Είσαι ωραίος!AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 4:02 pm
Ναι αυτό με τον Μακκίσικ το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά τον πάω με χίλια και είναι απαραίτητος ένας τέτοιος τύπος. Κατά τα άλλα για να μην κουράσω, δεν είπα σε κανένα σημείο -εκτός ένστασης σωματοδομής αλλά άστο αυτό ας δεχτούμε για τώρα πως έχεις δίκιο- πως δεν μπορεί γενικά ή δεν έχει έρθει η ώρα του. Ίσα-ίσα που όντως με έχει εντυπωσιάσει και εμένα δεν λέω το αντίθετο. Είπα πως πρέπει να μπει μέσα από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Και η κατάσταση στην ομάδα αυτήν την στιγμή και όπως διαμορφώνεται το ρόστερ δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα του το δώσει, ειδικά αν μείνει εκτός Α1. Μακάρι να πέσω έξω (και για την σωματοδομή) και να βγάλει μάτια, εδώ θα είμαι να χαρώ και να κάνω την κωλοτούμπα μου.
Μιαν ερώτηση μοναχα: Γιατί να μείνει εκτός Α1; Μια νίκη σε τόσα παιχνίδια πρέπει να κάνει. Ε, θα την κάνει.
Δηλαδή τι, τζάμπα σκίστηκαν οι άλλοι( όχι οι Πατρινοί) να βάλουν ξαφνικά κόσμο στο τελευταίο εκτός έδρας ματς που θα έκρινε την αύτοματη άνοδο στην Α1;
Δεν βλέπουν ότι με άνοδο στην Α1 θα ισχυροποιηθεί ξανά (τόσο όσο, δεν λέω να γίνουμε ευρωπαϊκό φόβητρο) ο Ολυμπιακός; Το βλέπουν. Και δεν ψήνονται.
Κατά τ' άλλα, είναι λίγο κοσμοσυρροή εκεί στο 2-3. Με μια κλασσική χρονιά Ολυμπιακού (τίγκα τραυματισμοί) όλοι χωρούν. Εγώ προτιμώ όμως την"υγεία μας να έχουμε με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο, που είναι κι αλανό-Ολυμπιακός." Κι ας έχει "τράφικο¨.
ΈΤσι κι αλλιώς ο Μπαρτζώκας ως γνήσιος ΖΕΝ τύπος που είναι, θα βρει έναν ήρεμο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να κουνήσει ούτε βλέφαρο. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει βγάλει άχρηστα το μπότοξ. Νηνεμία και κάλμα.