Θα γράψω και γω την άποψη μου για την αγαπημένη μου κατηγορία,τι είδα μέχρι ώρας...
Βίκος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ανέβει,δεν έχει την σούπερ ομάδα αλλά όταν χρειαστεί θα πάρει το απαραίτητο σπρώξιμο,είναι μια γεμάτη ομάδα αλλά με μόνο έναν πρωταγωνιστή (Μαστρογιαννοπουλο) θα ήθελα άλλον εναν πρωτοκλασάτο έλληνα εκεί για να την πω ομαδάρα...
Λευκάδα τώρα τι να πούμε;;;
Τερζης Τερζης Τερζης...
Μπράβο σε όποιον πήρε την απόφαση να του δώσει την δουλειά δεν νομίζω πως έχουν χαλάσει και πολλά τώρα με τον Χατζηνικόλα θα ομορφύνει κατά άλλο το παιχνίδι τους κάτι μου λείπει όμως για να τους πιστέψω για άνοδο,θέλει κάτι ακόμη....
Βούλα είναι ψηλά αν και εμένα δεν με πείθει,δύο προσθήκες δικαιούνται οι ομάδες όταν έχεις χάσει με κάτω τα χέρια από τους Τρεις που ανταγωνίζεσαι πρέπει να πας και να πάρεις κάτι να σε ανεβάσει επίπεδο,οι προσθήκες Κουφοπουλου - Καραγεωργίου πιο πολύ μου κάνουν για συμπλήρωμα όχι για δήλωση είμαι εδώ και θέλω να ανέβω...
Ψυχικό κραταιά δύναμη της κατηγορίας αγαπημένος παίχτης Κουκας πιστεύω ήταν μεγάλο λάθος που άφησε να φύγει ο Δήμου έδειξε στο πρώτο ματς με τον Παπαγου πως την έχει την κατηγορία,στο τελευταίο ματς στάθηκε άτυχο έφαγε 4-5 σουτ προσευχές και χάσανε στα πεύκα εύκολα ή δύσκολα θα είναι τετράδα πιστεύω δεν το βλέπω όμως να κάνει το παραπάνω....
Την Χαλκίδα συνεχίζω να την πιστευω,κάποια στιγμή θα το βρουν....Θα έχει μεγάλη σημασία βέβαια με ποιον θα διασταυρωθούν,την Λευκάδα και τον Βίκο δεν τους κερδίζει 3 φορές με τίποτα...
Αν πάει πιο ψηλά και τους αποφύγει τότε στο Final4 έχει τους παίχτες για να σε σκοτώσει και να πάρει το εισιτήριο,περιμένω να δω πως θα κινηθούν και αυτοί στο μεταγραφικό παζάρι εδώ χρειάζονται μαχητές όχι πρωταγωνιστές....
Λαύριο απογοήτευση μια ομάδα που δεν μου κάνει αίσθηση να την παρακολουθήσω ενώ έχει παίχτες που μου αρέσουν δεν ξέρω πρέπει να υπάρχει πολύ κακό κλίμα,θα είναι οχτάδα λογικά αλλά ως εκεί...
Κόροιβος και Μέγαρα δεν ξέρω τι κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Ο ένας δεν παίρνει αμερικανο ο άλλος έδιωξε Γιαπλε ενώ είχε κάνει μόλις την προσθήκη Ταταρη μου φαίνεται κακοστημενη η ομάδα θα είναι στην δεκάδα και οι δύο αλλά ως εκεί...
Ερυθραια πολύ καλή εικόνα δεν ξέρω τι παίζουν ξεκίνησαν δυνατά πολύ αλλά τώρα υπάρχει πολύ γκρίνια και καθίζηση,πολύ φοβάμαι πως θα μπλέξουν σε play outs....
Δάφνη και Πεύκα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αν ήταν πέρσι αυτές οι ομάδες θα κινδύνευαν φέτος έχουν κάνει την κάβα τους και με μια δυο σωστές κινήσεις δεν θα κινδυνέψουν....
Παπάγος στάθηκε και λίγο άτυχος μέχρι ώρας με τραυματισμούς και τιμωρίες ωραίες προσθήκες Δήμου - Χουγκαζ πιστεύω θα ανέβει πολύ στο δεύτερο μισό....
Τέλος η Θεσσαλία θα χάσει και τις τρεις ομαδες το Αιγάλεω θα παλέψει και δεν ξέρω ποια θα είναι η τέταρτη που θα τους συνοδέψει στην Β εθνική...
Για άνοδο λοιπόν δίνω Βίκο Λευκάδα Χαλκίδα
Για καιοοδο τους τρεις Θεσσαλούς και την άλλη δεν μπορώ να την βρω θα ρισκάρω με Δάφνη....