Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

melagis

junior
Reactions: 54
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2025 2:02 pm

Και η ώρα περνά......
Τικ τοκ.....
Αργά και βασανιστικά.....
Και περιμένω να δω μια ανακοίνωση (και δύο να τανε καλοδεχουμενες.... )

Σειμπεν Λι και ένα πεντάρι εκπληξη......

Μη χάσουμε λόγω τραυματισμών ότι χτίζουμε όλοι τη χρονιά....

Ο Κοτζιάς χθες πάντως αργά το βράδυ είπε ότι του Σειμπεν Λι είναι δύσκολο.....

Ειδωμεν.......

Τικ τοκ Τικ Τοκ..

Απομένουν 34 ώρες ακόμα.....
Τικ τοκ.......

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 25, 2025 2:21 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 1:19 pm
vulkanraven έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 1:12 pm

Εγώ δεν μίλησα για μεταγραφή σε συγκεκριμένη θέση αλλά απλά για μεταγραφή...
Καλά βρε….μην βαράς!
Peace! :dribble:

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 25, 2025 2:26 pm

vulkanraven έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 1:19 pm

Καλά βρε….μην βαράς!
Έλα βρε ……πλάκα έκανα!!!! Προς Θεού δηλαδή…….

0
Slow horses 7

euroleague

Τρί Φεβ 25, 2025 2:59 pm

melagis έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 2:02 pm
Και η ώρα περνά......
Τικ τοκ.....
Αργά και βασανιστικά.....
Και περιμένω να δω μια ανακοίνωση (και δύο να τανε καλοδεχουμενες.... )

Σειμπεν Λι και ένα πεντάρι εκπληξη......

Μη χάσουμε λόγω τραυματισμών ότι χτίζουμε όλοι τη χρονιά....

Ο Κοτζιάς χθες πάντως αργά το βράδυ είπε ότι του Σειμπεν Λι είναι δύσκολο.....

Ειδωμεν.......

Τικ τοκ Τικ Τοκ..

Απομένουν 34 ώρες ακόμα.....
Τικ τοκ.......
Άστο αδερφέ……..χάλασε ο κούκος εδώ και καιρό, τι τικ και τοκ περιμένεις??? Πιο πιθανό είναι να έρθει ο Ζε Ρομπέρτο στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, παρά να παραμεριστεί ο εγωισμός μας και να φέρουμε επιτέλους αθλητικό ψηλό!!! Έχουμε γίνει προβλέψιμοι πλέον……

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5018
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Φεβ 25, 2025 3:18 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 1:01 pm
Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα και στην ΚΑΕ δεν κινείται φύλλο.
Πάλι με το τρίτο στο χέρι θα μείνουμε....
:fire:
τεταρτη 7 το απογευμα δεν τελειωνει η προθεσμια

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C

Τρί Φεβ 25, 2025 3:46 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 2:26 pm
vulkanraven έγραψε:

Έλα βρε ……πλάκα έκανα!!!! Προς Θεού δηλαδή…….
Το ξέρω βρε, κι εμένα χιουμοριστικη ειναι η απάντηση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 25, 2025 4:13 pm

Νομίζω πως έχετε πάθει ομαδική παράκρουση!!
Η παρατεταμένη στο-παρα-πέντε-ατιτλίαση σας έχει βαρέσει κατακούτελα και θέλετε σώνει και καλά κάτι να γίνει.
Εγώ πάλι, δεν ανησυχώ καθόλου. Κάνω τη δουλειά μου και αφήνω τους υπεύθυνους της ομάδας να κάνουν τη δικιά τους.
Στο μεταξύ απολαμβάνω μπασκετάκι, χαίρομαι για τις νίκες (ευτυχώς είναι πολλές), λυπάμαι για τις ήττες (ευτυχώς είναι λίγες), διαβάζω το φόρουμ και γελάω με την κωλοπιλάλα που σας έχει πιάσει για μεταγραφές, ενίοτε δε μου τη δίνετε και αρχίζω να σας την πέφτω, τρώω τους αποκλεισμούς και τα φαουλάκια μου, και όλα καλά, όλα ανθηρά.
Κουλάρετε, παίδες, κάποιοι μάλλον ξέρουν τι κάνουν.
Και ξαναθυμίζω αυτό που είπε κάποιος άλλος φίλος και μου άρεσε: αν στα τελευταία 4 χρόνια βγαίναμε 3 χρονιές σερί προτελευταίοι, με αυτή την ίδια ακριβώς μέχρι τα τώρα εμφάνιση της ομάδας θα βγαίναμε στο Πασαλιμάνι και θα πανηγυρίζαμε. Έχουμε πάθει ανοσία από τις συνεχόμενες παρουσίες στο ψηλότερο επίπεδο της ευρωλίγκας. Για μένα αυτό είναι πολύ περισσότερο ικανοποιητικό από το να ήμασταν επί 10 χρόνια εξαφανισμένοι από κάθε Φ4 και ξαφνικά να γινόμασταν κομήτης και να σηκώναμε την κούπα. Η συνέχεια και η συνέπεια μετράει (για μένα τουλάχιστον).

