Euroleague Round 27, Virtus Segafredo Bologna vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

a1greece
Reactions: 579
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 01, 2025 5:58 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 5:47 pm
eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 4:49 pm
Η ομάδα έχει πρόβλημα στην ατομική δημιουργία και τις ατομικές προσωπικές φάσεις ,γι αυτό το λόγο θεωρώ πως και φέτος δε θα τα καταφέρουμε....Είναι δύσκολο έως απίθανο σε πολύ δύσκολα και αμφίρροπα ματς να παίζεις χαλαρά ομαδικά...
Μακάρι ο Λι να βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε όπως και ο Έβανς αν καταφέρει να γυρίσει και γενικότερα μακάρι να πέσω έξω...

Ο Γκος στο αεροδρόμιο που τον είδα δε φαινόταν να έχει κάτι πολύ σοβαρό,κανονικά παπούτσι φορούσε απλά περπατούσε ελάχιστα διαφορετικά απ το κανονικό..βέβαια γιατρός δεν είμαι οπότε δε ξέρω αν σημαίνει κάτι.
Θα έχουμε 3 παίκτες με προσωπική φάση Σακίλ. Λι και ο φουρνιέ και οι δύο τελευταίοι παίκτες που παίρνουν προσπάθειες όταν η μπάλα καίει
Είναι υπεραρκετοι

Να δούμε πρώτα αν η Ρεάλ θα είναι στη 10αδα και πολύ περισσότερο στην 8αδα
Δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα αν θα είμαστε στο φίναλ φουρ, με οποιοδήποτε μαρσάρισμα στους 8. Σε σειρά αγώνων με την φετινή ομάδα δεν χάνουμε από κανέναν, ειδικά και λόγω του βάθους που έχουμε στο ρόστερ. Εδώ περάσαμε πέρυσι την Μπάρτσα με μειονέκτημα με φανερό έλλειμα ποιότητας στην επίθεση.

Το θέμα είναι τι θα γίνει στο φίναλ φουρ σε μόνα παιχνίδια…Ειδικά με Φενέρ και ΠΑΟ που παίζουν δυνατά πάνω στην μπάλα στην άμυνα..

Για μένα είναι κομβικό να παίρνουμε σκορ από το ζωγραφιστό. Όταν ο Μίλου και ο Φαλ παίζουν όπως χτές, τότε ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους και η ομάδα είναι αμαρκάριστη. Αν δεν απειλούμε από την ρακέτα, κλείνουν οι χώροι και παρακαλάμε Φουρνιέ και Σάσα να βάζουν τα τρίποντα.

Επίσης, ενδιαφέρον από το χτεσινό παιχνίδι το σχήμα με Σάσα-Πίτερς, το δοκίμασε αρκετά ο Μπρτζώκας και είχε μεγάλη επιτυχία.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2723
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μαρ 01, 2025 6:06 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 5:53 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 4:59 pm

Υπάρχει λόγος που η Ρεάλ είναι εκεί που είναι (και που ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι φυσικά). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί που θα πατηθεί στα πλειοφφ και οι Μούσα, Ταβαρες θα γίνουν Αρλάουκας, Σαμπόνις. Παίζει ο πρώτος με τον πάρα λίγο 10ο και αυτό δικαιολογεί πλήρως το 3-0.
Υπάρχει όμως λόγος που είναι η Ρεάλ και έχει 25 κύπελλα. Υπάρχει λόγος που όσοι τους είχαν ξεγραμμένους ήπιαν ολόκληρο το πικρό ποτήρι. Θυμησου τι έγινε πριν 2 χρόνια με Παρτιζαν απο 0-2 έχοντας τα δυο επόμενα μέσα στο Βελιγράδι. Θυμήσου έναν χρόνο νωρίτερα που τελείωσαν τη χρονιά με ρεκόρ 2-8, και που όλοι είχαν φαβορί τη σούπερ Μακάμπι. Θυμάσαι πόσο τελείωσε εκείνη η σειρά; 3-0 με συνολικό σκορ +50 πόντους
Συγγνώμη αλλά το παρελθόν δεν μπαίνει στο γήπεδο όταν παίζουν τέτοιες ομάδες. Μπορεί να επηρεάσει φρέσκες ομάδες αλλά όχι τον Ολυμπιακό.

