Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ακομα καλυτερα..μακαρι να υπαρχουν και θεματα να μην το σκεφτει καν! ενω το οτι δεν θα δουμε και τον παπατζον στον ολυμπιακο ειναι ενα εξτρα μπονουςpolykos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:39 amΠριν βγάλετε τελικό συμπέρασμα για μπαρτζώκα, και φερετε Σπανούλη, διαβάστε και την Echoes du Perpignian, που λέει για τα προβλήματα στις σχέσεις του Σπαν με Lloyd και Okobo (σημ. δεν υπήρχαν στο γήπεδο στο τελικό). Βάλτε και το γνωστό παρκαρισμα του Παπαγιάννη....
Μήπως να το ξανασκεφτείτε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1
1

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
1
1

1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- τουλουμπα
- Reactions: 4446
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν ενοχλειστε απο 2 παναθηναικους σε θεματα οσφπ που δεν σας κλειδωνουν και το θεμα φαντασου πως αισθανονταν οι παναθηναικοι που σε θεμα τους εβλεπες σχολια σχεδον μονο απο ολυμπιακους και προκαλουσαν και το κλειδωμα ,ουσιαστικα την απαγορευση της συζητησηςmontechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.

3
3

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτην την στιγμη η ομαδα μου ειναι μπαχαλο οποτε ποσο χειροτερα μπορει να παει??
Αν ηταν στο χερι μου παντως ηδη θα τον ειχα υπογραψει ωστε να αρχισει τον σχεδιασμο του νεου ολυμπιακου..αν μπορουσε να παρει και στο τιμ τον πριντεζη ακομα καλυτερα.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αμα κανουμε ενα πολ εδω μεσα ποιανου τα σχολια θελουν να διαβαζουν οι συμφορουμιτες δικα σου η και δικα μου για να μην φανει οτι ειναι προσωπικο η του νικολα αστερι κατι μου λεει οτι θα υπαρξουν ποσοστα κιμ γιουνγκ ουν υπερ του αστερι να ξερεις..montechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 am
4
2
1
1

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσείς που ζητάτε Σπανούλη εδώ και τώρα, θα ήσασταν οι πρώτοι που θα τον κράζατε που ο αντίστοιχος Οκόμπο είχε 0 πόντους σε 27 λεπτά και δε τον τράβηξε στον πάγκο, που ο αντίστοιχος Παπαγιάννης των 17 πόντων στο game 5, δεν αγωνίστηκε λεπτό. Είστε οι ίδιοι που θα πείτε για τον μάγκα τον Σάρας που χωρίς 5άρι πήρε Ευρωλίγκα, ενώ μέχρι πριν κάνα μήνα ήταν "ο λούζερ με το 0/5 στα final four", που έκανε σχεδιασμό χωρίς 5άρι.
4
4

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
πολυ γενικευση..μιας και εγω ειπα πανω οτι θα τον εφερνα εδω και τωρα(προφανως μετα τους τελικους) ..εχω στηριξει τον μπαρτζωκα τα 5 συνεχομενα χρονια + τα 2 πρωτα του που μαλιστα τοτε δεν συμφωνουσα να φυγει στην μεση της χρονιας..Μεχρι και φωτο τον εχω..Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:58 amΓια να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσείς που ζητάτε Σπανούλη εδώ και τώρα, θα ήσασταν οι πρώτοι που θα τον κράζατε που ο αντίστοιχος Οκόμπο είχε 0 πόντους σε 27 λεπτά και δε τον τράβηξε στον πάγκο, που ο αντίστοιχος Παπαγιάννης των 17 πόντων στο game 5, δεν αγωνίστηκε λεπτό. Είστε οι ίδιοι που θα πείτε για τον μάγκα τον Σάρας που χωρίς 5άρι πήρε Ευρωλίγκα, ενώ μέχρι πριν κάνα μήνα ήταν "ο λούζερ με το 0/5 στα final four", που έκανε σχεδιασμό χωρίς 5άρι.
Δεν λεω οτι δεν εχω κανει κριτικη σε ματς που βλεπω οπως κανουν ολοι ..αλλα η πρωτη φορα που θεωρω οτι εκλεισε ο κυκλος του στην ομαδα ειναι τωρα..
Και στον σπανουλη το ιδιο θα κανω,ειδικα που αυτος τωρα ξεκιναει την προπονητικη..Οποτε την γενικευση σου την βλεπω τελειως ακυρη..
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ένα από τα καλά που θα έχει το να έρθει ο Σπανούλης από τώρα, είναι ότι θα γλυτώσουμε επιτέλους από όλους αυτούς που επί τρία χρόνια ξεσαλώνουν μετά από κάθε ήττα και ζητάνε εκτελέσεις.
Αυτό για πλάκα.
Για σοβαρό: Το να έρθει τώρα ο Σπανούλης, σημαίνει: α) Να παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας, β) Να εκδιωχθεί ο Μπαρτζώκας.
Για το πρώτο αποφασίζει ο ίδιος. Για το δεύτερο, όμως;
Οκ, ρε μάγκες... Όσοι λίγοι νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να φερθεί έτσι σκουληκιάρικα στον Μπαρτζώκα, ότι και να σας πω θα είναι λίγο. Είμαι σίγουρος ότι οι αφοί δεν θα το κάνουνε. Όπως είμαι σίγουρος ότι τέτοια πράγματα δεν τα πολυλογαριάζει ο κάφρος οπαδός που λαχταράει κούπες για να καλύψει το παντελώς κενό της ζωής του και την αποτυχία που τον δέρνει σε κάθε του βήμα. Αυτός θέλει την κούπα, είναι η ονείρωξή του, χωρίς αυτήν είναι ανολοκλήρωτος, σε βάθος χρόνου θέλει πολλές κούπες, να φτάσει τους πράσινους, να τους περάσει, να πάρει έτσι αξία η ύπαρξή του, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει τίποτε άλλο να της δώσει αληθινή αξία.
Μπροστά στην κούπα πάνε περίπατο όλα. Καμμιά υποχρέωση σε κανέναν. Από τους πανηγυρισμούς της μετά-Κεμζούρα εποχής, στο "στα τσακίδια" του 2025. Δεν είναι νέα όλα αυτά στους ανθρώπους. Από το ωσαννά στο άρον άρον σταύρωσον αυτόν...
Δεν θα σας περάσει, όμως, ρε μάγκες. Ο Μπαρτζώκας θα φύγει όπως του αξίζει του χρόνου, όσο και να φάτε τα λυσιακά σας κάθε μέρα. Γιατί τότε δεν θα σας υπολογίζει καν. Αφού δεν θα έχει άλλο αγωνιστικό μέλλον, δεν θα σας βλέπει.
Και μετά θα έρθει ο Βασίλης, να χοροπηδάτε απ' τη χαρά σας και σε τρία χρόνια να τον βρίζετε.
Αυτό για πλάκα.
Για σοβαρό: Το να έρθει τώρα ο Σπανούλης, σημαίνει: α) Να παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας, β) Να εκδιωχθεί ο Μπαρτζώκας.
Για το πρώτο αποφασίζει ο ίδιος. Για το δεύτερο, όμως;
Οκ, ρε μάγκες... Όσοι λίγοι νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να φερθεί έτσι σκουληκιάρικα στον Μπαρτζώκα, ότι και να σας πω θα είναι λίγο. Είμαι σίγουρος ότι οι αφοί δεν θα το κάνουνε. Όπως είμαι σίγουρος ότι τέτοια πράγματα δεν τα πολυλογαριάζει ο κάφρος οπαδός που λαχταράει κούπες για να καλύψει το παντελώς κενό της ζωής του και την αποτυχία που τον δέρνει σε κάθε του βήμα. Αυτός θέλει την κούπα, είναι η ονείρωξή του, χωρίς αυτήν είναι ανολοκλήρωτος, σε βάθος χρόνου θέλει πολλές κούπες, να φτάσει τους πράσινους, να τους περάσει, να πάρει έτσι αξία η ύπαρξή του, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει τίποτε άλλο να της δώσει αληθινή αξία.
Μπροστά στην κούπα πάνε περίπατο όλα. Καμμιά υποχρέωση σε κανέναν. Από τους πανηγυρισμούς της μετά-Κεμζούρα εποχής, στο "στα τσακίδια" του 2025. Δεν είναι νέα όλα αυτά στους ανθρώπους. Από το ωσαννά στο άρον άρον σταύρωσον αυτόν...
Δεν θα σας περάσει, όμως, ρε μάγκες. Ο Μπαρτζώκας θα φύγει όπως του αξίζει του χρόνου, όσο και να φάτε τα λυσιακά σας κάθε μέρα. Γιατί τότε δεν θα σας υπολογίζει καν. Αφού δεν θα έχει άλλο αγωνιστικό μέλλον, δεν θα σας βλέπει.
Και μετά θα έρθει ο Βασίλης, να χοροπηδάτε απ' τη χαρά σας και σε τρία χρόνια να τον βρίζετε.
0
-
- Reactions: 792
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενοχλείστε είναι πληθυντικός αριθμός…..ξεκινά λοιπόν από εκεί θα έλεγα!!! Όταν σου αναφέρεται συγκεκριμένα κάποιος προσωπικά , το λογικό είναι να απαντήσεις σε αυτόν και όχι σε όλους τους όμοιους του που απλά τυγχάνει να είναι διαφορετικοί ως προς την συλλογική τους προτίμηση από εσένα, κάτι που προφανώς από τον τρόπο που απαντάς και μόνο δείχνει πόσο πολύ σε ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο, διότι το δειχνεις επανειλημμένα αυτό σου το προβληματάκι!τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:52 amαν ενοχλειστε απο 2 παναθηναικους σε θεματα οσφπ που δεν σας κλειδωνουν και το θεμα φαντασου πως αισθανονταν οι παναθηναικοι που σε θεμα τους εβλεπες σχολια σχεδον μονο απο ολυμπιακους και προκαλουσαν και το κλειδωμα ,ουσιαστικα την απαγορευση της συζητησηςmontechristo έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 amΤο ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
![]()
2
2