Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7293
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 19, 2025 2:25 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:48 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:46 am
θα τον διωξετε σιγουρα δηλαδη?
ιδεα δεν εχω..θεωρω πως θα κριθει αν παρουμε ευρωλιγκα η οχι αλλα και με την εικονα του στο τελος της χρονιας..
αν δεν παρουμε ευρωλιγκα και πρωταθλημα πχ κανενας δεν ειναι ασφαλης(σχεδον).

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Φεβ 19, 2025 4:40 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:08 am
steph.larry έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 10:08 pm
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν ο Μιλού φύγει από μας, τον βλέπω να τον χτυπάει ο ΠΑΟ και να κλαίμε ομαδικώς επειδή εκεί θα κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ στο pnr με τη περιφέρεια που διαθέτει. Το ότι στον Ολυμπιακό δεν τον αξιοποιούμε καθόλου σύμφωνα με τις ικανότητες του είναι φουλ εκνευριστικό και έχει οπωσδήποτε συμβάλλει στην γενικότερη αγωνιστική πτώση του παίχτη.
μεχρι πριν λιγο καιρο ο κομισαριος οταν τον ρωτουσαν αν θα ενδιαφερθει ο παο για μιλουτινοφ απαντουσε αποκλειεται με τιποτα

προχτες τον ξαναρωτησαν και απαντησε θα δουμε το καλοκαιρι
Ναι, όπως με το Σλούκα που από την μια πήρε ξαφνικά την απόφαση να πάει στον ΠΑΟ Σάββατο πρωί και από την άλλη είχαν συνεννοηθεί όλοι μαζί να καθυστερήσουν 2-3 μέρες τις υπογραφες για να μη διαρρεύσει το θέμα. Ο άνθρωπος συντηρεί ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο μια ιστορία που έχει ακυρωθεί σε πάνελ εκπομπής εν τη παρουσία του από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Υπάρχουν πράγματα που αποκρύπτονται για προφανής λόγους στους δημοσιογραφικούς κύκλους...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Τετ Φεβ 19, 2025 4:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Φεβ 19, 2025 4:51 am

prime7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:58 am
Ποιος Μιλουτινοφ ρε μάγκες. Εκεί είναι το πρόβλημα; Φέρε έναν παικταρα Guard πρωτοκλασάτο επιτέλους. Έχουμε δώσει άπειρα λεφτά στο 4-5 και λίγα στο 1-2. ( Εννοείται ελπίζουμε σε Έβανς)

Αν ο Walkup χάσει την χρονιά τι θα γίνει στην Ελλάδα με τους Έλληνες πραγματικά;; Πρέπει άμεσα ο Dorsey να αρχίζει να παίζει.
Τι είδους παίκτη όμως; Πιστεύει κανείς ότι λείπει αυτή τη στιγμή απο τον Ολυμπιακό ένας Νταριους Τόμπσον ή ένας Μάρκους Χάουαρντ για παράδειγμα; Αυτό που λείπει είναι ένας combo guard που να προσφερει μεγαλύτερη σιγουριά από τον Γκος, να δημιουργεί σε ελιτ βαθμο και να δίνει και σκορ φυσικα όταν υπάρχει ευκαιρία. Υπάρχει τέτοιος παίκτης διαθεσιμος αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5055
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 19, 2025 6:13 am

chainsaw έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 4:40 am

Ναι, όπως με το Σλούκα που από την μια πήρε ξαφνικά την απόφαση να πάει στον ΠΑΟ Σάββατο πρωί και από την άλλη είχαν συνεννοηθεί όλοι μαζί να καθυστερήσουν 2-3 μέρες τις υπογραφες για να μη διαρρεύσει το θέμα. Ο άνθρωπος συντηρεί ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο μια ιστορία που έχει ακυρωθεί σε πάνελ εκπομπής εν τη παρουσία του από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Υπάρχουν πράγματα που αποκρύπτονται για προφανής λόγους στους δημοσιογραφικούς κύκλους...
ο σλουκας εφυγε απτον οσφο επισημα την τεταρτη και την παρασκευη ειχε αποφασισει να παει στον παο
που ειναι το περιεργο ?

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 19, 2025 6:57 am

Ο Σλούκας θύμωσε με τον Ολυμπιακό γιατί ποτέ δεν του έδωσε το κρέντιτ που του άξιζε! Ακόμα και τον Παπανικολάου προτίμησε να κάνει αρχηγό παρόλο που είναι χειρότερος παίχτης ενώ από την πρώτη ανανέωση που χρειαστηκε πριν πάει Φενέρ του φέρθηκαν άσχημα οι αφοί με εξευτελιστικές προτάσεις.. Ο Μπαρτζώκας επίσης τον έχει υποτιμήσει σαν παίχτη με το ρόλο που του έδινε..

