αυτην την στιγμη η ομαδα μου ειναι μπαχαλο οποτε ποσο χειροτερα μπορει να παει??
Αν ηταν στο χερι μου παντως ηδη θα τον ειχα υπογραψει ωστε να αρχισει τον σχεδιασμο του νεου ολυμπιακου..αν μπορουσε να παρει και στο τιμ τον πριντεζη ακομα καλυτερα.
Συντονιστής: Captains

αυτην την στιγμη η ομαδα μου ειναι μπαχαλο οποτε ποσο χειροτερα μπορει να παει??

αμα κανουμε ενα πολ εδω μεσα ποιανου τα σχολια θελουν να διαβαζουν οι συμφορουμιτες δικα σου η και δικα μου για να μην φανει οτι ειναι προσωπικο η του νικολα αστερι κατι μου λεει οτι θα υπαρξουν ποσοστα κιμ γιουνγκ ουν υπερ του αστερι να ξερεις..montechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 am
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.

πολυ γενικευση..μιας και εγω ειπα πανω οτι θα τον εφερνα εδω και τωρα(προφανως μετα τους τελικους) ..εχω στηριξει τον μπαρτζωκα τα 5 συνεχομενα χρονια + τα 2 πρωτα του που μαλιστα τοτε δεν συμφωνουσα να φυγει στην μεση της χρονιας..Μεχρι και φωτο τον εχω..Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:58 amΓια να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσείς που ζητάτε Σπανούλη εδώ και τώρα, θα ήσασταν οι πρώτοι που θα τον κράζατε που ο αντίστοιχος Οκόμπο είχε 0 πόντους σε 27 λεπτά και δε τον τράβηξε στον πάγκο, που ο αντίστοιχος Παπαγιάννης των 17 πόντων στο game 5, δεν αγωνίστηκε λεπτό. Είστε οι ίδιοι που θα πείτε για τον μάγκα τον Σάρας που χωρίς 5άρι πήρε Ευρωλίγκα, ενώ μέχρι πριν κάνα μήνα ήταν "ο λούζερ με το 0/5 στα final four", που έκανε σχεδιασμό χωρίς 5άρι.

Ενοχλείστε είναι πληθυντικός αριθμός…..ξεκινά λοιπόν από εκεί θα έλεγα!!! Όταν σου αναφέρεται συγκεκριμένα κάποιος προσωπικά , το λογικό είναι να απαντήσεις σε αυτόν και όχι σε όλους τους όμοιους του που απλά τυγχάνει να είναι διαφορετικοί ως προς την συλλογική τους προτίμηση από εσένα, κάτι που προφανώς από τον τρόπο που απαντάς και μόνο δείχνει πόσο πολύ σε ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο, διότι το δειχνεις επανειλημμένα αυτό σου το προβληματάκι!τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:52 amαν ενοχλειστε απο 2 παναθηναικους σε θεματα οσφπ που δεν σας κλειδωνουν και το θεμα φαντασου πως αισθανονταν οι παναθηναικοι που σε θεμα τους εβλεπες σχολια σχεδον μονο απο ολυμπιακους και προκαλουσαν και το κλειδωμα ,ουσιαστικα την απαγορευση της συζητησηςmontechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
![]()

Θεωρώ ότι υπερβάλεις λίγο……..montechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.

Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:20 am
Ενοχλείστε είναι πληθυντικός αριθμός…..ξεκινά λοιπόν από εκεί θα έλεγα!!! Όταν σου αναφέρεται συγκεκριμένα κάποιος προσωπικά , το λογικό είναι να απαντήσεις σε αυτόν και όχι σε όλους τους όμοιους του που απλά τυγχάνει να είναι διαφορετικοί ως προς την συλλογική τους προτίμηση από εσένα, κάτι που προφανώς από τον τρόπο που απαντάς και μόνο δείχνει πόσο πολύ σε ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο, διότι το δειχνεις επανειλημμένα αυτό σου το προβληματάκι!

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, για αυτό ανέφερα να υπάρξει ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και προπονητικού τιμ.georbap έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 10:16 pm
Στην προκειμένη όμως , θα πρέπει ο coach B να προβεί σε ριζικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του.
Αν με ρωτάς που εντοπίζεται το πρόβλημα, θα απαντούσα ότι ο Μπαρτζώκα πληρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι είναι δέσμιος της οποίας φιλοσοφίας του (όχι αγωνιστικά) και δεν αντιμετώπισε ποτέ ψυχρά και επαγγελματικά το έργο του.

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σχόλιό σου και θα ήθελα να προσθέσω δύο πράγματα.

Καλά κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσες φορές θέλουν.montechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.

steph.larry έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:22 amΣυμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σχόλιό σου και θα ήθελα να προσθέσω δύο πράγματα.
Όπως έχω αναφέρει και σε προγενέστερο χρόνο δεν πιστεύω ότι η απόλυση Μπαρτζώκα θα προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό , αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που θα βάλουν την ομάδα σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
Αυτό βέβαια εφόσον η διοίκηση και ο ίδιος το επιθυμούν έως την λήξη του συμβολαίου του.
Στην προκειμένη όμως , θα πρέπει ο coach B να προβεί σε ριζικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του.
Αν με ρωτάς που εντοπίζεται το πρόβλημα, θα απαντούσα ότι ο Μπαρτζώκα πληρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι είναι δέσμιος της οποίας φιλοσοφίας του (όχι αγωνιστικά) και δεν αντιμετώπισε ποτέ ψυχρά και επαγγελματικά το έργο του.
Τέλος τα αγαπημένα παιδιά , τέλος οι πιστοί στρατιώτες και το αίσθημα ότι πρέπει να στηρίξει όσους τον στηρίξαν όπως κάποτε είχε δηλώσει.
Μπορεί το σκεπτικό του να ξεχωρίζει και να φαντάζει ρομαντικό μέσα στον ψυχρό επαγγελματικό χώρο του σήμερα , αλλά είναι σκεπτικό φιλάθλου και όχι προπονητή.
Περνάς το μήνυμα στα αποδυτήρια ότι θα αγωνίζεται αυτός που παίζει καλύτερα, όπως και να λέγεται, όσα και αν πληρώνεται, όσα χρόνια και αν είναι στην ομάδα κλπ , κλπ.
Αν μπορούσε να το κάνει αυτό , τότε θα ήταν μακράν από τους πιο ολοκληρωμένους προπονητές στην Ευρώπη.

Μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο να πληρώνουν ο Αστέρης και ο Τουλούμπας 50 ευρώ όταν ξεπερνούν τα 3 σχόλια στο τόπικ του ΟλυμπιακούSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:56 amΚαλά κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσες φορές θέλουν.montechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Αυτό που έγραψες είναι εκτός φιλοσοφίας του φόρουμ.