Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 08, 2024 2:06 am

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:04 am
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 1:56 am

Είσαι λίγο λάθος . Περνάει από τον πάγκο και κάτι του λέει ο Γκριγκονις με ύφος , δεν προκάλεσε αυτός .

https://x.com/BasketNews_com/status/179 ... gFecQ&s=19
Εχει ξεκινησει πιο πριν, βαζρι ενα τριποντο μπροστα στον Γκριγκονις και τον πηγαινει καροτσακι με βρισιες μεχρι τη σεντρα. Λιγο αργοτερα του χωνει κια μια στο στηθος. Και τα κανρι σε ολα τα ματς αυτα.
Είναι trash talker ξεκάθαρα, αλλά μου λες και ένα σκηνικό 2:30 μπασκετικά λεπτά πριν ....

Οκ, συμβαίνουν αυτα , μην τον βγάλουμε και αλήτη γιατί έτσι , απλά

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 954
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 08, 2024 2:15 am

Coach Periklis έγραψε:
yorgos έγραψε:

Εχει ξεκινησει πιο πριν, βαζρι ενα τριποντο μπροστα στον Γκριγκονις και τον πηγαινει καροτσακι με βρισιες μεχρι τη σεντρα. Λιγο αργοτερα του χωνει κια μια στο στηθος. Και τα κανρι σε ολα τα ματς αυτα.
Είναι trash talker ξεκάθαρα, αλλά μου λες και ένα σκηνικό 2:30 μπασκετικά λεπτά πριν ....

Εγώ την ειπα την αμαρτια μου, σήμερα ανέβηκε στην εκτίμηση μου ο Κάναν τόσο μπασκετικά οσο και που είχε το θάρρος να πάει στον Σλουκα και να του την πει (ακόμα γελάω με την κινηση του Κάναν για τα λεφτά!!!) όσο και στον Αταμαν που τον έβγαλε από τα ρούχα του και τον έστειλε ουσιαστικά στα αποδυτήρια για δευτερο σερί ματς….στον Γκριγκονις να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε που του μιλουσε ετσι , είναι και χαμηλών τόνων ο άνθρωπος και γενικά τον συμπαθώ.

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 08, 2024 2:16 am

Εγω αυτα του καναν πολυ τα γουσταρω..ειναι το ωραιο το τρας οχι σαν της κομπρας πχ.. Δεν βριζει εντωμεταξυ,οτι πουλησε την ομαδα για τα χρηματα του ειπε.. Αυτα δινουν αλατοπιπερο,πιο πολυ το χαλαμε εμεις που κανουμε την τριχα τριχια η οσοι σκυλοβριζονται στο τουιτερ για κατι τετοια.

4
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 954
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιουν 08, 2024 2:25 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:16 am
Εγω αυτα του καναν πολυ τα γουσταρω..ειναι το ωραιο το τρας οχι σαν της κομπρας πχ.. Δεν βριζει εντωμεταξυ,οτι πουλησε την ομαδα για τα χρηματα του ειπε.. Αυτα δινουν αλατοπιπερο,πιο πολυ το χαλαμε εμεις που κανουμε την τριχα τριχια η οσοι σκυλοβριζονται στο τουιτερ για κατι τετοια.
Εννοείται, δεν θα μου άρεσε να βρίζει, αλλά του την είπε και αν το δεις έχει γουρλωσει τα μάτια ο Σλούκας. Το ωραίο είναι ότι το κάνει τόσο χαλαρά, τον Αταμαν τον έκανε Τούρκο…καλά Τούρκος είναι έτσι και αλλιώς…..γενικά γουστάρει, την άλλη φορά πήγε στον παγκο του Παναθηναϊκού και καλά να ακούσει τι λένε, τον σπρώχνει ο Σλούκας και αυτός σαν να μην τρέχει τίποτα ξαναπάει ,..,θεουλης απλά!!!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:05 am

Ο Σλούκας γενικά έχει πουλήσει ήδη περισσότερο οπαδιλίκι από ότι ο Σπαν στην καριέρα του! Παιχτικά κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν! Τον είχα για πιο ήρεμο άνθρωπο!

7
1 Εικόνα 6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιουν 08, 2024 5:37 am

Coach Periklis έγραψε:
yorgos έγραψε:

Δεν τον ειπα αλητη, ειπα οτι τα κανει συνεχεια, στα περισσοτερα ματς αν τον δεις, τα εκανε και στην Ουνιξ. Ειναι badass musculitos που παιζει mind games. Αλλοι το βρισκουν μαγκια και ψυχαγωγικό, εγω το λεω low class. Class act δεν ειναι ουτε να δειχνεις τη φανελα ποθ εκανε ο Σλουκας, ουτε τα αυτια σου που εκανε ο Σπανουλης, αλλα με τοσα που ακουνε ΟΚ τους δικαιολογω. Class act ειναι ο Παπετρου που παει, κανει τη δουλεια του, ενιοτε κερδιζει και τιτλους και χθες τους μαζευε και τους ελεγε να ειναι ψυχραιμοι. Class act ειναι ο Λοτζεσκι που εκανε καρφωματαρα μεσα στο ΟΑΚΑ σε κρισιμο σημειο και χειροκροτηθηκε αυθορμητα. Class act ηταν ο Εντι Τζονσον που σε εποχες με μαχαιρώματα βγηκε κι ειπε "με συγχωρειτε, εγω δε μισω ουτε τους παικτες τους, ουτε τον προεδρο τους, ουτε τους φιλαθλους τους" και μας κερδισε μονος του στη Σαραγοσα κι εφυγε νικητης και κυριος. Τα άλλα εγω τα βλεπω κατινιες.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 137
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Ιουν 08, 2024 6:26 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ο Σλούκας γενικά έχει πουλήσει ήδη περισσότερο οπαδιλίκι από ότι ο Σπαν στην καριέρα του! Παιχτικά κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν! Τον είχα για πιο ήρεμο άνθρωπο!
Ο Σλούκας δεν είναι οπαδός ούτε του ΠΑΟ ούτε του Ολυμπιακού. Είναι οπαδός του Σλούκα. Τους ήρεμους να φοβάσαι.

0
lukadoncic
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 8:05 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
φαίνεται θα ήταν στο job description...δεν σκας τόσα λεφτά σε 33-χρόνο μόνο για να κερδίσεις αγωνιστικά..το οξύμωρο ήταν που η διοίκηση δείχνει χαλαρή ότι και καλά είναι μία ακόμη μεταγραφή (στην ανακοίνωση αλλά και στον ορισμό του ως αρχηγού) και ο παίχτης είναι λαλίστατος και εξωστρεφής…ξενέρωσα που η εξέδρα ασχολήθηκε τόσο πολύ μαζί του..έκανε φοβερό Φ-4 και συνολικά έχει ανεβάσει τον Παναθηναϊκό απίστευτα μαζί με τους άλλους δύο..παιχταράς και Έλληνας αλλά προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν
εξάλλου για να την πει φίλαθλος του Ολυμπιακού στον σλούκυ πρέπει να φτάσει η ομάδα τις ευρωκούπες του…3<4……ή μήπως όχι….;;;;😂😂

tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Ιουν 08, 2024 8:48 am

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:15 am
Coach Periklis έγραψε:

Εγώ την ειπα την αμαρτια μου, σήμερα ανέβηκε στην εκτίμηση μου ο Κάναν τόσο μπασκετικά οσο και που είχε το θάρρος να πάει στον Σλουκα και να του την πει (ακόμα γελάω με την κινηση του Κάναν για τα λεφτά!!!) όσο και στον Αταμαν που τον έβγαλε από τα ρούχα του και τον έστειλε ουσιαστικά στα αποδυτήρια για δευτερο σερί ματς….στον Γκριγκονις να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε που του μιλουσε ετσι , είναι και χαμηλών τόνων ο άνθρωπος και γενικά τον συμπαθώ.
Χαζόμαριτσες εκατομμυριούχων που τα πρόβατα στο τουιττερ τις τρώνε αμασητες

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3289
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:09 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:03 am

Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, ότι το ΣΕΦ το δυναμιτισε ο Σλούκας με κάτι μεσαία δάκτυλα αλά Άντζας και να δείχνει τα αστέρια στο έμβλημα και διάφορα
Παιδιά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, είτε αφορούν τον Μπαρτζώκα, είτε τον Σλούκα είτε δεν ξέρω ποιον, Έχεις ένα γήπεδο να τον βρίζει, και όχι αυτόν αλλά την μάνα του και την οικογένεια του και το κλίμα το δυναμίτισε ο Σλούκας που έδειξε το σήμα με τα 7 αστέρια; Και ακούω ότι και το γήπεδο ήταν εκκλησία, ότι στις 5 προειδοποιήσεις για υβριστικά πρέπει να εκκενωθεί η αντίστοιχη εξέδρα, Ποιες 5 προειδοποιήσεις; Βρίζεις εν χωρό κάποιον ή την οικογένεια του ή την μάνα του; Εκκένωση της εξέδρας εκεί για παραδειγματισμό των άλλων.
Ο Κάνααν το ίδιο, χαιρόμαστε και γελάμε για το trash talking, μαζί σας κι εγώ ότι ήταν και είναι μέρος του παιχνιδιου αλλά υπάρχουν και όρια, και ο Καναάν αποκάλεσε ένα πρώην συμπαίκτη του πουλημένο, δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το αστείο και τον Γουοκάπ να γελάει με αυτό. Άλλο το πάθος, άλλο να προσπαθείς να ρίξεις την ψυχολογία του αντιπάλου και άλλο κάτι τέτοιο που δεν είναι καθόλου "αθώο", για τον Αταμάν συμφωνώ με τον Γιώργο, ευκαιρία γύρευε να πάρει τις τεχνικές ποινές στο τέλος, δεν ξέρω πόσο παρεμβατικός είναι και πόσο μεγάλος προπονητής αλλά σίγουρα είναι εξπέρ στα ψυχολογικά παιχνίδια, κάτι που δεν το έχει ο Μπαρτζώκας.

Λέω να επιστρέψω και στα αγωνιστικά. Είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα, τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με τον Πολωνό αντί τον Λεσόρτ, δεν νομίζω να έχει γίνει πολλές φορές, να στοχεύει στα μις ματς και να ποστάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου να προσπαθούν πολύ και τον Λεσόρτ να είναι εξαιρετικός όταν ήταν μπροστά. Δεν μπόρεσαν όμως να κόψουν την κυκλοφορία στον Ολυμπιακό καθόλου που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει όποτε ήθελε. Μεγάλη στιγμή για μένα η τρομερή τάπα του Χουάντσο στον Παπανικολάου και αμέσως στην συνέχεια της φάσης ο Παπανικολάου βάζει μεγάλο τρίποντο.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:13 am

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 5:37 am
Coach Periklis έγραψε:

Δεν τον ειπα αλητη, ειπα οτι τα κανει συνεχεια, στα περισσοτερα ματς αν τον δεις, τα εκανε και στην Ουνιξ. Ειναι badass musculitos που παιζει mind games. Αλλοι το βρισκουν μαγκια και ψυχαγωγικό, εγω το λεω low class. Class act δεν ειναι ουτε να δειχνεις τη φανελα ποθ εκανε ο Σλουκας, ουτε τα αυτια σου που εκανε ο Σπανουλης, αλλα με τοσα που ακουνε ΟΚ τους δικαιολογω. Class act ειναι ο Παπετρου που παει, κανει τη δουλεια του, ενιοτε κερδιζει και τιτλους και χθες τους μαζευε και τους ελεγε να ειναι ψυχραιμοι. Class act ειναι ο Λοτζεσκι που εκανε καρφωματαρα μεσα στο ΟΑΚΑ σε κρισιμο σημειο και χειροκροτηθηκε αυθορμητα. Class act ηταν ο Εντι Τζονσον που σε εποχες με μαχαιρώματα βγηκε κι ειπε "με συγχωρειτε, εγω δε μισω ουτε τους παικτες τους, ουτε τον προεδρο τους, ουτε τους φιλαθλους τους" και μας κερδισε μονος του στη Σαραγοσα κι εφυγε νικητης και κυριος. Τα άλλα εγω τα βλεπω κατινιες.
Εντάξει το ακούω αυτό που λες, αλλά χρειάζεται και λίγο παθος, αθλητισμός είναι, επαφές έχει οπότε ένταση και νεύρα. Αυτό που λες μου θυμίζει ένα πιο ευγενές άθλημα, κανένα τέννις πχ. Εδώ θα καρφώσει πχ ο λεσορτ ανάμεσα από δύο, θα τους πει και κάτι στα γαλλικά για τα ρέστα κοκ. Εδώ τα λέμε εμείς στα μονακια :lol:

Κι ο Σλούκας καλά εκανε και αντεδρασε όπως αντεδρασε με την φανέλα. Τι να του πούμε όταν του έβριζαν τη μάνα 10κ κοσμος;

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:21 am

Conan1982 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:03 am

Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, ότι το ΣΕΦ το δυναμιτισε ο Σλούκας με κάτι μεσαία δάκτυλα αλά Άντζας και να δείχνει τα αστέρια στο έμβλημα και διάφορα
Παιδιά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, είτε αφορούν τον Μπαρτζώκα, είτε τον Σλούκα είτε δεν ξέρω ποιον, Έχεις ένα γήπεδο να τον βρίζει, και όχι αυτόν αλλά την μάνα του και την οικογένεια του και το κλίμα το δυναμίτισε ο Σλούκας που έδειξε το σήμα με τα 7 αστέρια; Και ακούω ότι και το γήπεδο ήταν εκκλησία, ότι στις 5 προειδοποιήσεις για υβριστικά πρέπει να εκκενωθεί η αντίστοιχη εξέδρα, Ποιες 5 προειδοποιήσεις; Βρίζεις εν χωρό κάποιον ή την οικογένεια του ή την μάνα του; Εκκένωση της εξέδρας εκεί για παραδειγματισμό των άλλων.
Ο Κάνααν το ίδιο, χαιρόμαστε και γελάμε για το trash talking, μαζί σας κι εγώ ότι ήταν και είναι μέρος του παιχνιδιου αλλά υπάρχουν και όρια, και ο Καναάν αποκάλεσε ένα πρώην συμπαίκτη του πουλημένο, δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το αστείο και τον Γουοκάπ να γελάει με αυτό. Άλλο το πάθος, άλλο να προσπαθείς να ρίξεις την ψυχολογία του αντιπάλου και άλλο κάτι τέτοιο που δεν είναι καθόλου "αθώο", για τον Αταμάν συμφωνώ με τον Γιώργο, ευκαιρία γύρευε να πάρει τις τεχνικές ποινές στο τέλος, δεν ξέρω πόσο παρεμβατικός είναι και πόσο μεγάλος προπονητής αλλά σίγουρα είναι εξπέρ στα ψυχολογικά παιχνίδια, κάτι που δεν το έχει ο Μπαρτζώκας.

Λέω να επιστρέψω και στα αγωνιστικά. Είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα, τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με τον Πολωνό αντί τον Λεσόρτ, δεν νομίζω να έχει γίνει πολλές φορές, να στοχεύει στα μις ματς και να ποστάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου να προσπαθούν πολύ και τον Λεσόρτ να είναι εξαιρετικός όταν ήταν μπροστά. Δεν μπόρεσαν όμως να κόψουν την κυκλοφορία στον Ολυμπιακό καθόλου που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει όποτε ήθελε. Μεγάλη στιγμή για μένα η τρομερή τάπα του Χουάντσο στον Παπανικολάου και αμέσως στην συνέχεια της φάσης ο Παπανικολάου βάζει μεγάλο τρίποντο.
Αυτοί που έβριζαν το Σλούκα και την οικογένειά του είναι για πολλές σφαλιάρες. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κάναν. Ο Αταμάν ως πότε θα κάνει καραγκιοζιλικια στο πάγκο .;