Κερδισμένος μέχρι στιγμής βγαίνει μακράν ο Σλούκας για μένα που έχει πάρει τα πάντα από την πρώτη χρονιά και μας ρίχνει φάπα με εμφανισάρες όπου μας βρίσκει. Η ομάδα μπαίνει με κόμπλεξ κατωτερότητας σε κάθε παιχνίδι που κρίνει πλεονέκτημα ή τίτλο και κερδίζουμε τα λάιτ ματς μόνο. Αυτό μπορεί να αλλάξει αλλά πρέπει να το πιστέψουμε εμείς.. Αυτό δεν είναι η γνώμη μου αλλά δεδομένα με βάση τα αποτελέσματα και την παρουσία μας. Παίζουμε με ηττοπάθεια και προσπαθούμε να κλέψουμε το ματς..

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 19, 2025 8:03 am

qspock έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 10:43 pm
vulkanraven έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 10:24 pm
Δηλαδή, στην ουσία αυτό που λείπει φέτος από την ομάδα είναι ένας Πετρουσεφ κι ένας Λούντζης;
Οπως εγραψα: Ο Πετρουσεφ, ο Εβανς και ενας ΜΑΠ. Εσυ στον Λουτζη εμεινες?
Ξεκαθάρισε όμως. Θες Λούντζη αντι Μήτρου-Λονγκ ή Μητρου-Λονγκ με μειωμένες αποδοχές;

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 579
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 19, 2025 8:08 am

chainsaw έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 4:51 am
prime7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:58 am
Ποιος Μιλουτινοφ ρε μάγκες. Εκεί είναι το πρόβλημα; Φέρε έναν παικταρα Guard πρωτοκλασάτο επιτέλους. Έχουμε δώσει άπειρα λεφτά στο 4-5 και λίγα στο 1-2. ( Εννοείται ελπίζουμε σε Έβανς)

Αν ο Walkup χάσει την χρονιά τι θα γίνει στην Ελλάδα με τους Έλληνες πραγματικά;; Πρέπει άμεσα ο Dorsey να αρχίζει να παίζει.
Τι είδους παίκτη όμως; Πιστεύει κανείς ότι λείπει αυτή τη στιγμή απο τον Ολυμπιακό ένας Νταριους Τόμπσον ή ένας Μάρκους Χάουαρντ για παράδειγμα; Αυτό που λείπει είναι ένας combo guard που να προσφερει μεγαλύτερη σιγουριά από τον Γκος, να δημιουργεί σε ελιτ βαθμο και να δίνει και σκορ φυσικα όταν υπάρχει ευκαιρία. Υπάρχει τέτοιος παίκτης διαθεσιμος αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη;
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος ουσιαστικά. Μόνο στοιχήματα με μεγάλο ρίσκο. Το καλοκαίρι όμως αν ο Maledon βγει στην αγορά (και δεν έχει ήδη συμφωνήσει με Real) θα αποτελούσε αναβάθμιση σε σχέση με οποιοδήποτε guard μας. Για μένα μόνο ο υγιής Evans είναι καλύτερος.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1257

Τετ Φεβ 19, 2025 8:34 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 9:46 pm
Φεράρι ακούω κλπ για τον Μιλουτίνοφ παιδιά.. Νομίζω εθελοτυφλούμε.. Δεν είναι τόσο καλός παίχτης. Αμυντικά μπάζει και επιθετικά στο 1 εναντίον 1 με άλλους ψηλούς δεν τον έχω δει προσωπικά ποτέ να εκθέτει κανέναν.
ο μιλου δεν ειναι φεραρι ,ειναι χαμερ ξερειςεκεινα τα αμερικανικα στρατιωτικα οχηματα ... και σακια κουβαλαει ως ενα βαθμο αλλα ειναι και αδυνατον να τον σταματησεις οταν παρει σωστα τη μπαλα εκει που πρεπει . Οκ δεν ειναι αυτοφωτος ψηλος οπως ο ραιτ η ο πετρουσεφ που θα ξεκινησουν τριπλα απο το τριποντο και θα πανε μεσα αλλα , αν θυμηθεις τις δυο τελευταιες χρονιες του σε εμας πριν παει στην Τσσκα που ειχε κοντους να τον ταιζουν εκλεισε και τις δυο χρονιες με μεσους ορους νταμπλ νταμπλ , η εκει κοντα τελος παντων ενω σε καποιες περιπτωσεις πραγματικα εμοιαζε να μην μπορει να τον σταματησει κανενας.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Delpo1987

