EL Game 26, Olympiacos vs Efes, Πέμπτη 21:00

Συντονιστής: Captains

BillyPao

allstar
Reactions: 2379
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:45 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:35 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:26 pm

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων δεν αναιρεί αυτό που είπα. Σήμερα ήσασταν τυχεροί, γιατί το τρίποντο του Σλούκα θα μπορούσε να μην είχε μπει. Καλό σου βράδυ.
αν το έχανε θα ήμασταν άτυχοι;

δε κολλάει η τύχη/ατυχία σε αυτή τη φάση. ήταν ο Σλούκας, ήταν ελεύθερος, έχει ξαναβάλει μπάζερ μπίτερ, για ποια τύχη μιλάμε. να ήταν κάνα σκοτωμένο σουτ του ΜακΚίσικ να πω οκ, ήμασταν τυχεροί. τώρα απλά δε στέκει.
Αν το έχανε, θα ήσασταν άτυχοι, δε διαφωνώ. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, ο καθένας έχει τη γνώμη του. :)

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:49 pm

Reaper έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:25 pm
- Ο Μπαρτζωκας σταματησε το καταστροφικο Πριντεζης-Μαρτιν μαζι στην 4η περιοδο. Αν το ειχε κανει θα χε χαθει το ματς στο 1ο 5λεπτο της 4ης περιοδου, εδω παραλιγο να χαθει μονο και μονο με την παρουσια του Μαρτιν που δε μπορω να τον βλεπω πλεον.

- Ο Βεζενκοφ κουρασμενος ξεκουρασμενος, ριμπαουντ δεν εχασε πισω. Ουτε ενα. Εχασε ισως 1-2 σουτ που δε θα χανε συνηθως, αλλα ειναι το μη χειρον βελτιστον.

- Ο Σλουκας αλλος παικτης οταν παιζει μαζι με σοβαρους παικτες και οχι με παικτες επιπεδου ΓΣ Λαρισας (Μαρτιν).

- Ο Ντορσεϊ μας κρατησε ζωντανους με 2 μεγαλες επιθεσεις, αλλα καπου πρεπει να κοπει το συνεχες hero ball στο τελος, επειδη μπηκαν 2 δε σημαινει οτι θα μπουν και ταα 5-6 επομενα. Και το περιμενουν κιολας μετα.

- Ο Φαλ στην κακη του μερα ειναι κλασεις πανω απ τον Μαρτιν στην καλη του. Το υψος και το μηκος των χεριων δεν αποκταται με την προπονηση, τι να κανουμε ! Χωνει τα χερια του, πηδαει ψηλοτερα, προσφερει απειρα πραματα ακομα κι οταν χανει ευκολα καλαθια.

Ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να ταβανιαζουμε την ομαδα μας με εναν αχαρακτηριστικο σεντερ που στα 10-15 λεπτα που παιζει δημιουργει μαυρη τρυπα μπροστα και πισω !

Ουτε το βαθος της Εφες (το 5ο και το 6ο γκαρντ) ουτε η ατομικη ποιοτητα του Λαρκιν/Μισιτς πηγε να μας παρει το ματς. Το γεγονος οτι εχει 2 κανονικα σεντερ και εμεις 1 το εκανε (το ιδιο ισχυει και για το 4 σε μικροτερο βαθμο αλλα ο Σασα μπορει να παιζει περισσοτερο απ τον Φαλ).

Διχωτε Μαρτιν, παρτε ετοιμο σεντερ αν θελετε F4. Δε με νοιαζει ποσο κοστιζουν, τα my way και τα λοιπα αφηγηματα τελειωσανε, δε θα πιασει κανεις κοτσο την Ευρωπη με τους Εισι κλπ που με ψιχουλα θα βγουν game changers. Δε θα βγουν.

Εγινε το 1/3 απ τα βηματα που ειναι αναγκαια για να "σβηστει" ο εφιαλτικος Ιανουαριος.

Το 2ο βημα ειναι το κυπελλο.

Το 3ο ειναι η νικη με τη ΜΙλανο.