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Τρί Φεβ 25, 2025 4:28 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 4:13 pm
Νομίζω πως έχετε πάθει ομαδική παράκρουση!!
Η παρατεταμένη στο-παρα-πέντε-ατιτλίαση σας έχει βαρέσει κατακούτελα και θέλετε σώνει και καλά κάτι να γίνει.
Εγώ πάλι, δεν ανησυχώ καθόλου. Κάνω τη δουλειά μου και αφήνω τους υπεύθυνους της ομάδας να κάνουν τη δικιά τους.
Στο μεταξύ απολαμβάνω μπασκετάκι, χαίρομαι για τις νίκες (ευτυχώς είναι πολλές), λυπάμαι για τις ήττες (ευτυχώς είναι λίγες), διαβάζω το φόρουμ και γελάω με την κωλοπιλάλα που σας έχει πιάσει για μεταγραφές, ενίοτε δε μου τη δίνετε και αρχίζω να σας την πέφτω, τρώω τους αποκλεισμούς και τα φαουλάκια μου, και όλα καλά, όλα ανθηρά.
Κουλάρετε, παίδες, κάποιοι μάλλον ξέρουν τι κάνουν.
Και ξαναθυμίζω αυτό που είπε κάποιος άλλος φίλος και μου άρεσε: αν στα τελευταία 4 χρόνια βγαίναμε 3 χρονιές σερί προτελευταίοι, με αυτή την ίδια ακριβώς μέχρι τα τώρα εμφάνιση της ομάδας θα βγαίναμε στο Πασαλιμάνι και θα πανηγυρίζαμε. Έχουμε πάθει ανοσία από τις συνεχόμενες παρουσίες στο ψηλότερο επίπεδο της ευρωλίγκας. Για μένα αυτό είναι πολύ περισσότερο ικανοποιητικό από το να ήμασταν επί 10 χρόνια εξαφανισμένοι από κάθε Φ4 και ξαφνικά να γινόμασταν κομήτης και να σηκώναμε την κούπα. Η συνέχεια και η συνέπεια μετράει (για μένα τουλάχιστον).
Βρε αρχηγέ……μην πας στο άλλο άκρο και εσύ τώρα!!!! Δηλαδή αισθάνεσαι ευτυχισμένος να έχεις σχεδιάσει ομάδα 25 εκατομμυρίων που να έχει ως τρίτο Σέντερ τον Ναθαναήλ, ειδικά όταν ο Μιλουτίνοφ μισοπαίζει ( για να μην πω ότι κοροϊδεύει) όλη την χρονιά με συνεχείς δικαιολογίες και τραυματισμούς στο γόνατο , ενώ τον Φαλ τον έχουμε ξεζουμίσει τον κακομοίρη??? Βλέπεις μήπως να υπάρχει έστω δράμι αθλητικότητας στο 3-4-5 πλην του 35 Άρη Σάκη??? Οκ με τον Θωμά την πατήσαμε, αλλά δεν δείχνει και καθόλου ευελιξία η ομάδα, πως να το κάνουμε?? Είπαμε θα κριθούνε όλοι στο τέλος, αλλά μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας……πια κολοπιλάλα για μεταγραφές και λοιπές ασυναρτησίες γράφουμε με τόση ευκολία??? Η ομάδα δεν βλέπεις ότι πάσχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ στο θέμα του Αθλητικού ψηλού και παρόλα αυτά επιλέγει να παίξει στα ζάρια ΚΑΙ την φετινή της χρονιά????
Με εκτίμηση………

