Προημιτελικός - Ελλάδα vs Γερμανία

Συντονιστής: Captains

Νικητής

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Σεπ 14, 2022 11:58 pm

Γερμανία
8
20%
Ελλάδα
32
80%
 
Σύνολο ψήφων: 40
Άβαταρ μέλους
antonispgs

 a1greece
Reactions: 142
Δημοσιεύσεις: 580
Εγγραφή: Κυρ Απρ 15, 2007 5:52 pm
Αγαπημένη θέση: PG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:40 am

Εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι ένα ποστ φίλου το μεσημέρι που έλεγε ότι μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά αλλά μην τους αφήσουνε αυτούς να βρουν ρυθμό στο τρίποντο και αρχίζουν και τα βάζουν γιατί θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε. Δεν έτρωγε τη γλώσσα του.
Όπως και να έχει, αμυντικά προβλήματα ή όχι, υπερβολική ευστοχία των Γερμανών ή όχι, αστοχία των δικών μας ή όχι, η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία πήγε στραβά, κάποιοι παίκτες μάλλον δεν ήταν έτοιμοι και εμφανίστηκε και ψυχολογικό έλλειμα όταν τα πράγματα δεν μας έβγαιναν και βγήκε και έλλειμα ενέργειας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σαν να παίζαμε παλαίμαχοι απέναντι σε nbaers.
Και δυστυχώς επειδή τα χρόνια περνάνε, του χρόνου στο παγκόσμιο δε νομίζω ούτε ο Καλαθης, ούτε ο Σλούκας, ούτε ο Παπ να είναι καλύτεροι και δεν υπάρχουν παίκτες να βγαίνουν από πίσω για να βοηθήσουν όσο ο Γιάννης είναι στο prime του.

Το ελληνικό μπάσκετ είναι σπαζοκεφαλιά αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν η μεγαλύτερη και τελευταία ευκαιρία του Γιάννη για ένα μετάλλιο φέτος και η τελευταία ευκαιρία της εθνικής για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

 champion
Reactions: 683
Δημοσιεύσεις: 6738
Εγγραφή: Τρί Απρ 19, 2011 10:38 pm
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:40 am

Η Γερμανία κέρδισε δικαιότατα και άνετα. Είναι στενάχωρο γιατί πιστεύω ότι το 99% των φίλων του φόρουμ θέλαμε να κερδίσει η ομάδα, όπως επίαης πιστεύω ότι και τα παιδιά σήμερα που αγωνίστηκαν θα είναι το ίδιο ή περισσότερο στεναχωρημένοι από εμάς, επειδή είναι μια ακόμη ήττα-αποκλεισμός που θα κουβαλούν στο υπόλοιπο της καριέρας τους.

Η Γερμανία σήμερα μπήκε ψυχολογικά και πνευματικά πανέτοιμη, σαν να είχαν κυκλώσει αυτό το παιχνίδι, σαν να περίμεναν την Ελλάδα και το Γιάννη. Αυτό πιστώνεται στον προπονητή κατά κύριο λόγο ο οποίος ίσως να ήταν και ο καλύτερος αντίπαλος προπονητής που αντιμετωπίσαμε. Η νίκη της σήμερα είναι statement για όλη τη διοργάνωση και προσωπικά τους θεωρούσα και τους θεωρώ ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Στεναχωρήθηκα που ηττηθήκαμε, όμως δεν έπεσα από τα σύννεφα γιατί όπως σωστά έγραψε ο φίλος GK_23 το αγωνιστικό μας επίπεδο σαν μονάδες όπως και σαν σύνολο δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Στο φετεινό EuroBasket που είναι ξεκάθαρρα των NBAer η πλειοψηφία των παιδιών που αγωνίζονται στην Ευρώπη είναι ένα με δύο επίπεδα κάτω στην καλύτερη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σλοβένος Cancar που από πετσετοκουνητής στους Nugetts είναι πυλώνας της ομάδας του και εκ των καλύτερων PF του τουρνουά.

Στα δικά μας όμως, θα γράψω κάτι το οποίο το έχω γράψει παλαιότερα για τους διεθνείς μας- πλην Γιάννη. Η καριέρα τους φτάνει στο φινάλε με την εθνική μας, έχουν σχεδόν οι περισσότεροιμια δεκαετία στα γαλανόλευκα και δεν έχουν πετύχει τίποτε με την ομάδα. Σε άλλες εθνικές ομάδες όταν υπάρχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα συμβαίνουν δύο τεινά: 1. Κάνεις ανανέωση ή 2. τους "αποθεώνεις" και συνεχίζει με αυτούς σαν να μην τρέχει τίποτα. Το 1 το κάναμε μόνο όταν ήρθε ο Γιαννάκης το 2004, το 2 συμβαίνει όλη αυτή τη δεκαετία.

