Ο Ιτούδης δεν έβγαλε μισή φωνή στο ευρωμπάσκετ μη τυχόν ενοχληθεί ο Αντετοκούνμπο και χάσει τα ωφέλη που έχει η όλη συνεργασία τους για τη καριέρα του. Προπονητής που δε τρίζει τα δόντια καλύτερα να μην είναι μέρος της εθνικής.
Γιατί να τα τρίξει, παράκουσε κάποια εντολή ο Γιάννης;
Πήραμε στα αψήφιστα μια ομάδα
Δε νομίζω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. 8/9 είχαν στο ξεκίνημα, άντε να τους πήραμε αψήφιστα στο πρώτο ή το δεύτερο σουτ. Μια χαρά παθιασμένη ήταν η ομάδα. Απλά στην Ελλάδα όταν κερδίζει η ομάδα ""έπαιξαν σα λιοντάρια", όταν χάνει "έλειψε το πάθος" είναι η φουστανέλα της δημοσιογραφίας, της πιο καλτ σε όλη την Ευρώπη, πουθενά δε γράφονται αυτά.
Πας με τη λογική ό,τι κάποια στιγμή θα τα χάσουν
Όχι, αλλάξαμε πολλές άμυνες, σχήματα, μέχρι και ο Λούτζης μπήκε. Και δεν τα έχασαν, αλλά τακτικά το προσπαθήσαμε.
Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία άνθρωποι που στις ομάδες τους πληρώνονται από 6ψήφια ποσά και πάνω να βγαίνουν και να λένε παίζουμε για όλους τους έλληνες όταν η πλειοψηφία του λαου δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα.
Αν παίζουν για όλους τους Έλληνες τι θες να πιυν, παίζουμε για όλους του Τατζίκους; Το ότι κάποιος είναι καλός στη δουλειά του και πληρώνεται επειδή είναι ξεχωριστός τον κάνει υποκριτή όταν πάει και παίζει τσάμπα; Το ρεύμα πού κολλάει; Πρέπει να μου πληρώσει το ρεύμα ο Λαρετζάκης επειδή πληρώνεται καλύτερα από εμένα;
Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά τα γελάκια και η χλιαρότητα στο ημίχρονο.
Δεν είδα κάτι τέτοιο, τρίποντο από τη σέντρα βάλαμε και το πανηγύρισαν.
Ευτυχώς η Γερμανιάρα έδειξε τη νοοτροπία της από την οποία θα μπορούσε να μάθει πολύς κόσμος.
Δεμένη ομάδα, δυνατή, όπως και η δική μας. Της μπήκαν εξωφρενικά πολλά σουτ που δεν έχει ξαναβάλει, έτσι είναι ο αθλητισμός κάποτε βάλαμε κι εμείς τα αδύνατα και κερδίσαμε τους Αμερικανούς.