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Φεβ 25, 2025 5:58 pm

Όντως έχει τρομερή έλειψη αθλητικότητας η ομάδα. Αυτό βγάζει μάτια και πραγματικά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με την επιλογή Μενσά. Δλδ τι είδανε σ αυτόν δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω, μόνο ως τρολλ μπορώ να λάβω την μεταγραφή του.
Όμως με αυτή τη λειψή αθλητικότητα κάνει μάγια η ομάδα μέχρι τώρα και είναι πρώτη, έχοντας και διαφορά από τον δεύτερο ενώ στις θέσεις 2 μέχρι 10 γίνεται πραγματική σφαγή. Με τις δε ισπανικές έχει 6-0. Ε όπως και να το κάνεις τα αποτελέσματα μας διαψεύδουν περίτρανα εμάς τους γκρινιάριδες. Προς το παρόν βέβαια.
Στη φάση που είμαστε δύο είναι τα τινά. Αρκεί αυτό το μπάσκετ που παίζουμε, χωρίς αθλητικότητα δλδ να μας βγάλει στον αφρό ότα ξεκινήσει η σφαγή των play-off? Είναι άλλο η κανονική διάρκεια και άλλο τα play-off. Επίση στο θέμα ποιντ γκαρντ υπάρχει plan B ή πάμε με τον ένα και μοναδικό Γκος με την ελπίδα να μην τραυματιστεί? Αν, λέω αν, ο Γουόκαπ δεν επανέλθει εγκαίρως ή δεν είναι στα στάνταρ που θέλουμε τι κάνουμε? Ακόμα και 100% έτοιμος να είναι ο Γκος θα παίξει πέντε 30-λεπτα σε 8 μέρες? Τον Έβανς προφανώς δεν τον υπολογίζουμε για φέτος ειδικά σε τέτοια ματς που θα γίνεται η σφαγή του Δράμαλη. Πες δλδ ότι πέφτεις πάνω σε Παρτίζαν. Θα τους κερδίσουμε 3 φορές μόνο με τον Γκος στο άσσο?
Επίσης στους ψηλούς θα τους κερδίσουμε 3 φορές με τον Φαλ να βαράει 30λέπτα απανωτά και τον Μιλουτίνοφ να σταυρώνει τα χέρια μετά από 5 λεπτά? Ακόμα και να γυρίσει ο Ράιτ όπως λένε σε τι κατάσταση θα είναι μετά από τόσο μεγάλη αποχή και τέτοια ψυχολογική περιπέτεια? Είναι πολύ μπερδεμένο το πράγμα φέτος αλλά αν έπρεπε να σημειώσω το μεγαλύτερο μας λάθος θα έλεγα την μη αγορά αθλητικού ψηλού (κανονικού όχι από τα Lidl) να παίζει άμυνα με αλλαγές

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Φεβ 25, 2025 6:14 pm

με το 5ρι ειδικα δεν μπορω να βγαλω ακρη..εκτος και οντως βαζει τον μενσα να παιζει ειναι αδυνατον να βγει η χρονια ακομα και να γυρισει ο ραιτ σε ενα μηνα..Μεχρι τοτε θα παιζουν σερι ευρωλιγκα και α1 ο φαλ 25λ και ο μιλου 15?για τον μιλου ειπαν οτι εχει θεμα στο γονατο κιολας.

Στον ασσο πες θα κανει μπαλωματα ,οσο αντεχουν γκος βιλντοζα ,στην α1 θα βαλει τον μητρου..και μετα αλχημιες με φουρνιε μακισικ ντορσι..τουλαχιστον θα μειωθει καπως η καταπονηση..

παντως αν φτασουμε πλει οφ και φ4 και εχουμε μεινει 3 και ο κουκος μην διανοηθουν να αρχισουν τις δικαιολογιες παλι..οπως στρωσουν θα κοιμηθουν.

0
Slow horses 7

euroleague

Τρί Φεβ 25, 2025 6:28 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 6:14 pm
με το 5ρι ειδικα δεν μπορω να βγαλω ακρη..εκτος και οντως βαζει τον μενσα να παιζει ειναι αδυνατον να βγει η χρονια ακομα και να γυρισει ο ραιτ σε ενα μηνα..Μεχρι τοτε θα παιζουν σερι ευρωλιγκα και α1 ο φαλ 25λ και ο μιλου 15?για τον μιλου ειπαν οτι εχει θεμα στο γονατο κιολας.

Στον ασσο πες θα κανει μπαλωματα ,οσο αντεχουν γκος βιλντοζα ,στην α1 θα βαλει τον μητρου..και μετα αλχημιες με φουρνιε μακισικ ντορσι..τουλαχιστον θα μειωθει καπως η καταπονηση..