* Όπως ο Reaper γράφει (και έχει δίκαιο) ότι η Κροατία δεν είναι πλέον ομάδα οκτάδας ή μεταλλιών και κακώς τους βάζουμε ψηλά, έτσι θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι παίκτες που απαρτίζουν την εθνική- πλην Γιάννη- είναι για περνούν τον όμιλο την τελευταία αγωνιστική (όπως ακριβώς συνέβει το 2017). Μας έχουν προσπεράσει χώρες και εμείς ζούμε στο μικρόκοσμο μας, στη γυάλα μας.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388
Δημοσιεύσεις: 5306
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 09, 2010 6:31 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:41 am

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα μέχρι το σημερινό παιχνίδι δεν είχε κερδίσει εύκολα καμία σοβαρή ομάδα που αντιμετώπισε και σήμερα έπαιξε με την καλύτερη που είχε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Βρέθηκαν οι Γερμανοί σε εξαιρετική μέρα στα σουτ, περιφερειακά και όχι μόνο; Χωρίς αμφιβολία. Έδειξε οτιδήποτε θετικό η Ελλάδα το β' ημίχρονο; Το ότι ο κορυφαίος μετά τον Αντετοκούνμπο σήμερα ήταν ο Λαρεντζάκης μιλάει από μόνο του. Τις λίγες φορές που βρήκε ελεύθερα σουτ τα έχασε, ό,τι κι αν δοκίμαζε πίσω αποτύγχανε. Underachieving από όλους τους παίκτες που περιμένεις να στηρίξουν την προσπάθεια του Αντετοκούνμπο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Crash95

 a1greece
Reactions: 232
Δημοσιεύσεις: 735
Εγγραφή: Παρ Ιουν 03, 2016 4:56 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:41 am

Μαρέσει που μιλάτε όλοι για σουτερ κτλ κτλ.Γενικά στην Ελλάδα έχουμε θεμα με σουτέρ, αλλά ειδικά αυτή η ομάδα λόγω Γιάννη και Ντόρσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάζει σε κάθε ματς 95 πόντους. Φτάνει πια με τη μίρλα με τους σουτερ. Συμφωνώ πρώτος εγώ, αλλά εδω μιλάμε για αυτη την εθνική του 2022. Αυτη δεν χρειαζόταν τον Ρούντι, και το Φουρνιέ, όχι. Είχε παίκτες που βαζαν 95 πόντους, τι σημασία έχει αν καρφωνει ο Γιάννης ή βάζει τρίποντο ο Ναβάρο? 95 θα πάει.

Το θέμα είναι η άμυνα. Βάζαν βάζαν και δεν τους σταματήσαμε ποτέ. ΤΙ 107 πόντους σε Ευρωμπάσκετ πάμε καλά? Πέρα πάντως από την άμυνα, σήμερα για μένα νίκησε η Γερμανία επειδή ήταν η μέρα της. Έμπαιναν όλα, όσο κακή άμυνα και να παίξεις δεν γίνεται να τα βάζουν όλα. Και όμως τα βάλαν. Με το Μαυροβούνιο ήταν +24 οι Γερμανοί αλλά όταν έπαιξε ζώνη το Μαυροβούνιο πήγε στους 3 πόντους το ματς.Τότε δεν ήταν ελεύθεροι? Ήταν πιο πολύ και τα χάναν. Σήμερα γίναν όμως πάρα πολλά θαύματα μαζί δυστυχώς. Δεν θα χάναμε αλλιώς μόνο έτσι με θαύμα. Αυτή η ομάδα μόνο από Σλοβενία, Σερβία ίσως και Γαλλία να έχανε σε φυσιολογικό παιχνίδι φέτος σε αυτό τουρνουά. Οι Γερμανοί σήμερα παίξαν σαν ΗΠΑ. Μην ξεχνάτε ότι με τις ΗΠΑ νικήσαμε με ζώνη το 2006. Τότε δεν ήταν ελεύθεροι όλοι? Γιατί τα χάναν? Σημερα φταίει λίγο η άμυνα, αλλά κυρίως το θαύμα των Γερμανών για μένα. Για επίθεση δεν έχω κάτι να πω με 96 πόντους, και ας είχαμε 7λεπτο με 1 πόντο, οκ γίνονται αυτά. Τα 61 που βάλαμε στο πρώτο δεν γίνονται σε όλο το ματς. Οι Γερμανοί το καναν σε όλο το ματς

1
1 Εικόνα
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
Sendo

 
Reactions: 2
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Τετ Σεπ 14, 2022 12:10 am
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:43 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:08 am
δεν λεμε οτι φταιει ο Γιαννης αλλα οτι δεν αξιοποιηθηκε σωστα. Πως ειναι δυνατον με μπασιμο να μαζευει ολη την αντιπαλη αμυνα και να μην υπαρχουν σουτερ στα πλαγια για να βγαινει η μπαλα σε αυτους για τριποντο.
Dld ftanoume ksana sto makrino sout....kathe ali omada tha mporouse kalitera na xrisimopiesi tin katastasi pou se dgasi o giannis me ta elefteura sout para emies. An den eixame auto to thema me to makrino sout den tha eixame thema kan.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Δημοσιεύσεις: 454
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2020 1:52 am
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 14, 2022 12:47 am

μεγας εισαι Μποζα Μαλκοβιτς και θαυμαστα τα εργα σου θα πω εγω

καθαρα γιουγκο θελουμε στον παγκο

0
TSAKWNAS
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:47 am

Δεδομένου πως είμαι μισός Γερμανός μισός Έλληνας είχα μια δυσκολία στο ποια ομάδα να υποστηρίξω. Αλλά γούσταρα Εθνική και ήθελα να το πάρει γιατί υπήρχε διάθεση να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό σύνολο.

Στα σοβαρά:

Ο Ιτούδης δεν έβγαλε μισή φωνή στο ευρωμπάσκετ μη τυχόν ενοχληθεί ο Αντετοκούνμπο και χάσει τα ωφέλη που έχει η όλη συνεργασία τους για τη καριέρα του. Προπονητής που δε τρίζει τα δόντια καλύτερα να μην είναι μέρος της εθνικής.

Πήραμε στα αψήφιστα μια ομάδα που έχει κάνει πολλές εκπλήξεις, παίζει στην έδρα της και έχει τρεις nba βασικούς που προσαρμόζονται στο ευρωπαϊκό στυλ (με μονη εξαίρεση τον theys που ειναι, ανα περιπτώσεις, επιρρεπής στην άμυνα).

Πας με τη λογική ό,τι κάποια στιγμή θα τα χάσουν (κλασσικό ελληναριό που διέπει όλη τη κοινωνία αυτή ως το τέλος της) όταν παίζεις στην ΈΔΡΑ τους (μόνο οι γερμανοί ακούγονταν) και βλέπεις πως οι αντίπαλοι παραμένουν συσπειρωμένοι. Δε λέω να τους μαρκάρουν κλειστά στη περιφέρεια, σε κάποιες φάσεις όμως τους κοίταγαν ακίνητοι από τα τρία μέτρα απόσταση (μετρημένα).

Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία άνθρωποι που στις ομάδες τους πληρώνονται από 6ψήφια ποσά και πάνω να βγαίνουν και να λένε παίζουμε για όλους τους έλληνες όταν η πλειοψηφία του λαου δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα. Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά τα γελάκια και η χλιαρότητα στο ημίχρονο.

Ευτυχώς η Γερμανιάρα έδειξε τη νοοτροπία της από την οποία θα μπορούσε να μάθει πολύς κόσμος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TSAKWNAS την Τετ Σεπ 14, 2022 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ForThree

 
Reactions: 30
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Τρί Μάιος 04, 2021 9:44 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:48 am

1.Όλοι οι παίχτες μας ήταν πολύ αργοί στα πόδια. Ειδικά ο Σλουκας με τον Καλάθη. Δεν μπορούσαν να κρατηθούν μπροστά από τον παίχτη που μαρκαραν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανισορροπίες στην άμυνα.
2. Ελεύθερα τούβλα από το τρίποντο. Καταντάει κουραστικό πλέον. Καταδικαστικο σε αυτό το επίπεδο.
3. Center χωρίς post και παιχνίδι με πλάτη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

 nba
Reactions: 1879
Δημοσιεύσεις: 2838
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 29, 2019 8:55 pm
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 14, 2022 12:52 am

O ssoulis εχει δικιο, απλα ειχα την (λανθασμενη) εντυπωση οτι η παρουσια του Γιαννη ηταν αρκετη για να μας παει στο τοπ επιπεδο, οπως ειναι η παρουσια του Ντονσιτς στη Σλοβενια.

