Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 23, 2025 12:30 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Τρί Απρ 22, 2025 11:43 pm
Η λογική λέει ότι θα είναι σκληρή σειρά, απ τη μια εμείς που δε διανύουμε και τη καλύτερη περίοδο της σεζόν, απ την άλλη η Ρεάλ που ναι μεν είναι μέτρια φέτος γενικά αλλά σε τέτοιες σειρές έχει 3-4 προσωπικότητες να ηγηθούν.
Εδω και κάμποσα χρόνια η Ρεάλ μετά από 3 σερί f4 μένει εκτός κάθε 4ο έτος, ε τα προηγούμενα 3 χρόνια είχε πάει....
Θέλουμε επιτέλους να δούμε άμυνες να τρώνε σίδερα ειδικά στα κρίσιμα σημεία, κι ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη.
Θα δούμε τη θύρα 7 στο ΣΕΦ μπας και νιώσουμε λίγο ατμόσφαιρα;
Δεν είναι θέμα ούτε να εμφανιστεί η θύρα 7 ούτε τίποτα. Εγώ ξέρεις βρε αδερφέ τι θέλω να δω και ας…….αποκλειστώ (που λέει ο λόγος) στην τελική?? Μία ομάδα που θα μασάει σίδερα, που δεν θα ψάχνει δικαιολογίες και που θα βάζει τις βολές επιτέλους σε ένα μεγάλο ματς!! Όλα τα άλλα θα έρθουνε, σε τελική παίζει ο πρώτος με τον 8ο, σε πέντε παιχνίδια!!! Νομοτελειακά το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και σε best of five σειρά περνά 99 φορές στις 100 η καλύτερη ομάδα!!
Υγ1: Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας, αλλά επειδή κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε, ελπίζω ο φίλτατος Μουσταφά του 45% σε βολές και κάποια άλλα τρεμόμενα, κατά καιρούς όταν καίει η μπάλα, χέρια παικτών μας που βλέπανε το σημερινό παιχνίδι του αιωνίου, να παραδειγματίστηκαν σήμερα από το «νεούδι» στην Ευρωλίγκα Γκέιμπριελ, που ξεκίνησε εφέτος την χρονιά με ίδιο ποσοστό βολών με τον Φάλ και έφτασε όμως με αρκετή δουλειά, σε παιχνίδι πλέι οφ, να βάζει 2/2 βολές στην crunch time και να βοηθά την ομάδα του!!
Υγ2: Αν γίνουν τα αυτονόητα από την ομάδα και τον προπονητή, χωρίς αναζητήσεις πιθανών φαντασμάτων και ερινυών, τότε το 3-1 θα είναι και εδώ όπως και στην σειρά του αιωνίου το πιο πιθανό σκορ της σειράς!
Υγ3: Μπασκετικό ξύλο στον Ταβάρες με χρήση και των τριών διαθέσιμων ψηλών μας, περιορισμός του Χεζόνια και απομόνωση του Φακούντο και …….. ΤΕΛΟΣ!!
Υγ4: Οι ψηλοί κάτι χρωστάνε όλη την φετινή χρονιά……….ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Υγ5: Κάτι άσχετο………ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο WARD με τίποτα!!!!

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 23, 2025 12:41 am

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Ρεάλ και μας έκατσε. Έχασαν πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι να γίνει λειτουργική η ομάδα της. Ο Ματέο είχε χάσει αυγά και πασχάλια μέχρι να βρει τα κατάλληλα σχήματα. Για μένα είναι ομάδα τετράδας. Καλύτερη από Μονακό και Φενέρ. Το μεγαλύτερο τεστ μέχρι τον ΠΑΟ.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 23, 2025 12:52 am

Slow horses 7 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Η λογική λέει ότι θα είναι σκληρή σειρά, απ τη μια εμείς που δε διανύουμε και τη καλύτερη περίοδο της σεζόν, απ την άλλη η Ρεάλ που ναι μεν είναι μέτρια φέτος γενικά αλλά σε τέτοιες σειρές έχει 3-4 προσωπικότητες να ηγηθούν.
Εδω και κάμποσα χρόνια η Ρεάλ μετά από 3 σερί f4 μένει εκτός κάθε 4ο έτος, ε τα προηγούμενα 3 χρόνια είχε πάει....
Θέλουμε επιτέλους να δούμε άμυνες να τρώνε σίδερα ειδικά στα κρίσιμα σημεία, κι ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη.
Θα δούμε τη θύρα 7 στο ΣΕΦ μπας και νιώσουμε λίγο ατμόσφαιρα;
Δεν είναι θέμα ούτε να εμφανιστεί η θύρα 7 ούτε τίποτα. Εγώ ξέρεις βρε αδερφέ τι θέλω να δω και ας…….αποκλειστώ (που λέει ο λόγος) στην τελική?? Μία ομάδα που θα μασάει σίδερα, που δεν θα ψάχνει δικαιολογίες και που θα βάζει τις βολές επιτέλους σε ένα μεγάλο ματς!! Όλα τα άλλα θα έρθουνε, σε τελική παίζει ο πρώτος με τον 8ο, σε πέντε παιχνίδια!!! Νομοτελειακά το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και σε best of five σειρά περνά 99 φορές στις 100 η καλύτερη ομάδα!!
Υγ1: Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας, αλλά επειδή κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε, ελπίζω ο φίλτατος Μουσταφά του 45% σε βολές και κάποια άλλα τρεμόμενα, κατά καιρούς όταν καίει η μπάλα, χέρια παικτών μας που βλέπανε το σημερινό παιχνίδι του αιωνίου, να παραδειγματίστηκαν σήμερα από το «νεούδι» στην Ευρωλίγκα Γκέιμπριελ, που ξεκίνησε εφέτος την χρονιά με ίδιο ποσοστό βολών με τον Φάλ και έφτασε όμως με αρκετή δουλειά, σε παιχνίδι πλέι οφ, να βάζει 2/2 βολές στην crunch time και να βοηθά την ομάδα του!!
Υγ2: Αν γίνουν τα αυτονόητα από την ομάδα και τον προπονητή, χωρίς αναζητήσεις πιθανών φαντασμάτων και ερινυών, τότε το 3-1 θα είναι και εδώ όπως και στην σειρά του αιωνίου το πιο πιθανό σκορ της σειράς!
Υγ3: Μπασκετικό ξύλο στον Ταβάρες με χρήση και των τριών διαθέσιμων ψηλών μας, περιορισμός του Χεζόνια και απομόνωση του Φακούντο και …….. ΤΕΛΟΣ!!
Υγ4: Οι ψηλοί κάτι χρωστάνε όλη την φετινή χρονιά……….ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Συμφωνώ και για Γουόρντ και για τους ψηλούς....Ο Μωυσής δείχνει να χει συνέλθει....Για τους άλλους 2 δε ξέρω.Ο Φαλ σίγουρα έχει πάρει τη κάτω βόλτα, φαίνεται σε όλη τη σεζόν αυτό, νομίζω ότι ήταν να δώσει το έδωσε.Απ το Μιλουτίνοβ θέλω να δω πράγματα εγω, θες τους 2 απ τους 3 ψηλούς σε καλή μέρα για να πεις ότι θα πάρεις πράγματα κι απ τη ρακέτα.
Να σου πω κάτι όμως;Ο Μπαρτζώκας είναι αυτός που φοβάμαι περισσότερο!Όσοι είμαστε μπασκετικοί ξέρουμε ότι ο κόουτς δε φημίζεται ούτε για τη ψυχραιμία του ούτε για τη ψυχολογική υποστήριξη σε παίκτες του....Αν τα χε αυτά ίσως είχε σηκώσει 1-2 ευρωλίγκες ακόμα.Οι "δικαιολογίες" πολλές φορές από εκείνον ξεκινούσαν.
Θέλει μυαλό και ψυχολογικές ντόπες η σειρά με τέτοιους βρώμικους αντίπαλους....Έτσι και παίξουν με το μυαλό του Μπαρτζώκα, ενα ματς το χουμε χάσει σίγουρα στο ΣΕΦ.
Θα ρώταγα αν έχει επιστρέψει ο Βιλντόζα, αλλά μετά τις τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται ότι "αρμενίζει" κάπως αλλού....