παντως αν φτασουμε πλει οφ και φ4 και εχουμε μεινει 3 και ο κουκος μην διανοηθουν να αρχισουν τις δικαιολογιες παλι..οπως στρωσουν θα κοιμηθουν.
Βρε αδερφέ για αθλήματα μιλάμε…δεν θα σκάσουμε κιόλας! Ούτε λεφτά βάζουμε ώστε να λέμε μην διανοηθούν να λένε δικαιολογίες, ούτε τίποτα!!! Απλά προβληματίζομαι πολλές φορές για ποιόν λόγο έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια η λογική( σε πολύ απλά πράγματα ) στο μπασκετικό τμήμα, που παραδόξως είναι ένα τμήμα που και σοβαρούς ιδιοκτήτες έχει και φαίνεται να στελεχώνεται από ικανούς ανθρώπους…….εντούτοις βλέπεις θέματα που βγάζουν μάτια και εμείς ΕΚΕΙ…..στην κοσμάρα μας! Έχεις Σπανούλη Πρίντεζη στα prime τους , σου τραυματίζονται Χάκετ Λοτζέσκι και το πρόβλημα το λύνεις με τον Dominic Waters…….Έχεις εφέτος Μιλουτίνοφ να πετάει χαρταετό και Φαλ εξουθενωμένο ( ευτυχώς που το παλικάρι είναι 10 φορές πιο φιλότιμο από τον Σέρβο) και πας και παίρνεις ΜΕΝΣΑ………Ε ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!!! ……….Δεν είναι γκρίνια, μην μπερδευόμαστε, στην ομάδα πάντα δίπλα είμαστε, είναι όμως το ΓΑΜΩΤΟ βρε παιδί μου!!! Κάνε τα αυτονόητα μία χρονιά και ας αποτύχεις βρε αδερφέ!!! Έχω βαρεθεί τις δικαιολογίες……….

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Φεβ 25, 2025 6:58 pm

Η ομάδα όπως είναι τώρα αν βρει αντίπαλο σε φάιναλ 4 ή στα πλέιοφς ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα με καλή πίεση στη μπάλα με στοιχειώδη αθλητικότητα και να παίζει καλά στην επίθεση θα αποκλειστεί. Δεν νομίζω να μπορεί να ανταποκριθεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3537
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Φεβ 25, 2025 7:17 pm

+1 φαουλ στο μέλος Montechristo.

Γίνεται προσπάθεια από τη διαχειριστική ομάδα για να μην αποβληθείς. Παρακαλώ ρίξε τους τόνους και μίλα μόνο μπασκετικά χωρίς χαρακτηρισμούς.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Τρί Φεβ 25, 2025 7:18 pm

Πάντως όλοι οι προβληματισμοί είναι τόσο λογικοί και φαίνονται τόσο εξόφθαλμα όλα αυτά που ή κάτι ξέρουν εκ των έσω (πχ ο Γουόκαπ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει ή θα μπει ο Έβανς και ο Ραιτ) η πάνε να βγάλουν τα μάτια τους (και τα δικά μας).

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι βλέπουν το πρόβλημα (γνώστες του αθλήματος και μη) και δεν το βλέπει το τεχνικό team.

Για να χρυσώσω και λίγο το χάπι . Στον τελικό κυπέλλου που δεν έπεισε σε καμιά στιγμή η ομάδα και όλα τα βαριά χαρτιά ήταν μέτριοι , μέσα σε 2 - 3 λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι και αν είχαμε βγάλει μια άμυνα ή είχαμε 1 καλύτερη επιλογή στην επίθεση θα είχαμε κερδίσει.

Με έχει μπερδέψει πολύ φέτος η ομάδα. Από την μία έχει ταβάνι να πάει να πάρει την EL περίπατο από την άλλη αν βρεθεί σε κακιά περίοδο να αποκλειστεί από τον 8o με sweep στα PO.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Τρί Φεβ 25, 2025 7:23 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Φεβ 25, 2025 7:18 pm
Πάντως όλοι οι προβληματισμοί είναι τόσο λογικοί και φαίνονται τόσο εξόφθαλμα όλα αυτά που ή κάτι ξέρουν εκ των έσω (πχ ο Γουόκαπ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει ή θα μπει ο Έβανς και ο Ραιτ) η πάνε να βγάλουν τα μάτια τους (και τα δικά μας).

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι βλέπουν το πρόβλημα (γνώστες του αθλήματος και μη) και δεν το βλέπει το τεχνικό team.

Για να χρυσώσω και λίγο το χάπι . Στον τελικό κυπέλλου που δεν έπεισε σε καμιά στιγμή η ομάδα και όλα τα βαριά χαρτιά ήταν μέτριοι , μέσα σε 2 - 3 λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι και αν είχαμε βγάλει μια άμυνα ή είχαμε 1 καλύτερη επιλογή στην επίθεση θα είχαμε κερδίσει.

Με έχει μπερδέψει πολύ φέτος η ομάδα. Από την μία έχει ταβάνι να πάει να πάρει την EL περίπατο από την άλλη αν βρεθεί σε κακιά περίοδο να αποκλειστεί από τον 8o με sweep στα PO.
Ότι ακριβώς αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο αδερφέ, έχω αναρωτηθεί και εγώ…….ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!! Ακριβώς όμως………

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”