Το παράδειγμα σου με την Παρτιζαν δεν ξέρω αν λειτουργεί όντως υπέρ σου καθώς η Ρεάλ ήταν 3η και η Παρτιζαν 6η. Άρα η καλύτερη ομάδα κέρδισε, έστω και δύσκολα, την χειρότερη. Μάλλον συνηγορεί σε αυτό που είπα εγώ. Στο επόμενο παράδειγμα σου, πάλι η Ρεάλ ήταν πάνω από τη Μακάμπι οπότε δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Καταλαβαίνω την ανάγκη να είναι χαμηλά η μπάλα (αλήθεια, κι εγώ το κάνω αυτό) αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στη δυναμική, τι να κάνουμε τώρα;

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 01, 2025 6:38 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 6:06 pm
golitog7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 5:53 pm

Υπάρχει όμως λόγος που είναι η Ρεάλ και έχει 25 κύπελλα. Υπάρχει λόγος που όσοι τους είχαν ξεγραμμένους ήπιαν ολόκληρο το πικρό ποτήρι. Θυμησου τι έγινε πριν 2 χρόνια με Παρτιζαν απο 0-2 έχοντας τα δυο επόμενα μέσα στο Βελιγράδι. Θυμήσου έναν χρόνο νωρίτερα που τελείωσαν τη χρονιά με ρεκόρ 2-8, και που όλοι είχαν φαβορί τη σούπερ Μακάμπι. Θυμάσαι πόσο τελείωσε εκείνη η σειρά; 3-0 με συνολικό σκορ +50 πόντους
Συγγνώμη αλλά το παρελθόν δεν μπαίνει στο γήπεδο όταν παίζουν τέτοιες ομάδες. Μπορεί να επηρεάσει φρέσκες ομάδες αλλά όχι τον Ολυμπιακό.

Το παράδειγμα σου με την Παρτιζαν δεν ξέρω αν λειτουργεί όντως υπέρ σου καθώς η Ρεάλ ήταν 3η και η Παρτιζαν 6η. Άρα η καλύτερη ομάδα κέρδισε, έστω και δύσκολα, την χειρότερη. Μάλλον συνηγορεί σε αυτό που είπα εγώ. Στο επόμενο παράδειγμα σου, πάλι η Ρεάλ ήταν πάνω από τη Μακάμπι οπότε δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Καταλαβαίνω την ανάγκη να είναι χαμηλά η μπάλα (αλήθεια, κι εγώ το κάνω αυτό) αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στη δυναμική, τι να κάνουμε τώρα;
Θέλω να πω ότι ομάδες με τέτοια εμπειρία και μέταλλο δεν τις ξεγράφεις ποτέ. Στα παραδείγματα που σ είπα το μομεντουμ ήταν από την άλλη πλευρά. Εσυ ας πούμε στο ματσαρισμα με την παρτιζαν μετά τα δύο ματς και την γενικότερη εικόνα έλεγες θα περάσει η Ρεάλ επειδή είχε τέρματισει πιο πάνω ε;
Το ίδιο και την προηγούμενη χρονιά. Η Ρεάλ τέρμα τόσε με ρεκόρ 2-8 και η Μακάμπι ερχότανε με φόρα 8-2. Εν πασει περιπτώσει θεωρώ τουλάχιστον αστείο να λες ότι η Ρεάλ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα χάσει 3-0. Επίσης ποια μπάλα να κρατήσω χαμηλά; Προπονητής είμαι στον ολυμπιακό και φοβάμαι μη πάρουν τα μυαλά των παικτών μου αέρα; Την άποψη μου λέω δεν χρειάζεται να κρύβεται κάποιο κρυφό μήνυμα ή σκοπός από πίσω

