Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 20, 2025 7:33 pm

Ετσι και φανει οτι τον εβανς τον πηραμε απλα για να αποθεραπευτει και επειδη ο μπαρτζωκας ηθελε να κανει το ψυχικο δεν πρεπει να τα ακουσει ασχημα?Παλι πηγε με γουοκαπ γκος να βγαλει ολη την χρονια ενω ειχε 20εκ μπατζετ και μαλιστα σκοπευε να παει χωρις παικτη ηγετη παλι και με τον πιτερς 3ρι.. Προσωπικα για μενα αν καταλαβω οτι ισχυει ολο αυτο με τον εβανς εχει πεσει στα ματια μου απεριοριστα ο μπαρτζω,τετοιον σχεδιασμο δεν τον εκανε ουτε 3χρονο παιδι.
Για τον εβανς λεει τοσο καιρο οτι υπαρχει πρωτοκολλο που ακολουθουν και ολα πανε βασει σχεδιου..για να δουμε λοιπον τελικα ποιο ηταν το σχεδιο..

*μην διαβασω οτι πηρε τον βιλντοζα για ασσο γιατι θα γινει χειροτερο..στον ασσο τον εχει βαλει μονο απο αναγκη 1-2 ματς.

o μελαγιες εκτος απο ψευτης δεν παρακολουθει ουτε τα βιντεακια της ομαδας για να μην γινεται ρεζιλι..Λεει οτι απαγορευεται να κανει οποιαδηποτε ασκηση και η καε τον εχει ανεβασει να γυμναζεται..μετα πηγε ο απατεωνας και το αλλαξε και εγραψε ιχνος αεροβιας ασκησης.. :obey:

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 20, 2025 7:50 pm

steph.larry έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 4:02 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 2:36 pm

Δεν κούρασες καθόλου.
Συμφωνώ πλήρως με τα δεδομένα που παραθέτεις.
Στην ομάδα γνωρίζουν όλοι πολύ περισσότερο από μας πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του Γουόκαπ στο λειτουργία της μέσα και έξω απ' το παρκέ. Γι' αυτό βλέπουμε ότι στην περίπτωσή του τραυματισμού του προσπαθούν να ακολουθήσουν όσο πιο συντηρητική αντιμετώπιση γίνεται, αντί να το λύσουν μια και καλή με ένα χειρουργείο που που θα τον βγάλει 100% εκτός για φέτος, μήπως και καταφέρουν να τον εντάξουν κάποια στιγμή ξανά στο ροτέισον εν όψει των πολύ συγκεκριμένων αγώνων που θα κρίνουν τους τίτλους της χρονιάς. Επειδή όμως δεν είναι σίγουρη η επιτυχία του πλάνου, υποθέτουμε ότι υπάρχει και ένα σχέδιο Β με προσαρμογή του αγωνιστικού στυλ στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών που θα κληθούν να το φέρουν εις πέρας. Σε αυτό το πολύ ρευστό πλαίσιο περιμένουμε να δούμε αν, πως και πότε θα ενταχθεί ο Έβανς και ποια θα είναι η χημεία του με τους δύο scoring leaders της ομάδας για να έχουμε μια ιδέα του τι θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.
Να παραθέσω και εγώ πως εκεί είναι και όλη η ουσία της υπόθεσης. Ναι, χωρίς Γουόκαπ η motion πάει περίπατο, αλλά εννοείται πως το ρόστερ μας είναι ικανότατο για πολλά άλλα πράγματα. Ένα μόνο παράδειγμα το pnr με Βιλντόζα-Μιλουτίνοφ (και Έβανς-Μιλού όταν με το καλό μπει και αυτός). Τα έως τώρα δείγματα της όμαδας βέβαια σε σχέση με τους εναλλακτικούς τρόπους παίχνιδιου δεν τα λες και ενθαρρυντικά.
ειναι αυτο που ελεγα σε προηγουμενο σχολιο μου ,οτι εχουμε γινει μονοθερματικοι στην επιθεση κι οταν για τον A ή Β λογο το μοσιον κολλησει ,δειχνουμε να μην εχουμε εναλλακτικες ενω μονο αταλαντο δεν το λες το ροστερ μας . το συστημα δουλευει οταν τα βασικα του γραναζια ρολλαρουν , αν δεν γινεται αυτο ειναι λες και καοποιοι απο τους παικτες μας ξεχασαν να πηγαινουν σε ποστ , να παιζουν πικ εν ρολ ή ακομα ακομα και σε ΙSO καταστασης ... οκ μπορει να τα παραλεω αλλα εορισμενες φορες ειναι να σαν παιζουμε με το ποδι στο φρενο και να βαζουμε μεποδια μονοι μας . το μπασκετ ειναι τοσο απλο αλλα και τοσο πολυπλοκο μαζι που οταν εισαι μονο θεματικος αργα ή γρηγορα θα την παθεις