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Απρ 23, 2025 12:57 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 12:41 am
Ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Ρεάλ και μας έκατσε. Έχασαν πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι να γίνει λειτουργική η ομάδα της. Ο Ματέο είχε χάσει αυγά και πασχάλια μέχρι να βρει τα κατάλληλα σχήματα. Για μένα είναι ομάδα τετράδας. Καλύτερη από Μονακό και Φενέρ. Το μεγαλύτερο τεστ μέχρι τον ΠΑΟ.
Δεν το νομίζω αδερφέ. Θεωρώ και την Φενέρμπαχτσε αλλά ακόμα και την Παρί καλύτερες της Ρεάλ!!! Και θα ξαναγράψω ότι τις ομάδες μας, ας σταματήσουμε να τις «υπερεκτιμούμε» τόσο πολύ! Οι ατυχίες (κυρίως) που είχανε εφέτος, έχει αποδειχθεί ότι δεν τους έχει επιτρέψει να δείξουν ότι είναι κατά πολύ ανώτερες από τις ανταγωνίστριες ( ίσα ίσα)………..πάντα βέβαια με βάση το τί προσδοκούσαμε κόκκινοι και πράσινοι στην αρχή της χρονιάς και ασχέτως της τελικής τους κατάταξης!!

1
1 Εικόνα
Two way player

Reactions: 28
Αγαπημένος παίκτης: Hakeem

Τετ Απρ 23, 2025 10:04 am

Jeight έγραψε:
Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pm
kite26 έγραψε:
Τρί Απρ 22, 2025 12:33 pm

Στο φ4 μας φοβάμαι. Τρία μηδέν θα βγει η σειρά του Παναθηναϊκού, βλέπω σκούπα. Δυστυχώς είμαι λίγο άρρωστος, αλλά θα πιο κάνα τσάι και θα πέσω με τα μούτρα στα πλέι-οφ.
Ε καλα λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου και να θεωρεις οτι θα κανει σκουπα. Γιατι γραφεις στα φορουμ του Ολυμπιακου δεν εχω καταλαβει. Η μονιμη μανιερα ειναι πως ο Παναθηναικος ειναι ο κυριαχος του συμπαντος και ο Ολυμπιακος μια loser ομαδα που μονο πικρες μας εχει φερει, ο Παο θα ειναι ετοιμος στα κρισιμα ενω εμεις οχι ενω ειμαστε ετοιμοι για 4 σερι f4, ο Μπαρτζωκας ειναι λουσερ ενω ο Αταμαν ειναι ο Τζενγκις Χαν της EL. Βεβαια σχεδον κανεις δεν αναφερει δουλειας του Αταμαν πριν της Εφες. Δεν ακουμε για Γαλατα, Ουλκερ, Μπολονια η τα αλλα περασματα του απο την Εφες.......
Εννοείς ότι ο Αταμάν ήταν αποτυχημένος προπονητής πριν το τελευταίο πέρασμα του στην Εφές?

Ξέρω γω έχει πάρει τίτλους με μισή ντουζίνα διαφορετικές ομάδες, και σχεδόν ολα τα ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει παρουσίες final four με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Δηλαδή μόνο αν είχε 7 euroleague θα είχε κάνει καλή καριέρα πριν την Εφές?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Απρ 23, 2025 10:10 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 12:52 am
[
Θα ρώταγα αν έχει επιστρέψει ο Βιλντόζα, αλλά μετά τις τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται ότι "αρμενίζει" κάπως αλλού....
Ποιες δηλώσεις, έκατσα να ψάξω και δεν βρίσκω κάτι. Το ζήτημα είναι να είναι επαγγελματίας όσο είναι εδώ πάντως.
Slow horses 7 έγραψε:

