Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
ankostas333

sophomore
Reactions: 92
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 18, 2023 1:11 am

Αναφέρθηκα σε προσβολές και όχι ύβρεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι οι λέξεις αλαζόνας, εγωιστής, άσχετος κλπ προσβάλλουν πρόσωπα τα οποία προφανώς και δεν γνωρίζεις. Επίσης η υπεροπτική γραφή σου είναι προκλητική προς διαμάχες. Νομίζω το έχεις παρατηρήσει.

Σχετικά με τον coach:
Οι περισσότεροι παίκτες (αν όχι όλοι) πρώην και νυν του Μπαρτζώκα πίνουν νερό στο όνομά του σε συνεντεύξεις του. Αλλά εσύ πιστεύεις αυτά που πιστεύεις για το ποιον του.
Έχεις κολλήσει στα στατιστικά αλλά παραβλέπεις την υγεία, την ομαδικότητα, το δημιούργημα τού κατά τα άλλα αλαζόνα προπονητή μας.
Ο Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μια μπασκετική οικογένεια, πέρα από ομάδα, και μέλη της είναι και ο Πίτερς και ο Μπολομπόι και ο Κάνααν. Ο καθένας με τον ρόλο του. Το αν ανταποκρίθηκε ο καθένας στον δικό του ρόλο είναι στην ευχέρεια του προπονητή να το αξιολογήσει και να πράξει αναλόγως. Οι τύποι παίζουν στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διοργάνωση. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τυχαίοι. Ούτε ξέχασαν από μπάσκετ, ούτε να βάζουν τρίποντα.
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο coach έφτασε την ομάδα πρώτη στην λήξη της κανονικής περιόδου και έχει άρτιες βάσεις για διάκριση στην Ευρωλίγκα.

Σχετικά με τους παίκτες:
Ο Canaan δεν αντικατέστησε τον ρόλο του Dorsey αν αυτό περίμενες αλλά, εμένα προσωπικά που δεν είμαι και λάτρης των στατιστικών αλλά της εικόνας στο παρκέ, με καλύπτει η εικόνα του.
Ο Peters έχει τον ρόλο του και ανταποκρίνεται σε αυτόν.
Αν περιμένεις να έχουμε 12 παίκτες άριστους, χωρίς κανένα μειονέκτημα, κακώς.

Η επανάληψη της ίδιας άποψης όπως έχεις δει δεν είναι αποδεκτή άσχετα αν κατά την γνώμη σου έχει αλλάξει ή όχι κάτι στην ομάδα.
Δεν θα το συνεχίσω. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

3
3 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 18, 2023 7:19 am

ankostas333 έγραψε:
Αναφέρθηκα σε προσβολές και όχι ύβρεις. Νομίζω συμφωνούμε ότι οι λέξεις αλαζόνας, εγωιστής, άσχετος κλπ προσβάλλουν πρόσωπα τα οποία προφανώς και δεν γνωρίζεις. Επίσης η υπεροπτική γραφή σου είναι προκλητική προς διαμάχες. Νομίζω το έχεις παρατηρήσει.

Σχετικά με τον coach:
Οι περισσότεροι παίκτες (αν όχι όλοι) πρώην και νυν του Μπαρτζώκα πίνουν νερό στο όνομά του σε συνεντεύξεις του. Αλλά εσύ πιστεύεις αυτά που πιστεύεις για το ποιον του.
Έχεις κολλήσει στα στατιστικά αλλά παραβλέπεις την υγεία, την ομαδικότητα, το δημιούργημα τού κατά τα άλλα αλαζόνα προπονητή μας.
Ο Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μια μπασκετική οικογένεια, πέρα από ομάδα, και μέλη της είναι και ο Πίτερς και ο Μπολομπόι και ο Κάνααν. Ο καθένας με τον ρόλο του. Το αν ανταποκρίθηκε ο καθένας στον δικό του ρόλο είναι στην ευχέρεια του προπονητή να το αξιολογήσει και να πράξει αναλόγως. Οι τύποι παίζουν στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διοργάνωση. Για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τυχαίοι. Ούτε ξέχασαν από μπάσκετ, ούτε να βάζουν τρίποντα.
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο coach έφτασε την ομάδα πρώτη στην λήξη της κανονικής περιόδου και έχει άρτιες βάσεις για διάκριση στην Ευρωλίγκα.

