Στο κομμάτι που γράφεις για τη Σταμάτη, διάβασε αν θες την ανακοίνωση του Αθηναΐκού. Για την ηλικία ήταν το πιο σοφτ, το έγραψα και χθες και μιλάμε για εξέδρα με λίγους φιλάθλους. Μέσα δεν ήμουν, αλλά μου μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ενεργός χρήστης του φόρουμ ήταν πάντως, αλλά πετάει αετό.abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 12:18 pmΟλόσωστος είσαι φίλε μου Στιβ, σε όλες σου τις τοποθετήσεις στο θέμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 10:26 amhttps://www.athinaikoswbc.gr/anakoinosi ... S3mmPZnqLw
Στην ανακοίνωση του ο Αθηναϊκός αναφέρει ότι οι μεμονωμένοι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο μπήκαν κανονικά. Ότι δεν εξέδωσε πολλά εισιτήρια ο Αθηναϊκός.Απ' έξω από το γήπεδο μαζεύτηκαν περισσότεροι και ζητούσαν να μπουν. Δεν υφίστανται εισιτήρια που έμειναν απέξω. Κάποιοι που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπήκαν, ήταν μέσα. . .
Ποια είναι η αλήθεια δεν ξέρω. Θα περιμένουμε απάντηση από Παναθηναϊκό λογικά.
Αυτά τα λίγα.
Προσωπικά επειδή βλέπω όλη τη χρονιά τις δύο ομάδες και το πρωτάθλημα συνολικά και έβλεπα και το χθεσινό από τηλεόραση, πιστεύω ότι λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.
Ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να πει εξ αρχής "επειδή ήρθατε στο προηγούμενο ματς και τα κάνατε ...τανα, (κάτι που είναι γεγονός), με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, θα πάρετε 40 εισιτήρια ονομαστικά και είσοδος στο γήπεδο με ταυτότητα". Βέβαια εκεί θα έβγαιναν πάλι οι οπαδοί του ΠΑΟ και θα έλεγαν "μα πέρσι βάλατε τους Ολυμπιακούς, μα το 1995 στους τελικούς της Α5 κατηγορίας, είχε οπαδούς και των δύο ομάδων, μα που ακούστηκε με ταυτότητα και ονόματα, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό κλπ κλπ" και δεν βγάζεις άκρη. Αν θες να φωνάξεις θα φωνάξεις, θα βρεις τον τρόπο.
Παρ' ολα αυτά ο Αθηναϊκός δεν είπε το προφανές που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να ανακατευτούν σε ποστ που διαβάσαμε πιο πάνω, οι πάντες και τα πάντα και να γίνουν όλα σαλάτα.
Το ότι ο Ραμαντάνης δεν ξέρει να μιλήσει και να εκφραστεί, είναι κάτι άλλο.
Φαντάζομαι οι 10-15 που ήταν μέσα, μπήκαν όντως μεμονωμένα και καλά έκαναν ακόμα κι αν έλεγαν για την ηλικία της Σταμάτη, μετά προφανώς πήγαν 50 μπουλούκι απ' έξω και φυσικά δεν τους άφησαν να μπουν. Μπροστά φαντάζομαι δεν ήταν κανείς μας για να ξέρεις αν πήγαν 5 οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, η 50 άσβερκοι με φουλ φεις, με εισιτήρια ή χωρίς. Γιατί σόρι, κάνει διαφορά αυτό. Και σε τέτοιες φάσεις πιστεύω μόνο τα μάτια μου και κανέναν άλλον.
Όσον αφορά, επειδή γράφτηκε για την τιμωρία του ΠΑΟ σε ματς κεκλεισμένων, ναι, όταν υπάρχει βίντεο που την πέφτουν στο πούλμαν που φεύγει είναι λογικό να τιμωρηθεί. Ας βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, ήταν εντελώς αψυχολόγητο αυτό εκείνη τη στιγμή.
Και ναι, μπορεί οι από μέσα στο πούλμαν να τους προκάλεσαν με κ@λ@δάκτυλα. Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένα, σε αντίθεση με το ντου που το είδαμε όλοι.
Παναθηναϊκός είμαι, αλλά κάποια στιγμή, ας παίρνουμε λίγη απόσταση από τα γεγονότα για να τα κρίνουμε λογικά και ψύχραιμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος. Μένεις, παίζεις, κερδίζεις, χάνεις. Το ματς δεν είχε κριθεί αγωνιστικά πάντως, για να δικαιολογεί τέτοια ηρωϊκή έξοδο.
https://www.sport24.gr/basket/athinaiko ... trepontai/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο