Το ερώτημα είναι γιατί δεν εμφανίστηκε ως χορηγία; Είναι παράνομη η συγκεκριμένη εταιρεία; Υπονοεί ότι τα χρήματα δόθηκαν για κάποιον σκοπό; Δεν εχω καταλάβει τι γίνεται.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 7:33 pmΑυτή η ανάρτηση ήταν πριν 2 μέρες. Σήμερα έσκασε άλλη είδηση και στην αρχή θεώρησα ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Άρα Βασίλη αν δεν είναι το Μαρούσι ποια ομάδα συνδέεται με αυτό το θέμα;
Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ έχω ακούσει 2 θεωρίες, που μπορεί τελικά και να είναι μια όπως το σκέφτομαι...
Η μια θεωρία είναι ότι βρήκαν εμβάσματα που με πρόσχημα χορηγία στοιχηματικής (η οποία όμως δεν εμφανίζεται επίσημα ως χορηγός της ομάδας) συνδέονται με περίεργες εταιρείες από την Ασία, με το μυαλό όλων προφανώς να είναι σε παράνομο στοίχημα κλπ.
Η άλλη θεωρία είναι ότι υπάρχει σκιώδης χρηματοδότης ομάδας μέσω ασιατικών εταιρειών και δικαιολογούν τα εμβάσματα ως χορηγίες.
Δεν έχω ακούσει για την ομάδα αλλά μπορούμε να πάμε δια της ατόπου. Δεν είναι οι 5. Δε νομίζω ότι είναι κάποια από τις 2 που ανέβηκαν τώρα ούτε ο Πανιώνιος που έπεσε. Για προφανείς λόγους δεν είναι ούτε ο Προμηθέας.
Οπότε μας μένουν οι Κολοσσός, Μαρούσι, Περιστέρι, Μύκονος, Ηρακλής, Καρδίτσα.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά βέβαια με το ιστορικό που υπάρχει όλοι υποψιαζόμαστε ποιον εννοεί.
Επίσης είναι αρκετά ύποπτο που στο sdna στο οποίο υπάρχει είδηση για το παραμικρό νέο της ΕΟΚ τώρα τόσες ώρες μετά δεν έχει ανέβει ούτε μισό άρθρο, έστω να κράζει την ΕΟΚ ότι πετάει τη μπάλα στη κερκίδα ή οτιδήποτε.
Θα δείξει τι και πως, μπορεί τελικά να αποδειχθεί και φούσκα ή κάτι τύπου φοροδιαφυγή κάποιας εταιρείας (πχ στοιχηματική να έδωσε χορηγία μέσω ασιατικής θυγατρικής) αντι για κάτι πιο χοντρό.
Ότι είναι θα πάει στην ΑΑΔΕ και στην αρχή για το ξέπλυμα και θα φανεί αν είναι κάτι και τι, αυτό ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των αθλητικών οργάνων.
Γενικότερα όμως όταν ανοίγεις πόλεμο πρέπει να έχεις φροντίσει να καλύψεις τα νώτα σου αλλιώς θα σε κοπανήσουν και εσένα. Να δούμε αν το Μαρούσι το έχει φροντίσει ή οχι και είναι για αυτούς τελικά οι καμπάνες.
Η μια θεωρία είναι ότι βρήκαν εμβάσματα που με πρόσχημα χορηγία στοιχηματικής (η οποία όμως δεν εμφανίζεται επίσημα ως χορηγός της ομάδας) συνδέονται με περίεργες εταιρείες από την Ασία, με το μυαλό όλων προφανώς να είναι σε παράνομο στοίχημα κλπ.
Η άλλη θεωρία είναι ότι υπάρχει σκιώδης χρηματοδότης ομάδας μέσω ασιατικών εταιρειών και δικαιολογούν τα εμβάσματα ως χορηγίες.
Δεν έχω ακούσει για την ομάδα αλλά μπορούμε να πάμε δια της ατόπου. Δεν είναι οι 5. Δε νομίζω ότι είναι κάποια από τις 2 που ανέβηκαν τώρα ούτε ο Πανιώνιος που έπεσε. Για προφανείς λόγους δεν είναι ούτε ο Προμηθέας.
