Euroleague 2021-22, 5η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 22, 2021 11:00 am

yorgos έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 2:46 am

Ο Αρλαουκας είναι βρε άνθρωπε στα ματς της Μαδρίτης, εδώ και χροοοοοονια. Εμένα μου αρέσει που λέει τον Κοζερ sexy Frenchman. Εντάξει ο Σάλε στο τέλος είναι μια θολούρα, πάντως είχε σχεδιάσει ωραιες άμυνες, βέβαια χωρίς τον Ταβαρες είχε πιο εύκολο έργο.

Αυτός ο Ραντολφ πότε επιστρέφει;

Μου 3κανε εντύπωση η πίστη του Λάσο στον Αλοθεν, τον οποίο εξακολουθώ να βρίσκω μέτριο. Ο Γκος στην αρχή που έπαιξε ήταν καλός, τραυματίστηκε κι έμεινε έξω ή έχασα κάτι στο ζαπινγκ;

Έλα ρε κοτζάμ Αρλάουκας;
Τον έχω δει να συνεντευξιάζει παίκτες αλλά δεν το ήξερα ότι κάνει και τον Βαγγέλα.
Ωραία.

Και τον Ντε Κολό ενίοτε τον λέει Ντε Κόλο, σωστό και με τον Κοζέρ :D. Αλλά σαν το Μαματόγκλου τίποτε.

Ο Ράντολφ έχει γυρίσει και προπονείται, αλλά θα πάρει καιρό. Προς Δεκέμβρη κανά σκουπιδόχρονο στην ισπανική λίγκα (κι αν) κι από Γεναρό-Φλεβάρη. Βασικά από Φλεβάρη τον περιμένουν να παίξει κανονικά στην ευρωλίγκα. Οπότε πες Μάρτη να μοιράζει 20ρες.
Ο Τόμπκινς όμως γυρνάει νωρίτερα και θα τους δώσει και πολλά. Και θα αυξήσει και τον μ.ο ασίστ στους κοντούς με τέτοιο σουτ που έχει.
Γιατί είναι ένα θέμα να πασάρεις και να μην τα βάζουν οι άλλοι. :mrgreen:

Εμένα ο Αλοθέν μου άρεσει από πέρσι κιόλας, 20χρονών είναι, δεν είναι και τόσο εύκολο για τη θέση που παίζει και για το μπάσκετ- αλγόριθμος του Λάσο. Χθες ήταν και καλός. Ενώ ο Γκος τραυματίστηκε.
Ο Κοζέρ αδυναμία ο άτιμος ο σέξυ γάλλος.
Πολλούς και καλούς δεύτερους (για ομάδα φαίναλ φορ) έχει για κοντούς ο Λάσο- αν όμως γυρίσουν οκ οι 2 αμερικάνοι ψηλοί αλλάζει το πράγμα. Η 5αδα τους στο ζωγραφιστό θα παραπέμπει σε ΝΒΑ. Άνετα κιόλας.

basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 11:10 am

Τώρα που είπες "σέξυ γάλλος" ο Ερτέλ δεν παραπέμπει σε νυχτερινή φάτσα;
Ή σε τίποτε πορνο-ηθοποιό;
Έχει κάτι από καμπαρέ κλπ.

Έστω σε αντζέντη (sic) στο Μουλέν Ρουζ. :P

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Οκτ 22, 2021 11:13 am

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 11:10 am
Τώρα που είπες "σέξυ γάλλος" ο Ερτέλ δεν παραπέμπει σε νυχτερινή φάτσα;
Ή σε τίποτε πορνο-ηθοποιό;
Έχει κάτι από καμπαρέ κλπ.

Έστω σε αντζέντη (sic) στο Μουλέν Ρουζ. :P
Ο Ερτέλ μωρέ; Εμένα για γιος της μαμάς του μου κάνει, που του έκαναν bullying στο σχολείο για το τάπερ και τη χωρίστρα. Ντούο πορτιέρηδων είναι οι Πουαριέ-Γιαμπουσέλε και γλοιώδης σπιούνος της αστυνομίας ο Ρούντι.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 11:24 am

yorgos έγραψε:

Ο Ερτέλ μωρέ; Εμένα για γιος της μαμάς του μου κάνει, που του έκαναν bullying στο σχολείο για το τάπερ και τη χωρίστρα. Ντούο πορτιέρηδων είναι οι Πουαριέ-Γιαμπουσέλε και γλοιώδης σπιούνος της αστυνομίας ο Ρούντι.
Γελάω για τον σπιούνο. Πετυχημένο.
Οκ με τους ψηλούς δεν ασχολούμαστε. Μόνο και μόνο το ύψος και τα κιλά τους είναι αποτρεπτικά. Εδώ οι Μπιλήδες κάναν τους μπράβους, ενώ απλοί πορτιέρηδες πολλοί από τον χώρο του μπ΄άσκετ/βόλεϊ.

