Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 02, 2026 9:15 pm

ΑΟ Αιγάλεω - Πρωτέας Βούλας 1
H απουσια Petteway αποδεικνυεται παρα πολυ σημαντικη.

Δόξα Λευκάδας - ΑΟ Δάφνης 1
Διαφορα δυναμικοτητας.

Κόροιβος Αμαλιάδας - ΝΕ Μεγαρίδας 1
Θα χρειαστω την βοηθεια του κοινου,δεν μπορω να αιτιολογησω......

Νίκη Βόλου - ΓΣ Σοφάδων 2
Εκτος απο τους αποχωρησαντες υπαρχουν και οι τραυματισμου Slater(?),Νικολη.Με αλλα λογια Νικη R.I.P.

Πανερυθραϊκός - ΑΓΕ Χαλκίδας 1
Η ΑΓΕΧ σταθηκε τυχερη που βρηκε το Λαυριο χωρις Ορφεα-Μακαρατζη στον ασσο και θα περιμενουμε να δουμε σε τι ποσοστο θα ξεμπουρδουκλωθει με την ελευση Κουρη.Περιμενω Hilaire να βρει κινητρο εναντιον του Bryant.......

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων - ΑΕ Ψυχικού 2
Μπηκε το τρενο στις ραγες :wink: :Amen:

ΑΣ Παπάγου - Βίκος Falcons 2
Θα δεινοπαθησει ο Βικος αλλα θα βγαλει αντιδραση.

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Παρ Ιαν 02, 2026 9:52 pm

Α Α Α ΜΜΜΑΑΑΑΝΝΝΝ !!!!! Κακο που μας βρήκε.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Σάβ Ιαν 03, 2026 2:45 am

Αιγάλεω - Πρωτέας Βούλας : 2

Θα δυσκολευτεί ο Πρωτέας χωρις τον Petteway αλλά πιστεύω θα βγει μπροστά ο Κόης με τον Μιλεντιγιεβιτς και θα καθαρίσουν την μπουγάδα,το Αιγάλεω θέλει χρόνο ακόμη...

• Δόξα Λευκάδας - Δάφνη : 1

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι οι Νησιώτες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου πολύ πονηρό ματς όσο και αν φαίνεται εύκολο,πιστεύω θα δυσκολευτεί η Λευκάδα αλλά στο τέλος θα το πάρει..

• Κόροιβος Αμαλιάδας - ΝΕΜ : 1

Εδώ πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται ζήτησα και βοήθεια για να μάθω τι γίνεται στην ομάδα των Μεγάρων,στην ομάδα της Αμαλιαδας έγιναν περίεργα πράγματα πιστεύω πως λίγο η έδρα λίγο η έλευση νέου προπονητή θα επικρατήσει ο Κόροιβος

• Νίκη Βόλου - Σοφάδες : 2

Δεν ξέρω αν έχουν μείνει οι πετσέτες έστω για να παίξουν στον Βολο...
Αν δεν πάρει και αυτό το ματς οι Σοφάδες θα είναι άξιοι της μοίρας τους...

• Πανερυθραϊκός - Χαλκίδα : 2

Πιστεύω πως θα το πάρουν οι έμπειροι της Χαλκίδας,κάτι θα κάνει ο Κουρης και θα μπερδέψει την συμπαθέστατη Ερυθραια...
Οτι και να κάνει ο Χίλερ θα βρει απάντηση από τον Μπράιαντ και έτσι πάω στο διπλό..

• Μαχητές Πειραματικό-Ψυχικό : 2

Το έμπειρο Ψυχικό θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στην Θεσσαλονίκη....
Περιμένω ηγετικό ματς από τον maestro Κουκά....

• Παπάγου - Βίκος Ιωαννίνων : 2

Το στραβοπάτημα με το Αιγάλεω λογικά βάζει πιο δύσκολα στον Παπάγου....
Θα εμφανιστούν στα κόκκινα οι Γιαννιώτες πιστεύω οπότε θα το πάρουν εύκολα το ματς...

