Εγω μιλαω για τωρα τα χρονια που ειναι ο μπαρτζωκας που εχεις δικιο οτι αυτος εφερε τον κοσμο πισω στο γηπεδο..η εστω ηταν κομβικος σε αυτο..Εχεις δει εσυ κατι αρνητικο απο το κοσμο παρα τις συνεχομενες αποτυχιες?χανει απο 2-0 και κουπα με μπαρτζωκα τον αποθεωναν..φετος τα ιδια οπου και να παει θεο τον ειχαν..Ειδικα φετος ο κοσμος ειναι ΑΨΟΓΟΣ.georbap έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 10:33 pmΒρε shaq μην παίζουμε με τις λέξεις.
Προφανώς δεν φταίει και ούτε θα μπορούσε να φταίει ο κόσμος για την φετινή αποτυχία, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει μια ποδοσφαιρίζουσα νοοτροπία (τι είπα τώρα;) , που διαχρονικά έχει βλάψει την ομάδα όπως τότε με το πάρκινγκ.
Δηλαδή πες μου εσύ , θεωρείς ότι βοηθάει όλος αυτός αυτός ο χαμός των ημερών όταν σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι τελικοί.
Είναι δυνατόν στα social να ζητάνε δεξιά και αριστερά το κεφάλι του Μπαρτζώκα και ταυτόχρονα να έχουν και την απαίτηση να τους φέρει το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες από τώρα;
Όσο για τον κόσμο που γέμιζε το ΣΕΦ , νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω ποιος και μεν ποιον τρόπο τον έφερε κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Αν λοιπόν θέλουμε το τμήμα να πάει μπροστά και να μην γυρίσει σε εποχές ανυποληψίας , θα πρέπει ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να κοιτάξουμε τις ευθύνες μας.
Διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος, ΟΛΟΙ!!!!
μαλιστα ενω οι αφοι τον εχουνε αφησει απροστατευτο ο κοσμος παλευει για αυτον στα σοσιαλ..
Εντωμεταξυ ακομα και μετα απο τετοια κατραπακια στο φ4 ..ουτε ακουστηκαν υβριστικα συνθηματα,η 7 στηριξε μεχρι και τον σασα και ουτε απαιτηση καμια παραιτηση που θα γινοταν με οποιονδηποτε αλλο προπονητη..
ενω αν καπου συμβαινει το χαος αυτο ειναι στην ομαδα..αλλοι φευγουν αλλοι δηλωνουν τραυματιες..αλλοι λενε θα ρωτησω τον μανατζερ μου αν θα παιξω..αλλος κανει επιθεση στον προπονητη..
Εντωμεταξυ νομιζω κανενας δεν νοιαζεται για το πρωταθλημα..τουλαχιστον που να εχω δει η να ξερω γω..αυτο λεει πολλα νομιζω.
οποτε αν καποιοι πρεπει να σεβαστουν τους εαυτους τους πρωτα αυτοι ειναι παικτες και προπονητης..ο κοσμος ειναι 2εκ δεν μπορεις να τον ελενξεις..και παλι καλα ειναι θα πω εγω..Στην μπαλα αλλα και σε ολα τα αλλα αθληματα ειναι ακριβως ο ιδιος κοσμος αλλα παει απο επιτυχια σε επιτυχια..κατι μαλλον σημαινει και αυτο