Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:04 pm
tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:29 pm
Εγώ έχω πει την γνώμη μου, δεν νομίζω ότι θα έρθει ο μισιτς. Είναι το γνωστό σήριαλ του καλοκαιριού τύπου μιροτιτς, το μόνο που ελπίζω μόνο είναι να μην πάρουν τον αντίστοιχο σικμα.
Όσο unpopular και αντί τουριστικό είναι, και εγω πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμε. Οι άνθρωποι στην ηλικία του κόουτς δεν αλλάζουν μυαλά και φιλοσοφία. Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.
Η απόκτηση Μισιτς θα είναι και μια έμμεση παραδοχή ότι το στυλ παιχνιδιού του χωρίς τέτοιου τύπου γκάρντ απέτυχε να πάρει τρόπαιο, πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο στην πράξη. Από όλες τις δηλώσεις του δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο (ακόμα και τώρα με την Μονακό το έριξε στους τραυματισμούς και στην ανετοιμότητα παικτών).
Είναι και το οικονομικό στην μέση. Για να έρθει σε εμάς ο Μισιτς θα πρέπει να δώσεις 4 χαρτιά. Με Μπι στο τιμόνι το βλέπω δύσκολο να συμβεί και ας θέλουν οι πρόεδροι.
Το μόνο σενάριο να έρθει σε εμάς είναι να το θέλει πολύ ο ίδιος ο παίκτης. Για κάποιο λόγο να έχει καψουρευτεί να έρθει Ελλάδα και να ανταγωνιστεί την σούπερ team του ΠΑΟ και να ζήσει εδώ. Δλδ να αποδεχτεί μια πρόταση κοντά στα 3 χαρτιά και να απορρίψει άλλες πιο μεγάλες προτάσεις.
Δεν νομιζω ο Μπαρτζωκας να εχει προβλημα με μια μεταγραφη Μισιτς. Επισης δεν γινεται να απετυχε ενα στυλ παιχνιδιου που καθε χρονο βγαινει αναμεσα στις τοπ-4 ομαδες της ευρωπης μην τρελαθουμε.
Αλλα κ για μενα θα ειναι εκπληξη να αποκτηθει ο Μισιτς διοτι δεν θεωρω πως, λαμβανοντας υποψη το υπολοιπο ροστερ, δεν θα ηταν αυτο που ψαχνει ο Μπαρτζωκας τη δεδομενη στιγμη. Απ οσα μας εχει δειξει ο κοουτς τοσα χρονια.
Απο την αλλη, δεν βλεπω στην αγορα και καμια εναλλακτικη επιλογη της προκοπης και το θεμα ειναι αν πας να χτυπας ενα τοπ γκαρντ που δεν κανει tick your boxes ή εναν παικτη που τα κανει αλλα ειναι παικτης-στοιχημα.
Πιστευω θα ξεκαθαρισει το τοπιο μεσα στον Ιουλιο αλλα για καποιο λογο τους βλεπω χαλαρους κ ανετους διοικηση-προπονητη χωρις να βιαζονται. Εκτος αν εχουν ηδη συμφωνησει με καποιον παικτη κ γι αυτο ξεφορτωθηκαν τον Βιλντοζα με τοση ευκολια κ ανεση ενω ειχε ηδη φυγει κ ο γκος.