Νομίζω πως έχετε πάθει ομαδική παράκρουση!!
Η παρατεταμένη σ
το-παρα-πέντε-ατιτλίαση σας έχει βαρέσει κατακούτελα και θέλετε σώνει και καλά κάτι να γίνει.
Εγώ πάλι, δεν ανησυχώ καθόλου. Κάνω τη δουλειά μου και αφήνω τους υπεύθυνους της ομάδας να κάνουν τη δικιά τους.
Στο μεταξύ απολαμβάνω μπασκετάκι, χαίρομαι για τις νίκες (ευτυχώς είναι πολλές), λυπάμαι για τις ήττες (ευτυχώς είναι λίγες), διαβάζω το φόρουμ και γελάω με την κωλοπιλάλα που σας έχει πιάσει για μεταγραφές, ενίοτε δε μου τη δίνετε και αρχίζω να σας την πέφτω, τρώω τους αποκλεισμούς και τα φαουλάκια μου, και όλα καλά, όλα ανθηρά.
Κουλάρετε, παίδες, κάποιοι μάλλον ξέρουν τι κάνουν.
Και ξαναθυμίζω αυτό που είπε κάποιος άλλος φίλος και μου άρεσε: αν στα τελευταία 4 χρόνια βγαίναμε 3 χρονιές σερί προτελευταίοι, με αυτή την ίδια ακριβώς μέχρι τα τώρα εμφάνιση της ομάδας θα βγαίναμε στο Πασαλιμάνι και θα πανηγυρίζαμε. Έχουμε πάθει ανοσία από τις συνεχόμενες παρουσίες στο ψηλότερο επίπεδο της ευρωλίγκας. Για μένα αυτό είναι πολύ περισσότερο ικανοποιητικό από το να ήμασταν επί 10 χρόνια εξαφανισμένοι από κάθε Φ4 και ξαφνικά να γινόμασταν κομήτης και να σηκώναμε την κούπα. Η συνέχεια και η συνέπεια μετράει (για μένα τουλάχιστον).