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 03, 2026 10:41 am

Προγνωστικά αγωνιστικής και από μένα

Αιγάλεω - Πρωτέας Βούλας 2
Δόξα Λευκάδας - Δάφνη 1
Κόροιβος - Μεγαρίδα 1
Νίκη Βόλου - Σοφάδες 2
Πανερυθραϊκός - ΑΓΕΧ 2
Μαχητές - Ψυχικό 2
Παπάγου - Βίκος 2

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιαν 03, 2026 7:18 pm

Ηρωική η Νίκη Βόλου με τους 9-10 παίκτες που έχουν ξεμείνει, έσπασε το αρνητικό σερί και πήρε νίκη χρυσάφι κόντρα στους Σοφάδες στην παράταση, οι οποίοι έχασαν άλλο ματς με διαφορά μικρότερη των 5-6 πόντων αρ'οτι κατάφεραν να το γυρίσουν στο τέταρτο δεκάλεπτο. One man show από τον Χαντζή για τους Σοφάδες που έπαιξε όλα τα 45 λεπτά σχεδόν και έγραψε ένα απίστευτο triple double (23-18-12) :obey:

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιαν 04, 2026 7:02 am

ΜΑΣ κατέστρεψες Θοδωρή , δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω την ομάδα να πεταχτεί στο Άγιο Όρος να κάνει ευχέλαιο και να πάρουν και τα κομποσκοίνια τους.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Κυρ Ιαν 04, 2026 1:39 pm

Γιαννης έγραψε:
Κυρ Ιαν 04, 2026 7:02 am
ΜΑΣ κατέστρεψες Θοδωρή , δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω την ομάδα να πεταχτεί στο Άγιο Όρος να κάνει ευχέλαιο και να πάρουν και τα κομποσκοίνια τους.
Ειμαι σε περισυλλογη τωρα να δω ποιο τρενο θα εκτροχιασω την επομενη αγωνιστικη :hoho:

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Κυρ Ιαν 04, 2026 9:30 pm

Κριμα.Μας το χαλασαν το ματσακι στο Καλαιτζης, πανω που ειχε ξεκινησει απολαυστικα οπως το περιμεναμε.Δυστυχως το MVP το κερδιζει ο Μητσιμπονας ο οποιος μπηκε με μοναδικο στοχο να εκνευρισει τον σεληνιασμενο Hilaire.Kαι το πετυχε αφου οι ρεφ αλλου εβοσκαν.Εννοειται οτι μετα τα 3-4 αυτα λεπτα δεν τον ξαναειδαμε στις υπολοιπες 3 περιοδους.......
Δεν επαιξε και ο Victor,δεν ηθελε και πολυ να παρει το πανω χερι η ΑΓΕΧ.Στα θετικα η αμεση προσαρμογη του Ιασονα Δηητρακοπουλου,ο οποιος μετα απο λαθος επιλογες,πιστευω θα βρει την Ιθακη του στην Ερυθραια!!

Ατυχο το Σιτυ με τον τραυματισμο του Κουρτιδαρου,ο οποιος ευτυχως εμαθα οτι γλυτωσε το βαρυ διαστρεμμα και δεν ηταν τοσο σοβαρο.Το ματς με Βουλα ηταν περισσοτερο προβα-τζενεραλε για τον τελικο της επομενης αγωνιστικης στα Πευκα.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 7:48 pm

Οπως ειχαμε πει,RIP Νικη Βολου αφου ο μιστερ Χαρδαλιας εκλεισε την κανουλα..........

General for ever

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou

Δευ Ιαν 05, 2026 9:32 pm

Δώστε το απο τώρα στον Βικο να τελειώνει το παραμύθι...Ειδικά μετά τα σημερινά στο Σαλούν, καταλάβαμε πολυ καλά που πάει το πράγμα...Δεν εχω μιλήσει όσο καιρό είμαι στο Φόρουμ για διαιτησία κτλ., αλλά μην μας περνάνε για χαζούς.
Συμφωνώ οτι είναι πλήρης ομάδα αλλά εαν δεν επιτρέπεται να χάσει, να μας το πουν να το ξέρουμε...Ειδικά αυτός ο 3 διαιτητής (Μπον, James Bond δεν θυμάμαι ακριβώς), άκρως προκλητικός...
Σφυριζε 100-0 υπερ του Βίκου και μάλιστα σε φάσεις που ήταν μπροστά στα μάτια του...
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που προσπάθησε πολύ αλλά δυστυχώς δεν έπρεπε να κερδίσει...
Πολύ καλός ο Δήμου απο τους νέους παίκτες ενώ και ο Χουγκαζ σίγουρα πιο καλός απο τον Αγγελή.