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Φεβ 20, 2025 8:14 pm

shaq7 έγραψε:
Ετσι και φανει οτι τον εβανς τον πηραμε απλα για να αποθεραπευτει και επειδη ο μπαρτζωκας ηθελε να κανει το ψυχικο δεν πρεπει να τα ακουσει ασχημα?Παλι πηγε με γουοκαπ γκος να βγαλει ολη την χρονια ενω ειχε 20εκ μπατζετ και μαλιστα σκοπευε να παει χωρις παικτη ηγετη παλι και με τον πιτερς 3ρι.. Προσωπικα για μενα αν καταλαβω οτι ισχυει ολο αυτο με τον εβανς εχει πεσει στα ματια μου απεριοριστα ο μπαρτζω,τετοιον σχεδιασμο δεν τον εκανε ουτε 3χρονο παιδι.
Για τον εβανς λεει τοσο καιρο οτι υπαρχει πρωτοκολλο που ακολουθουν και ολα πανε βασει σχεδιου..για να δουμε λοιπον τελικα ποιο ηταν το σχεδιο..

*μην διαβασω οτι πηρε τον βιλντοζα για ασσο γιατι θα γινει χειροτερο..στον ασσο τον εχει βαλει μονο απο αναγκη 1-2 ματς.

o μελαγιες εκτος απο ψευτης δεν παρακολουθει ουτε τα βιντεακια της ομαδας για να μην γινεται ρεζιλι..Λεει οτι απαγορευεται να κανει οποιαδηποτε ασκηση και η καε τον εχει ανεβασει να γυμναζεται..μετα πηγε ο απατεωνας και το αλλαξε και εγραψε ιχνος αεροβιας ασκησης.. :obey:
Εγω σου λεω οτι ομπαικτης εχει το οκ απο τις αρχες Ιανουαριου να κανει προπονηση και η πηγη μου ειναι εμμεσωα ο χειρουργος του. Το γιατι αποφασιστηκε να παει τοσο πισω το εχουμε αναλυσει και ειναι θεμα αποφασης του τιμ της ομαδα στο θεμα αποκαταστασης. Το γιατι εχει γινει αυτο δεν ξερω ισως απο φοβο για αστοχια σε προηγουμενες περιπτωσεις οπως περυσι για παραδειγμα με υποτροπες σε παίκτες οπως ο γκος. Σιγουρα ο στοχος ηταν ο παικτης απο τα μισα του δευτερου γυρου να ηταν βασικο γραναζι ατο ροτεισιον. Το θεμα μου εμενα ειναι γιατι ενω ολα πηγαν κατευχην τονπαρατειναν τοσο πολυ με κινδυνο ο παικτης να μην ενταχθε πληρως στο ροστερ.

