"Ολόσωστη" είναι η απαγόρευση μόνο αν θέλει να δικαιολογήσει κανείς την ρατσιστική αντιμετώπιση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί πέρυσι μια χαρά είχε επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Επομένως μιλάμε ξεκάθαρα για "δύο μέτρα και δύο σταθμά".manhac έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 7:53 amΗ απόφαση αφορούσε τόσο την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού όσο και τη διάθεση εισιτηρίων σε υποστηρικτές του. Στο γήπεδο ήταν ήδη αρκετοί του Παναθηναϊκού που είχαν ήδη δημιουργήσει μια "καταπληκτική" ατμόσφαιρα. Ορισμένα περνούσαν και στη μετάδοση, με πιο σοφτ το που πας ρε Σταμάτη έχεις φτάσει 50. Η κοινή ανακοίνωση ερασιτέχνη και Θύρας 13 δείχνει και το τρόπο που λειτουργούν, οπότε προσωπικά βρίσκω ολόσωστη την απόφαση που είχε παρθεί από Βρούτση.
A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από την διοίκηση του Αθηναϊκού; Παρακαλω΄να αφήσουμε έξω την τοξικότητα του διπόλου Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού από το γυναικείο μπάσκετ.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:14 am"Ολόσωστη" είναι η απαγόρευση μόνο αν θέλει να δικαιολογήσει κανείς την ρατσιστική αντιμετώπιση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί πέρυσι μια χαρά είχε επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Επομένως μιλάμε ξεκάθαρα για "δύο μέτρα και δύο σταθμά".manhac έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 7:53 amΗ απόφαση αφορούσε τόσο την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού όσο και τη διάθεση εισιτηρίων σε υποστηρικτές του. Στο γήπεδο ήταν ήδη αρκετοί του Παναθηναϊκού που είχαν ήδη δημιουργήσει μια "καταπληκτική" ατμόσφαιρα. Ορισμένα περνούσαν και στη μετάδοση, με πιο σοφτ το που πας ρε Σταμάτη έχεις φτάσει 50. Η κοινή ανακοίνωση ερασιτέχνη και Θύρας 13 δείχνει και το τρόπο που λειτουργούν, οπότε προσωπικά βρίσκω ολόσωστη την απόφαση που είχε παρθεί από Βρούτση.
Το ίδιο το κείμενο που αναρτήθηκε του Μπενόγλου αν θέλετε την γνώμη μου είναι τοξικό, μπλέκει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ομοσπονδία,διαιτητές και πάει λέγοντας στο γνωστό οπαδικό ύφος του Μπενόγλου, οκ δεν το σβήνω για να μην λέμε και για λογοκρισία αλλά δεν συνεισφέρει τίποτα κατά την γνώμη μου.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε συ Billy (απευθύνομαι σε σένα όχι επί προσωπικού, απλώς επειδή κυρίως εσύ τονίζεις συνεχώς το "παράλογο" της απαγόρευσης), ας αφήσουμε το οπαδικό στην άκρη και να το δούμε μόνο λογικά.
Ένα παιχνίδι κρίνεται επίφοβο για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών και αποφασίζεται η απαγόρευση παρουσίας τους. Αυτό ισχύει γενικά, για οργανωμένους και μη. Φαντάσου ότι παίζει πχ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και λένε χωρίς φιλοξενούμενους. Ο μόνος τρόπος να πάω ως Ολυμπιακός "μεμονωμένα" είναι να πάω μόνος μου να πάρω ένα εισιτήριο και να πάω χωρίς κανένα διακριτικό να κάτσω μόνος μου ήσυχα, που και πάλι ανάλογα με το που κάθομαι μπορεί οι του ΠΑΟΚ να μου λένε γιατί δεν φωνάζεις δεν τραγουδάς κλπ. Αν αυθόρμητα πανυγηρίσω και κανένα καλάθι την κάτσαμε.
