Όχι απαραίτητα
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα συμφωνώ μαζί σου. Αν και διαφωνώ σχετικά με το αν πρέπει να φύγει ο Μπαρτζώκας (τείνω να συμφωνώ με την γνώμη του βήματαεκτόςφάσης εδώ) δεν πιστεύω ότι έχει κάποια αξία από μόνο του αυτό το επιχείρημα. Γι'αυτό άλλωστε δεν το χρησιμοποίησα πουθενά.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 11:34 pmΔεν είναι βρε αδερφέ που κανείς λάθος εσύ ή εγώ …..είναι τελείως άσκοπο ( κατ’ έμε) το να αναλίσκεται και να αναλίσκεται ο καθένας σε αποδείξεις κλασμάτων τύπου 2/8, 1/7 , 3/6 κοκ προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν έκλεισε ο κύκλος ενός προπονητή!!!!! Sorry, αλλά πιο πολύ δεν μπορώ να στο εξηγήσω!!!

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτή η παραχάραξη της ιστορίας ξεκίνησε από το αγαπημένο μας σάιτ και επεκτάθηκε και στη συνείδηση μεγάλου μέρους του κόσμου του Παναθηναϊκού με προφανή σκοπό να ξεπλυθεί ο παρορμητικός και να μη του χρεωθεί η αποτυχία.
το τελευταίο πρωτάθλημα του Μπαρτζώκα δεν ήταν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό των εσόδων εξόδων.
ήταν με τον Παναθηναϊκό της επιστροφής ντιπιτζί, του "τώρα ποιος θέλει κλιματιστικό;", του αυξημένου μπάτζετ, του Μπέικον και του Ματ Τόμας ως προσθήκες μεσούσης της χρονιάς κτλ κτλ
το παρκάρισμα κράτησε 2 χρόνια και όχι 3 όπως διαβάζουμε πλέον.
αν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστική κουβέντα για τα "έργα και ημέρες" του Μπαρτζώκα καλό είναι να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και το ότι πήρε πρωτάθλημα απέναντι σε μια παρατημένη ομάδα το 2023 δεν είναι η σωστή βάση.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ακομα καλυτερα..μακαρι να υπαρχουν και θεματα να μην το σκεφτει καν! ενω το οτι δεν θα δουμε και τον παπατζον στον ολυμπιακο ειναι ενα εξτρα μπονουςpolykos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:39 amΠριν βγάλετε τελικό συμπέρασμα για μπαρτζώκα, και φερετε Σπανούλη, διαβάστε και την Echoes du Perpignian, που λέει για τα προβλήματα στις σχέσεις του Σπαν με Lloyd και Okobo (σημ. δεν υπήρχαν στο γήπεδο στο τελικό). Βάλτε και το γνωστό παρκαρισμα του Παπαγιάννη....
Μήπως να το ξανασκεφτείτε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Το ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν ενοχλειστε απο 2 παναθηναικους σε θεματα οσφπ που δεν σας κλειδωνουν και το θεμα φαντασου πως αισθανονταν οι παναθηναικοι που σε θεμα τους εβλεπες σχολια σχεδον μονο απο ολυμπιακους και προκαλουσαν και το κλειδωμα ,ουσιαστικα την απαγορευση της συζητησηςmontechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο