Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 20, 2025 1:36 pm
Αδερφέ επειδή σε παρακολουθώ και θεωρώ πολύ ωραία και μπασκετικά τα ποσταρίσματά σου, επέτρεψε μου να επιχειρηματολογήσω λίγο σεντονάτα……

Συμφωνώ καταρχήν με την λογική του ποσταρίσματος σου, με τις εξής βέβαια υποσημειώσεις :
1) Motion επίθεση χωρίς Walkup δεν υφίσταται, πολύ απλά διότι έχει σχεδιαστεί εδώ και μία τριετία εξαρχής πάνω σε αυτόν , τον Φαλ και δευτερευόντως στον Παπ…….
Χωρίς να σε πρήζω και με πολύ απλά λόγια, στην συνήθη μορφή της motion επίθεσης μας η μπάλα αλλάζει κατά μέσο όρο 7,8 κατοχές ( πάσες εννοώ) ανά 24 δευτερόλεπτα ( όταν την τρέχει ο Θωμάς)……σε αυτές τις 40 ημέρες που είναι απών, παίζουμε περίπου στις 2,9!!!……δηλαδή η motion πήγε περίπατο, ή μάλλον δεν παίζουμε motion!!! Μακροπρόθεσμα αυτό θα επηρεάσει τον Σάσα και γενικά τους off ball παίκτες μας!!!
Οπότε για αυτούς που ψάχνουν τα αίτια της ήττας στο κύπελλο, ας κοιτάξουν λίγο και τα παραπάνω……διότι όσο λείπει ο Θωμάς αυτό θα επαναληφθεί και με άλλες ομάδες, διότι χάνεται το απρόβλεπτο της επίθεσης μας.
2) Offensive Rating Ολυμπιακού (με Θωμά) στο εξωπραγματικό 124,4 και πρώτο σε όλη την Ευρώπη …..τις τελευταίες 40 ημέρες ( (Μαντέψτε ποιός έλειπε) έπεσε στο 109,8!!! Μία Εξωπραγματική επίθεση δηλαδή μετατράπηκε σε average!!!
Καλημέρα, είτε έκανες λάθος στους υπολογισμούς είτε η ιστοσελίδα που τα δημοσίευσε ήταν αναξιόπιστη.
Το Offensive Rating για όλη την χρονιά είναι 123,5
Στα παιχνίδια που έχει λείψει ο Γουόκαπ (δηλαδή από την Μπάγερν και μετά, συμπεριλαμβανομένου της Μπάγερν είναι 129,7! Στα παιχνίδια ως την 19η αγωνιστική είχαμε 121,2
Αν βγάλω της Μπάγερν που ήταν μια στατιστική ανωμαλία με offensive Rating 152,7 στα παιχνίδια από την 21η αγωνιστική ήταν 125,8
Άρα αν θεωρήσουμε το δείγμα αξιόπιστο χωρίς τον Γουόκαπ μια πολύ καλή επίθεση βελτιώθηκε και άλλο.
Για τις πάσες δεν μπορώ να βρω στοιχεία, δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση σε κάποιου είδους συνδρομητική υπηρεσία αλλά επίσης δεν μου φαίνεται σωστό.
Το Offensive Rating ανά αγώνα από την 20η αγωνιστική και μετά:
BAYERN 152,7
BASKONIA 133,6
REAL 119,2
FENER 109,6
EFES 125,5
PARIS 137,3
BARCA 130,8
Μόνο με την Φενέρ που και χάσαμε πέσαμε στο νούμερο που αναφέρεις.