Φαντάσου τώρα να πάω να μπω με την φανέλα & κασκόλ του Ολυμπιακού να πάω να κάτσω μέσα στους ΠΑΟΚτσήδες χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα στο γήπεδο για παρουσία φιλοξενούμενων (κενές κερκίδες κλπ) πόσο καλά θα πάει αυτό. Φαντάσουν να μαζευτούμε 100 σαν εμένα και να πάμε να μπούμε "μεμονωμένα". Δεν γίνονται αυτά. Σε άλλη χώρα ίσως.
Ένα παιχνίδι κρίνεται επίφοβο για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών και αποφασίζεται η απαγόρευση παρουσίας τους. Αυτό ισχύει γενικά, για οργανωμένους και μη. Φαντάσου ότι παίζει πχ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και λένε χωρίς φιλοξενούμενους. Ο μόνος τρόπος να πάω ως Ολυμπιακός "μεμονωμένα" είναι να πάω μόνος μου να πάρω ένα εισιτήριο και να πάω χωρίς κανένα διακριτικό να κάτσω μόνος μου ήσυχα, που και πάλι ανάλογα με το που κάθομαι μπορεί οι του ΠΑΟΚ να μου λένε γιατί δεν φωνάζεις δεν τραγουδάς κλπ. Αν αυθόρμητα πανυγηρίσω και κανένα καλάθι την κάτσαμε.
Φαντάσου τώρα να πάω να μπω με την φανέλα & κασκόλ του Ολυμπιακού να πάω να κάτσω μέσα στους ΠΑΟΚτσήδες χωρίς να έχουν ληφθεί μέτρα στο γήπεδο για παρουσία φιλοξενούμενων (κενές κερκίδες κλπ) πόσο καλά θα πάει αυτό. Φαντάσουν να μαζευτούμε 100 σαν εμένα και να πάμε να μπούμε "μεμονωμένα". Δεν γίνονται αυτά. Σε άλλη χώρα ίσως.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει ή όχι ότι πέρυσι επετράπη στους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο, ενώ φέτος αντίστοιχα δεν επετράπη το ίδιο σε αυτούς του Παναθηναϊκού; Ισχύει, επομένως δεν υπάρχει καμία "τοξικότητα" στο να παραθέτω ένα γεγονός. Εκτός και αν η αντίδραση στην αδικία, βαπτίζεται "τοξικότητα"...Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:32 amΑπό την διοίκηση του Αθηναϊκού; Παρακαλω΄να αφήσουμε έξω την τοξικότητα του διπόλου Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού από το γυναικείο μπάσκετ.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:14 am
"Ολόσωστη" είναι η απαγόρευση μόνο αν θέλει να δικαιολογήσει κανείς την ρατσιστική αντιμετώπιση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί πέρυσι μια χαρά είχε επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Επομένως μιλάμε ξεκάθαρα για "δύο μέτρα και δύο σταθμά".
Το ίδιο το κείμενο που αναρτήθηκε του Μπενόγλου αν θέλετε την γνώμη μου είναι τοξικό, μπλέκει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ομοσπονδία,διαιτητές και πάει λέγοντας στο γνωστό οπαδικό ύφος του Μπενόγλου, οκ δεν το σβήνω για να μην λέμε και για λογοκρισία αλλά δεν συνεισφέρει τίποτα κατά την γνώμη μου.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραία, τότε γιατί πέρυσι επετράπη στους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο του Αθηναϊκού και να υποστηρίξουν την ομάδα τους;NikBot έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:46 amΒρε συ Billy (απευθύνομαι σε σένα όχι επί προσωπικού, απλώς επειδή κυρίως εσύ τονίζεις συνεχώς το "παράλογο" της απαγόρευσης), ας αφήσουμε το οπαδικό στην άκρη και να το δούμε μόνο λογικά.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, να δούμε και τι έγινε πρόπερσι και πριν 10 χρόνια, κάποιοι λόγοι οδήγησαν στην απαγόρευση δίκαια ή άδικα.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:50 amΙσχύει ή όχι ότι πέρυσι επετράπη στους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο, ενώ φέτος αντίστοιχα δεν επετράπη το ίδιο σε αυτούς του Παναθηναϊκού; Ισχύει, επομένως δεν υπάρχει καμία "τοξικότητα" στο να παραθέτω ένα γεγονός. Εκτός και αν η αντίδραση στην αδικία, βαπτίζεται "τοξικότητα"...Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:32 am
Από την διοίκηση του Αθηναϊκού; Παρακαλω΄να αφήσουμε έξω την τοξικότητα του διπόλου Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού από το γυναικείο μπάσκετ.