Για τον μελαγες γελαω και ενω καποτε τον θεωρουσα και αξιοπιστο. Ο τυπος εχει γινει πιο γραφικος και απο τον βετακη και απλα λεει αερολογιες. Παλια καθυστερουσε να πει κατι ωστε να μην εκτεθει πλεον εχει φταεει σε σημειο ναρκισισμου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Φεβ 20, 2025 8:37 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εγω σου λεω οτι ομπαικτης εχει το οκ απο τις αρχες Ιανουαριου να κανει προπονηση και η πηγη μου ειναι εμμεσωα ο χειρουργος του. Το γιατι αποφασιστηκε να παει τοσο πισω το εχουμε αναλυσει και ειναι θεμα αποφασης του τιμ της ομαδα στο θεμα αποκαταστασης. Το γιατι εχει γινει αυτο δεν ξερω ισως απο φοβο για αστοχια σε προηγουμενες περιπτωσεις οπως περυσι για παραδειγμα με υποτροπες σε παίκτες οπως ο γκος. Σιγουρα ο στοχος ηταν ο παικτης απο τα μισα του δευτερου γυρου να ηταν βασικο γραναζι ατο ροτεισιον. Το θεμα μου εμενα ειναι γιατι ενω ολα πηγαν κατευχην τονπαρατειναν τοσο πολυ με κινδυνο ο παικτης να μην ενταχθε πληρως στο ροστερ.
Η δικαιολογια της καθυστερησης που ακουσα απο ρεπορτερ(νομιζω ο μαυροδοντης ηταν) οτι επειδη ο νετο οταν γυρισε εβγαζε αλλους τραυματισμους οτι δεν θελουν να βιαστουν και να μπουν οταν το σωμα του ειναι στο 100%. Βεβαια εμενα δεν μου βγαζει πολυ νοημα ολο αυτο,ο εβανς εδω και μηνες γυμναζεται σαν τρελος και εχει γινει σαν μποντι μπιλντερ..Το υπολοιπο κορμι του ειναι στο 100%..αυτο που του λειπει ειναι να μπει το σωμα του σε ομαδικες προπονησεις να δουν πως αντεχει με επαφες και να μπει και σε αγωνες..οσο και να τον κρατανε δεν βλεπω τι θα αλλαξει στο να μην βγαλει τραυματισμο στα ματς μετα..

Επισης ο ιδιος ειπε οτι ειδε το βιντεακι που ελεγε ο μακισικ και εντυπωσιαστηκε απο την κατασταση που τον ειδε σε ατομικη προπονηση.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 449
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Πέμ Φεβ 20, 2025 8:40 pm

Αντί του Έβανς είχε έρθει ο Βιλντόζα, αντί του Κάνααν ο Ντόρσεϊ και η θέση 3 θα συμπληρωνόταν εκ των έσω με Πίτερς, ΜακΚισικ, Λάρυ – τουλάχιστον εγώ αυτό είχα καταλάβει. Ευτυχώς που μας έκατσε ουρανοκατέβατος ηγέτης και 2αρο3αρι να λέμε και έγιναν μπαλωματάρες.

Τούτων λεχθεντων ας μην απαισιοδοξούμε. Θεωρώ πως είναι ζήτημα χρόνου να δούμε τον Έβανς στα παρκέ. Δεν γίνεται αλλιώς, κατά τη γνώμη μου, δεδομένης της κατάστασης του Γουόκαπ. Με τον Λονγκ να είναι ασταθής, τον Βιλντόζα να είναι επίσης μια του ύψους μια του βάθους και τον Γκος να τραβάει όλο το κουπί –φτου φτου μην τον ματιασουμε, αλλά ως πότε, άραγε;– νομίζω επιβάλλεται κάτι τέτοιο.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Φεβ 20, 2025 9:05 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Η δικαιολογια της καθυστερησης που ακουσα απο ρεπορτερ(νομιζω ο μαυροδοντης ηταν) οτι επειδη ο νετο οταν γυρισε εβγαζε αλλους τραυματισμους οτι δεν θελουν να βιαστουν και να μπουν οταν το σωμα του ειναι στο 100%. Βεβαια εμενα δεν μου βγαζει πολυ νοημα ολο αυτο,ο εβανς εδω και μηνες γυμναζεται σαν τρελος και εχει γινει σαν μποντι μπιλντερ..Το υπολοιπο κορμι του ειναι στο 100%..αυτο που του λειπει ειναι να μπει το σωμα του σε ομαδικες προπονησεις να δουν πως αντεχει με επαφες και να μπει και σε αγωνες..οσο και να τον κρατανε δεν βλεπω τι θα αλλαξει στο να μην βγαλει τραυματισμο στα ματς μετα..

Επισης ο ιδιος ειπε οτι ειδε το βιντεακι που ελεγε ο μακισικ και εντυπωσιαστηκε απο την κατασταση που τον ειδε σε ατομικη προπονηση.
Αυτο το ειχα γραψει στο φορουμ πριν κανα 20ημερο πριν αρχισουν οι ρεπορτερ να το παιζουν παντογνωστες. Ως ενα σημειο εχει λογικη να ειναι δυνατο το κορμι για να αποφυγεις μυικους τραυματισμους αλλα το εχουν παρακανει. Και καθως καθυστερουν ολο και περισσοτερο πιστευω οτι κανουν λαθος. Χωρις να ειμαι ειδικος σε αυτο το κομματι αλλα εχοντας ασχοληθει με τραυματισμους τενοντων και συνδεσμων να μπορω να αντιληφθω παραπανω πραγματα απο εναν μεσο γιατρο. Τελος παντων ο χρονος θα δειξει. Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να μπει οσο το δυνατον γρηγοροτερα σε παιχνιδι με επαφες γιατι απλα αυτο του λειπει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Φεβ 21, 2025 11:16 am