Υγ1: Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας, αλλά επειδή κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε, ελπίζω ο φίλτατος Μουσταφά του 45% σε βολές και κάποια άλλα τρεμόμενα, κατά καιρούς όταν καίει η μπάλα, χέρια παικτών μας που βλέπανε το σημερινό παιχνίδι του αιωνίου, να παραδειγματίστηκαν σήμερα από το «νεούδι» στην Ευρωλίγκα Γκέιμπριελ, που ξεκίνησε εφέτος την χρονιά με ίδιο ποσοστό βολών με τον Φάλ και έφτασε όμως με αρκετή δουλειά, σε παιχνίδι πλέι οφ, να βάζει 2/2 βολές στην crunch time και να βοηθά την ομάδα του!
Δεν νομίζω, και βασικά αποκλείω, να ήταν θέμα δουλειάς το ότι έβαλε 2 βολές χθες, δεν γίνεται να υπάρξει βελτίωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για παίκτη 28 χρονών.
Στατιστικό είναι το θέμα, με το συγκεκριμένο ποσοστό κάποιες φορές βάζει και 2 βολές όπως το έχει κάνει ξανά φέτος όπως το έχει κάνει και ο Φαλ που φέτος είχε και ένα παιχνίδι με 5/6.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Απρ 23, 2025 10:22 am

Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να απενεργοποιήσουμε τον Χεζόνια. Σε όλα τα ματς μας κάνει μεγάλη ζημιά και στο ανοιχτό γήπεδο και με ποσταρίσμα και από το τρίποντο. Πρέπει να έχει 20 πόντους μ.ο με εμάς χωρίς να το έχω ψάξει. Και επειδή έχει συμβεί επανηλημμένα φοβάμαι ότι απλά δεν μπορεί να βρει τρόπο ο κόουτς. Ας καταφύγει σε αντάρτικο με σκληρά φάουλ ή να βάλει τους Λι-Μακκίσικ ως οργανωτές να του επιτεθούν στην αλλαγή και να τον φθείρουν. Η άμυνα δεν είναι το φόρτε του. Δεν ξέρω πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τρόπο να τον βγάλουμε από το παιχνίδι. Χωρίς αυτό μειώνονται πολύ οι πιθανότητες νίκης της Ρεάλ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1062
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Απρ 23, 2025 11:00 am

Καλημέρα σε όλους.

Απόψε θα είναι ένα τρομακτικά δύσκολο ματς. Μας έτυχε ο πιο δύσκολος αντίπαλος με διαφορά. Μην ακούτε για εύκολο 3-1 και για μέτρια Ρεάλ κτλ. Οι αριθμοί και τα στατιστικά είναι πολύ χρήσιμα… μέχρι να αρχίσουν τα σημαντικά ματς.

Εκεί μετράνε συνήθως η φανέλα, το μέταλλο νικητή, το know how και οι προσωπικότητες. Και από αυτά η Ρεάλ έχει περίσσευμα…

Πέρσι η Μπαρτσελόνα είχε το καλύτερο ρεκόρ της Ευρωλίγκας εντός έδρας. 15-2!
Μέσα σε μια εβδομάδα έκανε από εμάς όσες ήττες είχε κάνει 7 μήνες στην κανονική περίοδο.

Το καλό βέβαια σε αυτό είναι ότι ο Φουρνιε παίρνει έξτρα κίνητρο όταν έχει απέναντί του ομάδες ιστορικές και δυνατά brand names. Έχοντας βγάλει πάνω από 100 εκατομμύρια στην καριέρα του, είναι προφανές ότι για αυτά τα ματς ήρθε Ευρώπη. Περιμένω να βγει μπροστά και να είναι καθοριστικός, άλλωστε για βραδιές σαν την αποψινή αποκτήθηκε.

Θα χρειαστεί αγωνιστική και ψυχολογική υπέρβαση για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο. Ατσαλωθειτε και προετοιμαστείτε για μάχη.

2
2 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Τετ Απρ 23, 2025 11:00 am

Slow horses 7 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Επειδη εχω δει παρα πολυ Παρι φετος. ο Ward δεν μου γεμιζε το ματι. Χθες με επεισε οτι το λεει η καρδια του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1062
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Απρ 23, 2025 11:23 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 10:22 am
Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να απενεργοποιήσουμε τον Χεζόνια. Σε όλα τα ματς μας κάνει μεγάλη ζημιά και στο ανοιχτό γήπεδο και με ποσταρίσμα και από το τρίποντο.
Ξεκάθαρα ματσαρει πολύ καλά με την μη αθλητική γραμμή forward του Ολυμπιακού. Δυστυχώς είναι τόσο ταλαντούχος που μόνη μας ελπίδα είναι να μην είναι στη μέρα του ή να χαλάσει το μυαλό του.