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2723
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:20 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 6:38 pm
Θέλω να πω ότι ομάδες με τέτοια εμπειρία και μέταλλο δεν τις ξεγράφεις ποτέ. Στα παραδείγματα που σ είπα το μομεντουμ ήταν από την άλλη πλευρά. Εσυ ας πούμε στο ματσαρισμα με την παρτιζαν μετά τα δύο ματς και την γενικότερη εικόνα έλεγες θα περάσει η Ρεάλ επειδή είχε τέρματισει πιο πάνω ε;
Το ίδιο και την προηγούμενη χρονιά. Η Ρεάλ τέρμα τόσε με ρεκόρ 2-8 και η Μακάμπι ερχότανε με φόρα 8-2. Εν πασει περιπτώσει θεωρώ τουλάχιστον αστείο να λες ότι η Ρεάλ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα χάσει 3-0.
Γιατί να έχω άποψη μετά τα 2 ματς; Πριν τα δύο ματς οι περισσότεροι λέγαμε πως θα περάσει η Ρεάλ. Όπως και έγινε δηλαδή. Έγινε το λογικό με παράλογο τρόπο.

Μπορείς να θεωρείς αστείο ότι ο πρώτος μπορεί να πάρει 3 παιχνίδια στην σειρά από τον δέκατο (τον οποίο έχει κερδίσει ήδη 2 φορές χαλαρά btw) αλλά δεν νομίζω πως θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί σου. Έχει κακή ομάδα φέτος, τι να κάνουμε. Άντε ας πω 3-1 μιας και το 3-0 είναι όντως ψιλο-σπάνιο σκορ.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:32 pm

Περισσοτερες πιθανοτητες εχει η ρεαλ να μεινει εκτος 10δας παρα να την κερδισουμε 3-0...Και τι εννοω,η εικονα της ειναι κακη,την ειδα και με την μπαρτσα που κερδισε με τα χιλια ζορια,μπορει να μην καταφερει να μπει 10 η να μπει με το ζορι...Αυτο βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την εικονα που θα παρουσιασει στα πλει οφ.. Μιλαμε για 5 ματς που οι προσωπικοτητες θα μιλησουν και θα τα δωσουν ολα.. Παικτες οπως ο καμπατσο ο μουσα ο χεζονια και ο ταβαρες θα το παρουν πατριωτικα και θα τα δωσουν ολα.Επισης η εδρα εκει περα δεν ειναι αστειο..Για μενα θα παει 2-2 και θα παιχτει στο σεφ η προκριση που εκει θα εχουμε πλεονεκτημα να την παρουμε την σειρα αλλα θα χουμε και το αγχος ενω η ρεαλ τι ειχε τι εχασε..και αν ξεκινησουν τα μπουμπουνητα δεν σταματανε αυτοι..

Προσωπικα την μονη ομαδα που βλεπω να μας πηγαινει στα 5 ματς ειναι η ρεαλ..(αφου βλεπω απιθανο να πεσουμε σε φενερ παο μονακο)..Πολλοι φοβουνται την παρτιζαν αλλα εγω δεν πιστευω ουτε οτι θα μας κοντραρει,αντε να μας παρει ενα ματς στη σερβια.Καλα για ερυθρο βλεπω 3-0 σβηστο κιολας.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba

Σάβ Μαρ 01, 2025 8:08 pm

Εγώ πιο πολύ απ όλους φοβάμαι την Παρτιζαν κ αυτό λόγω προπονητή. Είναι δύσκολος ο Ομπράντοβιτς στα πλέι οφ. Θα μας διαβάσει τις αδυναμίες μας και θα χτυπήσει αλύπητα και έχει τους παίκτες να το κάνει. Σημαντικό στα πλέι οφ είναι η φόρμα παρά η εν γενει εικόνα της ομάδας μέσα στη χρονιά. Κανένα ματσαρισμα όμως δε θα είναι τσόντα. Ούτε με Αρμανι, ούτε με Ερυθρό. Ίσως μόνο με Μπάγερν και Παρί να είναι λίγο πιο εύκολα αλλά δεν τις κόβω να αντέχουν

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 8:17 pm

golitog7 έγραψε:
Εγώ πιο πολύ απ όλους φοβάμαι την Παρτιζαν κ αυτό λόγω προπονητή. Είναι δύσκολος ο Ομπράντοβιτς στα πλέι οφ. Θα μας διαβάσει τις αδυναμίες μας και θα χτυπήσει αλύπητα και έχει τους παίκτες να το κάνει. Σημαντικό στα πλέι οφ είναι η φόρμα παρά η εν γενει εικόνα της ομάδας μέσα στη χρονιά. Κανένα ματσαρισμα όμως δε θα είναι τσόντα. Ούτε με Αρμανι, ούτε με Ερυθρό. Ίσως μόνο με Μπάγερν και Παρί να είναι λίγο πιο εύκολα αλλά δεν τις κόβω να αντέχουν
Δεν θελω να γινω εριστικος και να υποτιμησω εναν κορυφαιο προπονητη αλλα πχ ειναι ο μονος που εχασε απο 2-0 και επισης ο σφαιρο τον εχει 11-1 στις νικες..Απο ποτε εχει να κερδισει σειρα πλει οφ?Δεν εχουμε 2009 ουτε εχει και ροστερ που μπορει να κοντραρει αυτο του ολυμπιακου..Η διαφορα επιπεδου αλλα και πληροτητας του ροστερ ειναι τεραστια.Συν οτι στο ροστερ του ελαχιστοι εχουν εμπειρια πλει οφ,ισως και κανενας.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:15 pm

shaq7 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Δεν θελω να γινω εριστικος και να υποτιμησω εναν κορυφαιο προπονητη αλλα πχ ειναι ο μονος που εχασε απο 2-0 και επισης ο σφαιρο τον εχει 11-1 στις νικες..Απο ποτε εχει να κερδισει σειρα πλει οφ?Δεν εχουμε 2009 ουτε εχει και ροστερ που μπορει να κοντραρει αυτο του ολυμπιακου..Η διαφορα επιπεδου αλλα και πληροτητας του ροστερ ειναι τεραστια.Συν οτι στο ροστερ του ελαχιστοι εχουν εμπειρια πλει οφ,ισως και κανενας.
Τον αδικείς λίγο φίλε. Με την Παρτιζαν τότε παρουσίασε τρομερή δουλειά. Οκ αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες αλλά με μέτριο μπατζετ έφτιαξε το μαύρο άλογο της χρονιάς. Αν πέρναγε μπορεί και να το επαίρνε. Λες από πότε έχει να κερδίσει σειρά πλέι οφ. Εγώ θα ρωτήσω πότε έχασε σειρά ( εξαιρείται φυσικά η σειρά με Ρεάλ);
Για φέτος δεν έχω κατασταλάξει ακόμα για το ταβάνι της Παρτιζαν. Μετά το ματς στο Σεφ ίσως γίνουμε λίγο πιο σοφοί. Με Σφαιρο είναι 1-1 φέτος Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 10:00 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τον αδικείς λίγο φίλε. Με την Παρτιζαν τότε παρουσίασε τρομερή δουλειά. Οκ αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες αλλά με μέτριο μπατζετ έφτιαξε το μαύρο άλογο της χρονιάς. Αν πέρναγε μπορεί και να το επαίρνε. Λες από πότε έχει να κερδίσει σειρά πλέι οφ. Εγώ θα ρωτήσω πότε έχασε σειρά ( εξαιρείται φυσικά η σειρά με Ρεάλ);
Για φέτος δεν έχω κατασταλάξει ακόμα για το ταβάνι της Παρτιζαν. Μετά το ματς στο Σεφ ίσως γίνουμε λίγο πιο σοφοί. Με Σφαιρο είναι 1-1 φέτος Ευρωλίγκα.
και για την τρομερη δουλεια διαφωνω..μια καλη ομαδα ηταν που επειδη ηταν τραυματιας ο ταβαρες δεν εφαγε 3-0 απο την ρεαλ..Εγω δινω 0% πιθανοτητες οτι θα κερδισε τον ολυμπιακο τοτε.
Το οτι δεν φτανει σε σειρες πλει οφ ειναι υπερ του?Με τον σφαιρο συνεχεια πλει οφ δεν παιζει στην σερβια?μιλαμε για ιδιο μπατζετ ομαδες και ο σφαιρο δεν ειναι και κανας γκουρου της προπονητικης..Εχει η 11-1 η 12-1 απεναντι του δεν ξερω γιατι μου λες μονο τα ματς της ευρωλιγκας..Ειναι σαν λεμε εμεις οτι περσι καναμε 2-0 τον παο στην ευρωλιγκα και να κρυβουμε το 3-2 του πρωταθληματος..

Εχω σεβασμο για οτι εχει πετυχει ο ζοτς αλλα τα τελευταια χρονια αν δεν ηταν ο μυθος του θα χε αλλη αντιμετωπιση για τις ομαδες του.Και τωρα δηλαδη που ακουω δεν θελει ο ολυμπιακος να πεσει στον ζοτς μονο στον μυθο του μπορω να το στηριξω.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Σάβ Μαρ 01, 2025 10:07 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Η παρτιζαν αποκλειστηκε γιατι ο παντερ κρεμασε την ομαδα του με τό οτιι τσίμπησε με τα καραγκιοζιλικια του Γιουλ, και ο Λεσορ ζηλεψε τον γιαμπουσελε και την ειδε καρατεκα. Αν δεν γινονταν αυτα η σειρα δεν γυριζε ποτε. Καθως η τοτε παεριζαν ειχε ενα πολυ καλο κορμο 6-7’παικτων μεχρι εκει οποτε πλην 2 απο τους 4 σημαντικοτερους της παικτες(εξουμ, Λεντει οι αλλοι δυο) δεν ειχε τυχη. Η σειρα γυρισε Μαδριτη και απο εκει ηταν πολυ δυσκολο να κερδισει τηΡεαλ σε game 5 μετα την απωλεια του 0-2.

Την επομενη χρονια πηγαν στραβα. Φετος χτιζει ωραια ομαδα με μετρια προς καλα υλικα. Σιγουρα για φετος δεν μπορει να ανταγωνιστει ομαδεα οπως οι πληρεις ελληνικες ομαδες αλλα θα ειναι κακο σπυρι απεναντι σε ολους

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1025
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Μαρ 01, 2025 10:14 pm

Για 3-0 κλπ σε σειρά Πλέι οφ δεν ξέρω να σας πω. Ειδικα απέναντι σε ρεαλ.

Για όσους λένε ότι είναι η χειρότερη ρεαλ της τελευταίας 15ετιας, θεωρώ πως η Ρεάλ που πετύχαμε στο καουνας ήταν χειρότερη από την τωρινή.

Αν θυμάμαι καλά με κόουτς μπαρτζωκα πάντα με 3-2 πάει η ομάδα στο φάιναλ φορ.

Για να πάρεις σειρά με 3-0 θα πρέπει η άμυνα σου να είναι solid και εννοείται πως αν μέχρι τα Πλέι οφ έχει καταφέρει η ομάδα να φτιάξει τόσο πολύ την άμυνα της τότε θα πάει στο φάιναλ φορ σαν φαβορί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Μαρ 02, 2025 4:12 pm

coach blue έγραψε:

Για όσους λένε ότι είναι η χειρότερη ρεαλ της τελευταίας 15ετιας, θεωρώ πως η Ρεάλ που πετύχαμε στο καουνας ήταν χειρότερη από την τωρινή.

