Χρόνια τώρα τέτοιου είδους βία θα είχε μειωθεί δραστικά αν απαγορεύονταν οι σύνδεσμοι!Δε τους κλείνουν όμως!Αν το είχαν κάνει πολλά χρόνια πριν θα είχε τελειώσει το θέμα.
Επειδή το άφησαν όμως πλέον υπάρχει και το διαδίκτυο που μέσω αυτού κανονίζουν.Και αυτό μπορεί να λυθεί όρεξη νομίζω όμως δεν υπάρχει.
Από μικρός σιχαινομουν τους οργανωμένους ,ποτέ δεν έχω πατήσει στην 7.Δεν έβρισκα ποτέ κανένα φυσιολογικό λόγο να πηγαίνω με οργανωμένους.
Ακόμα και τώρα που έχω διαρκείας σε κεντρική θύρα στο ποδόσφαιρο το πρόβλημα μου είναι οι οργανωμένοι της ομάδας μου που είτε ανάβουν φουλ καπνογόνα και δεν μπορείς να ανασάνεις είτε κάνουν διαφορά άλλα.
Υ.Γ.Έτος 2006 είχα διαρκείας στο Σεφ ενώ ήμουν στο ναυτικό και σε ματς κανονικής διαρκείας με τον ΠΑΟ ειπα σε φίλο μου να πάμε παρέα.Δεν είχε ξανά πάει γήπεδο.Τπυ λέω μόνο Ολυμπιακοί είμαστε μην ανησυχείς.Οι θέσεις στη 225 αν θυμάμαι πίσω απ τον πάγκο του Παναθηναϊκού.Ένα σωρό τύποι της 7 με τα γιλέκα δήθεν ασφαλεια γηπέδου.Επειδή δε βλέπαμε λόγω που είχαν μαζευτεί εκεί,ο φίλος τους πέρασε για σεκιουριταδες κάποια στιγμή που είχα παει για καφέ,τους λέει δε βλέπουμε και κάνει το λάθος να τους πει πληρώνεστε!!!Νομιζε ότι είναι σεκιουριτι του γηπέδου.Γυρίζοντας τον βρήκα να τον έχουν ξαπλώσει στα καθίσματα και να τον δέρνουν 7-8 άτομα από πάνω του.Ήταν τα καλόπαιδα με τα γιλέκα.Του μαύρισαν και τα 2 μάτια.Ευτυχώς τον γλύτωσε ένας κανονικός σεκιουριτάς.Εννοείται δε θέλει να ξανά ακούσει