Ο Ερτέλ όμως έχει κάτι το νυχτόβιο- από την πλευρά του ροζ του πράγματος.
:)

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Οκτ 22, 2021 11:30 am

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 11:24 am
yorgos έγραψε:

Γελάω για τον σπιούνο. Πετυχημένο.
Οκ με τους ψηλούς δεν ασχολούμαστε. Μόνο και μόνο το ύψος και τα κιλά τους είναι αποτρεπτικά. Εδώ οι Μπιλήδες κάναν τους μπράβους, ενώ απλοί πορτιέρηδες πολλοί από τον χώρο του μπ΄άσκετ/βόλεϊ.

Ο Ερτέλ όμως έχει κάτι το νυχτόβιο- από την πλευρά του ροζ του πράγματος.
:)
Α, αν εννοείς κάτι σαν τον πατέρα του Τσάντλερ στο Βέγκας, ναι. :roofl:

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 11:33 am

yorgos έγραψε:

Τι; τρανς; ήταν; Κάτι μου λέει, αλλά δεν το έχω και καθαρό.

Κι όμως τον Ερτέλ τον έχω για μέγα μπήχτη (δεν βρίζω- να περάσει :P ). Γυαλίζει το ματάκι του λέμε.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Οκτ 22, 2021 11:36 am

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 11:33 am
yorgos έγραψε:

Τι; τρανς; ήταν; Κάτι μου λέει, αλλά δεν το έχω και καθαρό.

Κι όμως τον Ερτέλ τον έχω για μέγα μπήχτη (δεν βρίζω- να περάσει :P ). Γυαλίζει το ματάκι του λέμε.
Drag Queen ντίβα ο πατέρας του Τσάντλερ. Τώρα που το λες τον Ερτέλ το φαντάζομαι επιδειξία με καμπαρντίνα τα βράδια στο Retiro να τη δείχνει σε γριούλες καστιγιάνες την ώρα που τρώνε κάστανα στο παγκάκι δίπλα στη λίμνη.

0

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 11:49 am

Η Βιλερμπάν με εντυπωσιάσε στο δεκάλεπτο που την είδα. Πέραν του οίστρου του Οκόμπο στο συγκεκριμένο διάστημα. Που οκ ήταν κρεσέντο, αλλά περίπου αυτά κάνει ο μπαγάσας από το πρώτο παιχνίδι. Κοντά του κι ο Τζόουνς. Δεν πιστεύω ότι είναι τίποτε φτηνοί, αλλά ούτε και να πέρασαν τα 700χιλ. έκαστος. Αυτά μέχρι πριν 2-3 μήνες, γιατί τώρα θα πάνε για μεταγραφή σε ομάδα φάιναλ φορ.

Η Βιλερμπάν με εντυπωσίασε για την εν γένει λειτουργία της. Και σε άμυνα και σε επίθεση. ΘΑ τη βάλω στα "μαστ" από δω και μπρος.

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 22, 2021 12:20 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... aititi-vid

Πλάκα έχει το περιστατικό αυτό.
EuroLeague: Ο Τρινκιέρι τρώει... σφαλιάρα από διαιτητή (vid)
Εντωμεταξύ τον έχω ταυτίσει με Εθνικό Σταρ και τον Εθνικό Σταρ τον έχω ταυτίσει με το Μίστερ Εθνικά Μπούτια, οπότε με το που έφαγε τη σφαλιάρα, τον έκανα εικόνα να λέει: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ. Κ. Καμπούρηηηηηη πήγα να ουρήσω και μου επιτέθησε ο Ταμπάκης. Όποιος δεν ξέρει για τι cult trash έπος μιλάμε, ας το δει εδώ:

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 12:38 pm

Είδα το βίντεο με το χαστουκάκι στον Τρινκιέρι και είπα τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει.... :ugeek:

Σκηνή απο το ΡΟΖ ΓΑΤΟ με τον υπερκαλτ τιτάνα Σωτήρη Μουστάκα να χορεύει στην Dorian Gray :lol: :lol:

Στο 40ο δευτερόλεπτο του βίντεο η αντιστοιχία με Τρινκιέρι.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1493
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Οκτ 22, 2021 1:59 pm

Μιας και η κουβεντα εχει μια ροπη στην φυσιογνωμια :shock: ,να μου επιτρεψετε να δωσω την ψηφο μου στην πιο καλτ κατ'εμε φιγουρα της λιγκας,τον Κουλαγκιν της Ζενιτ :mrgreen: Τρομερο hair-style ο ατιμος,μου βγαζει εικονα παιχτη εργασιακου.Βεβαια τιμιοτατος,τη κανει την δουλιτσα μου,εως οτου επιστρεψει ο Ναπιερ.

Aπο την χθεσινη αγωνιστικη με εντυπωσιασε ο Ελαιζα.Οκ παιχταρα ειναι,το γνωριζαμε,αλλα μετα τους Μπακς δειχνει να εχει ανεβει επιπεδο απο πλευρας αυτοπεποιθησης!!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Οκτ 22, 2021 5:22 pm

gspara έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 1:59 pm
Μιας και η κουβεντα εχει μια ροπη στην φυσιογνωμια :shock: ,να μου επιτρεψετε να δωσω την ψηφο μου στην πιο καλτ κατ'εμε φιγουρα της λιγκας,τον Κουλαγκιν της Ζενιτ :mrgreen: Τρομερο hair-style ο ατιμος,μου βγαζει εικονα παιχτη εργασιακου.Βεβαια τιμιοτατος,τη κανει την δουλιτσα μου,εως οτου επιστρεψει ο Ναπιερ.

Aπο την χθεσινη αγωνιστικη με εντυπωσιασε ο Ελαιζα.Οκ παιχταρα ειναι,το γνωριζαμε,αλλα μετα τους Μπακς δειχνει να εχει ανεβει επιπεδο απο πλευρας αυτοπεποιθησης!!
Όντως πολύ καλό ντεμπούτο ο άτιμος. Το βατόμουρο ντεμούτου το παίρνει ο Μάγιο, που ορμούσε σαν το κριάρι, έφαγε 2 φυστίκια και δεν ήξερε που πατούσε. Επίσης μεταγραφή-απογοήτευση μέχρι στιγμής είναι ο Μπράντλεϊ, τουβλάρει συνεχώς, έχει ...2.8π , 11% στα δίποντα , περισσότερα λάθη από ασίστ, δε βάζει ούτε τις βολές, έχει μέσο όρο αξιολόγηση...1 (ολογράδως: ΕΝΑ) και παίζει και 15' που δεν τα λες και λίγα. Και μιλάμε για παίκτη που ήρθε από ΝΒΑ, με καλό συμβόλαιο και σε σούπερ ηλικία, με κίνητρο. Εντάξει, νωρίς είναι, αλλά μέχρι την 5η αγωνιστική είναι το χρυσό βατόμουρο.

1
1 Εικόνα

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 22, 2021 5:22 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Παρ Οκτ 22, 2021 7:20 pm

Υπέροχο blooper του Antoine Diot που πετάει την μπάλα πίσω από το κέντρο 8 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου νομίζοντας ότι λήγει το δεκάλεπτο το οποίο οδήγησε και σε buzzer beater τρίποντο του Melli.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 22, 2021 8:56 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Οκτ 22, 2021 12:38 pm

Σκηνή απο το ΡΟΖ ΓΑΤΟ με τον υπερκαλτ τιτάνα Σωτήρη Μουστάκα να χορεύει στην Dorian Gray :lol: :lol:

Στο 40ο δευτερόλεπτο του βίντεο η αντιστοιχία με Τρινκιέρι.
Ρεσιτάλ γέλιου η ταινία. Από τότε που βγήκε παίζει να την έχω δει και 4-5 φορές.
Απίθανος Μουστάκας και τρελή Έφη Πίκουλα.
:P

Αν και στα όρια του καλτ η ταινία (ή και εντελώς μέσα στο καλτ- δεκτό κι αυτό) ο Μουστάκας δεν μπορεί να περιοριστεί στο καλτ. Ήταν ηθοποιάρα. Μετά λόγου γνώσεως το λέω. Έχω περάσει από το συνάφι ενώ μεγάλωσα μέσα σε αυτό.
Και πολύ ωραίος άνθρωπος- καλλιεργημένος. Του συγχωρούνται και επιλογές με δευτεράντζες (όρος του συναφιού κι αυτός).

Να' σαι καλά που μου τη θύμισες. :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”