Για να πάρεις σειρά με 3-0 θα πρέπει η άμυνα σου να είναι solid και εννοείται πως αν μέχρι τα Πλέι οφ έχει καταφέρει η ομάδα να φτιάξει τόσο πολύ την άμυνα της τότε θα πάει στο φάιναλ φορ σαν φαβορί.
Το πρόβλημα εκείνης της ομάδας ήταν οι σημαντικές απουσίες στο 4 λόγω τραυματισμών (Ντεκ) ή τιμωρίας (Γιαμπουσέλε). Κατά τα λοιπά ήταν μια πολύ δεμένη ομάδα, με έμπειρους παίκτες, μεγάλης πάστας παίκτες και τον ισπανικό κορμό -στην προ-τελευταία παράστασή του- με τη νοοτροπία νικητή από τις Ευρωλίγκες (2015, 2018), τις πολλές συμμετοχές σε τελικούς ή φάιναλ φορ και φυσικά τα πολλαπλά μετάλλια με την εθνική Ισπανίας. Σήμερα υπάρχει κάτι λιγότερο από τον μισό κορμό εκείνης της ομάδας, σημαντικοί στυλοβάτες έχουν μεγαλώσει περαιτέρω (Ταβάρες, Γιούλ) και οι καινούριες προσθήκες έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ομάδας συνολικά. Υπάρχουν στο ρόστερ ακόμη παίκτες τοπ επιπέδου (Καμπάτσο, Μούσα Χεζόνια) αλλά η χημεία είναι πειραγμένη. Υπάρχει προφανής διαφορά ποιότητας στις δύο βερσιόν και η όποια σύγκριση λειτουργεί σε κάθε περίπτωση εις βάρος της φετινής.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1025
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Μαρ 02, 2025 7:16 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Μαρ 02, 2025 4:12 pm
coach blue έγραψε:

Το πρόβλημα εκείνης της ομάδας ήταν οι σημαντικές απουσίες στο 4 λόγω τραυματισμών (Ντεκ) ή τιμωρίας (Γιαμπουσέλε). Κατά τα λοιπά ήταν μια πολύ δεμένη ομάδα, με έμπειρους παίκτες, μεγάλης πάστας παίκτες και τον ισπανικό κορμό -στην προ-τελευταία παράστασή του- με τη νοοτροπία νικητή από τις Ευρωλίγκες (2015, 2018), τις πολλές συμμετοχές σε τελικούς ή φάιναλ φορ και φυσικά τα πολλαπλά μετάλλια με την εθνική Ισπανίας. Σήμερα υπάρχει κάτι λιγότερο από τον μισό κορμό εκείνης της ομάδας, σημαντικοί στυλοβάτες έχουν μεγαλώσει περαιτέρω (Ταβάρες, Γιούλ) και οι καινούριες προσθήκες έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ομάδας συνολικά. Υπάρχουν στο ρόστερ ακόμη παίκτες τοπ επιπέδου (Καμπάτσο, Μούσα Χεζόνια) αλλά η χημεία είναι πειραγμένη. Υπάρχει προφανής διαφορά ποιότητας στις δύο βερσιόν και η όποια σύγκριση λειτουργεί σε κάθε περίπτωση εις βάρος της φετινής.
Μόνο το 4 ήταν άδειο σε εκείνη την ρεαλ; Ο ταβαρες έπαιζε με ένα πόδι και δεύτερο σέντερ ήταν ο σακατεμενος ραντολφ.

Το γεγονός ότι μας έπαιξε μια σχολική ζώνη και ότι μετά το φάιναλ φορ έχασε εύκολα το πρωτάθλημα κάτι λέει για εκείνη την ομάδα.

Αλλά ας πούμε ότι η φετινή ρεαλ είναι χειρότερη και πέφτει επάνω μας στα Πλέι οφ.
Αν αποκλειστουμε πως θα κριθεί σαν αποτέλεσμα;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”