Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

polykos

nba
Reactions: 804
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 17, 2022 2:15 pm

θα μπορούσα για το θέμα να γραψω και χοντράδες αλλά και κουτοπόνηρα σχόλια. Σιγά μην γίνω Νικολάου να γραφω τέτοιες ανακοινώσεις και να προετοιμάζω την κωλοτούμπα, ούτε ποτέ θα ήθελα να με λένε Λιόλιο και να κάνω συνέντευξη τύπου για το θέμα με το σκοινί του κρεμασμένου κάτω απο το γραφείο. Ασε δε τον DPG που όσοι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, θυμούνται την εμπλοκή του με την Απω Ανατολή. :banghead:
Ρε μάγκες, αφήστε το παρελθόν κι αποφασίστε να μην ακουμπήσετε στο μέλλον τα "ημίχρονα και τα δεκάλεπτα".
Η φύγετε ή σκάστε :boxing:

ΥΓ τώρα είδα οτι το βαρυσήμαντο μου μνμ είναι το 1001, χρόνια μου πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Παρ Ιουν 17, 2022 2:20 pm

Mα ναι το ενδιαφέρον του DPG είναι καθαρά συγκυριακό. Επειδή αισθάνεται αδικημένος. Το θέμα βέβαια είναι πραγματικό. Μακάρι να βρεθούν αποδείξεις και να προκύψει επιτέλους κάτι καλό για το ελληνικό μπάσκετ.

0
polykos

nba

Παρ Ιουν 17, 2022 2:25 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 2:20 pm
Μακάρι να βρεθούν αποδείξεις και να προκύψει επιτέλους κάτι καλό για το ελληνικό μπάσκετ.
Μην ψήνεσαι, εγώ πάντως ΟΧΙ

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Ιουν 17, 2022 3:37 pm

Θα γελάσουμε πολύ μ αυτή τη κωμωδία χαχαχα :roofl: :roofl:

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιουν 17, 2022 3:43 pm

Δεν ξέρω αν είναι ιθύνων νους αλλά σίγουρα και αυτός και άλλοι πρόεδροι μικρότερων ομάδων με λίγα έσοδα ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ το βγάζουν από το στοίχημα. Αυτό ειν;ι γνωστό χρόνια τώρα. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ και είχαμε τον Βασιλακοπούλου ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν βγήκε να τον καταγγείλει? Πόνεσε πολύ η αλλαγή στην ΕΟΚ και θα έχουμε συνεχώς λάσπη στον ανεμιστήρα από συγκεκριμένα μέσα.

Αποδείξεις δεν θα βρεθούν. Όλους τους βολεύει το στοίχημα. Αν δεν υπήρχε αυτό η Α1 θα ήταν με 4-5 ομάδες πρωτάθλημα γιατί δεν θα ήταν οικονομικά βιώσιμες. Εδώ με στοίχημα και πάλι οι μισοί χρωστάνε παντού.

Μου θυμίζει την ιστορία με τα crypto που γράφεται εδώ και χρόνια ότι οι κυβερνήσεις θα τα θεωρήσουν παράνομα και θα τα μπαναρουν. Μα αφού τις βολεύει τις κυβερνήσεις. Και φόρο εισπράττουν από τα κέρδη των crypto και το μαύρο χρήμα εμφανίζεται στην αγορά που όλοι θέλουν να διακινηθεί στην αγορά το χρήμα αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιουν 17, 2022 3:51 pm

corsaopc έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι ιθύνων νους αλλά σίγουρα και αυτός και άλλοι πρόεδροι μικρότερων ομάδων με λίγα έσοδα ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ το βγάζουν από το στοίχημα. Αυτό ειν;ι γνωστό χρόνια τώρα. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ και είχαμε τον Βασιλακοπούλου ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν βγήκε να τον καταγγείλει? Πόνεσε πολύ η αλλαγή στην ΕΟΚ και θα έχουμε συνεχώς λάσπη στον ανεμιστήρα από συγκεκριμένα μέσα.
Γιατι ήταν ο Βασιλακόπουλος που είχαν άψογες σχέσεις και ουδέν πρόβλημα, αφου έπαιρνε τα πρωταθλήματα αυτός που έπαιζε και μόνος του (ο δπγ) δεν ασχολούταν!Τώρα δεν έχει τίτλο, βλέπει και τον Ολυμπιακό από πάνω του και σου λέει ήρθε ο Λιόλιος και πήρε πρωτάθλημα ο αιώνιος!Ας βγάλουμε μια βρώμα στη φόρα να χουμε να ασχολούμαστε και με κάτι.....Αφού τα ξερετε, τι ρωτάτε;
Συνήθως κάτι τέτοια είναι αντανακλαστικά της απελπισίας όταν πάει κατα διόλου ο εγωισμός του 😆

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2665
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιουν 17, 2022 4:08 pm

Α όλα κι όλα, σε αυτά ο dpg έχει πρόγραμμα.
Τα βάζει με την ΕΟΚ ώστε να μπορεί να ρίξει εκεί τις αποτυχίες.
Όπως τα έβαζε με την Ευρωλίγκα για να ρίχνει εκεί τις Ευρωπαικές αποτυχίες.
Αρκεί να φταίει ο οποισδήποτε εκτός από αυτόν.

Πάντως είμαι υπερ της μη αποβολής αλλά των σοβαρών περιορισμών σε όσους δεν έχουν τις απαιτήσεις για να πάρουν άδεια, περιορισμών που θα βοηθήσουν το άθλημα.
Πχ θυμάμαι στο ποδόσφαιρο πριν μερικά χρόνια, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, που αν μια ομάδα δεν έπαιρνε άδεια έπαιζε μεν στο πρωτάθλημα αλλά πέρα από έναν μικρό αριθμό παικτών έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να είναι κάτω των 24.
corsaopc έγραψε:

Αποδείξεις δεν θα βρεθούν. Όλους τους βολεύει το στοίχημα. Αν δεν υπήρχε αυτό η Α1 θα ήταν με 4-5 ομάδες πρωτάθλημα γιατί δεν θα ήταν οικονομικά βιώσιμες. Εδώ με στοίχημα και πάλι οι μισοί χρωστάνε παντού.

Μου θυμίζει την ιστορία με τα crypto που γράφεται εδώ και χρόνια ότι οι κυβερνήσεις θα τα θεωρήσουν παράνομα και θα τα μπαναρουν. Μα αφού τις βολεύει τις κυβερνήσεις. Και φόρο εισπράττουν από τα κέρδη των crypto και το μαύρο χρήμα εμφανίζεται στην αγορά που όλοι θέλουν να διακινηθεί στην αγορά το χρήμα αυτό.
Βέβαια άλλο τα νόμιμα έσοδα του στοιχήματος που προέρχονται από χορηγίες και από μέρος της φορολόγησης στοιχηματικών που πηγαίνει στις ομάδες και άλλο το παράνομο στοίχημα δηλαδή τα στησίματα παιχνιδιών.
Αυτό (μάλλον...) λίγοι το κάνουν στην Α1 και είναι δακτειλοδεικτούμενοι γιατί δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις όταν κάποιος το κάνει για χρόνια.

1
1 Εικόνα
polykos

nba

Παρ Ιουν 17, 2022 4:26 pm

Εγώ λέω οτι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην ασχολούμαστε με ανθρώπους που δε γράφουν σωστά....
"....... στοιχηματισμό στο μπάσκετ με ιθύνων νους τον πρόεδρο της ΕΟΚ ......."

