Η οπαδική βία στην Ελλάδα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3679
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 08, 2023 9:35 am

vforvendetta85 έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 8:38 pm
Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, με την δολοφονία του νεαρού Άλκη επειδή ήταν …. Άρης, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, μα κάτι πρέπει να γίνει.

Ας συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για κάτι που πιστεύω μας βαραίνει όλους. :)
Μπορεί να λείπει ο vfor από το φόρουμ αλλά έφτιαξε ένα νήμα που θα έχει πάντα δυσάρεστα καινούργια νέα 1 μίση χρόνο μετά τον Άλκη.

Όσο δεν αποφασίζουν να το κόψουν μαχαίρι και αφήνουν προέδρους να χειραγωγούν αυτά τα άτομα, τα οποία άτομα απολαμβάνουν την ανομία θα έχουμε σε λούπα αυτές τις καταστάσεις.
Μισή Ελλάδα πέρασε κομβόι Κροατών και δεν έγινε τίποτα.
........ :-|

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 264
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 08, 2023 10:20 am

SteveNashidis έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:
Κυρ Φεβ 20, 2022 8:38 pm
Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, με την δολοφονία του νεαρού Άλκη επειδή ήταν …. Άρης, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, μα κάτι πρέπει να γίνει.

Ας συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για κάτι που πιστεύω μας βαραίνει όλους. :)
Μπορεί να λείπει ο vfor από το φόρουμ αλλά έφτιαξε ένα νήμα που θα έχει πάντα δυσάρεστα καινούργια νέα 1 μίση χρόνο μετά τον Άλκη.

Όσο δεν αποφασίζουν να το κόψουν μαχαίρι και αφήνουν προέδρους να χειραγωγούν αυτά τα άτομα, τα οποία άτομα απολαμβάνουν την ανομία θα έχουμε σε λούπα αυτές τις καταστάσεις.
Δεν έχει να κάνει εδώ ούτε με προέδρους ούτε με τίποτα, δυστυχώς.
Δέκα μέρες στο διαδίκτυο οι αντεγκλήσεις ΑΕΚτζήδων και Κροατών πάνε σύνεφο. "Ελάτε να σας...", "Θα έρθουμε να σας...". Ε, και ήρθαν. Με βοήθεια οπαδών άλλης αθηναϊκής ομάδας. Nothing more and nothing less. Δεν είναι οπαδοί, δεν είναι χούλιγκαν, είναι ακροδεξιοί. Οι Κροάτες είναι από τους μεγαλύτερους εθνικιστές στην Ευρώπη.
Ήταν γνωστό ότι θα έρθουν και σίγουρα και οι σκληροπυρηνικοί της ΑΕΚ το ήξεραν. Την πλήρωσε ένας αθώος. Όπως συμβαίνει πάντα.
Κανένας ανεγκέφαλος σκληροπυρηνικός οπαδός δεν είναι αθώος του αίματος. Ούτε οι δικοί μας, ούτε οι δικοί τους.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Αύγ 08, 2023 11:12 am

abovetherim έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 10:20 am
SteveNashidis έγραψε:

Δεν έχει να κάνει εδώ ούτε με προέδρους ούτε με τίποτα, δυστυχώς.
Δέκα μέρες στο διαδίκτυο οι αντεγκλήσεις ΑΕΚτζήδων και Κροατών πάνε σύνεφο. "Ελάτε να σας...", "Θα έρθουμε να σας...". Ε, και ήρθαν. Με βοήθεια οπαδών άλλης αθηναϊκής ομάδας. Nothing more and nothing less. Δεν είναι οπαδοί, δεν είναι χούλιγκαν, είναι ακροδεξιοί. Οι Κροάτες είναι από τους μεγαλύτερους εθνικιστές στην Ευρώπη.
Ήταν γνωστό ότι θα έρθουν και σίγουρα και οι σκληροπυρηνικοί της ΑΕΚ το ήξεραν. Την πλήρωσε ένας αθώος. Όπως συμβαίνει πάντα.
Κανένας ανεγκέφαλος σκληροπυρηνικός οπαδός δεν είναι αθώος του αίματος. Ούτε οι δικοί μας, ούτε οι δικοί τους.
Ρε συ, χωρίς να ξέρω καθόλου για τους συγκεκριμένους και δέχομαι απλά αυτό που λες, ότι είναι στρατευμένοι ακροδεξιοί.

Αυτοί πάντα έχουν έναν πρόεδρο, έναν σπόνσορα, έναν με γραβάτα που τους καθοδηγεί. Δεν πάνε μόνοι τους έτσι στα κουτουρού με πυξίδα τις ιδέες τους.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Αύγ 08, 2023 11:13 am

Είχε και νεκρό η συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εκει ζω , 22:00 πέρασα από εκεί με το αυτοκίνητο. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ , εσύ .....

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 08, 2023 11:21 am

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 11:13 am
Είχε και νεκρό η συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εκει ζω , 22:00 πέρασα από εκεί με το αυτοκίνητο. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ , εσύ .....
Από τύχη ζούμε σ αυτή τη χώρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2584
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Αύγ 08, 2023 11:26 am

SteveNashidis έγραψε:
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Κομβόι παραβατικών ξεκινάει οδικώς από το Ζάγκρεμπ, διασχίζει ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα και φτάνει στην Αθήνα όπου τα κάνει όλα "γης μαδιάμ", χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Εκτός από το κομμάτι του χουλιγκανισμού, τα χθεσινά γεγονότα αναδεικνύουν και την ανύπαρκτη διακυβέρνηση της χώρας στο κομμάτι της εθνικής ασφάλειας. Είναι και πολιτικό ζήτημα αυτό που συνέβη χθες, όχι μόνο ποδοσφαιρικό/οπαδικό.

4
4 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 08, 2023 11:44 am

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που διαβάζω σε ρεπορτάζ, τουλάχιστον 5' (αν όχι αρκετά περισσότερο) πριν γίνει το σκηνικό ήξεραν ότι θα γίνει και η αστυνομία έφτασε 30' μετά. Τους πήρε τουλάχιστον 35' να πάνε, αν όχι αρκετά περισσότερο.

0
passer

senior
Reactions: 87

Τρί Αύγ 08, 2023 11:57 am

AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 11:44 am
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που διαβάζω σε ρεπορτάζ, τουλάχιστον 5' (αν όχι αρκετά περισσότερο) πριν γίνει το σκηνικό ήξεραν ότι θα γίνει και η αστυνομία έφτασε 30' μετά. Τους πήρε τουλάχιστον 35' να πάνε, αν όχι αρκετά περισσότερο.
Ποια 5' λεπτά φίλε μου; Το Ειρήνη-Πευκάκια είναι τουλάχιστον ένα τέταρτο συν η αναμονή στην αποβάθρα συν η μετακίνηση από Πευκάκια μέχρι το γήπεδο. Μισή ώρα στο νερό, χωρίς να υπολογίζεται η βόλτα από τα σύνορα στη μισή ηπειρωτική Ελλάδα. Μάλλον φταίει ότι δεν κάναμε έφιππη αστυνομία, αν την είχαμε θα τα είχαν προλάβει τα επεισόδια.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος passer την Τρί Αύγ 08, 2023 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 08, 2023 11:59 am

Χρόνια τώρα τέτοιου είδους βία θα είχε μειωθεί δραστικά αν απαγορεύονταν οι σύνδεσμοι!Δε τους κλείνουν όμως!Αν το είχαν κάνει πολλά χρόνια πριν θα είχε τελειώσει το θέμα.

Επειδή το άφησαν όμως πλέον υπάρχει και το διαδίκτυο που μέσω αυτού κανονίζουν.Και αυτό μπορεί να λυθεί όρεξη νομίζω όμως δεν υπάρχει.

Από μικρός σιχαινομουν τους οργανωμένους ,ποτέ δεν έχω πατήσει στην 7.Δεν έβρισκα ποτέ κανένα φυσιολογικό λόγο να πηγαίνω με οργανωμένους.

Ακόμα και τώρα που έχω διαρκείας σε κεντρική θύρα στο ποδόσφαιρο το πρόβλημα μου είναι οι οργανωμένοι της ομάδας μου που είτε ανάβουν φουλ καπνογόνα και δεν μπορείς να ανασάνεις είτε κάνουν διαφορά άλλα.

Υ.Γ.Έτος 2006 είχα διαρκείας στο Σεφ ενώ ήμουν στο ναυτικό και σε ματς κανονικής διαρκείας με τον ΠΑΟ ειπα σε φίλο μου να πάμε παρέα.Δεν είχε ξανά πάει γήπεδο.Τπυ λέω μόνο Ολυμπιακοί είμαστε μην ανησυχείς.Οι θέσεις στη 225 αν θυμάμαι πίσω απ τον πάγκο του Παναθηναϊκού.Ένα σωρό τύποι της 7 με τα γιλέκα δήθεν ασφαλεια γηπέδου.Επειδή δε βλέπαμε λόγω που είχαν μαζευτεί εκεί,ο φίλος τους πέρασε για σεκιουριταδες κάποια στιγμή που είχα παει για καφέ,τους λέει δε βλέπουμε και κάνει το λάθος να τους πει πληρώνεστε!!!Νομιζε ότι είναι σεκιουριτι του γηπέδου.Γυρίζοντας τον βρήκα να τον έχουν ξαπλώσει στα καθίσματα και να τον δέρνουν 7-8 άτομα από πάνω του.Ήταν τα καλόπαιδα με τα γιλέκα.Του μαύρισαν και τα 2 μάτια.Ευτυχώς τον γλύτωσε ένας κανονικός σεκιουριτάς.Εννοείται δε θέλει να ξανά ακούσει

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
passer

senior
Reactions: 87

Τρί Αύγ 08, 2023 12:05 pm

Εν τω μεταξύ βάλτε στη θέση των χουλιγκάνων της Ντιναμό χουλιγκάνους ελληνικής ομάδας (οποιασδήποτε, όλες έχουν) και στη θέση της Φιλαδέλφειας το Βερολίνο.

Και πείτε μου σε πόσα λεπτά θα είχε μπλοκαριστεί το κομβόι και σε πόσα δευτερόλεπτα θα είχαν απελαθεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 08, 2023 12:21 pm

passer έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 12:05 pm
Εν τω μεταξύ βάλτε στη θέση των χουλιγκάνων της Ντιναμό χουλιγκάνους ελληνικής ομάδας (οποιασδήποτε, όλες έχουν) και στη θέση της Φιλαδέλφειας το Βερολίνο.

Και πείτε μου σε πόσα λεπτά θα είχε μπλοκαριστεί το κομβόι και σε πόσα δευτερόλεπτα θα είχαν απελαθεί.
Τα είπες όλα φίλε, με κρατική ανοχή γίνονται όλα αυτά. Ενώ στην κάθε Γερμανία δεν τα βλέπουμε όχι επειδή εκεί είναι "καλύτεροι άνθρωποι" αλλά επειδή υπάρχουν νόμοι που τηρούνται.

Και φυσικά θα συνεχίζουμε να ζούμε τέτοια όσο αυτο συνεχίζεται.

0
jazz thrilos
Reactions:

Τρί Αύγ 08, 2023 1:27 pm

Με έφραγμα σε δημόσιο νοσοκομείο η ΜΑΜΑ του άτυχου Μιχάλη.

Γιατί έκλεισε αυτό το σπίτι; ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Δεν υπάρχει γωνία σε αυτή την βρωμόπολη να γυρίσουμε το κεφάλι μας και να μην δούμε τύπους με στολές να αράζουν, να φυλάνε κτίρια ή να κοιτάζουν υπεροπτικά τους περαστικούς, και χθες όλη μέρα διασχίζουν την χώρα 100 μαύρα οπλισμένα σκουπίδια και η αστυνομία τρωει ποπκορν παρατηρώντας απο μακριά τις εξελίξεις.

Ντρέπομαι και νιώθω συνυπεύθυνος.

Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Τρί Αύγ 08, 2023 1:29 pm

Η αστυνομία ήξερε ότι έρχονταν Κροατες χούλιγκαν, τους επέτρεψε να μπουν στη χώρα, ήξερε ότι ετοιμάζονταν για επεισόδια μαζί με οπαδούς ελληνικής ομάδας και δεν έκανε έφοδο στους συνδέσμους της ελληνικής ομάδας για να βρει τα πολεμοφόδια και να κάνει συλλήψεις.

Το κράτος απλά δεν λειτουργεί.

3
3 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Αύγ 08, 2023 1:32 pm

GK_23 έγραψε:
Τρί Αύγ 08, 2023 11:26 am
SteveNashidis έγραψε:
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Κομβόι παραβατικών ξεκινάει οδικώς από το Ζάγκρεμπ, διασχίζει ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα και φτάνει στην Αθήνα όπου τα κάνει όλα "γης μαδιάμ", χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Εκτός από το κομμάτι του χουλιγκανισμού, τα χθεσινά γεγονότα αναδεικνύουν και την ανύπαρκτη διακυβέρνηση της χώρας στο κομμάτι της εθνικής ασφάλειας. Είναι και πολιτικό ζήτημα αυτό που συνέβη χθες, όχι μόνο ποδοσφαιρικό/οπαδικό.
Πες μου και κατι που λειτουργει σε αυτην την χωρα με αυτην την κυβερνηση. Εχουν διαλυσει τα παντα και επειδη εχουν αναγαγει επιστήμη την επικοινωνια στα ΜΜΕ, συν την αμορφωσια και την μνημη χρυσοψαρου που μας διακατεχει σαν λαος, τα παιρνανε ολα σαν δεν φταιμε εμεις αλλα ατομικη πρωτοβουλια ή παλι καλα που ειμαστε εμεις αλλιως θα ειχατε καταστραφει.

Τα λεω αυτα με παραδειγμα το περιστατικο στη Ν. Φιλαδέλφεια και την ανυπαρξια της Αστυνομιας. Ισχυει τελικα, απο τυχη ζουμε σε αυτην την χωρα. Γιατι αν δεν πεθανεις απο τρενο, θα καεις απο φωτια, ή αν γλιτωσεις μπορει να σε σφαξει κανας χουλιγκανος και αν ζησεις μπορει να πεσει καμια γεφυρα και να σε πλακωσει, και αν γλιτωσεις απο ολα αυτα και σου τυχει κατι στην υγεια σου την εκατσες απο το ανυπαρκτο συστημα υγειας που εχουμε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4018
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Αύγ 08, 2023 1:34 pm

Να με συμπαθάτε φίλτατοι όμως εδώ πήγε να γίνει μπουρλώτο (βασικά έγινε) ένα από τα πιο σημαντικά μας στρατόπεδα και να θρηνήσουμε πολλές χαμένες ζωές και φυσικά άπαντες έμειναν στη θέση τους. Η "ασφάλεια" στη χώρα αφορά μόνο φοιτητές ή τίποτα φουκαριάρηδες που προσπαθούν να βρουν μια καλύτερη τύχη, άλλωστε ετούτοι που έχουν τα ηνία της χώρας...ομοιδεάτες δεν τους βαρούν ποτέ.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”