Euroleague Round 2 : Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 11, 2024 12:23 pm

berry έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 12:21 pm
νομιζω η μονη περιπτωση να παιξει ο Μουσταφαλ ειναι να μην αγωνιστει ο Πετρουσεφ . Αλλιως γιατι να ρισκαρουμε ?
Αν είναι θέμα ρίσκου δεν θα παίξει, η λογική αυτό λέει κιόλας, είπα απλώς μήπως, αν όμως είναι έτοιμος μπορεί να πάρει χρόνο για να επανέλθει γρηγορότερα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 11, 2024 12:40 pm

Oτιδηποτε αλλο περα απο ευκολη και ανετη νικη του Ολυμπιακου με διψηφια διαφορα θα μου προκαλεσει εκπληξη.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Οκτ 11, 2024 12:42 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 12:23 pm
berry έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 12:21 pm
νομιζω η μονη περιπτωση να παιξει ο Μουσταφαλ ειναι να μην αγωνιστει ο Πετρουσεφ . Αλλιως γιατι να ρισκαρουμε ?
Αν είναι θέμα ρίσκου δεν θα παίξει, η λογική αυτό λέει κιόλας, είπα απλώς μήπως, αν όμως είναι έτοιμος μπορεί να πάρει χρόνο για να επανέλθει γρηγορότερα.
επειδη το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι εντος εδρας και επομενως δεν εχει την ταλαιπωρια της μετακινησης σε αλλη χωρα ισως και να μπει για μερικα λεπτα ετσι για να πει οτι πατησε παρκε στο πρωτο εντος εδρας παιχνιδι κιολας ,για να τον δει κι ο κοσμος αν θες...απο εκει και περα δεν με νοιαζει να κατεβασουμε σχημα με τριαγκαρντ και δυο φοργουορντ σημερα και να το κανουμε ραν εντ γκαν το παιχνιδι να νικησουμε με 105-93 ξερωγω ,ετσι για να εχουμε να γκρινιαξουμε για την αμυνα μας ρε παιδι μου, οτι σε εντος εδρας παιχνιδι φαγαμε 93 ποντους :roofl:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Οκτ 11, 2024 12:47 pm

j-kidd13 έγραψε:
Oτιδηποτε αλλο περα απο ευκολη και ανετη νικη του Ολυμπιακου με διψηφια διαφορα θα μου προκαλεσει εκπληξη.
Αν δεν παιξει και ο πετρουσεφ σημερα θα εχουμε τρανταχτες ελλειψεις απεναντι σε μια ομαδα που την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μπαμ απεναντι στη Μπαρτσα. οσο κι αν γουσταρω εμφατικη νικη για πολλους και διαφορους λογους ,ισως να ειναι και δυσκολακι να "πατησουμε" τους Λιθουανους ,μεταξυ μας και με μια νικη 6-8 ποντους διαφορα παλι χαρουμενος θα ειμαι.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 11, 2024 2:18 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Αν δεν παιξει και ο πετρουσεφ σημερα θα εχουμε τρανταχτες ελλειψεις απεναντι σε μια ομαδα που την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μπαμ απεναντι στη Μπαρτσα. οσο κι αν γουσταρω εμφατικη νικη για πολλους και διαφορους λογους ,ισως να ειναι και δυσκολακι να "πατησουμε" τους Λιθουανους ,μεταξυ μας και με μια νικη 6-8 ποντους διαφορα παλι χαρουμενος θα ειμαι.
Ο Ζερβας ειπε οτι θα παιξει κανονικα ο Πετρουσεφ.
Η διαφορα στα 2 ροστερ ειναι χαοτικη.
Κανονικα πρεπει να ειναι 15 ποντους διαφορα το παιχνιδι χωρις κοπο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 11, 2024 2:26 pm

ο φαλ ρε παιδια τι ρισκο θα χει να παιξει?Δηλαδη την παρασκευη ειναι ρισκο αλλα την τριτη οχι?Αφου εκανε κανονικες προπονησεις απο θεμα ποδιου ειναι κομπλε..απλα λενε να παιξει τριτη λογω φυσικης καταστασης.Θα μπορουσε να μπει 5λεπτα αν δεν επαιζε ο πετρουσεφ.

