chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 10:16 pmΕπι dpg με 1/13 τι ειναι; Με σκούπα σε πλέι οφ, ρεκόρ συντριβής σε game 5 και χαμηλότερης επιθετικής συγκομιδής.Two way player έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 10:09 pm
Σωστά λουζερ είναι ο ΠΑΟ με 7/8 τελικούς.
Ο Σωλήνας το πέτυχε μαλλον
Υπάρχει ο Παναθηναϊκός του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός του Και τα λόγια αντιλαλήσαν τ’ αξεδιάλυτα οι σπηλιές και του γάμου τους τραγούδι το ’ψαλαν οι κοπελιές: Στον πατέρα μου καβάλα, τη μητέρα μου φορώ, κι ήπια, για να ξεδιψάσω, με το Χάρο μου νερό.. Και αυτό δεν αλλάζει επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και το πήρε μια χρονια....
Αδερφέ έχεις 4 φάουλ τόσο καιρό και συνεχίζει να γράφεις "Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν." σε καθε ευκαιρία , εντάξει κόφτο λίγο δεν είναι τόσο τρομερό να τον πεις με το όνομα του. Εγω πάντως έκανα αναφορά να πεσει 5ο φάουλ, να ξέρεις απο ποιον είναι και να δουμε αν η διαχείριση θα ακολουθήσει την ίδια χαριστική τακτική με τον tsilarxo που ουσιαστικά έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση κάποιον μελών προσφάτως ...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο