Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Dedalos έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:19 amΜε αυτό το ποστ επιβεβαιώνετε ότι δεν έχουν να μου καταλογίσουν κάτι συγκεκριμένο.ankostas333 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 1:11 amΑναφέρθηκα σε προσβολές και όχι ύβρεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι οι λέξεις αλαζόνας, εγωιστής, άσχετος κλπ προσβάλλουν πρόσωπα τα οποία προφανώς και δεν γνωρίζεις. Επίσης η υπεροπτική γραφή σου είναι προκλητική προς διαμάχες. Νομίζω το έχεις παρατηρήσει.
Σχετικά με τον coach:
Οι περισσότεροι παίκτες (αν όχι όλοι) πρώην και νυν του Μπαρτζώκα πίνουν νερό στο όνομά του σε συνεντεύξεις του. Αλλά εσύ πιστεύεις αυτά που πιστεύεις για το ποιον του.
Έχεις κολλήσει στα στατιστικά αλλά παραβλέπεις την υγεία, την ομαδικότητα, το δημιούργημα τού κατά τα άλλα αλαζόνα προπονητή μας.
Ο Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μια μπασκετική οικογένεια, πέρα από ομάδα, και μέλη της είναι και ο Πίτερς και ο Μπολομπόι και ο Κάνααν. Ο καθένας με τον ρόλο του. Το αν ανταποκρίθηκε ο καθένας στον δικό του ρόλο είναι στην ευχέρεια του προπονητή να το αξιολογήσει και να πράξει αναλόγως. Οι τύποι παίζουν στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διοργάνωση. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τυχαίοι. Ούτε ξέχασαν από μπάσκετ, ούτε να βάζουν τρίποντα.
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο coach έφτασε την ομάδα πρώτη στην λήξη της κανονικής περιόδου και έχει άρτιες βάσεις για διάκριση στην Ευρωλίγκα.
Σχετικά με τους παίκτες:
Ο Canaan δεν αντικατέστησε τον ρόλο του Dorsey αν αυτό περίμενες αλλά, εμένα προσωπικά που δεν είμαι και λάτρης των στατιστικών αλλά της εικόνας στο παρκέ, με καλύπτει η εικόνα του.
Ο Peters έχει τον ρόλο του και ανταποκρίνεται σε αυτόν.
Αν περιμένεις να έχουμε 12 παίκτες άριστους, χωρίς κανένα μειονέκτημα, κακώς.
Η επανάληψη της ίδιας άποψης όπως έχεις δει δεν είναι αποδεκτή άσχετα αν κατά την γνώμη σου έχει αλλάξει ή όχι κάτι στην ομάδα.
Δεν θα το συνεχίσω. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
"Υπεροπτική γραφή", "επανάληψη της ίδιας άποψης" είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς λόγοι φίμωσης ενός ανθρώπου. Απλά δεν τους αρέσει η άποψη μου, δε θέλουν/μπορούν να απαντήσουν στα επιχειρήματα και μου επιτίθονται.
Και βάζουν και στο στόμα μου λόγια που ποτέ δεν είπα. Άσχετο τον προπονητή δεν τον αποκάλεσα ποτέ.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Dedalos έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:24 amΚι άλλο ψέμα εις βάρος μου. Τα γραπτά μένουν. Στις περισσότερες νίκες γράφω. Τώρα σε παιχνίδια που νικήσαμε 40 πόντους , να βγω να γράψω τι; Ούτε είμαι υποχρεωμένος να γράφω οπότε θέλει ο καθένας.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 1:11 am
εγω συμφωνω με αυτο οτι μπορουμε απλα να τα προσπερναμε και τελειωνει το θεμα εκει αλλα οταν εδω και μηνες ενα ηρεμο κατα τα αλλα φορουμ ασχολειται σε ολες τις ηττες (στις περισσοτερες νικες εξαφανιζεται) με εναν χρηστη συγκεκριμενα κατι κανει λαθος και αυτος... Δεν εχουν τρελαθει ολοι χωρις λογο το μονο σιγουρο.

1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και δε θα σαι ο μόνος.... Όσοι το προλάβουν από 1,30 και πάνω θα το τιμήσουν.... Κι ειδικά αυτοί που σπρώχνουν πακέτα.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 3:21 pmτο 1.40 που δίνεται στον Ολυμπιακο απο τους book για να παρει τη σειρα απο που προκύπτει ? προσωπικα το βρισκω καλη αποδοση και το τιμησα
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Το 1.70 μεταφράζεται σε σχεδόν 50-50 πιθανοτητες (για την ακριβεια ειναι 58%) , αν το ειχε σε τετοια σειρα θα ηταν τζαμπα λεφτα . Το 1.40 κατα την αποψη μου σε σειρα 3 νικών ειναι καλη αποδοση(δεν ειναι 1 ματς και τελος) , χρειαζεσαι λιγο πάνω απο 70 % .
1.20 θα ηταν πιο λογικη αποδοση με βαση τη σεζον και εκει πιστευω θα φτασει κοντα στο ματς .
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το υπολογιζεις λιγο μπακαλιστικα γιατι μαλλον δεν ασχολεισαι με το αθλημα......εχω νοικαρη προπατζη κι εχω δει με τα ματια μου να παιζονται 400 ευρω σε μια κουρσα virtual κυνοδρομιων και 2χιλιαρα σε μονα αποδεκτα premier league ή Τσαμπιονς Λιγκ........σκεψου τι γινεται online που η γκανιοτα ειναι πολυ μικροτερη και αρα οι αποδοσεις καλυτερες......μην το ψαχνεις,το 1,40 ειναι δωρο για τους μεγαλους παιχτες....μη σου πω και για τους μικροτερους που θα το χωρεσουν σε μια δυαδα ή τριαδουλα.....
0
-
- Reactions: 945
- Προειδοποιήσεις:
1
αν τα πραγματα πανε οπως πρεπει (να μην το γλυτωσουμε δηλαδη και φετος το καρδιακο ) βλεπω σειρα 3-1 αλλα με διπλο μπρεικ ετσι για την αλητεια . νικαμε τον πρωτο χανουμε το δευτερο και κανουμε δυο νικες στην πολη γιατι ετσι ξηγιεται ο σωστος ο σαδιστης . περα απο την πλακα δεν ειμαι απο εκεινους που βλεπουν σκουπες ,ξεσκονοπανα και λοιπα εξαρτηματα καθαριοτητας αλλα ουτε κι απο εκεινους που προβλεπουν αποκλεισμο . Η φενερ ειναι μια πολυ καλη ομαδα αλλα ο ολυμπιακος οταν παιζει σοβαρα ειναι σε τελειως διαφορετικο επιπεδο κι αν μεινει εκτος Φ4 θα ειναι μια απο της μεγαλυτερες εκπληξεις των τελευταιων ετων.
0