Εκτός από τον τελικό που δεν μπορούσε να ξε-κοκκινισει ο σβέρκος με τίποτα!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 1:33 pmΑκραιο μου ακουγεται αλλα αν ανακοινωθει σημερα το απογευμα συνεργασια με Τσακους , ΣΕΦ και κερασακι μεταγραφη Μιτσιτς οι πωλησεις του Βιαγκρα θα ειναι μηδενικες για κανεναν μηνα , οτι ειχαμε παθει εκεινο το Σεπτεμβρη στη Σαιταμα ενα πραγμα που το... ηθικο δεν επεφτε με τιποτα
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 151
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 151
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ακριβώς δηλαδή δεν έχει ο Ατσιουα που θέλουμε; Νέος είναι, αθλητικός είναι, δυναμικός είναι, όνομα είναι!tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:03 pmΒαγγελας λέει τώρα σε λαιβ ότι προτάθηκε στον Μπαρτζώκα ο ατσιουα αλλά ψάχνει κάτι άλλο σε ψηλό.
Για μισιτς είπε μια απ τα ίδια που λένε όλοι.
Έλεος με τους δημοσιογράφους - insiders! Δηλαδή τι άλλο θέλουμε και δεν μας κάνει ο Ατσιουα;
1
1

- shaq7
- Reactions: 7131
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
να μην θελει 2-3εκ για να ρθειDante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:47 pmΤι ακριβώς δηλαδή δεν έχει ο Ατσιουα που θέλουμε; Νέος είναι, αθλητικός είναι, δυναμικός είναι, όνομα είναι!tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:03 pmΒαγγελας λέει τώρα σε λαιβ ότι προτάθηκε στον Μπαρτζώκα ο ατσιουα αλλά ψάχνει κάτι άλλο σε ψηλό.
Για μισιτς είπε μια απ τα ίδια που λένε όλοι.
Έλεος με τους δημοσιογράφους - insiders! Δηλαδή τι άλλο θέλουμε και δεν μας κάνει ο Ατσιουα;

0
-
- Reactions: 890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο unpopular και αντί τουριστικό είναι, και εγω πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμε. Οι άνθρωποι στην ηλικία του κόουτς δεν αλλάζουν μυαλά και φιλοσοφία. Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:29 pmΕγώ έχω πει την γνώμη μου, δεν νομίζω ότι θα έρθει ο μισιτς. Είναι το γνωστό σήριαλ του καλοκαιριού τύπου μιροτιτς, το μόνο που ελπίζω μόνο είναι να μην πάρουν τον αντίστοιχο σικμα.
Η απόκτηση Μισιτς θα είναι και μια έμμεση παραδοχή ότι το στυλ παιχνιδιού του χωρίς τέτοιου τύπου γκάρντ απέτυχε να πάρει τρόπαιο, πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο στην πράξη. Από όλες τις δηλώσεις του δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο (ακόμα και τώρα με την Μονακό το έριξε στους τραυματισμούς και στην ανετοιμότητα παικτών).
Είναι και το οικονομικό στην μέση. Για να έρθει σε εμάς ο Μισιτς θα πρέπει να δώσεις 4 χαρτιά. Με Μπι στο τιμόνι το βλέπω δύσκολο να συμβεί και ας θέλουν οι πρόεδροι.
Το μόνο σενάριο να έρθει σε εμάς είναι να το θέλει πολύ ο ίδιος ο παίκτης. Για κάποιο λόγο να έχει καψουρευτεί να έρθει Ελλάδα και να ανταγωνιστεί την σούπερ team του ΠΑΟ και να ζήσει εδώ. Δλδ να αποδεχτεί μια πρόταση κοντά στα 3 χαρτιά και να απορρίψει άλλες πιο μεγάλες προτάσεις.
1
1

-
- Reactions: 69
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 69
- Προειδοποιήσεις:
0
Eurohoops δεν βλέπεις ;;Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:05 pmΠοιος το έχει ανεβάσει αυτό ;mia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:04 pmScreenshot_20250709_190130.jpg
![]()
![]()
Μιλαμε για μεγάλο φιάσκο.. Επιθεώρηση..
0
-
- Reactions: 372
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έβλεπα δε θα ρωτούσα , ευχαριστώ πάντως για την απάντηση !
Την ίδια κατάληξη θέλουμε να έχει , να έχεις υπόψιν σου !
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3366
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1234
- Προειδοποιήσεις:
0
ε καλα ισπανοι ηταν ειχαμε συνηθισει , το ελεγες και σχεση μετα απο τοσο @@@σιDante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 6:40 pmΕκτός από τον τελικό που δεν μπορούσε να ξε-κοκκινισει ο σβέρκος με τίποτα!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 1:33 pm
Ακραιο μου ακουγεται αλλα αν ανακοινωθει σημερα το απογευμα συνεργασια με Τσακους , ΣΕΦ και κερασακι μεταγραφη Μιτσιτς οι πωλησεις του Βιαγκρα θα ειναι μηδενικες για κανεναν μηνα , οτι ειχαμε παθει εκεινο το Σεπτεμβρη στη Σαιταμα ενα πραγμα που το... ηθικο δεν επεφτε με τιποτα
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Knoxville
- Reactions: 88
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έψαξα λίγο... το "άρθρο" είναι ξεκάθαρα ευσεβής πόθος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:09 pmΈτσι όπως το έχεις ανεβάσει δεν φαίνεται τίποτα, σόρι. Τώρα, είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς δεν βοηθούν στην κουβέντα. Δεν ξέρω αν ξέρεις ότι βγάζουν μία θλιβερή ζηλοφθονία.
Ο beat writer έγραψε λίγο πολύ πως εάν και εφόσον οι Νάγκετς του εγγυηθούν τον 2ο χρόνο του συμβολαίου τότε ίσως αλλάξει γνώμη.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3689
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτήν την φορά σύσταση να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου και να αποφεύγεις flame post, δεν είμαστε οπαδικο σάιτ.mia sin mia έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:16 pm
1ον δεν κάνω κουβέντα και 2ον ναι είναι φιάσκο ολκής...
Ε τώρα αυτό για την ζήλια είναι άνευ σχολίου.. Δηλ σε παρακαλώ πολύ..
Όταν περνά πράγματα με έπαρση γιατί έτσι έχει μαθει ο Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. τωρα θα υπάρχει και το ανάλογο γλέντι..
2
2