yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 2:46 am
Ο Αρλαουκας είναι βρε άνθρωπε στα ματς της Μαδρίτης, εδώ και χροοοοοονια. Εμένα μου αρέσει που λέει τον Κοζερ sexy Frenchman. Εντάξει ο Σάλε στο τέλος είναι μια θολούρα, πάντως είχε σχεδιάσει ωραιες άμυνες, βέβαια χωρίς τον Ταβαρες είχε πιο εύκολο έργο.
Αυτός ο Ραντολφ πότε επιστρέφει;
Μου 3κανε εντύπωση η πίστη του Λάσο στον Αλοθεν, τον οποίο εξακολουθώ να βρίσκω μέτριο. Ο Γκος στην αρχή που έπαιξε ήταν καλός, τραυματίστηκε κι έμεινε έξω ή έχασα κάτι στο ζαπινγκ;
Έλα ρε κοτζάμ Αρλάουκας;
Τον έχω δει να συνεντευξιάζει παίκτες αλλά δεν το ήξερα ότι κάνει και τον Βαγγέλα.
Ωραία.
Και τον Ντε Κολό ενίοτε τον λέει Ντε Κόλο, σωστό και με τον Κοζέρ

Ο Ράντολφ έχει γυρίσει και προπονείται, αλλά θα πάρει καιρό. Προς Δεκέμβρη κανά σκουπιδόχρονο στην ισπανική λίγκα (κι αν) κι από Γεναρό-Φλεβάρη. Βασικά από Φλεβάρη τον περιμένουν να παίξει κανονικά στην ευρωλίγκα. Οπότε πες Μάρτη να μοιράζει 20ρες.
Ο Τόμπκινς όμως γυρνάει νωρίτερα και θα τους δώσει και πολλά. Και θα αυξήσει και τον μ.ο ασίστ στους κοντούς με τέτοιο σουτ που έχει.
Γιατί είναι ένα θέμα να πασάρεις και να μην τα βάζουν οι άλλοι.

Εμένα ο Αλοθέν μου άρεσει από πέρσι κιόλας, 20χρονών είναι, δεν είναι και τόσο εύκολο για τη θέση που παίζει και για το μπάσκετ- αλγόριθμος του Λάσο. Χθες ήταν και καλός. Ενώ ο Γκος τραυματίστηκε.
Ο Κοζέρ αδυναμία ο άτιμος ο σέξυ γάλλος.
Πολλούς και καλούς δεύτερους (για ομάδα φαίναλ φορ) έχει για κοντούς ο Λάσο- αν όμως γυρίσουν οκ οι 2 αμερικάνοι ψηλοί αλλάζει το πράγμα. Η 5αδα τους στο ζωγραφιστό θα παραπέμπει σε ΝΒΑ. Άνετα κιόλας.