AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Οκτ 13, 2021 1:18 amΜέχρι στιγμής από όσα παιχνίδια έχω δει μου αρέσουν πολύ οι εξής «β διαλογής» παίχτες:
Οι 2 Hall. Ειδικά αυτός της Μονακό.
Okobo της Asvel
John Brown της Unics.
Ο Τζόρτζεβιτς προλαβαίνει την παρέλαση ;;
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟ για διπλό σήμερα απέναντι σε μια Μπασκόνια που ίσως έχει ακόμα πιο τρανταχτά κενά και από τον ίδιο στο ρόστερ.
¨Οντως η Μπασκόνια έχει γερό θέμα στους κοντούς. Από κει και πέρα είναι σαφώς καλύτερη και ποιοτικά και ποσοτικά, από τον Παναθηναϊκό. Βασικά, δεν παίζει καν σύγκριση.
Ο Μπράουν κι ο Χολ της Μιλάνο, πράγματι είναι "β΄διαλογής", υπό την έννοια ότι έρχονται από μικρότερες λίγκες.
Ο Χολ της Μονακό είχε αρκετά καλά νούμερα στο ΝΒΑ (δεν λένε και πάντα την αλήθεια, θα μου πεις- πάσο) κι ο Οκόμπο ήταν μάλλον μεταγραφική¨βόμβα¨για τα επίπεδα της Βιλερμπάν.
Συμφωνώ ότι κι οι 4 που αναφέρεις είναι μέσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν.
Θα έβαζα μέσα και τον Κ. Γουόλντεν της Μπάγερν. Είναι ακόμα καλύτερος από πέρσι. Καλύτερος π.χ από τον ακριβότερό του, Λ. Μπράουν.

Ενώ, αν ένας παίκτης είναι "β ' διαλογής" μην πω και " γ΄ διαλογής" και παίζει σε ψηλό επίπεδο, είναι ο Όσκαρ Ντα Σίλβα της Άλμπα. Γερμανός ( μην κολλάμε σε ονοματεπώνυμα και χαρακτηριστικά, λεπτομέρεις είναι αυτά

Ο Σάλε όντως έχει πρόβλημα πια. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Τουρκία. Πόσο υπομονή να κάνουν κι αυτοί;
Μην ξεχάσουμε και τα 8 λάθη του Μίτσιτς.
Κι άλλη μια εμφανισάρα του Κρις Τζόουνς.