Δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα αν θα είμαστε στο φίναλ φουρ, με οποιοδήποτε μαρσάρισμα στους 8. Σε σειρά αγώνων με την φετινή ομάδα δεν χάνουμε από κανέναν, ειδικά και λόγω του βάθους που έχουμε στο ρόστερ. Εδώ περάσαμε πέρυσι την Μπάρτσα με μειονέκτημα με φανερό έλλειμα ποιότητας στην επίθεση.tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 5:47 pmΘα έχουμε 3 παίκτες με προσωπική φάση Σακίλ. Λι και ο φουρνιέ και οι δύο τελευταίοι παίκτες που παίρνουν προσπάθειες όταν η μπάλα καίειeddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 4:49 pmΗ ομάδα έχει πρόβλημα στην ατομική δημιουργία και τις ατομικές προσωπικές φάσεις ,γι αυτό το λόγο θεωρώ πως και φέτος δε θα τα καταφέρουμε....Είναι δύσκολο έως απίθανο σε πολύ δύσκολα και αμφίρροπα ματς να παίζεις χαλαρά ομαδικά...
Μακάρι ο Λι να βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε όπως και ο Έβανς αν καταφέρει να γυρίσει και γενικότερα μακάρι να πέσω έξω...
Ο Γκος στο αεροδρόμιο που τον είδα δε φαινόταν να έχει κάτι πολύ σοβαρό,κανονικά παπούτσι φορούσε απλά περπατούσε ελάχιστα διαφορετικά απ το κανονικό..βέβαια γιατρός δεν είμαι οπότε δε ξέρω αν σημαίνει κάτι.
Είναι υπεραρκετοι
Να δούμε πρώτα αν η Ρεάλ θα είναι στη 10αδα και πολύ περισσότερο στην 8αδα
Το θέμα είναι τι θα γίνει στο φίναλ φουρ σε μόνα παιχνίδια…Ειδικά με Φενέρ και ΠΑΟ που παίζουν δυνατά πάνω στην μπάλα στην άμυνα..
Για μένα είναι κομβικό να παίρνουμε σκορ από το ζωγραφιστό. Όταν ο Μίλου και ο Φαλ παίζουν όπως χτές, τότε ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους και η ομάδα είναι αμαρκάριστη. Αν δεν απειλούμε από την ρακέτα, κλείνουν οι χώροι και παρακαλάμε Φουρνιέ και Σάσα να βάζουν τα τρίποντα.
Επίσης, ενδιαφέρον από το χτεσινό παιχνίδι το σχήμα με Σάσα-Πίτερς, το δοκίμασε αρκετά ο Μπρτζώκας και είχε μεγάλη επιτυχία.