Αυτήν την στιγμή βλέπω να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ο Λιόλιος, ο Χαρδαλιάς, η κυβέρνηση και η ομοσπονδία.
Αυτό που λέω είναι ότι στο τόπικ ισχύει ότι και στο υπόλοιπο φόρουμ, δεν θα συζητήσουμε για παρασκήνιο αλλά για μπάσκετ. Και παρακαλώ όλους να το σεβαστούν να μην αρχίσουμε διαγραφές σχολίων και παράπονα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλώς ή κακώς, στην Ελλάδα ο αθλητισμός –άρα και το μπάσκετ– είναι συνδεδεμένα (και) με το εκάστοτε παρασκήνιο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:55 amΑυτό που λες δεν βγάζει νόημα, να δούμε και τι έγινε πρόπερσι και πριν 10 χρόνια, κάποιοι λόγοι οδήγησαν στην απαγόρευση δίκαια ή άδικα.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:50 am
Ισχύει ή όχι ότι πέρυσι επετράπη στους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο, ενώ φέτος αντίστοιχα δεν επετράπη το ίδιο σε αυτούς του Παναθηναϊκού; Ισχύει, επομένως δεν υπάρχει καμία "τοξικότητα" στο να παραθέτω ένα γεγονός. Εκτός και αν η αντίδραση στην αδικία, βαπτίζεται "τοξικότητα"...
Αυτήν την στιγμή βλέπω να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ο Λιόλιος, ο Χαρδαλιάς, η κυβέρνηση και η ομοσπονδία.
Αυτό που λέω είναι ότι στο τόπικ ισχύει ότι και στο υπόλοιπο φόρουμ, δεν θα συζητήσουμε για παρασκήνιο αλλά για μπάσκετ. Και παρακαλώ όλους να το σεβαστούν να μην αρχίσουμε διαγραφές σχολίων και παράπονα.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και καλώς ή κακώς στο basketforum έχουμε αποφασίσει να ασχολούμαστε κυρίως με το μπάσκετ όσο και να είναι δύσκολο πολλές φορές.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 12:03 pmΚαλώς ή κακώς, στην Ελλάδα ο αθλητισμός –άρα και το μπάσκετ– είναι συνδεδεμένα (και) με το εκάστοτε παρασκήνιο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:55 am
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, να δούμε και τι έγινε πρόπερσι και πριν 10 χρόνια, κάποιοι λόγοι οδήγησαν στην απαγόρευση δίκαια ή άδικα.
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή δεν υπήρχε το προηγούμενο των επεισοδίων στο ματς της κανονικής περιόδου. Φέτος οι συνθήκες με τον Παναθηναϊκό είναι τελείως διαφορετικές και η πόλωση (Λιόλιος κλπ) πολύ μεγαλύτερη. Επομένως θεωρώ πως η αρχική απόφαση για μη μετακίνηση ήταν σωστή.
Από εκεί και πέρα βέβαια, αν όντως απαγορεύθηκε η είσοδος σε (ό,τι μπορούμε να αποκαλέσουμε) μεμονωμένους οπαδούς που είχαν προαγοράσει εισιτήριο είναι πρακτική στα όρια του δικτατορικού και θα πρέπει να ελεγχθεί (από ποιον βέβαια να ελεγχθεί, εδώ γελάμε).
