Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 2:03 am
Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, ότι το ΣΕΦ το δυναμιτισε ο Σλούκας με κάτι μεσαία δάκτυλα αλά Άντζας και να δείχνει τα αστέρια στο έμβλημα και διάφορα
Παιδιά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, είτε αφορούν τον Μπαρτζώκα, είτε τον Σλούκα είτε δεν ξέρω ποιον, Έχεις ένα γήπεδο να τον βρίζει, και όχι αυτόν αλλά την μάνα του και την οικογένεια του και το κλίμα το δυναμίτισε ο Σλούκας που έδειξε το σήμα με τα 7 αστέρια; Και ακούω ότι και το γήπεδο ήταν εκκλησία, ότι στις 5 προειδοποιήσεις για υβριστικά πρέπει να εκκενωθεί η αντίστοιχη εξέδρα, Ποιες 5 προειδοποιήσεις; Βρίζεις εν χωρό κάποιον ή την οικογένεια του ή την μάνα του; Εκκένωση της εξέδρας εκεί για παραδειγματισμό των άλλων.
Ο Κάνααν το ίδιο, χαιρόμαστε και γελάμε για το trash talking, μαζί σας κι εγώ ότι ήταν και είναι μέρος του παιχνιδιου αλλά υπάρχουν και όρια, και ο Καναάν αποκάλεσε ένα πρώην συμπαίκτη του πουλημένο, δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το αστείο και τον Γουοκάπ να γελάει με αυτό. Άλλο το πάθος, άλλο να προσπαθείς να ρίξεις την ψυχολογία του αντιπάλου και άλλο κάτι τέτοιο που δεν είναι καθόλου "αθώο", για τον Αταμάν συμφωνώ με τον Γιώργο, ευκαιρία γύρευε να πάρει τις τεχνικές ποινές στο τέλος, δεν ξέρω πόσο παρεμβατικός είναι και πόσο μεγάλος προπονητής αλλά σίγουρα είναι εξπέρ στα ψυχολογικά παιχνίδια, κάτι που δεν το έχει ο Μπαρτζώκας.
Λέω να επιστρέψω και στα αγωνιστικά. Είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα, τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με τον Πολωνό αντί τον Λεσόρτ, δεν νομίζω να έχει γίνει πολλές φορές, να στοχεύει στα μις ματς και να ποστάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου να προσπαθούν πολύ και τον Λεσόρτ να είναι εξαιρετικός όταν ήταν μπροστά. Δεν μπόρεσαν όμως να κόψουν την κυκλοφορία στον Ολυμπιακό καθόλου που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει όποτε ήθελε. Μεγάλη στιγμή για μένα η τρομερή τάπα του Χουάντσο στον Παπανικολάου και αμέσως στην συνέχεια της φάσης ο Παπανικολάου βάζει μεγάλο τρίποντο.