Για την ελληνικη παραγωγικη διαδικασια τα εχουμε πει παρα πολλες φορες. Εγω θα θεσω ενα αλλο ερωτημα. Ειδα στα ροστερ αυτου του Ευρωμπασκετ οτι καποιες μικρες χωρες εχουν παικτες σε Αμερικανικα κολεγια. Η Φινλανδια, η Εσθονια, η Ολλανδια, η Σουηδια που δεν περασε...η μιση Γερμανια στις ΗΠΑ εμαθε μπασκετ, οπως και ο Μαρκανεν. Και Τουρκια και Ιταλια εχουν 1-2 παικτες που πηγαν ΗΠΑ απο μικροι.

Στην Ελλαδα γιατι δε γινεται αυτο ; Γιατι δεν προσπαθουν να πανε σε καλα αμερικανικα κολεγια να μαθουν εκει μπασκετ τα ταλεντα της χωρας ;

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Δημοσιεύσεις: 454
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2020 1:52 am
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 14, 2022 12:54 am

ο γιαννης για αυτη την εθνικη ειναι μονο για 5 καθαρα, με την παρουσια μιτογλου διπλα του να εναλλασονται στο 4-5

τεραστια η απουσια πεςριφερειακης αμυνας που σουλουπωνοταν με σχηματα με 3 γκαρντ

νομιζω οτι σφαιροπουλος-μπαρτζωκας θα ταιριαζαν περισσοτερο στην εθνικη

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

 nba
Reactions: 1919
Δημοσιεύσεις: 2356
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 29, 2017 10:31 pm
Τοποθεσία: Πειραιάς
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 14, 2022 12:54 am

pan24 έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:21 am
Επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις, όταν παίζεις με αλλαγές παντού πως περιμένεις το πεντάρι να είναι μέσα στην ρακέτα;
Και τον Παπαγιάννη όταν είχαμε ως 5αρι πάλι το ίδιο γινόταν.

Το να μην παίζαμε με αλλαγές παντού θα ήταν μια επιλογή, αλλά είχαν τέτοια ευστοχία ενώ αλλάζαμε παντού. Σκέψου να μην αλλάζαμε κιόλας.
Μα το πεντάρι στην άμυνα, ακόμα και όταν λόγω των αλλαγών βγαίνει έξω, ξαναγυρίζει αμέσως μέσα στη ρακέτα.
Αλλιώς, τι σόι rim protector θα ήτανε ένας rim protector, αν δεν ήταν μέσα στη ρακέτα;
Ο Παπαγιάννης στην άμυνα παίζει μέσα στη ρακέτα και μπλοκάρει, ταπάρει κλπ.
Ο Γιάννης τι έκανε αμυντικά σήμερα, εκτός από το τα χαζεύει τους Γερμανούς να περνάνε από δίπλα του, να σουτάρουν μπροστά του, και αυτός απαθής, ίδιος ο Βούδας.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
yorgos

 champion
Reactions: 4308
Δημοσιεύσεις: 11275
Εγγραφή: Τρί Οκτ 20, 2009 1:55 am
Τοποθεσία: Αβάνα
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:58 am

Ο Ιτούδης δεν έβγαλε μισή φωνή στο ευρωμπάσκετ μη τυχόν ενοχληθεί ο Αντετοκούνμπο και χάσει τα ωφέλη που έχει η όλη συνεργασία τους για τη καριέρα του. Προπονητής που δε τρίζει τα δόντια καλύτερα να μην είναι μέρος της εθνικής.
Γιατί να τα τρίξει, παράκουσε κάποια εντολή ο Γιάννης;
Πήραμε στα αψήφιστα μια ομάδα