Ξανά από την άλλη βέβαια, άποψή μου είναι πως σε μεγάλο ποσοστό το σκηνικό ήταν εξ αρχής στημένο και πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα θέμα να μην τελειώσουν οι τελικοί, ήταν πολύ εμφανές βλέποντας το κλίμα των τελευταίων ημερών στο γνωστό σάιτ.
Ξανά-ξανά από την άλλη βέβαια, άλλο ένα θέμα προς έλεγχο φυσικά και είναι το με ποιον τρόπο ο Αθηναϊκός δημιούργησε ξαφνικά αυτήν την ομάδα.
Κλείνοντας εν πάσει περιπτώσει, βάση προκήρυξης το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, ο Παναθηναϊκός αποκλείεται από την συνέχειά του. Θα δούμε πόσο θα θελήσει να το τραβήξει ο ίδιος σε CAS κλπ (γιατί η αρχική απόφαση που θα βγει βάση προκήρυξης δεν χωράει καμία αμφιβολία) ώστε να το γελοιοποιήσει ακόμη περισσότερο. Τα κοινά στοιχεία με την προ 7ετίας αποχώρηση του Ολυμπιακού (ανδρών) στο ΟΑΚΑ είναι άπειρα, εννοείται πως το διακύβευμα δεν είναι απλά ένας τίτλος στο μπάσκετ γυναικών. Θα δείξει το μέλλον αν ο Παναθηναϊκός θα επιτύχει αυτό που θέλει.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σαφώς και υπάρχει η επιλογή να ασχολούμαστε κυρίως με το μπάσκετ. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε ότι υπάρχει και παρασκήνιο, ούτε ότι αυτό επηρεάζει τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την επικινδυνότητα του κάθε αγώνα για επεισόδια την κρίνει η αστυνομία. Όπως έγραψε και ο benchwarmer στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρίθηκε λόγω προηγούμενων επεισοδίων και γενικής πόλωσης, ότι πρέπει να γίνει χωρίς φιλοξενούμενους. Δεν κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η απαγόρευση, απλά χθες μόνο εφαρμόστηκε η αρχική απαγόρευση δεν έγινε κάτι παραπάνω.
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ολόσωστος είσαι φίλε μου Στιβ, σε όλες σου τις τοποθετήσεις στο θέμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 10:26 amhttps://www.athinaikoswbc.gr/anakoinosi ... S3mmPZnqLw
Στην ανακοίνωση του ο Αθηναϊκός αναφέρει ότι οι μεμονωμένοι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο μπήκαν κανονικά. Ότι δεν εξέδωσε πολλά εισιτήρια ο Αθηναϊκός.Απ' έξω από το γήπεδο μαζεύτηκαν περισσότεροι και ζητούσαν να μπουν. Δεν υφίστανται εισιτήρια που έμειναν απέξω. Κάποιοι που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπήκαν, ήταν μέσα. . .
Ποια είναι η αλήθεια δεν ξέρω. Θα περιμένουμε απάντηση από Παναθηναϊκό λογικά.
Αυτά τα λίγα.
Προσωπικά επειδή βλέπω όλη τη χρονιά τις δύο ομάδες και το πρωτάθλημα συνολικά και έβλεπα και το χθεσινό από τηλεόραση, πιστεύω ότι λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.
Ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να πει εξ αρχής "επειδή ήρθατε στο προηγούμενο ματς και τα κάνατε ...τανα, (κάτι που είναι γεγονός), με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, θα πάρετε 40 εισιτήρια ονομαστικά και είσοδος στο γήπεδο με ταυτότητα". Βέβαια εκεί θα έβγαιναν πάλι οι οπαδοί του ΠΑΟ και θα έλεγαν "μα πέρσι βάλατε τους Ολυμπιακούς, μα το 1995 στους τελικούς της Α5 κατηγορίας, είχε οπαδούς και των δύο ομάδων, μα που ακούστηκε με ταυτότητα και ονόματα, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό κλπ κλπ" και δεν βγάζεις άκρη. Αν θες να φωνάξεις θα φωνάξεις, θα βρεις τον τρόπο.