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 293

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:39 am

Ο Αταμάν πάντα τέτοια έκανε.Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που έπαιζε φιλικό η εθνική μας με την Τουρκία και έφαγε 2 τεχνικές ποινές και δεν έφευγε από το γήπεδο.Ειχε πάει ο Ιτούδης και τον παρακαλούσε 5 λεπτά για να μπορέσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

https://www.sport24.gr/basket/ellada-to ... 0.amp.html

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rice την Σάβ Ιουν 08, 2024 9:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:42 am

Conan1982 έγραψε:

Παιδιά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, είτε αφορούν τον Μπαρτζώκα, είτε τον Σλούκα είτε δεν ξέρω ποιον, Έχεις ένα γήπεδο να τον βρίζει, και όχι αυτόν αλλά την μάνα του και την οικογένεια του και το κλίμα το δυναμίτισε ο Σλούκας που έδειξε το σήμα με τα 7 αστέρια; Και ακούω ότι και το γήπεδο ήταν εκκλησία,
Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Εγώ είδα έναν Σλουκα που αναίτια έκανε σχολιακια για τον Γουοκαπ και θεωρώ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδράσει έτσι , και δεν έκανε και κάτι κακό. Το τι είπαν με τον Κανααν οι Γκριγκονις - Σλούκας δεν θα το μάθουμε και ποτέ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα επειδή και καλά ξεπουλήθηκε , αν έχουν όντως κάτι μαζί τους πιο λογικό μου φαίνεται να είναι για την όποια πιθανή συμπεριφορά του στα αποδυτήρια πέρυσι και την φετινή συμπεριφορά του με αυτά που ξεστομίζει

Όσον αφορά την κερκίδα, εγώ παλιότερα θυμάμαι ολόκληρο ΟΑΚΑ επί χρόνια να λέει στον Σπανούλη για την Ολυμπία και μόνο δύο φορές σε 11 χρόνια στον Ολυμπιακό αντέδρασε. Μια στον 5ο τελικό του 2012 μέσα στο ΣΕΦ στο +16 που έβγαλε γλώσσα σε τρίποντο και μια φορά στο ΟΑΚΑ που έδειξε αυτιά μετά από το αποπανω εμετικό σύνθημα . Και αργότερα αγκαλιαζοταν με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν έδειχνε ούτε δαφνοστεφανωμένους ούτε σχολίαζε πρώην συμπαίκτες αρνητικά

Εγώ δεν άκουσα τέτοια για τον Σλούκα στο ΣΕΦ , δεν άκουσα συνθήματα για συζύγους και παιδιά, ούτε κάποια εξωπραγματική λύσσα κατά του προσώπου του , ήρθε έβγαζε γλώσσες έδειχνε τριφύλλια και αστέρια, γελαγε ειρωνικά και μοιραία η μάζα θα σε βρίσει

Τέλος πάντων, είμαι οπαδός με κόκκινα γυαλιά οπότε δεν ξέρω κι αν έχει νόημα όλο αυτό . Δεν θα με πείραζε καθόλου αν επειδή τον έβριζε η κερκίδα μετά από κάποιο μεγάλο σουτ έκανε κάποια κίνηση με γλώσσα αυτιά κλπ αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που είναι αδικαιολόγητα λαλιστατος σε ειρωνείες και σε οπαδιλικι σε σημείο μένους για τον Ολυμπιακό. Δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ ξανά αυτά στα 15 - 16 χρόνια που βλέπω ελληνικό μπάσκετ

Αυτά με τον Κανααν είναι πταίσματα πάνω στον αγώνα , κάποτε ο Ματσιουλις που δεν γεννήθηκε με το τριφύλλι τατουάζ μας έδειχνε τα @@ του στον τελικό με Ρεάλ . Τι να κάνουμε , θα γίνονται αυτά το trash talking είναι το αλατοιπιπερο

Αλλά είμαι και οπαδός

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Σάβ Ιουν 08, 2024 9:47 am

Κοιταξτε ειναι θλιβερο να γινονται ύβρεις απεναντι σε εναν αθλητη και την οικογενεια του και ειδικα καποιου που υπηρετησε την ομαδα για μια δεκαετια σχεδον προσφεροντας μεγαλες στιγμες στην ομαδα. Αυτο ειναι το ενα κρατουμενο.

Αυτα γινονται παντου σε ολο τον κοσμο ομως καθως θερμοαιμοι και ανεγκεφαλοι υπαρχουν σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη αλλα και οι αθλητες και προπονητες πληρωνονται ενα σκασμο λεφτα για να ειναι στο επικεντρο και να απαντανε στην εξεδρα ειτε λεκτικα, ειτε με νοηματα ειτε με πραξεις ειτε λεγεσαι Σπανουλης, Μπορουσης, Μπαρτζωκας, Σλουκας και παει λεγοντας ειναι εξισου θλιβερο και θα επρεπε να τιμωρειται παραδειγματικα καθως μια μεριδα της εξεδρας οπως ειπαμε ειναι θερμοαιμοι και ανεηκεφαλοι.

Το trash talking ειναι φυσιολογικο και επιθυμητο κιολας και γινεται σε ολα ομαδικά αθληματα οταν γινεται μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Γινεται παντου και απο ολους ακομη και απο αθλητες που τους εχουμε για παναγιες. Ο καναν που επαιξε 500 λαι βαλε παιχνιδια σε ενα υγιες περιβαλλον οπως το ΝΒΑ το κανει συνεχεια οπως το κανει και ο ναν και παρα πολλοι αλλοι. Το οτι κατι ειπε με τον σλουκα μετα μπηκε στην κουβεντα ο γκριγκονις και πεταχτηκε ο κυριος Αταμαν μεσα στη μεση για να κανει το παιχνιδι του και να αφησει εντυπωσεις ενω το παιχνιδι το ειχε ηδη χασει μονο για δυσφημιση του προιοντος μπορω να το εκλαβω. Εκανε την βλακεια ο καναν να κανει trash talking σε εκεινο το σημειο, να παρει την τεχνικη του και να ξαναβαλει τον Παο στο παιχνιδι. Τα αλλα ειναι για να τα ταιζουμε σανο καποιους οπαδους που δεν βλεπουν περα απο οπαδικα γυαλια.

Ειπαμε ο Παο ειναι πρωταθλητης Ευρωπης αλλα και γιατι επαιξε στον τελικο απεναντι σε μια ομαδα που του ταιριαζει ενω ο Ολυμπιακος εχασε απο την ιδια ομαδα που δεν του ταιριαζει. Στον Παο δεν ταιριαζει ο Ολυμπιακος τι να κανουμε δηλαδη ετσι ειναι το αθλημα. Μπορει να κανει 3 σερι νικες και να το παρει; Φυσικα και μπορει καθως διαθετει παικταραδες αλλα με το να τα ριχνουμε ολα στην διαιτησια και στα κακα παιδια τους παικτες του Ολυμπιακου δεν ειναι ο τροπος. Σκυβεις το κεφαλι αναγνωριζεις οτι και ο αντιπαλος ειναι ισαξιος, βρισκεις τι εκανες λαθος και βγαινεις με το μαχαιρι στα δοντια να παλεψεις μεχρι τελους.

Υστερ: Ο πιτερς και ο γκος ποσο πολυ βαλθηκανε να μας αποδειξουν το τελευταιο διαστημα οτι δεν ειναι σοφτ και οτι ειναι παικτες για μεγαλα παιχνιδια. Η καλη μας πενταδα του χρονου θα πρεπει να ειναι:
1. Γκος, 2. Ντορσει/δυαρι ψηλου επιπεδου, 3. Βεζενκοφ 4. Πιτερς 5. Μιλουτινοφ

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”