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιαν 06, 2026 12:51 pm

Ήμουν στο γήπεδο, ευτυχώς ήρθα νωρίς για να βρω θέση ως ουδέτερος και ναι, έχει δίκιο ο General. Επειδή είδα κάποιες φάσεις που σημάδεψα, αργότερα, στο βίντεο, ο Βίκος όπως δήλωσε και ο κόουτς Καρακώστας, παίζει πάνω από το όριο του φάουλ. Χθες τον προστάτεψαν αρκετά οι ρεφ. Περίμενα καλύτερη εικόνα αγωνιστικά από τους φιλοξενούμενους, αλλά καταλαβαίνω την πίεση που είχαν.
Ο Παπάγου ενισχύθηκε με Δήμου και Χουγκάζ και εκτιμώ πως μόνο καλύτερα μπορεί να πάει από δω και πέρα και πιστεύω ότι θα είναι στην πρώτη δεκάδα.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Τρί Ιαν 06, 2026 1:49 pm

Τέλος πρώτου γύρου, ας δώσω και εγώ την άποψη μου για το πως έχω δει τις ομάδες.

Βίκος η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, χωρίς πάντως να είναι "τρένο" και ίσως άλλες χρονιές να μην ήταν πρώτος τέτοια εποχή. Όπως και να έχει θα είναι λογικά μια από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν, αλλά για να ανέβει απευθείας δεν θα πρέπει να κάνει πάνω από 2-3 ήττες στον δεύτερο γύρο.
Δόξα Λευκάδας από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τώρα, με τον Τερζή να είναι για μένα ο προπονητής της σεζόν. Πέρα από τα αποτελέσματα βγάζει και ωραία εικόνα στο γήπεδο, θα είναι στην τετράδα λογικά και μετά ό,τι βγει.
Πρωτέας επίσης θετικό το πρόσημο, θα μπορούσε και λίγο καλύτερα βέβαια. Με την προσθήκη Κουφόπουλου γέμισε πάρα πολύ στην περιφέρεια αλλά έχω την εντύπωση ότι στο 4-5 χρειαζόταν κάτι καλύτερο αντί Καραγεωργίου (π.χ. Μπαλός) για να γίνει φαβορί για ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.
Ψυχικό ξεκίνησε χλιαρά αλλά όταν μπήκαν οι τραυματίες και βρήκαν ρυθμό ανέβηκε κατακόρυφα. Έχει βέβαια κάποια σκαμπανεβάσματα που και που αλλά όταν είναι πλήρες είναι χάρμα ιδέσθαι. Θεωρώ ότι στην κανονική περίοδο δεν θα μπορέσει να φτάσει τους 3 παραπάνω, αλλά στα play-offs όλα γίνονται αν του κάτσει καλό σταύρωμα.
