Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 02, 2026 7:58 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 02, 2026 7:33 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 02, 2026 7:24 pm

Παραθέτεις ως πηγή δημοσιογράφο που πρόσκειται στον Ολυμπιακό. Εγώ περισσότερη εμπιστοσύνη δείχνω στο Μαρούσι παρά στην ΕΟΚ και τον Λιόλιο.
Αυτή η ανάρτηση ήταν πριν 2 μέρες. Σήμερα έσκασε άλλη είδηση και στην αρχή θεώρησα ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Άρα Βασίλη αν δεν είναι το Μαρούσι ποια ομάδα συνδέεται με αυτό το θέμα;
Το ερώτημα είναι γιατί δεν εμφανίστηκε ως χορηγία; Είναι παράνομη η συγκεκριμένη εταιρεία; Υπονοεί ότι τα χρήματα δόθηκαν για κάποιον σκοπό; Δεν εχω καταλάβει τι γίνεται.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 02, 2026 8:01 pm

Εγώ έχω ακούσει 2 θεωρίες, που μπορεί τελικά και να είναι μια όπως το σκέφτομαι...

Η μια θεωρία είναι ότι βρήκαν εμβάσματα που με πρόσχημα χορηγία στοιχηματικής (η οποία όμως δεν εμφανίζεται επίσημα ως χορηγός της ομάδας) συνδέονται με περίεργες εταιρείες από την Ασία, με το μυαλό όλων προφανώς να είναι σε παράνομο στοίχημα κλπ.

Η άλλη θεωρία είναι ότι υπάρχει σκιώδης χρηματοδότης ομάδας μέσω ασιατικών εταιρειών και δικαιολογούν τα εμβάσματα ως χορηγίες.

Δεν έχω ακούσει για την ομάδα αλλά μπορούμε να πάμε δια της ατόπου. Δεν είναι οι 5. Δε νομίζω ότι είναι κάποια από τις 2 που ανέβηκαν τώρα ούτε ο Πανιώνιος που έπεσε. Για προφανείς λόγους δεν είναι ούτε ο Προμηθέας.

Οπότε μας μένουν οι Κολοσσός, Μαρούσι, Περιστέρι, Μύκονος, Ηρακλής, Καρδίτσα.

Δε ξέρω ποιος είναι αλλά βέβαια με το ιστορικό που υπάρχει όλοι υποψιαζόμαστε ποιον εννοεί.

Επίσης είναι αρκετά ύποπτο που στο sdna στο οποίο υπάρχει είδηση για το παραμικρό νέο της ΕΟΚ τώρα τόσες ώρες μετά δεν έχει ανέβει ούτε μισό άρθρο, έστω να κράζει την ΕΟΚ ότι πετάει τη μπάλα στη κερκίδα ή οτιδήποτε.

Θα δείξει τι και πως, μπορεί τελικά να αποδειχθεί και φούσκα ή κάτι τύπου φοροδιαφυγή κάποιας εταιρείας (πχ στοιχηματική να έδωσε χορηγία μέσω ασιατικής θυγατρικής) αντι για κάτι πιο χοντρό.

Ότι είναι θα πάει στην ΑΑΔΕ και στην αρχή για το ξέπλυμα και θα φανεί αν είναι κάτι και τι, αυτό ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των αθλητικών οργάνων.

Γενικότερα όμως όταν ανοίγεις πόλεμο πρέπει να έχεις φροντίσει να καλύψεις τα νώτα σου αλλιώς θα σε κοπανήσουν και εσένα. Να δούμε αν το Μαρούσι το έχει φροντίσει ή οχι και είναι για αυτούς τελικά οι καμπάνες.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 02, 2026 8:08 pm

SteveNashidis έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 02, 2026 7:24 pm

Παραθέτεις ως πηγή δημοσιογράφο που πρόσκειται στον Ολυμπιακό. Εγώ περισσότερη εμπιστοσύνη δείχνω στο Μαρούσι παρά στην ΕΟΚ και τον Λιόλιο.
Αυτή η ανάρτηση ήταν πριν 2 μέρες. Σήμερα έσκασε άλλη είδηση και στην αρχή θεώρησα ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Εγώ δεν ανέφερα όνομα ομάδας, γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να είναι. Αν υποθέσουμε ότι η εμπλεκόμενη ομάδα είναι το Μαρούσι, η όλη υπόθεση μου μοιάζει περισσότερο για κίνηση του Λιόλιου ώστε να εκδικηθεί το Μαρούσι για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε πέρυσι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Σεπ 02, 2026 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Σεπ 02, 2026 8:09 pm

Παράνομο στοιχημα και θα πήγαιναν τα λεφτά απευθείας στην ομάδα; Δεν πολύ στέκει

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Σεπ 02, 2026 8:11 pm

Με λίγο ψάξιμο με βοηθεια ΑΙ φαίνεται ότι μάλλον αυτή η εταιρεία έχει parent company που αντιμετωπίζει προβλήματα / ειναι υπό έρευνες . Ισως ειναι μια ένδειξη και αυτη

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Σεπ 02, 2026 8:25 pm

BillyPao έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Εγώ δεν ανέφερα όνομα ομάδας, γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να είναι. Αν υποθέσουμε ότι η εμπλεκόμενη ομάδα είναι το Μαρούσι, η όλη υπόθεση μου μοιάζει περισσότερο για κίνηση του Λιόλιου ώστε να εκδικηθεί το Μαρούσι για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε πέρυσι.
Για αυτό ας αναλαβει η δικαιοσύνη. Εμείς διαβάζουμε είτε ανακρίβειες και λάσπη είτε διαρροές από τις δύο πλευρές.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 02, 2026 8:27 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 02, 2026 8:25 pm
BillyPao έγραψε:

Για αυτό ας αναλαβει η δικαιοσύνη. Εμείς διαβάζουμε είτε ανακρίβειες και λάσπη είτε διαρροές από τις δύο πλευρές.
Εδώ θα συμφωνήσω. Ανάλογα με το που πρόσκειται το μέσο που διαρρέει την είδηση (και την κάθε είδηση), υπάρχει διαφορετική προσέγγιση και οπτική.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Σεπ 02, 2026 8:35 pm

Το Μαρουσι ειναι

Εικόνα
manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 02, 2026 8:39 pm

Μπίλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το Μαρούσι ζήτησε συγκεκριμένα "δικαιοσύνη και κάθαρση" και ο Λιολιος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, το έστειλε στη δικαιοσύνη, όχι σε σαιτ, μέσα κλπ. Πάντως για να γνωρίζεις ο Λιόλιος δεν είναι κανένας χθεσινός, παράγοντες και τύπους σαν τον Στασινόπουλο, Παπαθεοδώρου, Γιαννακόπουλο τους έχει ψωμοτύρι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”