Αλλά ένας πολύ καλός Ολυμπιακός δε χάνει ούτε από έναν ούτε από δύο παίκτες. Αρκεί να είναι ΚΑΛΟΣ.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Jeight

Reactions: 13
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Απρ 23, 2025 12:35 pm

Two way player έγραψε:
Jeight έγραψε:
Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pm

Ε καλα λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου και να θεωρεις οτι θα κανει σκουπα. Γιατι γραφεις στα φορουμ του Ολυμπιακου δεν εχω καταλαβει. Η μονιμη μανιερα ειναι πως ο Παναθηναικος ειναι ο κυριαχος του συμπαντος και ο Ολυμπιακος μια loser ομαδα που μονο πικρες μας εχει φερει, ο Παο θα ειναι ετοιμος στα κρισιμα ενω εμεις οχι ενω ειμαστε ετοιμοι για 4 σερι f4, ο Μπαρτζωκας ειναι λουσερ ενω ο Αταμαν ειναι ο Τζενγκις Χαν της EL. Βεβαια σχεδον κανεις δεν αναφερει δουλειας του Αταμαν πριν της Εφες. Δεν ακουμε για Γαλατα, Ουλκερ, Μπολονια η τα αλλα περασματα του απο την Εφες.......
Εννοείς ότι ο Αταμάν ήταν αποτυχημένος προπονητής πριν το τελευταίο πέρασμα του στην Εφές?

Ξέρω γω έχει πάρει τίτλους με μισή ντουζίνα διαφορετικές ομάδες, και σχεδόν ολα τα ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει παρουσίες final four με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Πες μου ποιους παικτες ειχε στις πρωτες δυο του θητειες στην εφες η στην Γαλατα η στην Μπλονια. Η στην Ουλκερ. Η στην Μπεσικτας. Κανενας δεν μιλαει για αυτες τις δουλειες. Κανενας δεν θεωρουσε τον Αταμαν τοπ προπονητη την τελευταια 15 ετια πριν τηςν Εφες. Οι τοπ ηταν ο Ζοτς, ο Μεσινα, ο Ιτουδης και ο Λασο. Αντε και ο Πασκουαλ

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Τετ Απρ 23, 2025 12:49 pm

Ενώ ήμουν αρκετά απαισιόδοξος μόλις έγινε το σταύρωμα, σήμερα ξύπνησα με αέρα νίκης και γενικά πιστεύω ότι η σειρά θα είναι σκυλομαχία και θα πέσει πολύ ξύλο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο από ότι έδειξε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Πρόβλεψη μου το 3-1, αλλά με πολύ κοντινά παιχνίδια και Φουρνιέ mvp της σειράς.

Πιστεύω ότι το mvp που πήγε στον Ναν τον έχει επηρεάσει αρνητικά (ο συγκεκριμένος λειτουργεί καλύτερα όταν νιώθει αδικημένος) και θα το πληρώσει ο ΠΑΟ με break στο επόμενο παιχνίδι. Αντίθετα, θεωρώ ότι ο Σάσα θα εμφανιστεί πιο ανάλαφρος στην σειρά χωρίς το βαριά να αποδείξει πράγματα επειδή είναι ο MVP.

Γκός σήμερα θα κάνει παιχνιδάρα.

0
Two way player

Reactions: 28
Αγαπημένος παίκτης: Hakeem

Τετ Απρ 23, 2025 1:00 pm

Jeight έγραψε:
Two way player έγραψε:

Πες μου ποιους παικτες ειχε στις πρωτες δυο του θητειες στην εφες η στην Γαλατα η στην Μπλονια. Η στην Ουλκερ. Η στην Μπεσικτας. Κανενας δεν μιλαει για αυτες τις δουλειες. Κανενας δεν θεωρουσε τον Αταμαν τοπ προπονητη την τελευταια 15 ετια πριν τηςν Εφες. Οι τοπ ηταν ο Ζοτς, ο Μεσινα, ο Ιτουδης και ο Λασο. Αντε και ο Πασκουαλ

Βαθιά μπασκετικό σχόλιο το "κανένας δεν μιλούσε για τον Αταμάν" σε συνδυασμό με το "πες μου ποιους παίκτες είχε".