Σχετικά με τους παίκτες:
Ο Canaan δεν αντικατέστησε τον ρόλο του Dorsey αν αυτό περίμενες αλλά, εμένα προσωπικά που δεν είμαι και λάτρης των στατιστικών αλλά της εικόνας στο παρκέ, με καλύπτει η εικόνα του.
Ο Peters έχει τον ρόλο του και ανταποκρίνεται σε αυτόν.
Αν περιμένεις να έχουμε 12 παίκτες άριστους, χωρίς κανένα μειονέκτημα, κακώς.

Η επανάληψη της ίδιας άποψης όπως έχεις δει δεν είναι αποδεκτή άσχετα αν κατά την γνώμη σου έχει αλλάξει ή όχι κάτι στην ομάδα.
Δεν θα το συνεχίσω. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Με αυτό το ποστ επιβεβαιώνετε ότι δεν έχουν να μου καταλογίσουν κάτι συγκεκριμένο.
"Υπεροπτική γραφή", "επανάληψη της ίδιας άποψης" είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς λόγοι φίμωσης ενός ανθρώπου. Απλά δεν τους αρέσει η άποψη μου, δε θέλουν/μπορούν να απαντήσουν στα επιχειρήματα και μου επιτίθονται.
Και βάζουν και στο στόμα μου λόγια που ποτέ δεν είπα. Άσχετο τον προπονητή δεν τον αποκάλεσα ποτέ.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Τρί Απρ 18, 2023 7:24 am

shaq7 έγραψε:
thory έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 12:57 am
Αν απλα προσπερνούσατε ολοι οσοι εχετε θεμα τα ποστ του φιλου δεδαλου, δεν απαντουσατε, δεν σχολιαζατε, δεν τρολαρατε, δεν τα διαβάζατε καν, με τον καιρο θα βαριοταν αφου κανεις δεν θα ασχολουταν με αυτα που γραφει και θα περιοριζε αρκετά την παρουσια του στο φορουμ.

Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με αυτα που λεει αλλά θέλω και να τον πειραζω (καλοπροαιρετα παντα).
εγω συμφωνω με αυτο οτι μπορουμε απλα να τα προσπερναμε και τελειωνει το θεμα εκει αλλα οταν εδω και μηνες ενα ηρεμο κατα τα αλλα φορουμ ασχολειται σε ολες τις ηττες (στις περισσοτερες νικες εξαφανιζεται) με εναν χρηστη συγκεκριμενα κατι κανει λαθος και αυτος... Δεν εχουν τρελαθει ολοι χωρις λογο το μονο σιγουρο.
Κι άλλο ψέμα εις βάρος μου. Τα γραπτά μένουν. Στις περισσότερες νίκες γράφω. Τώρα σε παιχνίδια που νικήσαμε 40 πόντους , να βγω να γράψω τι; Ούτε είμαι υποχρεωμένος να γράφω οπότε θέλει ο καθένας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Απρ 18, 2023 8:50 am

lefpan έγραψε:
Δευ Απρ 17, 2023 10:45 pm
Για το παραπάνω θέμα, ας μου επιτραπεί:

1. Οι mods βλέπουν το θέμα "τεχνοκρατικά" (ας το πούμε έτσι), δηλαδή ακολουθώντας το γράμμα των κανόνων.

2. Συνήθως, όταν ακολουθούμε το "γράμμα" και όχι το "πνεύμα" πέφτουμε στην παγίδα των κακοπροαίρετων, που πατώντας πάνω σε αυτή την "τυπολατρεία", κάνουν το φόρουμ άνω-κάτω και αυτοί μένουν στο απυρόβλητο, καλυπτόμενοι πίσω από την ατάκα "αυτή είναι η γνώμη μου".

3. Ακόμα και έτσι, όμως, ο συγκεκριμένος "αιωροπτεριστής" έχει παραβιάσει επανειλημμένα τον κανόνα που λέει να μην επαναλαμβάνουμε μονίμως τα ίδια ποστ, χωρίς να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση.

4. Αν πάρουμε μια ζυγαριά, και από τη μια μεριά βάλουμε τον "βοηθό77" και από την άλλη το γνωστό τρολ, θα δούμε ότι ο μεν πρώτος συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια μπασκετική ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο δεύτερος ηθελημένα τρολάρει συνεχώς, με αποτέλεσμα πολλοί συμφουρομίτες (μεταξύ των οποίων και εγώ) ή να καταπίνουμε το τρολάρισμα υποτιμώντας τον εαυτό μας, ή να φλερτάρουμε μονίμως με φάουλ και "μπάνια".

5. Έχουμε χάσει πολλούς αξιόλογους φίλους από το φόρουμ για παρεμφερείς λόγους "άτεγκτης" και "ψυχρής" εφαρμογής των κανόνων του φόρουμ. Ας μην χάσουμε κι άλλους για χάρη ενός ατιμώρητου τρολ.

Μετά τιμής,
Λεφτέρης Πάνου
(φανερώνω και το ονομάτεπώνυμό μου -- γειά σου, ρε Τηνιακέ σπετσέρη! -- δηλώνοντας έτσι ότι σοβαρολογώ τα μάλα.
assistant77 έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 12:48 am
.
Είμαι σε αυτό το φόρουμ απ τους πρώτους μήνες λειτουργίας του πολύ πριν τους περισσότερους mods και admins που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή..... Ήμουν σε αρκετές απ τις πρώτες συναντήσεις των αρχικών μελών του φόρουμ συζητώντας δημιουργικά για το πως θα κάνουμε αυτό το φόρουμ να μακροημερευσει και να προσφέρει πράγματα στο άθλημα που αγαπάμε....Πάρα τις πολλές κρούσεις δεν έγινα mod α) λόγω φόρτου εργασίας και β) γιατί διαφωνούσα με κάποιους "σκληρούς και ατεγκτους" όρους που πρότεινε η πλειοψηφία.... Έχω συμμετάσχει λοιπόν στην αρχική διαμόρφωση των όρων του φόρουμ βάζοντας ένα μικρό, ένα ελάχιστο λιθαράκι.... Οπότε μη μου λέτε όποτε διαφωνείτε με αυτά που γράφω να ξαναδιαβάσω τους κανόνες.... Πείτε μου το συγκεκριμένο κανόνα που δεν τηρησα σε συγκεκριμένο ποστ για να βελτιωθώ....
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους.
Για τους κανόνες που δεν τήρησες assisttant77 θα σου στείλω p.m.

Για το αν ακολουθούμε το πνεύμα ή το γράμμα θα κάνω μια τοποθέτηση και πιστεύω να σταματήσει η εκτός θέματος συζήτησης.
Αυτό με το πνεύμα των νόμων κλπ το έχω ακούσει ξανά για θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα όταν ήρθε ξανά στην αρχή, για τον Καλάθη, για τον Μπαρτζώκ ξανά κλπ. και βάζετε το δίλλημα αν θα έπρεπε να τιμωρήσουμε τον τάδε ή τον άλλο, να τον αποκλείσουμε, να του βάλουμε φάουλ κ.λ.π. Ούτε τον Daidalo θέλουμε να τιμωρήσουμε ούτε τον assistant77 και κακώς τίθεται σαν δίλλημα.
Για το αν οι κανόνες είναι αυστηροί ίσως σε μερικά θέματα. Όμως ο κανόνας που μας διαχωρίζει από άλλες ιστοσελίδες είναι ότι σεβόμαστε την άποψη των άλλων και δεν κάνουμε προσωπικές επιθέσεις. Τόσο απλό, δεν θέλουμε να την "λέμε' σε συνφορουμίτες μας, να περιμένουμε στην γωνία να διαψευστούν για να τους κοροϊδέψουμε και έχουμε το ελεύθερο να επιχειρηματολογήσουμε ή να αγνοήσουμε τα θέματα τους. Κι εγώ θεωρώ κουραστικό τον Δαίδαλο και αγνοώ τα ποστ που επιτιθεται στον Μπαρτζώκα χωρίς επιχειρήματα και απαντώ στα υπόλοιπα, δεν θα τον φιμώσω όμως. Αν κάποιο ποστ του ωστόσο θεωρεί κάποιος ότι περιέχει προσβολές πατάει απλώς το κουμπί της αναφορά με μια σύντομη αιτολογία και θα το δούμε, Δεν έχει γίνει ποτέ γι' αυτόν. Δεν έίναι ο Δαίδαλος το πρόβλημα παιδιά, και άλλα μέλη εκφράζουν απόψεις κατά καιρούς και επειδή είναι επίμονοι ή δεν μας αρέσει το ύφος τους ή η άποψη τους κάνουμε το θέμα προσωπικό. Απλώς αυτό δεν είναι αποδεκτό.
Φιλικά πάντα.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Απρ 18, 2023 10:24 am

Για να επανέλθουμε και στο θέμα του τόπικ, δεν νομίζω ότι η Φενέρ μπορεί να κάνει 3 νίκες στον Ολυμπιακό σε 5 αγώνες.
Τη σειρά τη βλέπω άνετα στο 3-0, το πολύ στο 3-1.
Ο τρόπος παιχνιδιού της Φενέρ δεν μπορεί να περιορίσει την κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού, που είναι και η πηγή της δύναμής του.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 522

Τρί Απρ 18, 2023 1:23 pm

lefpan έγραψε:
Για να επανέλθουμε και στο θέμα του τόπικ, δεν νομίζω ότι η Φενέρ μπορεί να κάνει 3 νίκες στον Ολυμπιακό σε 5 αγώνες.
Ο τρόπος παιχνιδιού της Φενέρ δεν μπορεί να περιορίσει την κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού, που είναι και η πηγή της δύναμής του.
Υπερτερούμε σε αμυντική και ομαδική επιθετική λειτουργία σίγουρα, το ερώτημα είναι αν θα κάνουν καλό παιχνίδι οι μονάδες τους έστω κι ατομικά!

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 18, 2023 1:27 pm

lefpan έγραψε:
Αυτό ακριβώς.... Η άμυνα της Φενέρ δεν έχει καμία συνοχή, στην πρώτη περιστροφή κουτουλανε σα μεθυσμενα κοτόπουλα..... Θα έχουμε 10δες ελεύθερα σουτ σε κάθε παιχνίδι.... Ο μόνος τρόπος να μείνει σε κάποιο ματς κοντά η Φενέρ είναι να σουταρουμε με ποσοστά 20% από μακρυά που είναι παρα φύσει κι απέναντι η average επίθεση τους να τα βάζει όλα...
3-0 είναι η σειρά ή 3-1 αν σε κάποιο παιχνίδι "κοιμηθεί ο Θεός"....

1
1 Εικόνα
passer

senior
Reactions: 87

Τρί Απρ 18, 2023 1:32 pm

Καλοπροαίρετη ερώτηση προς τους φίλους που ψήφισαν Φενέρ 3-2 (αν θέλουν να απαντήσουν):

Βλέπετε δλδ να κάνει 2 Break η Φενέρ ή να παίρνει 3 συνεχόμενα ματς;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Απρ 18, 2023 1:49 pm

assistant77 έγραψε:

Αυτό ακριβώς.... Η άμυνα της Φενέρ δεν έχει καμία συνοχή, στην πρώτη περιστροφή κουτουλανε σα μεθυσμενα κοτόπουλα..... Θα έχουμε 10δες ελεύθερα σουτ σε κάθε παιχνίδι.... Ο μόνος τρόπος να μείνει σε κάποιο ματς κοντά η Φενέρ είναι να σουταρουμε με ποσοστά 20% από μακρυά που είναι παρα φύσει κι απέναντι η average επίθεση τους να τα βάζει όλα...
Εντάξει η επίθεση της δεν είναι και average, περίπου τους ίδιους πόντους μ' εμάς έχουν βάλει στην regular. Στην άμυνα σίγουρα δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες αλλά παρ' όλα αυτά δίνει μόνο 23 τρίποντα ανά παιχνίδια στον αντίπαλο (η τρίτη καλύτερη σ' αυτόν τον τομέα), και στα 2 παιχνίδια βέβαια εναντίον της σουτάραμε με εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο. 3-1 ψήφισα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Απρ 18, 2023 2:00 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 1:49 pm
assistant77 έγραψε:

Εντάξει η επίθεση της δεν είναι και average, περίπου τους ίδιους πόντους μ' εμάς έχουν βάλει στην regular. Στην άμυνα σίγουρα δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες αλλά παρ' όλα αυτά δίνει μόνο 23 τρίποντα ανά παιχνίδια στον αντίπαλο (η τρίτη καλύτερη σ' αυτόν τον τομέα), και στα 2 παιχνίδια βέβαια εναντίον της σουτάραμε με εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο. 3-1 ψήφισα.
Εγώ πιστεύω ότι η επιθετική της λειτουργία είναι average απ την άποψη ότι δεν βάζουν κάποια τρικ, που να μπορούν να εκπλήξουν τον αντίπαλο και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση..... Εξ αιτίας αυτού πολλές επιθέσεις της κολλάνε και καταλήγουν σε iso των εξαιρετικών κάποιες φορές επιθετικών της.... Κάπως έτσι δικαιολογουνται τα καλά της σχετικά νούμερα στην επίθεση, δεν νομίζω πως έχουν μια καλή, fluid επιθετική λειτουργία...