Απο θεμα ροστερ ειναι να τους ριξουμε 30ρα,αλλα εμεις ακομα ψαχνομαστε πολυ,ειναι τελειως καινουργια η ομαδα αφου εχει αλλαξει και φιλοσοφια σε σχεση με περσι..Η ζαλγκιρις ειναι σε φορμα σε σχεση με μας αλλα εκτος εδρας δεν νομιζω οτι θα χει την ιδια αποδοση..
Εγω πιστευω οτι θα νικησουμε σχετικα ευκολα παντως.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 11, 2024 3:46 pm

Τελικά ο Πετρούσεφ θα παίξει σίγουρα; Τον έχω στο fantasy και θέλω να ξέρω αν θα τον βάλω!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Οκτ 11, 2024 3:57 pm

Dimmitz έγραψε:
Τελικά ο Πετρούσεφ θα παίξει σίγουρα; Τον έχω στο fantasy και θέλω να ξέρω αν θα τον βάλω!
ετσι ειπε ο ζερβας..παντως με ιωση που ναι δεν νομιζω να παρει πολυ χρονο..Εγω παντως εφτιαξα ενα bet builder μετα απο καιρο με ραιτ 11+ σασα 19+ και 2 τριποντα φουρνιε..οποτε αν δειτε σασα αποντο ,φουρνιε να βαραει ερμπολ και ραιτ να βγαινει με 5 φαουλ ξερετε ποιος φταιει :roofl:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Οκτ 11, 2024 5:45 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
ετσι ειπε ο ζερβας..παντως με ιωση που ναι δεν νομιζω να παρει πολυ χρονο..Εγω παντως εφτιαξα ενα bet builder μετα απο καιρο με ραιτ 11+ σασα 19+ και 2 τριποντα φουρνιε..οποτε αν δειτε σασα αποντο ,φουρνιε να βαραει ερμπολ και ραιτ να βγαινει με 5 φαουλ ξερετε ποιος φταιει :roofl:
Ποσιμπολ

Εικόνα
Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Οκτ 11, 2024 6:07 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Α ωραία...κι εγώ μας έπαιξα άσσο, οπότε πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γλυτώσουμε την "κηδεία" απόψε :lol:

Στα σοβαρά αν ο Πετρούσεφ είναι σε θέση να βγάλει κανένα 15λεπτο, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση μάλλον πάμε για ντέρμπι.

Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Παρ Οκτ 11, 2024 7:00 pm

Δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά Τανούλη...λείπεις.

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Οκτ 11, 2024 7:30 pm

Στην δωδεκάδα και ο Φαλ τελικά!
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... eptada-toy

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Οκτ 11, 2024 7:47 pm

Για να μπήκε ο φαλ λογικά ο πετρουσεφ δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάντως όπως είπα και πριν αφού ο φαλ κάνει κανονικές προπονήσεις δεν υπάρχει φόβος να υποτροπιάσει..απλά λέγαν θα παίξει τρίτη για να έχει πιο πολλές προπονήσεις άρα και αντοχές ..Να δείτε που θα ξεκινήσει κιόλας βασική 5δα

Μπήκε και αντι του μακισικ στην α1 λένε

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Οκτ 11, 2024 8:52 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 2:18 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Ο Ζερβας ειπε οτι θα παιξει κανονικα ο Πετρουσεφ.
Η διαφορα στα 2 ροστερ ειναι χαοτικη.
Κανονικα πρεπει να ειναι 15 ποντους διαφορα το παιχνιδι χωρις κοπο.
Πιστεύεις ότι έχουμε χαοτική διαφορά ροστερ με την Μπαρτσα που έχασε με κάτω τα χέρια;
Είναι αρχή ακόμα, σχεδόν όλες οι ομάδες αμοντάριστες και οι εκπλήξεις γίνονται εύκολα.
Εγώ δεν αποκλείω καθόλου το διπλό κ επειδή έδινε 4.70 το πόνταρα

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Οκτ 11, 2024 9:15 pm

Αρκετά άδειο το ΣΕΦ σήμερα δυστυχώς. Οκ, δεν περίμενα και sold out, αλλά πρέπει να έχει τουλάχιστον 1500-2000 θέσεις κενές.

Βλέπω σήμερα πάλι ανακάτεψε την αρχική πεντάδα ο Μπαρτζώκας, με Vildoza και Walkup αντί για Goss και Dorsey. Ενδιαφέρον.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”