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 1:36 pm

Αδερφέ επειδή σε παρακολουθώ και θεωρώ πολύ ωραία και μπασκετικά τα ποσταρίσματά σου, επέτρεψε μου να επιχειρηματολογήσω λίγο σεντονάτα…… :D Συμφωνώ καταρχήν με την λογική του ποσταρίσματος σου, με τις εξής βέβαια υποσημειώσεις :
1) Motion επίθεση χωρίς Walkup δεν υφίσταται, πολύ απλά διότι έχει σχεδιαστεί εδώ και μία τριετία εξαρχής πάνω σε αυτόν , τον Φαλ και δευτερευόντως στον Παπ…….
Χωρίς να σε πρήζω και με πολύ απλά λόγια, στην συνήθη μορφή της motion επίθεσης μας η μπάλα αλλάζει κατά μέσο όρο 7,8 κατοχές ( πάσες εννοώ) ανά 24 δευτερόλεπτα ( όταν την τρέχει ο Θωμάς)……σε αυτές τις 40 ημέρες που είναι απών, παίζουμε περίπου στις 2,9!!!……δηλαδή η motion πήγε περίπατο, ή μάλλον δεν παίζουμε motion!!! Μακροπρόθεσμα αυτό θα επηρεάσει τον Σάσα και γενικά τους off ball παίκτες μας!!!
Οπότε για αυτούς που ψάχνουν τα αίτια της ήττας στο κύπελλο, ας κοιτάξουν λίγο και τα παραπάνω……διότι όσο λείπει ο Θωμάς αυτό θα επαναληφθεί και με άλλες ομάδες, διότι χάνεται το απρόβλεπτο της επίθεσης μας.
2) Offensive Rating Ολυμπιακού (με Θωμά) στο εξωπραγματικό 124,4 και πρώτο σε όλη την Ευρώπη …..τις τελευταίες 40 ημέρες ( (Μαντέψτε ποιός έλειπε) έπεσε στο 109,8!!! Μία Εξωπραγματική επίθεση δηλαδή μετατράπηκε σε average!!!
Καλημέρα, είτε έκανες λάθος στους υπολογισμούς είτε η ιστοσελίδα που τα δημοσίευσε ήταν αναξιόπιστη.
Το Offensive Rating για όλη την χρονιά είναι 123,5
Στα παιχνίδια που έχει λείψει ο Γουόκαπ (δηλαδή από την Μπάγερν και μετά, συμπεριλαμβανομένου της Μπάγερν είναι 129,7! Στα παιχνίδια ως την 19η αγωνιστική είχαμε 121,2

Αν βγάλω της Μπάγερν που ήταν μια στατιστική ανωμαλία με offensive Rating 152,7 στα παιχνίδια από την 21η αγωνιστική ήταν 125,8
Άρα αν θεωρήσουμε το δείγμα αξιόπιστο χωρίς τον Γουόκαπ μια πολύ καλή επίθεση βελτιώθηκε και άλλο.
Για τις πάσες δεν μπορώ να βρω στοιχεία, δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση σε κάποιου είδους συνδρομητική υπηρεσία αλλά επίσης δεν μου φαίνεται σωστό.

Το Offensive Rating ανά αγώνα από την 20η αγωνιστική και μετά:
BAYERN 152,7
BASKONIA 133,6
REAL 119,2
FENER 109,6
EFES 125,5
PARIS 137,3
BARCA 130,8

Μόνο με την Φενέρ που και χάσαμε πέσαμε στο νούμερο που αναφέρεις.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Φεβ 21, 2025 11:28 am