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Απρ 18, 2023 2:36 pm

Καταλυτικός παράγοντας στη σειρά θα είναι ο Σλούκας. Αν πιάσει τα καλά στάνταρ που είχε πριν τραυματιστεί δεν νομίζω ότι έχει ρεαλιστικές ελπίδες η Φενέρ. Είναι σχεδόν αδύνατο για μία ομάδα όπως η Φενέρ που είναι λίγο όσα πάνε και όσα έρθουν να αντιμετωπίσει την ασταμάτητη κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού. Όταν παίζουμε καλά είναι λίγο δεν ξέρεις από που θα σ έρθει η φάση. Ακόμα και να το καταφέρει σε μια/δυο επιθεσεις σε χρόνους αγώνα από ένα σημείο και μετά θα λυγίσουν.
Τώρα, αν ο Σλούκας δεν είναι τόσο καλός πάλι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γι αυτούς αν ο Γουόκαπ που θα παίξει έτσι κ αλλιώς πολύ πιάσει ένα ποσοσστό γύρω στο 40% στα τρίποντα. Ένα ματς θα το πάρουν σίγουρα. Για παραπάνω θεωρώ ότι θα πρέπει να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε το πρώτο ματς για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα, έχουμε προφανώς το προβάδισμα αλλά δεν συμμερίζομαι την υπέρμετρη αισιοδοξία πολλών φίλων.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Απρ 18, 2023 2:37 pm

Να μας κερδισει 3 φορες σε 5 ματς αυτη η φενερ και με πλεονεκτημα? θα πρεπει να μην κατεβουμε καθολου..θεωρω πως εχει επηρεαστει ο κοσμος που ο μπαρτζωκας εσβησε την μηχανη οταν ειδε οτι εχουμε σιγουρη 1-2 θεση..και η μονακο το ιδιο εκανε ..Δεν παιζει να κατεβουμε τοσο χαλαροι ουτε να μην βαζουμε τριποντο στις 20 προσπαθειες.. ο σλουκας φορτσαρει επισης αποτι ειπε και ο ιδιος και θα ειναι ετοιμος..3-0 η 3-1

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1567
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Απρ 18, 2023 2:43 pm

Οπως εχω γραψει πολλες φορες, δεν πιστευω πως υπαρχει ομαδα που μπορει να κανει 3 νικες σε σειρα 5 αγωνων κοντρα στον Ολυμπιακο. Τωρα,το να βγαινεις πρωτος και να σου τυχαινει η Φενερ, δεν το λες και καλο σταυρωμα,οταν πχ θα μπορουσες να εχεις την Μπασκονια η την Ζαλγκιρις. Η Φενερ ειναι ομαδα με ποιοτικο υλικο,και καλο προπονητη,που θα λογικα θα ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικη και ζορικη αντιπαλος απο τους Ισπανους και τους Λιθουανους,ομως στο τελος δεν βλεπω πως μπορει να παρει εκεινη την προκριση.Ακομα και να χασει ο Ολυμπιακος ενα απο τα 2 πρωτα ματς στο ΣΕΦ, μπορει να παει και να κανει 2 νικες στην εδρα της Φενερ. Ολα αυτα φυσικα υπο την προυποθεση οτι θα παρουσιασει το καλο του προσωπο και θα παιξει κοντα στο 100% των δυνατοτητων του.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Τρί Απρ 18, 2023 3:12 pm

Με τους τραυματίες της Φενέρ τι γίνεται; Από ότι έχω διαβάσει ο Μπούκερ είναι σχεδόν σίγουρα εκτός και ο Γουίλμπεκιν ανέτοιμος αλλά διαθέσιμος. Ο Μπιέλιτσα;

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Απρ 18, 2023 3:53 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 3:12 pm
Με τους τραυματίες της Φενέρ τι γίνεται; Από ότι έχω διαβάσει ο Μπούκερ είναι σχεδόν σίγουρα εκτός και ο Γουίλμπεκιν ανέτοιμος αλλά διαθέσιμος. Ο Μπιέλιτσα;
Αυτός είναι πρώην μπασκετμπολίστας. Έχει να παίξει από πέρυσι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”