Οπότε μας μένουν οι Κολοσσός, Μαρούσι, Περιστέρι, Μύκονος, Ηρακλής, Καρδίτσα.
Δε ξέρω ποιος είναι αλλά βέβαια με το ιστορικό που υπάρχει όλοι υποψιαζόμαστε ποιον εννοεί.
Επίσης είναι αρκετά ύποπτο που στο sdna στο οποίο υπάρχει είδηση για το παραμικρό νέο της ΕΟΚ τώρα τόσες ώρες μετά δεν έχει ανέβει ούτε μισό άρθρο, έστω να κράζει την ΕΟΚ ότι πετάει τη μπάλα στη κερκίδα ή οτιδήποτε.
Θα δείξει τι και πως, μπορεί τελικά να αποδειχθεί και φούσκα ή κάτι τύπου φοροδιαφυγή κάποιας εταιρείας (πχ στοιχηματική να έδωσε χορηγία μέσω ασιατικής θυγατρικής) αντι για κάτι πιο χοντρό.
Ότι είναι θα πάει στην ΑΑΔΕ και στην αρχή για το ξέπλυμα και θα φανεί αν είναι κάτι και τι, αυτό ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των αθλητικών οργάνων.
Γενικότερα όμως όταν ανοίγεις πόλεμο πρέπει να έχεις φροντίσει να καλύψεις τα νώτα σου αλλιώς θα σε κοπανήσουν και εσένα. Να δούμε αν το Μαρούσι το έχει φροντίσει ή οχι και είναι για αυτούς τελικά οι καμπάνες.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ δεν ανέφερα όνομα ομάδας, γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να είναι. Αν υποθέσουμε ότι η εμπλεκόμενη ομάδα είναι το Μαρούσι, η όλη υπόθεση μου μοιάζει περισσότερο για κίνηση του Λιόλιου ώστε να εκδικηθεί το Μαρούσι για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε πέρυσι.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 7:33 pmΑυτή η ανάρτηση ήταν πριν 2 μέρες. Σήμερα έσκασε άλλη είδηση και στην αρχή θεώρησα ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Σεπ 02, 2026 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτό ας αναλαβει η δικαιοσύνη. Εμείς διαβάζουμε είτε ανακρίβειες και λάσπη είτε διαρροές από τις δύο πλευρές.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:08 pmΕγώ δεν ανέφερα όνομα ομάδας, γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να είναι. Αν υποθέσουμε ότι η εμπλεκόμενη ομάδα είναι το Μαρούσι, η όλη υπόθεση μου μοιάζει περισσότερο για κίνηση του Λιόλιου ώστε να εκδικηθεί το Μαρούσι για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε πέρυσι.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 7:33 pm
Αυτή η ανάρτηση ήταν πριν 2 μέρες. Σήμερα έσκασε άλλη είδηση και στην αρχή θεώρησα ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ θα συμφωνήσω. Ανάλογα με το που πρόσκειται το μέσο που διαρρέει την είδηση (και την κάθε είδηση), υπάρχει διαφορετική προσέγγιση και οπτική.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:25 pmΓια αυτό ας αναλαβει η δικαιοσύνη. Εμείς διαβάζουμε είτε ανακρίβειες και λάσπη είτε διαρροές από τις δύο πλευρές.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:08 pm
Εγώ δεν ανέφερα όνομα ομάδας, γιατί δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να είναι. Αν υποθέσουμε ότι η εμπλεκόμενη ομάδα είναι το Μαρούσι, η όλη υπόθεση μου μοιάζει περισσότερο για κίνηση του Λιόλιου ώστε να εκδικηθεί το Μαρούσι για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε πέρυσι.
Μπίλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το Μαρούσι ζήτησε συγκεκριμένα "δικαιοσύνη και κάθαρση" και ο Λιολιος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, το έστειλε στη δικαιοσύνη, όχι σε σαιτ, μέσα κλπ. Πάντως για να γνωρίζεις ο Λιόλιος δεν είναι κανένας χθεσινός, παράγοντες και τύπους σαν τον Στασινόπουλο, Παπαθεοδώρου, Γιαννακόπουλο τους έχει ψωμοτύρι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ας ασχοληθεί και με τον Λιόλιο η δικαιοσύνη και μετά "μου την λες". Γιατί δικαιοσύνη που κρίνει επιλεκτικά, πολύ απλά δεν είναι δικαιοσύνη.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:39 pmΜπίλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το Μαρούσι ζήτησε συγκεκριμένα "δικαιοσύνη και κάθαρση" και ο Λιολιος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, το έστειλε στη δικαιοσύνη, όχι σε σαιτ, μέσα κλπ. Πάντως για να γνωρίζεις ο Λιόλιος δεν είναι κανένας χθεσινός, παράγοντες και τύπους σαν τον Στασινόπουλο, Παπαθεοδώρου, Γιαννακόπουλο τους έχει ψωμοτύρι.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η δικαιοσύνη ασχολήθηκε, του έβαλε 50.000 πρόστιμο σε πρώτο βαθμό, αν γίνει και κάποια έφεση θα δείξει τι θα γίνει εκεί. Αν προβλέπεται και κάτι άλλο στο νόμο και αποδειχθεί ένοχος για αυτό θα γίνουν τα αντίστοιχα αφού οι άλλοι το κυνηγάνε.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:53 pmΑς ασχοληθεί και με τον Λιόλιο η δικαιοσύνη και μετά "μου την λες". Γιατί δικαιοσύνη που κρίνει επιλεκτικά, πολύ απλά δεν είναι δικαιοσύνη.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:39 pmΜπίλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το Μαρούσι ζήτησε συγκεκριμένα "δικαιοσύνη και κάθαρση" και ο Λιολιος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, το έστειλε στη δικαιοσύνη, όχι σε σαιτ, μέσα κλπ. Πάντως για να γνωρίζεις ο Λιόλιος δεν είναι κανένας χθεσινός, παράγοντες και τύπους σαν τον Στασινόπουλο, Παπαθεοδώρου, Γιαννακόπουλο τους έχει ψωμοτύρι.
Τι θα ήθελες να γίνει παραπάνω;
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν υπάρξει π.χ. πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του Αμαρουσίου (επαναλαμβάνω, αν αυτή είναι η ομάδα που ψάχνουμε και αν αποδειχθεί υπαίτια), τότε θα μιλάμε για ισότιμη αντιμετώπιση. Αν δούμε όμως καμιά ποινή "χάδι" στη μία περίπτωση και μια εξοντωτική ποινή στην άλλη περίπτωση, θα μπω σε σκέψεις. Και το λέω αυτό γιατί δε νομίζω πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι και τόσο αξιόπιστη, κάθε άλλο.pan24 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 9:00 pmΗ δικαιοσύνη ασχολήθηκε, του έβαλε 50.000 πρόστιμο σε πρώτο βαθμό, αν γίνει και κάποια έφεση θα δείξει τι θα γίνει εκεί. Αν προβλέπεται και κάτι άλλο στο νόμο και αποδειχθεί ένοχος για αυτό θα γίνουν τα αντίστοιχα αφού οι άλλοι το κυνηγάνε.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά έχε υπόψιν σου ότι η δικαιοσύνη δικάζει με βάση τους νόμους οχι με την προσωπική άποψη του δικαστή ή τη δική μας.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 9:08 pmΑν υπάρξει π.χ. πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του Αμαρουσίου (επαναλαμβάνω, αν αυτή είναι η ομάδα που ψάχνουμε και αν αποδειχθεί υπαίτια), τότε θα μιλάμε για ισότιμη αντιμετώπιση. Αν δούμε όμως καμιά ποινή "χάδι" στη μία περίπτωση και μια εξοντωτική ποινή στην άλλη περίπτωση, θα μπω σε σκέψεις. Και το λέω αυτό γιατί δε νομίζω πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι και τόσο αξιόπιστη, κάθε άλλο.pan24 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 9:00 pm
Η δικαιοσύνη ασχολήθηκε, του έβαλε 50.000 πρόστιμο σε πρώτο βαθμό, αν γίνει και κάποια έφεση θα δείξει τι θα γίνει εκεί. Αν προβλέπεται και κάτι άλλο στο νόμο και αποδειχθεί ένοχος για αυτό θα γίνουν τα αντίστοιχα αφού οι άλλοι το κυνηγάνε.