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αυτο το ειχα γραψει στο φορουμ πριν κανα 20ημερο πριν αρχισουν οι ρεπορτερ να το παιζουν παντογνωστες. Ως ενα σημειο εχει λογικη να ειναι δυνατο το κορμι για να αποφυγεις μυικους τραυματισμους αλλα το εχουν παρακανει. Και καθως καθυστερουν ολο και περισσοτερο πιστευω οτι κανουν λαθος. Χωρις να ειμαι ειδικος σε αυτο το κομματι αλλα εχοντας ασχοληθει με τραυματισμους τενοντων και συνδεσμων να μπορω να αντιληφθω παραπανω πραγματα απο εναν μεσο γιατρο. Τελος παντων ο χρονος θα δειξει. Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να μπει οσο το δυνατον γρηγοροτερα σε παιχνιδι με επαφες γιατι απλα αυτο του λειπει.
Γιατρός είσαστε;

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Φεβ 21, 2025 11:35 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 11:16 am
Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 1:36 pm

Αδερφέ επειδή σε παρακολουθώ και θεωρώ πολύ ωραία και μπασκετικά τα ποσταρίσματά σου, επέτρεψε μου να επιχειρηματολογήσω λίγο σεντονάτα…… :D Συμφωνώ καταρχήν με την λογική του ποσταρίσματος σου, με τις εξής βέβαια υποσημειώσεις :
1) Motion επίθεση χωρίς Walkup δεν υφίσταται, πολύ απλά διότι έχει σχεδιαστεί εδώ και μία τριετία εξαρχής πάνω σε αυτόν , τον Φαλ και δευτερευόντως στον Παπ…….
Χωρίς να σε πρήζω και με πολύ απλά λόγια, στην συνήθη μορφή της motion επίθεσης μας η μπάλα αλλάζει κατά μέσο όρο 7,8 κατοχές ( πάσες εννοώ) ανά 24 δευτερόλεπτα ( όταν την τρέχει ο Θωμάς)……σε αυτές τις 40 ημέρες που είναι απών, παίζουμε περίπου στις 2,9!!!……δηλαδή η motion πήγε περίπατο, ή μάλλον δεν παίζουμε motion!!! Μακροπρόθεσμα αυτό θα επηρεάσει τον Σάσα και γενικά τους off ball παίκτες μας!!!
Οπότε για αυτούς που ψάχνουν τα αίτια της ήττας στο κύπελλο, ας κοιτάξουν λίγο και τα παραπάνω……διότι όσο λείπει ο Θωμάς αυτό θα επαναληφθεί και με άλλες ομάδες, διότι χάνεται το απρόβλεπτο της επίθεσης μας.
2) Offensive Rating Ολυμπιακού (με Θωμά) στο εξωπραγματικό 124,4 και πρώτο σε όλη την Ευρώπη …..τις τελευταίες 40 ημέρες ( (Μαντέψτε ποιός έλειπε) έπεσε στο 109,8!!! Μία Εξωπραγματική επίθεση δηλαδή μετατράπηκε σε average!!!
Καλημέρα, είτε έκανες λάθος στους υπολογισμούς είτε η ιστοσελίδα που τα δημοσίευσε ήταν αναξιόπιστη.
Το Offensive Rating για όλη την χρονιά είναι 123,5
Στα παιχνίδια που έχει λείψει ο Γουόκαπ (δηλαδή από την Μπάγερν και μετά, συμπεριλαμβανομένου της Μπάγερν είναι 129,7! Στα παιχνίδια ως την 19η αγωνιστική είχαμε 121,2

Αν βγάλω της Μπάγερν που ήταν μια στατιστική ανωμαλία με offensive Rating 152,7 στα παιχνίδια από την 21η αγωνιστική ήταν 125,8
Άρα αν θεωρήσουμε το δείγμα αξιόπιστο χωρίς τον Γουόκαπ μια πολύ καλή επίθεση βελτιώθηκε και άλλο.
Για τις πάσες δεν μπορώ να βρω στοιχεία, δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση σε κάποιου είδους συνδρομητική υπηρεσία αλλά επίσης δεν μου φαίνεται σωστό.

Το Offensive Rating ανά αγώνα από την 20η αγωνιστική και μετά:
BAYERN 152,7
BASKONIA 133,6
REAL 119,2
FENER 109,6
EFES 125,5
PARIS 137,3
BARCA 130,8

Μόνο με την Φενέρ που και χάσαμε πέσαμε στο νούμερο που αναφέρεις.
109,8 ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…….ολα τα άλλα που σου έγραψα ισχύουν, σαφώς πετάς το τερατώδες με την Μπάγερν, καθώς κάθε ομάδα έχει δύο τρεις prime στιγμές σε όλη της την σεζόν! Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω όλα τα analytics σε pm για να δεις την επίδραση που έχει ο Θωμάς……..ευχαριστώ βέβαια εκ των προτέρων που ασχολήθηκες!!! Το εκτιμώ πολύ…….