Παρ' ολα αυτά ο Αθηναϊκός δεν είπε το προφανές που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να ανακατευτούν σε ποστ που διαβάσαμε πιο πάνω, οι πάντες και τα πάντα και να γίνουν όλα σαλάτα.
Το ότι ο Ραμαντάνης δεν ξέρει να μιλήσει και να εκφραστεί, είναι κάτι άλλο.
Φαντάζομαι οι 10-15 που ήταν μέσα, μπήκαν όντως μεμονωμένα και καλά έκαναν ακόμα κι αν έλεγαν για την ηλικία της Σταμάτη, μετά προφανώς πήγαν 50 μπουλούκι απ' έξω και φυσικά δεν τους άφησαν να μπουν. Μπροστά φαντάζομαι δεν ήταν κανείς μας για να ξέρεις αν πήγαν 5 οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, η 50 άσβερκοι με φουλ φεις, με εισιτήρια ή χωρίς. Γιατί σόρι, κάνει διαφορά αυτό. Και σε τέτοιες φάσεις πιστεύω μόνο τα μάτια μου και κανέναν άλλον.
Όσον αφορά, επειδή γράφτηκε για την τιμωρία του ΠΑΟ σε ματς κεκλεισμένων, ναι, όταν υπάρχει βίντεο που την πέφτουν στο πούλμαν που φεύγει είναι λογικό να τιμωρηθεί. Ας βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, ήταν εντελώς αψυχολόγητο αυτό εκείνη τη στιγμή.
Και ναι, μπορεί οι από μέσα στο πούλμαν να τους προκάλεσαν με κ@λ@δάκτυλα. Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένα, σε αντίθεση με το ντου που το είδαμε όλοι.
Παναθηναϊκός είμαι, αλλά κάποια στιγμή, ας παίρνουμε λίγη απόσταση από τα γεγονότα για να τα κρίνουμε λογικά και ψύχραιμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος. Μένεις, παίζεις, κερδίζεις, χάνεις. Το ματς δεν είχε κριθεί αγωνιστικά πάντως, για να δικαιολογεί τέτοια ηρωϊκή έξοδο.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανεξαρτήτως ομάδας δεν αντέχονται οι οργανωμένοι. Για να το κλείνουμε το θέμα.abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 12:18 pmΟλόσωστος είσαι φίλε μου Στιβ, σε όλες σου τις τοποθετήσεις στο θέμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 10:26 amhttps://www.athinaikoswbc.gr/anakoinosi ... S3mmPZnqLw
Στην ανακοίνωση του ο Αθηναϊκός αναφέρει ότι οι μεμονωμένοι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο μπήκαν κανονικά. Ότι δεν εξέδωσε πολλά εισιτήρια ο Αθηναϊκός.Απ' έξω από το γήπεδο μαζεύτηκαν περισσότεροι και ζητούσαν να μπουν. Δεν υφίστανται εισιτήρια που έμειναν απέξω. Κάποιοι που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπήκαν, ήταν μέσα. . .
Ποια είναι η αλήθεια δεν ξέρω. Θα περιμένουμε απάντηση από Παναθηναϊκό λογικά.
Αυτά τα λίγα.
Προσωπικά επειδή βλέπω όλη τη χρονιά τις δύο ομάδες και το πρωτάθλημα συνολικά και έβλεπα και το χθεσινό από τηλεόραση, πιστεύω ότι λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.
Ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να πει εξ αρχής "επειδή ήρθατε στο προηγούμενο ματς και τα κάνατε ...τανα, (κάτι που είναι γεγονός), με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, θα πάρετε 40 εισιτήρια ονομαστικά και είσοδος στο γήπεδο με ταυτότητα". Βέβαια εκεί θα έβγαιναν πάλι οι οπαδοί του ΠΑΟ και θα έλεγαν "μα πέρσι βάλατε τους Ολυμπιακούς, μα το 1995 στους τελικούς της Α5 κατηγορίας, είχε οπαδούς και των δύο ομάδων, μα που ακούστηκε με ταυτότητα και ονόματα, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό κλπ κλπ" και δεν βγάζεις άκρη. Αν θες να φωνάξεις θα φωνάξεις, θα βρεις τον τρόπο.
Παρ' ολα αυτά ο Αθηναϊκός δεν είπε το προφανές που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να ανακατευτούν σε ποστ που διαβάσαμε πιο πάνω, οι πάντες και τα πάντα και να γίνουν όλα σαλάτα.
Το ότι ο Ραμαντάνης δεν ξέρει να μιλήσει και να εκφραστεί, είναι κάτι άλλο.
Φαντάζομαι οι 10-15 που ήταν μέσα, μπήκαν όντως μεμονωμένα και καλά έκαναν ακόμα κι αν έλεγαν για την ηλικία της Σταμάτη, μετά προφανώς πήγαν 50 μπουλούκι απ' έξω και φυσικά δεν τους άφησαν να μπουν. Μπροστά φαντάζομαι δεν ήταν κανείς μας για να ξέρεις αν πήγαν 5 οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, η 50 άσβερκοι με φουλ φεις, με εισιτήρια ή χωρίς. Γιατί σόρι, κάνει διαφορά αυτό. Και σε τέτοιες φάσεις πιστεύω μόνο τα μάτια μου και κανέναν άλλον.
Όσον αφορά, επειδή γράφτηκε για την τιμωρία του ΠΑΟ σε ματς κεκλεισμένων, ναι, όταν υπάρχει βίντεο που την πέφτουν στο πούλμαν που φεύγει είναι λογικό να τιμωρηθεί. Ας βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, ήταν εντελώς αψυχολόγητο αυτό εκείνη τη στιγμή.
Και ναι, μπορεί οι από μέσα στο πούλμαν να τους προκάλεσαν με κ@λ@δάκτυλα. Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένα, σε αντίθεση με το ντου που το είδαμε όλοι.
Παναθηναϊκός είμαι, αλλά κάποια στιγμή, ας παίρνουμε λίγη απόσταση από τα γεγονότα για να τα κρίνουμε λογικά και ψύχραιμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος. Μένεις, παίζεις, κερδίζεις, χάνεις. Το ματς δεν είχε κριθεί αγωνιστικά πάντως, για να δικαιολογεί τέτοια ηρωϊκή έξοδο.
Είναι και κάποιοι που θέλουμε να δούμε μπάσκετ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω Αθηναϊκός Παναθηναϊκός , ξέροντας ότι η ομάδα μου έχει αποκλειστεί στα ημιτελικά.
Το παρασκήνιο που παίζεται με ΕΟΚ δεν το ξέρουμε. Θα πω ότι έλεγα και με Βασιλακόπουλο.
Θύμα γίνεται το μπάσκετ. Δεν είναι δύσκολο να βρεις λύσεις για την διαιτησία, τα επεισόδια σε κάθε γήπεδο κ.ο.κ.
Εγώ βλέπω την δημοτικότητα να ανεβαίνει στο γυναικείο , στις μικρές κατηγορίες και εννοείται σε Α1 ή Euroleague αλλά για κάποιο λόγο χαλάμε το προϊόν μας.
Δεν βρίσκω ενδιαφέρον σε κάτι άλλο, κρατάω ότι προπονητριες και αθλήτριες αγκαλιάζονταν χθες μετά την διακοπή.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο