2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 08, 2021 9:52 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 12:16 pm

Mωρέ εγώ για το παιδί το λέω, που τέλος πάντων δεν έχει και οικονομική ανάγκη. Αν μπορεί να πάει σε μια ομάδα επιπέδου Σαραγόσα, Μούρθια, Μπούργος, να παίζει 12-15' στην ACB, να είναι και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου επίσης θα παίζει αρκετά, γιατί να πάει στην Α1 με τα στριγκάκια και στην Ευρωλίγκα που βαριά θα παίζει κανένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο πίσω από Φαλ-Χασάν και μη σου πω και Λιβιό;
Δεν ήξερα ότι έχει πάρει τόσα λίγα λεφτά (αναφέρομαι στα 80.000 που είπε o Conna82) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον έχω να μην νοιάζεται για το συμβόλαιό που θα πάρει. Πόσο μάλλον αν είναι 5τες και κλιμακούμενο με το ΝΒΑout που θα θέλει.

Πάντως, δεν έχω ακούσει κάτι για τον Κώστα Αντ. και χθες λόγω β΄δόσης εμβολίου την έβγαλα σπίτι αραχτός και διάβασα πολλά ξένα σάιτ/φόρα.

Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο, καλή η ACB αν και στον Άλεξ δεν έχει δουλέψει μέχρι τώρα. Δεν συγκρίνονται πάντως. Από την άλλη στον Ολυμπιακό θα έχει πολύ καλούς συμπαίκτες, με παραστάσεις, ποιόητητα κι εμπειρίες- άσε που κάποιους απ' αυτούς τους ξέρει ήδη από την Εθνική (προετοιμασία και προολυμπιακό).
Κι είναι κι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Θα έρχεται 3-4 φορές τον χρόνο η οικογένεια και θα πηγαίνει κι αυτός 1-2 φορές. Καλύτερα από το να είναι μονάχος στην Ισπανία, όπου θα έχει μονάχα τον Άλεξ που αναλόγως την ομάδα που θα τον υπέγραφε, παίζει να έχει να διανύσει πολύ σοβαρές αποστάσεις.

Αν δεν υπήρχαν οι παράμετροι τις οποίες ανέπτυξα, θα έλεγα κι εγώ να πάει το παιδί έξω να παίξει, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα όχι. Λέω πως ότι και να κάνει (Ισπανία ή Ολυμπιακός) θα έχει τα καλά και τα κακά του.

Όλα αυτά βέβαια σε υποθετική βάση- κατά τη γνώμη μου- μιας και τον έχω για κλεισμένο από τον Ολυμπιακό. Όχι επίσημα με τζίφρες αλλά στο περίπου.

Κατά τ' άλλα, παίδες και φίλτατοι μαζί, δεν παίζει να μην είμαστε στην Α1 όπως δεν παίζει να μείνει ο Χάρισον στον Ολυμπιακό. Σίγουρα πράγματα. Ο Χάρισον είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης ο οποίος όμως δεν το έχει με την πίεση. Θέλει πιο χαλαρά πράγματα στη ζωή του.

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:57 pm

Διαβάζω στο sport24 ότι ο Ομπράντοβιτς θέλει και τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό.
Γέλασα. :)
ΠΙο κάτω, διαβάζω ότι ο Λάιτι ανανέωσε μέχρι το 2026. Έτσι κάπως θα τον κράτησε από το να έρθει και στον Ολυμπιακό.
5τες συμβόλαιο στον 33χρονο Λάιτι. Βρε τον άσχετο τον Λάιτι. Τον ήδη συνταξιούχο. :P

Μπράβο του στον πολύ καλό αυτό παίκτη, που θα πρέπει κάποια στιγμή να πει κι ένα ευχαριστώ στον Μπαρτζώκα για την όλη ιστορία. Απο το- περίπου- πουθενά, εξασφάλισε συμβόλαιο μέχρι τα 38 του.
:wink:

tarp7

allstar
Reactions: 2121

Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:35 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 9:52 pm
yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 08, 2021 12:16 pm

Mωρέ εγώ για το παιδί το λέω, που τέλος πάντων δεν έχει και οικονομική ανάγκη. Αν μπορεί να πάει σε μια ομάδα επιπέδου Σαραγόσα, Μούρθια, Μπούργος, να παίζει 12-15' στην ACB, να είναι και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου επίσης θα παίζει αρκετά, γιατί να πάει στην Α1 με τα στριγκάκια και στην Ευρωλίγκα που βαριά θα παίζει κανένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο πίσω από Φαλ-Χασάν και μη σου πω και Λιβιό;
Δεν ήξερα ότι έχει πάρει τόσα λίγα λεφτά (αναφέρομαι στα 80.000 που είπε o Conna82) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον έχω να μην νοιάζεται για το συμβόλαιό που θα πάρει. Πόσο μάλλον αν είναι 5τες και κλιμακούμενο με το ΝΒΑout που θα θέλει.