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Φεβ 21, 2025 11:53 am

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 11:35 am

109,8 ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…….ολα τα άλλα που σου έγραψα ισχύουν, σαφώς πετάς το τερατώδες με την Μπάγερν, καθώς κάθε ομάδα έχει δύο τρεις prime στιγμές σε όλη της την σεζόν! Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω όλα τα analytics σε pm για να δεις την επίδραση που έχει ο Θωμάς……..ευχαριστώ βέβαια εκ των προτέρων που ασχολήθηκες!!! Το εκτιμώ πολύ…….
Ναι, αν μπορείς στείλ' τα. Στο κύπελο ήταν 105,6.
Επιθετικά πάντως η ομάδα και από τους μ.ο και από το Offensive Rating δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την απουσία του Γουόκαπ, και η δική μου αίσθηση είναι, με το μάτι, χωρίς την χρήση στατιστικής, ότι η ομάδα ρολάρει καλύτερα χωρίς τον Walkup μέσα.
Αμυντικά να το δεχτώ.
Φαίνεται και από το defensive rating αν χρησιμοποιήσουμε το ίδιο σκεπτικό. 116,5 έχουμε όλη την χρονιά και στα 6 πρόσφατα παιχνίδια (αφήνω έξω την μπάγερν) έχουμε 120

BAYERN 96,9
BASKONIA 129,6
REAL 110,0
FENER 118,0
EFES 122,4
PARIS 110,5
BARCA 129,6

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Φεβ 21, 2025 12:11 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 11:28 am
Γιατρός είσαστε;
Ναι ντε, το έχει πει 10 φορές :D

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1929
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Φεβ 21, 2025 12:13 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Λοιπόν μπήκε ο Billys στο μυαλό μου και ρωτάω: πιστεύεις ότι οι γιατροί του Οσφπ δεν είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο των γιατρών για να κρίνουν σωστά?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Φεβ 21, 2025 12:15 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 12:13 pm
Λοιπόν μπήκε ο Billys στο μυαλό μου και ρωτάω: πιστεύεις ότι οι γιατροί του Οσφπ δεν είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο των γιατρών για να κρίνουν σωστά?
Όχι απαραίτητα. Δεν νομίζω πως οι γιατροί των ομάδων έχουν κάτι που τους ξεχωρίζει από άλλους γιατρούς ίδιας ή κοντινής ειδικότητας.

Btw, για την συζήτηση που έχετε Conan και SlowHorses, είμαι κι εγώ περίεργος να δω τι συμπέρασμα βγαίνει γιατί με το μάτι δεν μου κάνει κάποια διαφορά η απουσία του Θωμά στην επίθεση του Ολυμπιακού.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Φεβ 21, 2025 12:31 pm

Νομιζω οτι ο τραυματισμος του Γουοκαπ μας εχει αποπροσανατολισει απο το πραγματικο προβλημα που υπαρχει απο τοτε που εμεινε εκτος ο Ράιτ. Εχουμε παρει χαμπαρι οτι ο Μιλουτινοφ εχει προβλημα και πλεον εχουμε μεινει με ενα ψηλο; Θα παιζει 35+ λεπτα ο Φαλ σε Ελλαδα και Ευρωπη; Σε 2-3 βδομαδες θα τραυματιιστει κι αυτος υστερα. Θελαμε και θελουμε επειγοντως σοβαρο παικτη.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Παρ Φεβ 21, 2025 12:43 pm

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς είναι απίστευτο. Μου θυμίζει την τελευταία χρονιά του Σφαιρό στον πάγκο.

Με την τωρινή κατάσταση ή πρέπει να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο (βλέπε Έβανς, Ραιτ) ή πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε προσθήκη. Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς άσσο και με 1 5άρι.

Σε θέμα σχεδιασμού όσων αφορά την ποσότητα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μπαρτζώκα. Ξεκινήσαμε με Φαλ , Μιλου, Ραιτ στο 5 + Πετρούσεφ tweener και Γουόκαπ, Γκος, Μιτρου + Βιλντόζα combo. Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα με τέτοιο βάθος στην αρχή της σεζόν.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”