Λαύριο επίσης με σκαμπανεβάσματα και στηρίζεται πολύ στο τρίποντο, κάπως βελτιωμένο απ'οταν ανέβηκε ο Στασινός και όταν εμπιστεύτηκε και ο Συμεωνίδης τους πιτσιρικάδες παραπάνω. Χρήσιμη η προσθήκη Δήμου αλλά δεν δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει άνοδο. Θα μπει εύκολα play-offs αλλά μέχρι εκεί μάλλον.
ΑΓΕΧ πολύ περίεργη κατάσταση. Κάκιστο ξεκίνημα που της έχει στοιχίσει, τον τελευταίο μήνα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της αλλά συνεχίζει να δίνει την εντύπωση ότι μπορεί και καλύτερα. Περίμενα κινήσεις τώρα αλλά δεν έκαναν καμία. Ααααααν ανέβουν Παπαρέγκας και Μελισσαράτος ίσως χτυπήσει τους 4 πρώτους.
ΝΕΜ και Κόροιβος έχουν χάσει έδαφος. Ο Κόροιβος πιθανόν να το καλύψει και με τις προσθήκες που έκανε και ίσως προλάβει και την εξάδα, η ΝΕΜ όμως αν δεν ενισχυθεί την βλέπω από 7η-8η θέση και κάτω. Ειδικά χωρίς Ευστρατίου και Πόζογλου φαντάζει περισσότερο ως ομάδα που παλεύει να αποφύγει τα play-outs.
Πανερυθραϊκός-Παπάγου ούτε ζέστη ούτε κρύο. Δεν θα έχουν προβλήματα αλλά δεν είναι και για κάτι παραπάνω από 8η-9η θέση. Την Ερυθραία την περίμενα και λίγο καλύτερη.
Μαχητές και Δάφνη λίγο από εδώ, λίγο από εκεί έχουν μαζέψει καλή κάβα νικών για την συνέχεια. Και οι δύο υστερούν σε βάθος αλλά έχουν ένα πολύ καλό δίδυμο ξένων (οι Μαχητές) και ψηλών (η Δάφνη), αν δεν προκύψουν θέματα τραυματισμών στην συνέχεια και πάρουν κι από ένα παίκτη η καθεμία, στην χειρότερη να μπουν με πλεονέκτημα έδρας στα play-outs.
Νίκη Βόλου ξεκίνησε πολύ καλά αλλά μετά την 5η-6η αγωνιστική ήρθε η κατηφόρα. Δεν βλέπω να μένει στην κατηγορία, αν δεν διαλυθεί σύντομα.
Σοφάδες έχει στοιχίσει πολύ η απειρία αφού τα μισά ματς τα έχουν χάσει στο τέλος. Ακόμα και 2 ξένους να φέρουν, μάλλον είναι από τα φαβορί για κάτω.
Αιγάλεω έχασαν κι εδώ έδαφος. Τουλάχιστον με τις προσθήκες που έκαναν δείχνουν ότι μπορούν να βάλουν από κάτω Σοφάδες και Νίκη, το ζητούμενο μετά είναι στα play-outs (όπου λογικά θα έχουν μειονέκτημα) να σώσουν την κατηγορία.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Τρί Ιαν 06, 2026 2:48 pm