Πάντως, δεν έχω ακούσει κάτι για τον Κώστα Αντ. και χθες λόγω β΄δόσης εμβολίου την έβγαλα σπίτι αραχτός και διάβασα πολλά ξένα σάιτ/φόρα.

Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο, καλή η ACB αν και στον Άλεξ δεν έχει δουλέψει μέχρι τώρα. Δεν συγκρίνονται πάντως. Από την άλλη στον Ολυμπιακό θα έχει πολύ καλούς συμπαίκτες, με παραστάσεις, ποιόητητα κι εμπειρίες- άσε που κάποιους απ' αυτούς τους ξέρει ήδη από την Εθνική (προετοιμασία και προολυμπιακό).
Κι είναι κι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Θα έρχεται 3-4 φορές τον χρόνο η οικογένεια και θα πηγαίνει κι αυτός 1-2 φορές. Καλύτερα από το να είναι μονάχος στην Ισπανία, όπου θα έχει μονάχα τον Άλεξ που αναλόγως την ομάδα που θα τον υπέγραφε, παίζει να έχει να διανύσει πολύ σοβαρές αποστάσεις.

Αν δεν υπήρχαν οι παράμετροι τις οποίες ανέπτυξα, θα έλεγα κι εγώ να πάει το παιδί έξω να παίξει, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα όχι. Λέω πως ότι και να κάνει (Ισπανία ή Ολυμπιακός) θα έχει τα καλά και τα κακά του.

Όλα αυτά βέβαια σε υποθετική βάση- κατά τη γνώμη μου- μιας και τον έχω για κλεισμένο από τον Ολυμπιακό. Όχι επίσημα με τζίφρες αλλά στο περίπου.

Κατά τ' άλλα, παίδες και φίλτατοι μαζί, δεν παίζει να μην είμαστε στην Α1 όπως δεν παίζει να μείνει ο Χάρισον στον Ολυμπιακό. Σίγουρα πράγματα. Ο Χάρισον είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης ο οποίος όμως δεν το έχει με την πίεση. Θέλει πιο χαλαρά πράγματα στη ζωή του.
Αν ο βασιλακόπουλος αναβάλει πάλι τις εκλογές και δεν φύγει δεν νομίζω να γυρίσουμε Α1. Οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν εύκολα κολοτούμπα. Αν φύγει ο βασιλακόπουλος αλλάζουν τα πράγματα

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 672
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:11 pm

Η φήμη για Σλουκα στην Παρτιζαν άραγε εντελως μουφα?
Η μηπως του χρονου?

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:15 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:35 pm

Αν ο βασιλακόπουλος αναβάλει πάλι τις εκλογές και δεν φύγει δεν νομίζω να γυρίσουμε Α1. Οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν εύκολα κολοτούμπα. Αν φύγει ο βασιλακόπουλος αλλάζουν τα πράγματα
Δεν νομίζω ότι έχει μέλλον η ιστορία με τον Ιζνογκούντ.
Πέραν τούτου, εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόφαση για επιστροφή είναι ειλημμένη εδώ και καιρό. Πρωτοέπεσε στα σοβαρά στο τραπέζι με την υπογραφή Μπαρτζώκα κι έδεσε με την υπογραφή Σλούκα λίγο αργότερα. Απλώς δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες μέσα σε μια τρελο-χρονιά που όμοια της έχουμε να ζήσουμε από τη...φαντασία μας..... :P
Άσε που η τότε διακοπη δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού να διεκδικήσει την άνοδο.
Τώρα όλα αυτά πήραν τον δρόμο τους.
Αλήθεια σου λέω. :D

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:19 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:11 pm
Η φήμη για Σλουκα στην Παρτιζαν άραγε εντελως μουφα?
Η μηπως του χρονου?
Για γέλια είναι και για "πάμε παρακάτω". Ιδίως στη φετινή της βερσιόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την αμφισβητώ. Τουναντίον, το βλέπω να ισχύει.
Ο Σλούκας γύρισε για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αν φύγει θα είναι για κάνα Άρη σε 2-3 χρόνια.
Τα υπόλοιπα παραπέμπουν στη Μαντάμ Σουσού που ήθελε να σβήσει τον "Μπύθουλα" και να κάνει την Κολονακιώτισσα. Αυτό μου θυμίζει μέρα με τη μέρα η ιστορία με την Παρτίζαν και τον Ομπράντοβιτς. Όπως το πάει, θα χάσει κάποιο μέρος της υστεροφημίας του.
* Βάζω και μιαν ακόμη πιθανότητα να φύγει ο ΣΛούκας από τον Ολυμπιακό. Να βαρέσει κανόνι η ομάδα ή χώρα. :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:23 pm

Εντελως μουφα ειναι..καλα δεν μιλαω οτι θα πρεπει να μας δωσουν 1-2μυρια + 2 στον σλουκα για να παει αλλα θα πρεπει να δεχτει και ο κωστας να παιζει στο γιουροκαπ :roofl:
Ο σλουκι ηρθε εδω πρωτον για την οικογενεια του και δευτερον γιατι το θελει να γινει ηγετης στον ολυμπιακο και να μας παει τουλαχιστον ενα φαιναλ 4..ο ιδιος τα χει πει δεν τα λεω εγω,ειναι η προκληση του αυτη και ζει για να χει κινητρα..