senior
Reactions: 402

Τετ Φεβ 19, 2025 8:43 am

Αν επιστρέψει και παραμείνει υγιής ο Έβανς δε χρειαζόμαστε combo . Επίσης αν επιστρέψει ο Ράιτερ δε χρειαζόμαστε ούτε άλλο 5αρι. Το μόνο που χρειάζεται το συγκεκριμένο ρόστερ με αυτή τη συνθήκη είναι αθλητικότητα στο 3-4. Επειδη ο Ντιαλό θεωρώ απίθανο να φύγει από τη Μονακό ένας παίχτης που θα μπορούσε να σου δώσει αυτά που λείπουν είναι ο Οτζελεγιε , παίζει 3 και 4 είναι off ball παίχτης και τρομερά αθλητικός και χάστλ.
Δηλαδή :
1 Γουοκαπ Γκος Μητσου Λογκ
1-2 Έβανς
2 Φουρνιε Ντορσει
3 Οτζέλεγιε Παπ
4 Βεζενκοφ Πίτερς ( ιδανικό ο Πετρουσεφ αλλά δε θεωρώ ότι θα ξαναπαίξει για εμάς) .
5 Μιλουτινοφ Ράιτ Φαλ .
Και Λαρετζακης και ένας συμπληρωματικός Έλληνας ψηλός .
Αν δε γυρίσει σε υψηλό επίπεδο ο Έβανς θες εκεί παιχταρα με τον Μαλεντον να είναι ο μόνος που βλεπω αυτή τη στιγμή να μας ταιριάζει , λόγω ταλέντου και αθλητικότητας , αν και ακούγεται έντονα ότι έχει κλείσει Ρεάλ.
Αν έχει συμφωνήσει ή εχει έκφρασει επιθυμία να έρθει ο Μούσα δεν ξέρω πως μπορείς να τον αγνοήσεις αλλά δε μας λύνει το θέμα της αθλητικότητας παρότι παιχταράς. Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι έρχεται ο Μούσα πρέπει στο 4-5 να πας με δύο πολύ αθλητικούς παίχτες κατά τη γνώμη μου .
Δηλαδή :
1 Γουοκαπ Γκος Μητσου Λογκ
1-2 Έβανς
2 Φουρνιε Ντορσει
3 Μούσα Παπ
4 Βεζενκοφ Μετου
5 Μιλουτινοφ/ Φαλ Οτουρου Ράιτ .

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1486

Τετ Φεβ 19, 2025 8:49 am

Δεν εχουμε δει ολα τα κουκια μεσα ακομη. Ο Μιλουτινοφ με καλο εβανς ή παικτη τυπου Μαλεντον θα ειναι αυτοκτονια να φυγει. Εγω πιστευω πως του χρονου ο Πετρουσεφ, ο Μιλουτινοφ και ο Ραιτ ή καποιος αλλος αθλητικος φηλος θα ειναι στην ομαδα. Για τον Φαλ αν δεν εχει αποκτησει διαβατηριο αμφιβαλλω

Θεωρω οτι το ροστερ μας του χρονου θα ειναι καπως ετσι

1. Εβανς, Γκος, Γουοκαπ(1)
2.Φουρνιε, Βιλντοζα, Λαρεντζακης (2)
3. Μουσα, Μακκισικ, Παπανικολαου (3)
4. Βεζενκοφ(4) Πετρουσεφ
5. Μιλουτινοφ, Ραιτ, Φαλ(5) Καραγιανιδης, Τανουλης ή Σπαρταλης(6)

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3710
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Φεβ 19, 2025 8:52 am

Delpo1987 έγραψε:
Επειδη ο Ντιαλό θεωρώ απίθανο να φύγει από τη Μονακό ένας παίχτης που θα μπορούσε να σου δώσει αυτά που λείπουν είναι ο Οτζελεγιε , παίζει 3 και 4 είναι off ball παίχτης και τρομερά αθλητικός και χάστλ.
Τον συζητούσαμε και το καλοκαίρι θυμάμαι, μου κάνει εντύπωση φέτος που παίζει στο Eurocup αντί να ανεβάσει έχει ρίξει τα στατιστικά του.
Και το άλλο είναι ότι εκεί που σούταρε περισσότερα δίποντα από τρίποντα φέτος έχει μειώσει κατά πολύ τα δίποντα που σουτάρει και γι' αυτά που κάνει έχει χαμηλό ποσοστό. Είχε κάποιο θέμα που του έχει ρίξει την αθλητικότητα ή οτιδήποτε άλλο;