Θα γράψω και γω την άποψη μου για την αγαπημένη μου κατηγορία,τι είδα μέχρι ώρας...
Βίκος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ανέβει,δεν έχει την σούπερ ομάδα αλλά όταν χρειαστεί θα πάρει το απαραίτητο σπρώξιμο,είναι μια γεμάτη ομάδα αλλά με μόνο έναν πρωταγωνιστή (Μαστρογιαννοπουλο) θα ήθελα άλλον εναν πρωτοκλασάτο έλληνα εκεί για να την πω ομαδάρα...
Λευκάδα τώρα τι να πούμε;;;
Τερζης Τερζης Τερζης...
Μπράβο σε όποιον πήρε την απόφαση να του δώσει την δουλειά δεν νομίζω πως έχουν χαλάσει και πολλά τώρα με τον Χατζηνικόλα θα ομορφύνει κατά άλλο το παιχνίδι τους κάτι μου λείπει όμως για να τους πιστέψω για άνοδο,θέλει κάτι ακόμη....
Βούλα είναι ψηλά αν και εμένα δεν με πείθει,δύο προσθήκες δικαιούνται οι ομάδες όταν έχεις χάσει με κάτω τα χέρια από τους Τρεις που ανταγωνίζεσαι πρέπει να πας και να πάρεις κάτι να σε ανεβάσει επίπεδο,οι προσθήκες Κουφοπουλου - Καραγεωργίου πιο πολύ μου κάνουν για συμπλήρωμα όχι για δήλωση είμαι εδώ και θέλω να ανέβω...
Ψυχικό κραταιά δύναμη της κατηγορίας αγαπημένος παίχτης Κουκας πιστεύω ήταν μεγάλο λάθος που άφησε να φύγει ο Δήμου έδειξε στο πρώτο ματς με τον Παπαγου πως την έχει την κατηγορία,στο τελευταίο ματς στάθηκε άτυχο έφαγε 4-5 σουτ προσευχές και χάσανε στα πεύκα εύκολα ή δύσκολα θα είναι τετράδα πιστεύω δεν το βλέπω όμως να κάνει το παραπάνω....
Την Χαλκίδα συνεχίζω να την πιστευω,κάποια στιγμή θα το βρουν....Θα έχει μεγάλη σημασία βέβαια με ποιον θα διασταυρωθούν,την Λευκάδα και τον Βίκο δεν τους κερδίζει 3 φορές με τίποτα...
Αν πάει πιο ψηλά και τους αποφύγει τότε στο Final4 έχει τους παίχτες για να σε σκοτώσει και να πάρει το εισιτήριο,περιμένω να δω πως θα κινηθούν και αυτοί στο μεταγραφικό παζάρι εδώ χρειάζονται μαχητές όχι πρωταγωνιστές....
Λαύριο απογοήτευση μια ομάδα που δεν μου κάνει αίσθηση να την παρακολουθήσω ενώ έχει παίχτες που μου αρέσουν δεν ξέρω πρέπει να υπάρχει πολύ κακό κλίμα,θα είναι οχτάδα λογικά αλλά ως εκεί...
Κόροιβος και Μέγαρα δεν ξέρω τι κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Ο ένας δεν παίρνει αμερικανο ο άλλος έδιωξε Γιαπλε ενώ είχε κάνει μόλις την προσθήκη Ταταρη μου φαίνεται κακοστημενη η ομάδα θα είναι στην δεκάδα και οι δύο αλλά ως εκεί...
Ερυθραια πολύ καλή εικόνα δεν ξέρω τι παίζουν ξεκίνησαν δυνατά πολύ αλλά τώρα υπάρχει πολύ γκρίνια και καθίζηση,πολύ φοβάμαι πως θα μπλέξουν σε play outs....
Δάφνη και Πεύκα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αν ήταν πέρσι αυτές οι ομάδες θα κινδύνευαν φέτος έχουν κάνει την κάβα τους και με μια δυο σωστές κινήσεις δεν θα κινδυνέψουν....
Παπάγος στάθηκε και λίγο άτυχος μέχρι ώρας με τραυματισμούς και τιμωρίες ωραίες προσθήκες Δήμου - Χουγκαζ πιστεύω θα ανέβει πολύ στο δεύτερο μισό....
Τέλος η Θεσσαλία θα χάσει και τις τρεις ομαδες το Αιγάλεω θα παλέψει και δεν ξέρω ποια θα είναι η τέταρτη που θα τους συνοδέψει στην Β εθνική...
Για άνοδο λοιπόν δίνω Βίκο Λευκάδα Χαλκίδα
Για καιοοδο τους τρεις Θεσσαλούς και την άλλη δεν μπορώ να την βρω θα ρισκάρω με Δάφνη....

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 06, 2026 4:13 pm

ΜΠΡΑΒΟ για τις αναλύσεις σας και το χρόνο που διαθέσατε.
Εγώ όπως φαίνεται δεν θα δω το Ψυχικό κομπλέ φέτος.Μακροχρονια τραυματίας ο ένας Αμερικανός συν τον Ζορμπά που ήταν σε φόρμα ( δεν αγωνίστηκε στα Πεύκα)Ήθελα για ένα σερί αγωνων να ήταν κομπλέ.Για να δω ταβάνι.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιαν 08, 2026 8:03 pm

Ο Μπαλος ακομα αμφιταλαντευεται αναμεσα σε Βενετης και Περιβολα,με αποτελεσμα ο Γκουγκουτουδης να ψαχνεται για plan b,προσπαθωντας να φερει μαζι του τον Τσουμανη.Στον τελικο με Πευκα αναμενομενα το Σιτυ δεν προλαβαινει βεβαια να εχει καινουριο ψηλο.
Εντωμεταξυ το ματς με Παπαγου θα γινει κεκλεισμενων αφου το Αιγαλεω θα τιμωρηθει με 1 αγωνιστικη λογω Βουλας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”