Δε νομίζω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. 8/9 είχαν στο ξεκίνημα, άντε να τους πήραμε αψήφιστα στο πρώτο ή το δεύτερο σουτ. Μια χαρά παθιασμένη ήταν η ομάδα. Απλά στην Ελλάδα όταν κερδίζει η ομάδα ""έπαιξαν σα λιοντάρια", όταν χάνει "έλειψε το πάθος" είναι η φουστανέλα της δημοσιογραφίας, της πιο καλτ σε όλη την Ευρώπη, πουθενά δε γράφονται αυτά.
Πας με τη λογική ό,τι κάποια στιγμή θα τα χάσουν
Όχι, αλλάξαμε πολλές άμυνες, σχήματα, μέχρι και ο Λούτζης μπήκε. Και δεν τα έχασαν, αλλά τακτικά το προσπαθήσαμε.
Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία άνθρωποι που στις ομάδες τους πληρώνονται από 6ψήφια ποσά και πάνω να βγαίνουν και να λένε παίζουμε για όλους τους έλληνες όταν η πλειοψηφία του λαου δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα.
Αν παίζουν για όλους τους Έλληνες τι θες να πιυν, παίζουμε για όλους του Τατζίκους; Το ότι κάποιος είναι καλός στη δουλειά του και πληρώνεται επειδή είναι ξεχωριστός τον κάνει υποκριτή όταν πάει και παίζει τσάμπα; Το ρεύμα πού κολλάει; Πρέπει να μου πληρώσει το ρεύμα ο Λαρετζάκης επειδή πληρώνεται καλύτερα από εμένα;
Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά τα γελάκια και η χλιαρότητα στο ημίχρονο.
Δεν είδα κάτι τέτοιο, τρίποντο από τη σέντρα βάλαμε και το πανηγύρισαν.
Ευτυχώς η Γερμανιάρα έδειξε τη νοοτροπία της από την οποία θα μπορούσε να μάθει πολύς κόσμος.
Δεμένη ομάδα, δυνατή, όπως και η δική μας. Της μπήκαν εξωφρενικά πολλά σουτ που δεν έχει ξαναβάλει, έτσι είναι ο αθλητισμός κάποτε βάλαμε κι εμείς τα αδύνατα και κερδίσαμε τους Αμερικανούς.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

 champion
Reactions: 4308
Δημοσιεύσεις: 11275
Εγγραφή: Τρί Οκτ 20, 2009 1:55 am
Τοποθεσία: Αβάνα
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 12:59 am

Reaper έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:52 am
Η Φινλανδια, η Εσθονια, η Ολλανδια, η Σουηδια που δεν περασε...η μιση Γερμανια στις ΗΠΑ εμαθε μπασκετ, οπως και ο Μαρκανεν. Και Τουρκια και Ιταλια εχουν 1-2 παικτες που πηγαν ΗΠΑ απο μικροι.

Στην Ελλαδα γιατι δε γινεται αυτο ; Γιατι δεν προσπαθουν να πανε σε καλα αμερικανικα κολεγια να μαθουν εκει μπασκετ τα ταλεντα της χωρας ;
Οι άλλοι πάνε Αμερική γιατί στη χώρα τους δεν πληρώνονται ούτε το βασικό μισθό με ρεπό ως μπασκετμπολίστες. Εμάς ο Ματζούκας ήξερε από τα 16 ότι στα 17 θα πάρει συμβόλαιο 200 χιλιάρικα μίνιμουμ.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Reaper

 nba
Reactions: 1879
Δημοσιεύσεις: 2838
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 29, 2019 8:55 pm
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 14, 2022 1:03 am

yorgos έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:59 am
Reaper έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:52 am
Η Φινλανδια, η Εσθονια, η Ολλανδια, η Σουηδια που δεν περασε...η μιση Γερμανια στις ΗΠΑ εμαθε μπασκετ, οπως και ο Μαρκανεν. Και Τουρκια και Ιταλια εχουν 1-2 παικτες που πηγαν ΗΠΑ απο μικροι.

Στην Ελλαδα γιατι δε γινεται αυτο ; Γιατι δεν προσπαθουν να πανε σε καλα αμερικανικα κολεγια να μαθουν εκει μπασκετ τα ταλεντα της χωρας ;
Οι άλλοι πάνε Αμερική γιατί στη χώρα τους δεν πληρώνονται ούτε το βασικό μισθό με ρεπό ως μπασκετμπολίστες. Εμάς ο Ματζούκας ήξερε από τα 16 ότι στα 17 θα πάρει συμβόλαιο 200 χιλιάρικα μίνιμουμ.
Αρα μηπως οι guaranteed θεσεις Ελληνων στην ομαδα δεν βοηθανε ιδιαιτερα εν τελει....

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

 nba
Reactions: 1027
Δημοσιεύσεις: 2346
Εγγραφή: Παρ Σεπ 16, 2016 12:16 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 14, 2022 1:04 am

avtokrator13 έγραψε:
Τετ Σεπ 14, 2022 12:54 am
ο γιαννης για αυτη την εθνικη ειναι μονο για 5 καθαρα, με την παρουσια μιτογλου διπλα του να εναλλασονται στο 4-5

τεραστια η απουσια πεςριφερειακης αμυνας που σουλουπωνοταν με σχηματα με 3 γκαρντ

νομιζω οτι σφαιροπουλος-μπαρτζωκας θα ταιριαζαν περισσοτερο στην εθνικη
και γιατι οχι Γιαννακης παλι

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εurobasket 2022”