Δηλαδή αν ο νόμος για ένα αδίκημα προβλέπει πχ υποβιβασμό ενώ για το άλλο πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών δε φταίει ο δικαστής.
Εξαρτάται πάντα ποιό θα είναι το αδίκημα, ένας που θα καταδικαστεί για φόνο σωστά δε θα έχει την ίδια ποινή με κάποιον που έκλεψε ένα περίπτερο.
Πιστεύω ότι και με το Μαρούσι τώρα και με την υπόθεση Λιόλιου είτε δε θα γίνει τίποτα είτε κανένα πρόστιμο και ως εκεί.
Υ.Γ. Οι ίδιοι νόμοι που λέμε εξασφαλίζουν ότι δε θα ξαναβγεί ο Λιόλιος, με το όριο θητειών δε μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 2028. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να συνεχίσει η ίδια διοίκηση με κάποιον άλλο από αυτή να αναλαμβάνει ρόλο προέδρου, αλλά σίγουρα δε μπορεί να είναι πρόεδρος ο ίδιος.
Η δικαιοσύνη μια χαρά κρίνει. Δεν σου τη λέω, απλά σε προετοιμάζω για αυτά που θα ακολουθήσουν. Το ότι δεν βγαίνει να φωνάζει, δεν ανεβάζει εκατό στόρις την ημέρα, ή δεν δίνει γραμμή σε σαιτ μην το εκλαμβάνεις σαν αδυναμία του Λίολιου. Είναι παράγοντας ισχυρός. Αν με ρωτάς ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τη προεδρία του (όχι για τους ίδιους λόγους με εσένα), θα ήθελα να αλλάξει κάποια στιγμή, αλλά όχι τωρα. Καλό είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ να μένει αρκετά χρόνια, ώστε να μπορείς να κρίνεις αν είναι πετυχημένη ή όχι η θητεία του και σίγουρα όχι κρίνοντας οπαδικά.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:53 pmΑς ασχοληθεί και με τον Λιόλιο η δικαιοσύνη και μετά "μου την λες". Γιατί δικαιοσύνη που κρίνει επιλεκτικά, πολύ απλά δεν είναι δικαιοσύνη.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 8:39 pmΜπίλι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το Μαρούσι ζήτησε συγκεκριμένα "δικαιοσύνη και κάθαρση" και ο Λιολιος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, το έστειλε στη δικαιοσύνη, όχι σε σαιτ, μέσα κλπ. Πάντως για να γνωρίζεις ο Λιόλιος δεν είναι κανένας χθεσινός, παράγοντες και τύπους σαν τον Στασινόπουλο, Παπαθεοδώρου, Γιαννακόπουλο τους έχει ψωμοτύρι.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτό εννοείται ισχύει παντού.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2026 9:18 pmΗ δικαιοσύνη μια χαρά κρίνει. Δεν σου τη λέω, απλά σε προετοιμάζω για αυτά που θα ακολουθήσουν. Το ότι δεν βγαίνει να φωνάζει, δεν ανεβάζει εκατό στόρις την ημέρα, ή δεν δίνει γραμμή σε σαιτ μην το εκλαμβάνεις σαν αδυναμία του Λίολιου. Είναι παράγοντας ισχυρός. Αν με ρωτάς ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τη προεδρία του (όχι για τους ίδιους λόγους με εσένα), θα ήθελα να αλλάξει κάποια στιγμή, αλλά όχι τωρα. Καλό είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ να μένει αρκετά χρόνια, ώστε να μπορείς να κρίνεις αν είναι πετυχημένη ή όχι η θητεία του και σίγουρα όχι κρίνοντας οπαδικά.
Ούτε ο Βασιλακόπουλος είχε instagram και τέτοια ούτε ήταν δισεκατομμυριούχος αλλά έβγαινε 20 χρόνια και αν δεν υπήρχε το όριο θητειών μπορεί να έβγαινε ακόμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο