Δεν είναι θέμα ούτε να εμφανιστεί η θύρα 7 ούτε τίποτα. Εγώ ξέρεις βρε αδερφέ τι θέλω να δω και ας…….αποκλειστώ (που λέει ο λόγος) στην τελική?? Μία ομάδα που θα μασάει σίδερα, που δεν θα ψάχνει δικαιολογίες και που θα βάζει τις βολές επιτέλους σε ένα μεγάλο ματς!! Όλα τα άλλα θα έρθουνε, σε τελική παίζει ο πρώτος με τον 8ο, σε πέντε παιχνίδια!!! Νομοτελειακά το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και σε best of five σειρά περνά 99 φορές στις 100 η καλύτερη ομάδα!!Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 11:43 pmΗ λογική λέει ότι θα είναι σκληρή σειρά, απ τη μια εμείς που δε διανύουμε και τη καλύτερη περίοδο της σεζόν, απ την άλλη η Ρεάλ που ναι μεν είναι μέτρια φέτος γενικά αλλά σε τέτοιες σειρές έχει 3-4 προσωπικότητες να ηγηθούν.
Εδω και κάμποσα χρόνια η Ρεάλ μετά από 3 σερί f4 μένει εκτός κάθε 4ο έτος, ε τα προηγούμενα 3 χρόνια είχε πάει....
Θέλουμε επιτέλους να δούμε άμυνες να τρώνε σίδερα ειδικά στα κρίσιμα σημεία, κι ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη.
Θα δούμε τη θύρα 7 στο ΣΕΦ μπας και νιώσουμε λίγο ατμόσφαιρα;
Υγ1: Χωρίς καμία διάθεση γκρίνιας, αλλά επειδή κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε, ελπίζω ο φίλτατος Μουσταφά του 45% σε βολές και κάποια άλλα τρεμόμενα, κατά καιρούς όταν καίει η μπάλα, χέρια παικτών μας που βλέπανε το σημερινό παιχνίδι του αιωνίου, να παραδειγματίστηκαν σήμερα από το «νεούδι» στην Ευρωλίγκα Γκέιμπριελ, που ξεκίνησε εφέτος την χρονιά με ίδιο ποσοστό βολών με τον Φάλ και έφτασε όμως με αρκετή δουλειά, σε παιχνίδι πλέι οφ, να βάζει 2/2 βολές στην crunch time και να βοηθά την ομάδα του!!
Υγ2: Αν γίνουν τα αυτονόητα από την ομάδα και τον προπονητή, χωρίς αναζητήσεις πιθανών φαντασμάτων και ερινυών, τότε το 3-1 θα είναι και εδώ όπως και στην σειρά του αιωνίου το πιο πιθανό σκορ της σειράς!
Υγ3: Μπασκετικό ξύλο στον Ταβάρες με χρήση και των τριών διαθέσιμων ψηλών μας, περιορισμός του Χεζόνια και απομόνωση του Φακούντο και …….. ΤΕΛΟΣ!!
Υγ4: Οι ψηλοί κάτι χρωστάνε όλη την φετινή χρονιά……….ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Υγ5: Κάτι άσχετο………ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο WARD με τίποτα!!!!