Δεν ήξερα ότι έχει πάρει τόσα λίγα λεφτά (αναφέρομαι στα 80.000 που είπε o Conna82) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον έχω να μην νοιάζεται για το συμβόλαιό που θα πάρει. Πόσο μάλλον αν είναι 5τες και κλιμακούμενο με το ΝΒΑout που θα θέλει.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 08, 2021 12:16 pm
Mωρέ εγώ για το παιδί το λέω, που τέλος πάντων δεν έχει και οικονομική ανάγκη. Αν μπορεί να πάει σε μια ομάδα επιπέδου Σαραγόσα, Μούρθια, Μπούργος, να παίζει 12-15' στην ACB, να είναι και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου επίσης θα παίζει αρκετά, γιατί να πάει στην Α1 με τα στριγκάκια και στην Ευρωλίγκα που βαριά θα παίζει κανένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο πίσω από Φαλ-Χασάν και μη σου πω και Λιβιό;
Πάντως, δεν έχω ακούσει κάτι για τον Κώστα Αντ. και χθες λόγω β΄δόσης εμβολίου την έβγαλα σπίτι αραχτός και διάβασα πολλά ξένα σάιτ/φόρα.
Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο, καλή η ACB αν και στον Άλεξ δεν έχει δουλέψει μέχρι τώρα. Δεν συγκρίνονται πάντως. Από την άλλη στον Ολυμπιακό θα έχει πολύ καλούς συμπαίκτες, με παραστάσεις, ποιόητητα κι εμπειρίες- άσε που κάποιους απ' αυτούς τους ξέρει ήδη από την Εθνική (προετοιμασία και προολυμπιακό).
Κι είναι κι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Θα έρχεται 3-4 φορές τον χρόνο η οικογένεια και θα πηγαίνει κι αυτός 1-2 φορές. Καλύτερα από το να είναι μονάχος στην Ισπανία, όπου θα έχει μονάχα τον Άλεξ που αναλόγως την ομάδα που θα τον υπέγραφε, παίζει να έχει να διανύσει πολύ σοβαρές αποστάσεις.
Αν δεν υπήρχαν οι παράμετροι τις οποίες ανέπτυξα, θα έλεγα κι εγώ να πάει το παιδί έξω να παίξει, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα όχι. Λέω πως ότι και να κάνει (Ισπανία ή Ολυμπιακός) θα έχει τα καλά και τα κακά του.
Όλα αυτά βέβαια σε υποθετική βάση- κατά τη γνώμη μου- μιας και τον έχω για κλεισμένο από τον Ολυμπιακό. Όχι επίσημα με τζίφρες αλλά στο περίπου.
Κατά τ' άλλα, παίδες και φίλτατοι μαζί, δεν παίζει να μην είμαστε στην Α1 όπως δεν παίζει να μείνει ο Χάρισον στον Ολυμπιακό. Σίγουρα πράγματα. Ο Χάρισον είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης ο οποίος όμως δεν το έχει με την πίεση. Θέλει πιο χαλαρά πράγματα στη ζωή του.