε :roofl:

Και -να το πούμε αυτό- γενικά ακόμα και κανένας άλλος να μην έρθει -πολύ- ευχαριστημένος θα είμαι. Με Λάιτι, Κάρτερ , Λούντζη. Άλλο που πιστεύω θα μπορούσε να έρθει παιγμένο 2άρι και νομίζω θα έκανε καλύτερα τα πράγματα. Αλλά αυτά θα τα πούμε στον καιρό τους πιο αναλυτικά.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 30, 2021 2:54 am

prime7 έγραψε:
Η Αρμάνι φαίνεται αποδυναμωμενη μέχρι στιγμής.. Με Γκραντ και χολ δε ξέρω τι θα ελπίζει.. Η ζενιτ μπορεί να πήρε Λόιντ, αλλά χωρίς πανγκος θα ναι άλλη ομάδα.. Οπότε πιστεύω ότι είμαστε απ τα φαβορί για την 8αδα

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τετ Ιουν 30, 2021 12:25 pm

Σύμφωνα με Ζέρβα ίσως χαλάει του Lighty. Μάλλον η Βιλερμπάν θα ζητήσει παραπάνω χρήματα λόγω της καλής απόδοσης του παίκτη ή προτιμά να τον κρατήσει. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη το πως θα κινηθούμε αν χαλάσει.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Ιουν 30, 2021 12:53 pm

Δεν είναι και παράλογο να θέλει να τον κρατήσει.
Πέρυσι ήταν 1ος σε χρόνο συμμετοχής συνολικά και 3ος σε μ.ο.
Ήταν σε μ.ο 2ος σκόρερ, 4ος ριμπάουντερ, 3ος πασέρ, 2ος κλέφτης της ομάδας και 3ος σε PIR (1ος ήταν ο Φολ).
Δεν είναι ελίτ σουτέρ αλλά είναι αξιοπρεπής
Έχει χάσει ήδη και 5 παίκτες και δεν έχω ακούσει να παίρνει κάποιον.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”