SARAS1989 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 01, 2021 9:47 pm
Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 01, 2021 5:41 pm
απο την μια ο νικ ειχε ψηλοτερο μπατζετ περσυ απο φετος για αυτο περσυ ειμασταν 6οι και φετος 16οι, αλλα απο την αλλη ο τζειμς δεν ειχε 25 μυρια μπατζετ και αποκλειστηκε. φασκεις και αντιφασκεις στο εχω ξαναπει.
δεν με νοιαζουν μονο το ποιος βγηκε 1ος σκορερ. και ο λανγκφορντ καθε χρονο πρωτος σκορερ εβγαινε, πηγε σε μεγαλη ομαδα ποτε περα απο μας?
τι σχεση εχει ο ΔΔ ποτε εφτιαξε το σουτ του και τι εκανε με εμας? το στυλ παιχνιδιου του παρομοιασα με νικ οχι στατιστικα τους και τιτλους. Ο ΔΔ δεν βλεπει ουτε νικ ουτε τζειμς ηταν πολυ πιο πανω.
ο τζειμς το ξερουμε οτι πηγε final 4 με μπασκονια, οπως και το οτι οταν ηρθε σε μας μετα απο λιγους μηνες ηταν τεραστια μεταγραφη και γουσταραμε ολοι.
ο νικ ειναι ο κορυφαιος σε οργανωση και δημιουργια ασσος τα τελευταια χρονια στην ευρωλιγκα. αν δεν σου αρεσει ο νικ δεν φταιω και μενα δεν μου αρεσε ο ναβαρο αλλα δεκα χρονια ηταν ο κορυφαιος σκορερ στην ευρωλιγκα. just facts.
το τελευταιο που ειπες πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με την αξια του νικ και τι προσφερει στη συζητηση μεταξυ στην συγκριση 2 παικταραδων που εσυ λες οτι ο ενας ειναι αμπαλος.
1)Συγκρίνουμε τον υπερπαίκτη ναβάρο με τους αμέτρητους τίτλους με το τουβλαδόρο καλάθη που αν σταματήσει αύριο το μπάσκετ δε θα τον θυμάται κανείς
2) Τι κοινό στο στυλ έχουν καλάθης και διαμαντίδης;
3)Ο τζειμς όταν ήρθε στο πάο στο φόρουμ αυτό τον θεωρούσατε λίγο και παικταρά τον κόπονεν και κράζατε γιατί δε θα ταίριαζε με το δήθεν σουπερσταρ καλάθη
4) Το ότι ο λανγκφορντ ήταν φιλοχρήματος έχει καμία σχέση με την παικτική του αξία; Δυο κλάσεις πάνω από καλάθη ήταν ο κιθ στα ντουζένια του
5) Μπορείς να παραθέσεις 1 μεγάλο ματς του καλάθη που έκρινε ένα τίτλο ή μια πρόκριση σε φαιναλ φορ μετά την επιστροφή του το 2015; Γιατί εγώ μπορώ να παραθέσω δεκάδες ματς κρίσιμα που ήταν άθλιος και καταδικαστικός για τον πάο
1) συγκρινα εγω ναβαρο-νικ? εγω εβαλα αυτο το παραδειγμα για να σου δειξω οτι επειδη εσενα δεν σου αρεσει ο καλαθης τον βγαζεις κακο παικτη. και σου λεω και εμενα δεν μου αρεσει ο ναβαρο αλλα τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους εβερ. με την λογικη σου δεν θα επρεπε να θεωρω παικταρα τον ναβαρο επειδη δεν μου αρεσει. μαθε να διαβαζεις αυτο που γραφω, το κανεις σε ολα τα ποστ αυτο, αλλο σου λενε αλλο απαντας.
2) παλι τα ιδια. μαθε να κατανοεις τι γραφω. εγραψα οτι υπαρχουν παικτες που δεν εχουν φανταχτερα στατιστικα και ομως βοηθουν και κανουν τους συμπαικτες τους καλυτερους, γιατι πασαρουν παρα πολυ καλα και παιρνουν τις σωστες αποφασεις μεσα στο γηπεδο. και ο νικ και ο ΔΔ το κανουν αυτο. αλλοι παικτες στυλ τζειμς ή νεντοβιτς που ειναι και επικαιρος δεν το κανουν αυτο. το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα. και ναι εχουν κοινο στυλ παιχνιδιου. και οι 2 ψηλοι ασσοι πολυ καλοι στην αμυνα, τρομεροι στο χειρισμο, στην οργανωση-δημιουργια-πασα και στο οτι παιζουν ομαδικα και παιρνουν σωστες αποφασεις. το κοινο στυλ παιχνιδιου δεν σημαινει αυτοματα ιδια αξια! και αλλοι παικτες εχουν ιδιο στυλ παιχνιδιου και ο ενας μπορει να ειναι τοπ στην ευρωλιγκα και ο αλλος απλως ρολιστας. ιδιο στυλ παιχνιδιου σημαινει οτι εχουν τα ιδια πλεονεκτηματα-καλα στοιχεια στο παιχνιδι τους, οχι ιδια αξια.
3) ουτε καν! αρχικα ειδικα εγω ημουν τρελα ενθουσιασμενος γιατι τον τζειμς τον γουσταρα σαν παικτη απο κολοσσο ακομα! επισης αλλη μια αποδειξη οτι ο πεδουλακης δεν ηθελε κοπονεν ηταν οτι ο κοπονεν ειχε συμβολαιο με χιμκι, δεν μπορουσε να δωσει 1 μυριο που εδωσε η μπαρτσα για να τον παρει! κοπονεν ηθελε ο τσαβι και εμεις την επομενη χρονια οπου ηταν ελευθερος απο μπαρτσα αλλα εμεις κρατησαμε παπα με 800 και πηραμε και ντενμον! τοτε το φορουμ τα ελεγε αυτα για κοπονεν και τον ηθελε.
4) ο κιθ παικταρα ναι αλλα αν δεν πας σε μεγαλη ομαδα δεν γινεσαι τοπ. ο νικ σε μια μετρια ομαδα την πηγαινε σερι πλει οφφ, με εξαιρεση 1 σεζον οπου ειχε και τζειμς. ο κιθ παντα τελευταιους τους ειχε ολους! οποτε δεν μπορω να συγκρινω.
5) το 2018 εκανε τρομερα play off ο νικ αλλο που αποκλειστηκαμε λογο τραγικης διαχειρησης και κοουτσαρισματος απο τσαβι. επισης ηταν παρα πολυ καθοριστικος σε ολα τα ματς πρωταθληματος που πηραμε επι τσαβι δηλαδη το 2017 και το 2018 και φυσικα εκανε καλα ματς και το 2016 που το χασαμε, ειδικα τον πρωτο τελικο με το διπλο στο σεφ. επισης ηταν πολυ καλος και στα πλει οφφ με ρεαλ το 2019 στα 2 απο τα 3 ματς, αλλο που δεν ειχε κανεναν αξιο συμπαραστατη και αναγκαζοταν να παρει πολλες προσπαθειες. το 2016 και το 2017 με μπασκονια και ρεαλ ηταν κακος σιγουρα, αλλα δεν μιλαμε για υπερπαικτη σκορερ αλλων δεκαετιων στυλ σπανουλη, ΔΔ, ναβαρο, σαρας κλπ! μιλαμε ενα επιπεδο κατω απο αυτους.