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Φεβ 19, 2025 8:53 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:11 am
Εγώ θα ήθελα να δω Μιλου και Σλουκα να αμύνονται ταυτόχρονα. Ειδικά άμα είναι και ο Ναν μέσα
εξαρταται τι θα εχουν διπλα τους ο μεν στους ψηλους ο δε στους κοντους , η αμυνα ειναι ομαδικη κατασταση δεν ειναι μονο ενος η δυο παικτων . εχω βαρεθει να μετραω φασεις που δευτερος αμυντικος τυχαινει να ειναι ο Βεζενκοφ , κοβει η "λερωνει"ι το σουτ ο πρωτος αμυντικος κι επειδη ο δευτερος αμυντικος δεν ακολουθει τη φαση παιρνει το ριμπαουντ ο επιθετικος που ακολουθει και σκοραρει με λευαπ προπονησης. καλος χρυσος Ο βεζενκοφ , ελιτ στα περισσοτερα στοιχεια του παιχνιδιου αλλα αμυνα δεν παιζει , εχουμε φτασει στο σημειο να ειναι το δυνατο αμυντικο τεσσαρι μας ο πητερς που αν μη τι αλλο δειχνει να προσπαθει .

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Φεβ 19, 2025 9:01 am

Christofis έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 8:49 am
Δεν εχουμε δει ολα τα κουκια μεσα ακομη. Ο Μιλουτινοφ με καλο εβανς ή παικτη τυπου Μαλεντον θα ειναι αυτοκτονια να φυγει. Εγω πιστευω πως του χρονου ο Πετρουσεφ, ο Μιλουτινοφ και ο Ραιτ ή καποιος αλλος αθλητικος φηλος θα ειναι στην ομαδα. Για τον Φαλ αν δεν εχει αποκτησει διαβατηριο αμφιβαλλω

Θεωρω οτι το ροστερ μας του χρονου θα ειναι καπως ετσι

1. Εβανς, Γκος, Γουοκαπ(1)
2.Φουρνιε, Βιλντοζα, Λαρεντζακης (2)
3. Μουσα, Μακκισικ, Παπανικολαου (3)
4. Βεζενκοφ(4) Πετρουσεφ
5. Μιλουτινοφ, Ραιτ, Φαλ(5) Καραγιανιδης, Τανουλης ή Σπαρταλης(6)
Α γεια σου ρε φιλε ! να περιμενεις ενα χρονο παικτη που μπορει αν παιξει πικ εν ρολ και μολις επιστρεψει να διωξεις εναν ελιτ πικ εν ρολ ψηλο ειναι σφυρια στο ποδι σου . επισης εχω δηλωσει οτι το μονο πραγμα που θα με εκανε να "καταπιω " φυγη του πητερς θα ηταν ελευση μουσα

0
Delpo1987

senior
Reactions: 402

Τετ Φεβ 19, 2025 9:02 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 8:52 am
Delpo1987 έγραψε:
Επειδη ο Ντιαλό θεωρώ απίθανο να φύγει από τη Μονακό ένας παίχτης που θα μπορούσε να σου δώσει αυτά που λείπουν είναι ο Οτζελεγιε , παίζει 3 και 4 είναι off ball παίχτης και τρομερά αθλητικός και χάστλ.
Τον συζητούσαμε και το καλοκαίρι θυμάμαι, μου κάνει εντύπωση φέτος που παίζει στο Eurocup αντί να ανεβάσει έχει ρίξει τα στατιστικά του.
Και το άλλο είναι ότι εκεί που σούταρε περισσότερα δίποντα από τρίποντα φέτος έχει μειώσει κατά πολύ τα δίποντα που σουτάρει και γι' αυτά που κάνει έχει χαμηλό ποσοστό. Είχε κάποιο θέμα που του έχει ρίξει την αθλητικότητα ή οτιδήποτε άλλο;
Ναι όντως το συζητούσαμε και εγώ έχω μείνει σε αυτή την εικόνα , φέτος δύο παιχνίδια έχω δει δε μου φάνηκε πεσμένος σε επίπεδο αθλητικότητας αλλά όντως τα ποσοστά του είναι διαφορετικά .

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Φεβ 19, 2025 9:22 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:21 am
golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 12:11 am
Εγώ θα ήθελα να δω Μιλου και Σλουκα να αμύνονται ταυτόχρονα. Ειδικά άμα είναι και ο Ναν μέσα
θα κανει την καλυτερη αμυντικα χρονια της καριερας του οπως ο σλουκας :welcome:
ασε που μπορει να τον δουμε φετες με φλεβες στο μπρατσο και ποντικια σαν το σλουκα

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”