Επισης, προς τους ιδιοκτητες παλι, ειστε εκατομμυριουχοι, καντε κατι για το αισχος με τα ορια χωρητικοτητας. Απειληστε την κυβερνηση, καντε deal κατω απ το τραπεζι, συννενοηθειτε με την ΠΑΕ, ειναι τραγελαφικο η Ελλαδα να μην εχει κοσμο και οι αλλες χωρες να εχουν κανονικα.
Τώρα πιά είμαι απολύτως σίγουρος:
Ο Μάρτιν σου έχει "φάει" γκόμενα και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις!!!
Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια εμπάθεια...

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:50 pm

nicksoti έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:39 pm

Ο Μάρτιν δεν ήταν τόσο τραγικός, το πάλεψε με τον Ντάνστον που είναι παίκτης κλάσης.
Διαφωνω καθετα, οριζοντια και διαγωνια. ΟΛΕΣ οι σοβαρες ομαδες της Ευρωλιγκας εχουν 2 σεντερ κλασης - και συνηθως εχουν και βασικο ποιοτικοτερο του Φαλ (που κανει καλη δουλεια στο να μη φαινεται αυτο φετος). Το "παλεψε" δε μου λεει κατι, το να παλευεις ειναι για τον Ερυθρο Αστερα, την Αλμπα και τη Ζαλγκιρις. Ο Μαρτιν ειναι μαυρη τρυπα για το επιπεδο που θελει να ειναι η ομαδα.
nicksoti έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:39 pm
Ο αρχηγός αν και σαφώς υποτονικός είχε 2-3 καλές στιγμές, η ποιότητα εξακολουθεί να υπάρχει.
Ο αρχηγος ειναι το Νο.2 προβλημα (μετα τον Μαρτιν) γιατι ειναι τοσο κακος πισω που καθε εξυπνος γκαρντ μπορει να το χτυπησει πανευκολα.

Ειναι κριμα να ταβανιαζεται η ομαδα επειδη η διοικηση αρνειται να δωσει λεφτα (ειτε το καλοκαιρι ειτε μεσα στη σεζον) για ποιοτικους παικτες αντι των Μαρτιν, Ζαν Σαρλ, Εισι.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:52 pm

lefpan έγραψε:

Η ομαδα ειναι οσο καλη οσο ο χειροτερος ενεργος παικτης της.
Θα παιρναμε την Ευρωλιγκα το 2012 αν συνεχιζαμε με τον Λαζαρο Παπαδοπουλο 2ο σεντερ και τον Ματ Χαουαρντ (οχι τον Εισι Λο) στα γκαρντ ;
Ολη η αλλη ομαδα ιδια θα ηταν. Αλλα 1-2 κομματια αρκουν για να χαλασουν το οικοδομημα.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:55 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:04 pm
Αυτή η ομάδα έχει το ''κοκαλάκι της νυχτερίδας'', το ακριβώς αντίθετο από μας. Σπουδαία νίκη βέβαια, όπως και να έχει.
Σεβαστή η άποψη σου εννοείται αλλά μπασκετικά κατά την άποψη μου δεν στέκει αυτό το σχόλιο (βασικά αν πιστεύεις ότι αυτό που λείπει από τον φετινό ΠΑΟ είναι η τύχη ή το ότι τύχη ευθύνεται για την βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού τότε νομίζω πως το βλέπεις λάθος). Μπορώ να θυμηθώ ένα παιχνίδι φέτος (με Φενέρ) που είχατε όλη την νυχτερίδα όχι μόνο το κοκκαλάκι της χωρίς αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν όλα τα παιχνίδια που έχουν κριθεί στο σουτ τα ρίχνουμε στην τύχη τότε το μπάσκετ θα ήταν «τύχερο παίγνιο» και το τζοκερ πχ ικανότητα.

Στα του παιχνιδιού τώρα σπουδαία νίκη από όλες τις απόψεις (ψυχολογικά,βαθμολογικά) σε συνδυασμό με αποτελέσματα που μας βολεύουν (μην βιαστεί κάποιος να πει για τύχη γιατί στις 2-3 προηγούμενες όλα είχαν έρθει ανάποδα). Προχωράμε.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Φεβ 10, 2022 11:59 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:38 pm
austerity_blues έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 8:17 pm
έφαγα κάτι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α σουβλάκια πριν από λίγο (Χρήστος στο Αιγάλεω, έχει τρελή φήμη αλλά εγώ τον έμαθα προχθές), άνοιξα μια μπύρα και ζω το όνειρο μου, έχω χυθεί στην καρέκλα του γραφείου και αισθάνομαι σαν να έκανα μόλις σεξ με τον παιδικό μου έρωτα (ενηλικιωμένο εννοείται, μη παρεξηγηθώ :!: )

είναι το τελευταίο θετικό πράγμα που θα συμβεί σήμερα. :D
Φίλε εγώ έχασα το στοίχημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Οπότε αισθάνομαι σα να μου έκανε Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο σεξ ο Χρήστος σουβλατζής από το Αιγάλεω, να μου έφαγε τον παιδικό μου έρωτα και να μου έχυσε και μπύρα στην καρέκλα του γραφείου μου.
είναι τρομερά τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα και μόνο σουτ. αν το έχανε ο Σλούκας θα αισθανόμουν σαν να έφαγε Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α σουβλάκια από το Χρήστο ο παιδικός μου έρωτας και εμένα να με πήδηξε η καρέκλα του γραφείου :D

(στο τελευταίο έφτασα πολύ κοντά έτσι όπως πετάχτηκα μόλις μπήκε το σουτ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Παρ Φεβ 11, 2022 12:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

allstar
Reactions: 2115

Παρ Φεβ 11, 2022 12:01 am

Μετά από τέτοιο μάτς και μιλάτε για μεταγραφές; τι να πω

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Παρ Φεβ 11, 2022 12:02 am

tarp7 έγραψε:
Ναι, μιλαμε για μεταγραφες, γιατι θελουμε αυτα τα ματς (στα ισια με τις καλες ομαδες) να ειναι ο κανονας, οχι "η υπερβαση", "η ψυχη", "ηρωικη μαχη" κλπ.

Και να εχουμε τετοια ματς και στο Final 4 (που θελουμε να ειμαστε).

0
BillyPao

allstar

Παρ Φεβ 11, 2022 12:05 am

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:42 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:04 pm
Αυτή η ομάδα έχει το ''κοκαλάκι της νυχτερίδας'', το ακριβώς αντίθετο από μας. Σπουδαία νίκη βέβαια, όπως και να έχει.
Γενικοτερα στο μπασκετ υπάρχει να βαζει μπαζερ η αντιπαλη ομαδα, οπως και να τις βγαινουν τα αποτελέσματα (θυμισου τι αποτελέσματα ειχε ο τσαβι με εμας, που αν απλως ηταν κανονικα 7οι θα έπρεπε να ειμασταν δυο χρονιες οχι 4οι).

Επισης ο οσφπ με μολις ουτε δυο μυρια πανω μπατζετ (ουσιαστικα το συμβολαιο του σλουκα αντε και κατι ψιλα) ειναι 8αδα και παλευει για 4αδα!

Οποτε σιγουρα η διαφορα μας δεν ειναι η τυχη, αλλα το ροστερ που η μια ομαδα σε επίπεδο στελεχωσης και δόμησης εχει κανει τρελη δουλεια και η αλλη (δηλαδη εμεις) μακραν την χειρότερη στην ιστορία της ευρωλιγκας!

Οσον αφορα το ματς, το παιχνιδι για τον οσφπ πηγε τελεια! Η ομαδα εδειξε οτι επιστρεψε, πηρε μεγαλη νικη απέναντι σε ομαδαρα και φυσικα με τετοιον τροπο που η ψυχολογια θα παει στα υψη! Ουτε παραγγελια να το ειχε σημερα ο μπαρτζω σε συνδυασμο φυσικα και με τα αλλα αποτελέσματα!

ΥΓ μου κανει εντυπωση το 84-99 υπερ εφες το Ranking. Πηρατε περισσοτερα ριμπαουντ κιολας, ενω τα φαουλ περιπου ιδια, μονο ασιστ νομιζω ηταν αρκετά καλυτεροι.
Όχι φίλε μου, το υλικό του Ολυμπιακού δεν είναι για 4άδα ούτε το δικό μας για το ρεκόρ που έχουμε. Απλά ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 2-3 παιχνίδια στο τέλος, ενώ εμείς έχουμε χάσει 3-4 στο τέλος. Ας είχε τους τραυματισμούς που έχουν άλλες ομάδες (ας έπαιζε π.χ. χωρίς τον Σλούκα, όπως η Ζενίτ παίζει χωρίς τον Ναπιέρ, ας είχε απουσίες όπως αυτές του Σιλντς και του Μήτογλου στην Αρμάνι), και θα βλέπαμε που θα ήταν (6ος με 8ος θα ήταν μια λογική θέση). Εκτός και αν νομίζεις πως οι αστάθμητοι παράγοντες (π.χ. τραυματισμοί, τύχη), δεν παίζουν κανένα ρόλο στο μπάσκετ. Για να μην παρεξηγούμαστε, δε λέω πως ότι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός οφείλεται μόνο στην τύχη, αλλοίμονο. Λέω απλά ότι και η τύχη έχει παίξει ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία του. Καλό βράδυ σε όλους.

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Φεβ 11, 2022 12:10 am

tarp7 έγραψε:
χωρίς να έχω μιλήσει για μεταγραφές (σήμερα), νομίζω ότι μετά από τέτοιο ματς είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τέτοια συζήτηση. μετά από ήττες είναι εύκολο να τους βγάλεις όλους άχρηστους, τώρα που νικήσαμε είναι πιο εύκολο να δεις την κατάσταση πιο χαλαρά. και η πιο χαλαρή προσέγγιση δείχνει το προφανές, ότι κάποιοι παίκτες είναι αρνητικοί για την ομάδα.

thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 11, 2022 12:16 am

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ :shot: :shot:
Επιτέλους πάθος και αυταπάρνηση
Ότι ζητούσα τόσο καιρό
Μπράβο σε όλους.

Να φανταστώ όταν βάζουν οι άλλοι τρίποντα στο τέλος είναι ικανότητα, όταν τά βάζει ο Ολυμπιακός είναι τύχη..
Ε ρε κάψα και σήμερα

1
1 Εικόνα
nicksoti

Reactions: 7

Παρ Φεβ 11, 2022 12:41 am

BillyPao έγραψε:

Απλά ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 2-3 παιχνίδια στο τέλος, ενώ εμείς έχουμε χάσει 3-4 στο τέλος.
Δεν είναι έτσι απλά. O Ολυμπιακός έχει χάσει κάμποσα ματς στις λεπτομέρειες 4-6 πόντους και με την Μπάρτσα εκτός έχασε με 1 πόντο. Ακόμα και με Ρεάλ στο τέλος έχασε, 65-65 2 λεπτά πριν τη λήξη. Έχει την 3η καλύτερη διαφορά πόντων ενώ ο Παναθηναϊκός την 3η χειρότερη. Τραυματισμούς πολλούς δεν είχε τον covid ομως δεν τον πέρασε αναίμακτα ενώ σήμερα δεν είχε τον βασικό άσσο του. Δεν θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι ούτε τυχεροί φέτος. Εσείς πράγματι θα μπορούσατε να είστε λίγο καλύτερα, όμως η διοργάνωση φέτος είναι τρομερά δύσκολη και συνολικά οι 2 ομάδες είναι στο περίπου εκεί που τους αξίζει μέχρι στιγμής.

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar

Παρ Φεβ 11, 2022 12:54 am

nicksoti έγραψε:
Παρ Φεβ 11, 2022 12:41 am
BillyPao έγραψε:

Απλά ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 2-3 παιχνίδια στο τέλος, ενώ εμείς έχουμε χάσει 3-4 στο τέλος.
Δεν είναι έτσι απλά. O Ολυμπιακός έχει χάσει κάμποσα ματς στις λεπτομέρειες 4-6 πόντους και με την Μπάρτσα εκτός έχασε με 1 πόντο. Ακόμα και με Ρεάλ στο τέλος έχασε, 65-65 2 λεπτά πριν τη λήξη. Έχει την 3η καλύτερη διαφορά πόντων ενώ ο Παναθηναϊκός την 3η χειρότερη. Τραυματισμούς πολλούς δεν είχε τον covid ομως δεν τον πέρασε αναίμακτα ενώ σήμερα δεν είχε τον βασικό άσσο του. Δεν θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι ούτε τυχεροί φέτος. Εσείς πράγματι θα μπορούσατε να είστε λίγο καλύτερα, όμως η διοργάνωση φέτος είναι τρομερά δύσκολη και συνολικά οι 2 ομάδες είναι στο περίπου εκεί που τους αξίζει μέχρι στιγμής.
Δεν ξέρω πόσο δύσκολη είναι η διοργάνωση φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ο Μεσσίνα και ο Σφαιρόπουλος πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις τους, έχουν αναφέρει πως τα πολλά παιχνίδια και η επιβάρυνση των ομάδων έχουν ρίξει την ποιότητα. Σκορ όπως αυτό του παιχνιδιού της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ το αποδεικνύουν. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, κουβέντα να γίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Φεβ 11, 2022 1:10 am

Reaper έγραψε:
Πέμ Φεβ 10, 2022 11:52 pm
lefpan έγραψε:

Η ομαδα ειναι οσο καλη οσο ο χειροτερος ενεργος παικτης της.
Θα παιρναμε την Ευρωλιγκα το 2012 αν συνεχιζαμε με τον Λαζαρο Παπαδοπουλο 2ο σεντερ και τον Ματ Χαουαρντ (οχι τον Εισι Λο) στα γκαρντ ;
Ολη η αλλη ομαδα ιδια θα ηταν. Αλλα 1-2 κομματια αρκουν για να χαλασουν το οικοδομημα.
Ο Χαουαρντ ηταν 4αρι και ο Λουκας στα γκαρντ παντως. Για τον Μαρτιν να πω πως οποιος θελει ακριβοτερα σεντερ να τσονταρει κανα φραγκακι. Ειδαμε και τον "αμπαλο" Φλοιντ που πηγε στην Φενερ. Μια χαρα παιχτακι ειναι ο Μαρτιν για δευτερο σεντερ και τα λεφτα που παιρνει. Ομαδες με τις οικονομικες δυνατοτητες των ελληνικων, ειναι τυχερες να εχουν δευτερα σεντερ σαν τον Μαρτιν. Λες και οταν πηρες με τον Παουελ με το δακτυλιδι του ΝΒΑ στο μπακ του μπακ προσφερε περισσοτερα.

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 11, 2022 1:16 am

Παντως οι απουσιες που αναγκαζουν τον μπαρτζωκα να δοκιμάζει πραγματα του δειχνουν πως και άλλα σχηματα μπορουν να ταιριαξουν πολυ καλα.
Περισσότερο μαζι στο παρκε σλουκας ντορσει, περισσότερο μακισικ στο 3 κλπ.
Τεραστιο προβλημα στους ψηλους οντως. Λιβιο εισι φαινεται οτι δεν υπολογίζονται, πριντεζης εχει μπει σε mood παλαιμαχου, μαρτιν απογοητευση.Μια μεταγραφή κακα τα ψεματα πρεπει να γινει αμεσα αν και δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο, ποιον να παρεις και να μπει να παιξει κατευθειαν? Δυσκολα πραγματα και ουτε βλέπω και διαθεση απο την ομαδα για κατι τετοιο.
Ειναι κριμα παντως να ειναι καβατζωμενες 3 θεσεις ξενων με παιχτες που δεν προσφέρουν απολύτως τιποτα. Πανε για τρελο καψιμο βεζενκοφ φαλ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”