yorgos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 13, 2021 12:21 am
Oο δύο γαλλικές έχουν ξεκινήσει με 5-0
Έχεις δίκιο να μένεις με ανοιχτό το στόμα, γιατί δεν τις είχαμε συνηθίσει να είναι δυο, πόσο μάλλον να κάνουν και θόρυβο.
Πάντως έχουν κάνει από πολύ καλή μεταγραφική περίοδο (Βιλερμπάν) μέχρι εντυπωσιακή (Μονακό).
Η Βιλερμπάν, μάλιστα ενώ φέτος έχασε τον άσσο της, το 4ρι της και τον σέντερ της, τελικά βγαίνει πιο ενισχυμένη, ιδίως στα 2 βασικά της γκαρντ που είναι κι οι θέσεις που μετράνει πιο πολύ και φέτος προχώρησε σε σοβαρή αναβάθμιση. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η αποψινή της νίκη. Αντίθετα δεν περίμενα με τίποτε νίκη της Άλμπα και πόσο μάλιστα με 14 πόντους. Ενώ αν είχα παίξει στοίχημα θα είχα ποντάρει σε νίκη της Μπάγερν μέσα στο Καζάν ( είναι το τρίτο σερί παιχνίδι της Ούνικς στην έδρα της ή κάτι μου διέφυγε;). Ευτυχώς που δεν έχω αρχίσει ακόμα το στοίχημα φέτος γιατί θα έτρωγα κουβά.
Κατά τ' άλλα εγώ θα σταθώ στη φοβερή βραδιά του Μήτογλου. Δεν είναι και λίγο στο τρίτο παιχνίδι του, να βγαίνει πολυτιμότερος παίκτης μέσα από πολλούς και διαλεχτούς σταρ.
Μπράβο του για άλλη μια φορά. Του ξυλοκόπου.

* Στο μεταξύ το άνοιξα σε μια φάση που σκοράρει το τέταρτο του τρίποντο από το πλάι και καπάκι παίρνει απίστευτο επιθετικό ριμπάουντ μέσα από τα χέρια αντιπάλου κι αφού έπαιξε κάτι σαν γουότερ πόλο με την μπάλα. Τρομερός είναι στα ριμπς. και δη στα επιθετικά και δεν είναι μόνο το μάκρος τους ή τα χέρια του. Το έχει ο άνθρωπος (όπως το έχει και ο Βεζένκοφ, άλλωστε).