Θεωρω οτι δεν ξαναφευγει απο μας εκτος πια και οι αφοι του προτεινουν καμια τρελη μειωση και του φερνουν για συμπαικτες τιποτα χαρισον και ελις καθε χρονο..

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1640
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:47 pm

Ο Άρης Μπάρκας έγραψε πως ενδιαφερόμαστε για τον D.J.Seeley.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:20 pm

αυτος μας ειχε βαλει 26 ποντους....δεν τον πολυ ξερω αλλα αφου εχει 46% τριποντο ...αρα τον ξεχναμε τον ντορσει αν ισχυει αυτος..κριμα!
Τιμια λυση φαινεται μιας και λογικα με 400-600χιλ ψαχνουμε παικτη..αλλα 32 χρονων δεν ειναι να πεις οτι θα μας βγει λαβρακι!μηπως να κρατουσαμε τον χαρισον τελικα ? :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:22 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:47 pm
Ο Άρης Μπάρκας έγραψε πως ενδιαφερόμαστε για τον D.J.Seeley.

Αυτό το "last addition" μου κάθισε κάπως είναι η αλήθεια. Εκτός αν υπάρχει κι άλλος κλεισμένος και ο Seeley είναι ο επιπλέον. Καλός παίκτης με δυνατό τρίποντο, μας είχε κάνει και κηδεία φέτος, αλλά δεν με ενθουσιάζει και τόσο σαν λύση για βασικό shooting guard.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:32 pm

kojito έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:22 pm
Αυτό το "last addition" μου κάθισε κάπως είναι η αλήθεια.
Υποθέτω εννοεί τις βασικές μεταγραφές. Αν π.χ. πάρουμε τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα είναι επένδυση για το μέλλον.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:45 pm

παντως αν κλεισει ο ντιτζεις καλο θα ταν να ρθει και ο ρογκαβοπουλος γιατι στο 3 μετα ειμαστε με παπ-σακ-βεζε?αν δεν ειναι καλα ο παπ τι γινεται ?! Εκτος πια και μεινει ο χαραλαμποπουλος αλλα δεν ειναι οτι εδειξε τιποτα φετος παρα τις ευκαιριες..

Παντως ειναι ξεκαθαρο οτι ψαχνουμε παικτη ρολιστα με χαμηλο κασε και οχι οπως λεγαν κατι διαμαντοπουλοι παικταρα μπομπερ σκορερ βασικουρα..και ουτε ο ντορσεις ειναι κλεισμενος..

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:53 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:45 pm
Παντως ειναι ξεκαθαρο οτι ψαχνουμε παικτη ρολιστα με χαμηλο κασε
Θα το είχες καταλάβει αν είχες διαβάσει πρόσφατο ρεπορτάζ.Το ΦΩΣ που έτυχε να πέσω άρθρο του έλεγε πως ο Χίλιαρντ είναι αλμυρός και ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Χόλινς.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2559
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:58 pm

Ο Κώστας πρέπει να παίζει κάπου.
Αν δεν είχατε Ζαν Σαρλ οκ, τώρα όμως με Φολ, Μάρτιν, Πρίντεζη, Βεζένκοφ, Ζαν Σαρλ που να βρει να παίξει.
Πράγματι μια ACB θα τον βοήθαγε περισσότερο.
Ένα 2-3ετες σε Ισπανική με μικρό buy out για Ευρωλίγκα είναι ό,τι πρέπει και να κοιτάξει για Ελλάδα του χρόνου.
Στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα, αν τον έχει κλεισμένο, του χρόνου που τελειώνουν τα συμβόλαια Μάρτιν, Βεζένκοφ, Ζαν Σαρλ και ο Πρίντεζης αν δεν σταματήσει σίγουρα θα έχει πολύ μικρό ρόλο θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρει χρόνο.

Ο Seeley μια χαρά λύση είναι, είναι αυτό που θέλατε να είναι ο Harrison.
Δεδομένου και ότι ο Walkup θα παίζει και στο 2 είναι οκ.

Το Σλούκας-Παρτίζαν για αρβύλα Σέρβων δημοσιογράφων(θυμίζουν Έλληνες και Τούρκους) μοιάζει.
Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι χαζός, ξέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον άφηνε.
Αν τελείωνε το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι θα είχε βάση να του κάνει ψηστήρι από τώρα για του χρόνου αλλά το συμβόλαιο τελειώνει το 2023 οπότε...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:14 pm

Ο Σιλει ειναι πολυ καλη περίπτωση και έξυπνη, δεν τον είχα σκεφτεί αλλά θα ταν οτι πρεπει για σας νομίζω. Δίνει το σουτ/σκορ που θέλετε απτις θέσεις 2/3, παιζει και αμυνα, μια χαρά λύση λοιπον!

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”