Ρε μάγκες, αφήστε το παρελθόν κι αποφασίστε να μην ακουμπήσετε στο μέλλον τα "ημίχρονα και τα δεκάλεπτα".
Η φύγετε ή σκάστε

ΥΓ τώρα είδα οτι το βαρυσήμαντο μου μνμ είναι το 1001, χρόνια μου πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συντονιστής: Captains
Μην ψήνεσαι, εγώ πάντως ΟΧΙiraklisiraklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 2:20 pmΜακάρι να βρεθούν αποδείξεις και να προκύψει επιτέλους κάτι καλό για το ελληνικό μπάσκετ.
Γιατι ήταν ο Βασιλακόπουλος που είχαν άψογες σχέσεις και ουδέν πρόβλημα, αφου έπαιρνε τα πρωταθλήματα αυτός που έπαιζε και μόνος του (ο δπγ) δεν ασχολούταν!Τώρα δεν έχει τίτλο, βλέπει και τον Ολυμπιακό από πάνω του και σου λέει ήρθε ο Λιόλιος και πήρε πρωτάθλημα ο αιώνιος!Ας βγάλουμε μια βρώμα στη φόρα να χουμε να ασχολούμαστε και με κάτι.....Αφού τα ξερετε, τι ρωτάτε;corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 3:43 pmΔεν ξέρω αν είναι ιθύνων νους αλλά σίγουρα και αυτός και άλλοι πρόεδροι μικρότερων ομάδων με λίγα έσοδα ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ το βγάζουν από το στοίχημα. Αυτό ειν;ι γνωστό χρόνια τώρα. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ και είχαμε τον Βασιλακοπούλου ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν βγήκε να τον καταγγείλει? Πόνεσε πολύ η αλλαγή στην ΕΟΚ και θα έχουμε συνεχώς λάσπη στον ανεμιστήρα από συγκεκριμένα μέσα.
Βέβαια άλλο τα νόμιμα έσοδα του στοιχήματος που προέρχονται από χορηγίες και από μέρος της φορολόγησης στοιχηματικών που πηγαίνει στις ομάδες και άλλο το παράνομο στοίχημα δηλαδή τα στησίματα παιχνιδιών.corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 3:43 pmΔεν ξέρω αν είναι ιθύνων νους αλλά σίγουρα και αυτός και άλλοι πρόεδροι μικρότερων ομάδων με λίγα έσοδα ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ το βγάζουν από το στοίχημα. Αυτό ειν;ι γνωστό χρόνια τώρα. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ και είχαμε τον Βασιλακοπούλου ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν βγήκε να τον καταγγείλει? Πόνεσε πολύ η αλλαγή στην ΕΟΚ και θα έχουμε συνεχώς λάσπη στον ανεμιστήρα από συγκεκριμένα μέσα.
Αποδείξεις δεν θα βρεθούν. Όλους τους βολεύει το στοίχημα. Αν δεν υπήρχε αυτό η Α1 θα ήταν με 4-5 ομάδες πρωτάθλημα γιατί δεν θα ήταν οικονομικά βιώσιμες. Εδώ με στοίχημα και πάλι οι μισοί χρωστάνε παντού.
Μου θυμίζει την ιστορία με τα crypto που γράφεται εδώ και χρόνια ότι οι κυβερνήσεις θα τα θεωρήσουν παράνομα και θα τα μπαναρουν. Μα αφού τις βολεύει τις κυβερνήσεις. Και φόρο εισπράττουν από τα κέρδη των crypto και το μαύρο χρήμα εμφανίζεται στην αγορά που όλοι θέλουν να διακινηθεί στην αγορά το χρήμα αυτό.
O ΔΓ πετάει λάσπες παντού, ετσι πορεύονται οι κακιές κόπιες του συναφιού του. Τέλος....