Φυσικά και για να θεωρηθείς μέσα στην αφρόκρεμα των προπονητών πρέπει να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλά ο Αταμάν έχει μεγάλη πορεία ως προπονητής στο μπάσκετ και πολλές επιτυχίες, δεν είναι ουρανοκατέβατος.

Euroleague final four & Suproleague Final Four με Efes (2000, 2001) - εμείς οι Παναθηναϊκοί θυμόμαστε καλά γιατί τη νικήσαμε σε δύο σερί ημιτελικούς.

Final four με Sienna (2003), και κατάκτηση Saporta (2002).

Για παίκτες μπορώ να σου πω πολλούς, Μουλαομεροβιτς, Τουρκογλου, Κουτλουάι, Τουρκτσαν, Κακιούζης, Φορντ

Ακόμα και την Γαλατά που ουσιαστικά ανέδειξε τον Μακολουμ και πήρε το Eurocup

Τώρα το ποιος μιλούσε και αν μιλούσε είναι αστεία πράγματα.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 23, 2025 1:02 pm

Ο Αταμάν μπορεί να μην είναι στους καλύτερους προπονητες που έχει δει η Ευρώπη τακτικά αλλά ξέρει να "μαγειρεύει" τέλεια.
Έφτιαξε μια πολύ καλή συνταγή στην Εφές που του βγήκε και του έφερε τίτλους και την ακολούθησε πιστά και στον παο.
Έχει και άλλα χαρίσματα όμως, μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες τους, έχει μια αλαζονεία που φαίνεται να δρα θετικά στις ομάδες του και μπορεί να παρέμβει στον αγώνα με "πολλούς τρόπους".

Πόσο θα κρατήσει αυτή η συνταγή;
Μπορεί για πολλά χρόνια, μπορεί να είναι και στα τελευταία της.

Θα μπορούσε ο Αταμάν με ομάδες τύπου Ολυμπιακού των προηγούμενων ετών να πηγαίνει φάιναλ φορ και να παίρνει τίτλους;
Όχι κατά την γνώμη μου.

Όπως και να χει είναι μια ενδιαφέρουσα μπασκετική προσωπικότητα με αρνητικά και θετικά, στα θετικά θα βάλω ότι δεν μασάει τα λόγια του.

1
1 Εικόνα
Jeight

Reactions: 13
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Απρ 23, 2025 1:05 pm

Two way player έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 1:00 pm
Jeight έγραψε:

Βαθιά μπασκετικό σχόλιο το "κανένας δεν μιλούσε για τον Αταμάν" σε συνδυασμό με το "πες μου ποιους παίκτες είχε".

Φυσικά και για να θεωρηθείς μέσα στην αφρόκρεμα των προπονητών πρέπει να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλά ο Αταμάν έχει μεγάλη πορεία ως προπονητής στο μπάσκετ και πολλές επιτυχίες, δεν είναι ουρανοκατέβατος.

Euroleague final four & Suproleague Final Four με Efes (2000, 2001) - εμείς οι Παναθηναϊκοί θυμόμαστε καλά γιατί τη νικήσαμε σε δύο σερί ημιτελικούς.

Final four με Sienna (2003), και κατάκτηση Saporta (2002).

Για παίκτες μπορώ να σου πω πολλούς, Μουλαομεροβιτς, Τουρκογλου, Κουτλουάι, Τουρκτσαν, Κακιούζης, Φορντ

Ακόμα και την Γαλατά που ουσιαστικά ανέδειξε τον Μακολουμ και πήρε το Eurocup

Τώρα το ποιος μιλούσε και αν μιλούσε είναι αστεία πράγματα.
Παρακολουθω μπασκετ πανω απο 20 χρονια. Σχεδον κανεις δεν θεωρουσε τον Αταμαν ελιτ προπονητη. Εσυ συμπεραινεις οτι αυτο σημαινει οτι ηταν κακος. Οχι απλα δεν ηταν στην ελιτ. Επισης και εγω ξερω να πηγαινω στην wikipedia και να κοπιαρω ονοματα. Ολως τυχαιως τα ονοματα που ανεφερες ειναι σε περιοπτη θεση στην σελιδα του στην wikipedia. Κοιτα να δεις συμπτωση....

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”