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιουν 17, 2022 4:28 pm

Ο περιορισμός είναι με βάση αυτά που είπε η ΕΟΚ ότι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες που χρωστάνε και να εκδοθούν νέα δελτία. Θα πρέπει να παίξουν με τους παίχτες που ήδη έχουν και παίχτες από ακαδημίες. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό να πέσουν αγωνιστικά μετά που πάλι δεν θα αρέσει στις ομάδες που χρωστάνε.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιουν 17, 2022 4:33 pm

Εγω πάλι απορώ πως πάνε παίκτες σε ομάδα που χρωστάει σε δεκάδες πρόσωπα....Να ναι 2 ή 3 οι απλήρωτοι πες πάει κι έρχεται μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο....Δεν είναι τυχαίο κι όλας που στρέφονται σε παίκτες που χαν παρατήσει το μπάσκετ και τους ξαναεπαναφέρουν στην ενεργό δράση, αυτό γίνεται λογικά επειδή δεν έρχεται άλλος

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3543
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Παρ Ιουν 17, 2022 4:34 pm

Χοντραίνει το παιχνίδι και η κόντρα μεταξύ ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ. Ο ΕΣΑΚΕ εχει το αυτοδιοίκητο αλλά φταίει η ΕΟΚ για τη μη εφαρμογή των κανόνων στον ΕΣΑΚΕ.

Τωρα για τον παρανομο στοιχηματισμό περιμένω τις αποδείξεις για να πέσουμε από τα σύννεφα για άλλη μια φορά. Μεχρι στιγμής δεν εχει παρέμβει αθλητικός εισαγγελέας για τα λεγόμενα των ΚΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟ οπως γίνεται αυτεπάγγελτα .

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιουν 17, 2022 4:50 pm

polykos έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 4:26 pm
Εγώ λέω οτι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην ασχολούμαστε με ανθρώπους που δε γράφουν σωστά....
"....... στοιχηματισμό στο μπάσκετ με ιθύνων νους τον πρόεδρο της ΕΟΚ ......."
Νομιζε πως ειναι ξενη λεξη και αυτες ειναι ακλιτες :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιουν 17, 2022 5:34 pm

Για την εγγυητική και τον Προμηθέα που αναφέρει ο Γιαννακόπουλος ισχύει; Είχα την εντύπωση ότι εγγυητική μπαίνει στο ποσό της διαφοράς των εσόδων (όπως αυτά υπολογίζονται) από τα 800.000 συν της ετήσιες υποχρεώσεις σε χρέη. Όμως ο Γιαννακόπουλος υποννοεί ότι η εγγυητική μπαίνει στην διαφορά των εσόδων από το μπάτζετ της ομάδας και τα 800.000 αν δεν κάνω λάθος δεν είναι το αγωνιστικό αλλά το συνολικό μιας ομάδας. Μου φαίνεται λίγο παράλογο να ισχύει κάτι τέτοιο αφού σ' αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός π.χ. θα έπρεπε να καταθέσει εγγυητική με 7ψήφιο ποσό.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 17, 2022 6:05 pm

Παραγοντες και ομαδες που στηριζανε το καθεστως Βασιλακοπουλου, δεν εχουν κανενα stand να μιλανε για διαφθροα, στοιχημα ή οτιδηποτε αλλο.

Δε θα τρελθουμε κιολας.

Επισης οτι λεει ο Γιαννακοπουλος ειναι ψεμα και λασπη μεχρι αποδειξεως του εναντιου απο καποιον που να μη σχετιζεται μαζι του με οποιονδηποτε τροπο.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
polykos

nba

Παρ Ιουν 17, 2022 7:27 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 5:34 pm
Για την εγγυητική και τον Προμηθέα που αναφέρει ο Γιαννακόπουλος ισχύει;
O ΔΓ πετάει λάσπες παντού, ετσι πορεύονται οι κακιές κόπιες του συναφιού του. Τέλος....
Αν θέλει να ξεστραβωθεί κι αν ξέρει αγγλικά λιγο καλύτερα απο τα ελληνικά ας δει https://www.euroleaguebasketball.net/eurocup/bylaws-ec/ κι αν βαριέται ας παει μόνο στη σελ 65 απο τις 465. Εκεί ορίζεται σαφέστατα οτι το προυπολογισμένο έσοδο για τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο με την ευρωλίγκα όπως είναι σήμερα ο Προμηθέας(δεν ξέρω αύριο) ορίζεται ως κατ ελαχιστον τα 2 μύρια. Και είναι λογική η διαφορά με τον εντος ελλάδας προυπολογισμό σε μια αναλογία 1:3

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”