Euroleague Final Four 2024, Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid (Final)

Συντονιστής: Captains

80sLover
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 9:37 pm

brandon_roy έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 9:22 pm
Φίλε η Σπανουλιάδα τελείωσε πριν 13 χρόνια, σε παρακαλώ μη την ξεκινάμε πάλι μόνοι μας τέτοια μέρα.

Λεσορ σ'αγαπάω!
Για εσενα μπορει να τελειωσε φιλε μου.
Για τον ιδιον προφανως οχι

80sLover
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 9:40 pm

brandon_roy έγραψε:
Φίλε η Σπανουλιάδα τελείωσε πριν 13 χρόνια, σε παρακαλώ μη την ξεκινάμε πάλι μόνοι μας τέτοια μέρα.

Λεσορ σ'αγαπάω!
Για τον ιδιον προφανως οχι, προπονητης Εθνικης ομαδας να μην δινει συγχαρητηρια σε Ελληνικη ομαδα.
Εαυ μπορει να εισαι υπερανω εγω δεν ειμαι.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 9:44 pm

80sLover έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

Λεσορ σ'αγαπάω!
Για τον ιδιον προφανως οχι, προπονητης Εθνικης ομαδας να μην δινει συγχαρητηρια σε Ελληνικη ομαδα.
Είναι προπονητής στο Περιστέρι και μέσα στην τετράδα..Είχε επίσης ευχηθεί να πάνε φάιναλ 4 και οι 2 ομάδες!

0
80sLover
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 9:48 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 9:44 pm
80sLover έγραψε:

Είναι προπονητής στο Περιστέρι και μέσα στην τετράδα..Είχε επίσης ευχηθεί να πάνε φάιναλ 4 και οι 2 ομάδες!
Δηλαδη το Περιστερι ειναι ανταγωνιστης του ΠΑΟ??? 😅 Ας πουμε οτι ειναι...αν και παιζει με τον ΟΣΦΠ...ειναι ομως και προπονητης της Εθνικης Ομαδας εκτος απο οπαδος του ΟΣΦΠ...οποτε οπως παει σε μπουζουκια και φωναζει Σασα Αλανι για παντα στο Λιμανι μπορει να συγχαρει και τους Παικτες του που παιζουν στον ΠΑΟ.

Άβαταρ μέλους
Josh Childress

Reactions: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 9:50 pm

Μπορούμε κάπου να δούμε ολόκληρο τον αγώνα; Έχει κανείς λινκ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 27, 2024 9:54 pm

Ο Παναθηναϊκός είναι 8στερος σας το λέω από τώρα ..

Εικόνα

Εικόνα

Επίσης είχα ενημερώσει προ καιρού.. αντικατάσταση σκακιστή με Σπανούλη.. ο Σλούκας θα είναι η αιτία που θα τον απολύσουν ..οι ίδιοι οι οπαδοί …

Η αποστολή μου εξετελέσθη !!
Τώρα μπορείτε να με κάνετε μπαν φορεβερ να γλιτώσετε χαχα

τα φιλιάααααααα μου !!!

5
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 9:58 pm

Soupamantar έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Επίσης είχα ενημερώσει προ καιρού.. αντικατάσταση σκακιστή με Σπανούλη.. ο Σλούκας θα είναι η αιτία που θα τον απολύσουν ..οι ίδιοι οι οπαδοί …

τα φιλιάααααααα μου !!!
Αυτό ακριβώς είναι το μπάσκετ ρε συ! Μην το μπανάρετε πλιζ έχει γέλιο! Αυτή η καζούρα είναι καλή!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 27, 2024 10:00 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 9:58 pm
Soupamantar έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

τα φιλιάααααααα μου !!!
Αυτό ακριβώς είναι το μπάσκετ ρε συ! Μην το μπανάρετε πλιζ έχει γέλιο! Αυτή η καζούρα είναι καλή!
Ακριβώς αυτό ! Είναι απλά ένα ευγενές τρολάρισμα ! Μην τον μπαναρετε πλιζ !

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Μάιος 27, 2024 10:12 pm

Άλλο η καζούρα που είναι αποδεκτή και άλλο οι χαρακτηρισμοί προς συμφορουμίτες μας (διαγράφησαν) και ειδικά όταν έχει προειδοποιηθεί και στο παρελθόν,
Δεν δίνω το 5ο φάουλ που θα σήμαινε μόνιμο αποκλεισμό, θεωρώ Soupamantar ότι και μπασκετικές γνώσεις έχεις και μια χαρά μπορείς να τοποθετείσαι όταν θέλεις, το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να θελήσεις να μιλήσεις για το μπάσκετ και όχι για να προκαλέσεις. Σκέψου το σε παρακαλώ προσωπικά να γίνεις ενεργό μέλος του φόρουμ χωρίς προκλήσεις.
Για τις προσβολές προς τους συμφορουμίτες σου 15 μέρες αποκλεισμό.

1
1 Εικόνα
germany96

euroleague
Reactions: 192

Δευ Μάιος 27, 2024 10:26 pm

Josh Childress έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αν χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος torrent εν έτει 2024, το παρακάτω είναι σε αγγλική περιγραφή και σε εξαιρετική ποιότητα:

https://sport-video.org.ua/Real%20Madri ... kv.torrent

Θα το έστελνα σε pm αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλον κόσμο. Αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του forum, ας αφαιρεθεί ο σύνδεσμος και το προωθώ σε όποιον ενδιαφέρεται με προσωπικό μήνυμα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4493
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 27, 2024 10:37 pm

germany96 έγραψε:
Josh Childress έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αν χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος torrent εν έτει 2024, το παρακάτω είναι σε αγγλική περιγραφή και σε εξαιρετική ποιότητα:

Θα το έστελνα σε pm αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλον κόσμο. Αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του forum, ας αφαιρεθεί ο σύνδεσμος και το προωθώ σε όποιον ενδιαφέρεται με προσωπικό μήνυμα.
μεταδοση νοβα ειναι?

0
Άβαταρ μέλους
Josh Childress

Reactions: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 10:39 pm

germany96 έγραψε:
Josh Childress έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ευχαριστώ

1
1 Εικόνα
germany96

euroleague
Reactions: 192

Δευ Μάιος 27, 2024 10:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 10:37 pm
...
μεταδοση νοβα ειναι?
Euroleague TV

1
1 Εικόνα
tkatsaris

Reactions: 0
Αγαπημένος παίκτης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Μάιος 27, 2024 11:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 7:42 pm
tkatsaris έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 5:48 pm
Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο Link για τον αγώνα του τελικού με ελληνική αναμετάδοση (NOVA)?

Ευχαριστώ
https://m.vk.com/video566750849_456239019
Σε ευχαριστώ

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 218
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Μάιος 27, 2024 11:12 pm

Σας υποσχέθηκα, το παραδίδω.Λοιπόν, πολύ λίγα και εντελώς σκόρπια από την Ούμπερ Αρένα:

1) Γενικά ο κόσμος δεν έφτασε ούτε κατά προσέγγιση στα νούμερα που λέγονταν μετά την Παρασκευή. Άντε να είχε ένα 6άρι, κυρίως στο ένα πέταλο. Απέναντι δεν κουνιόταν σχεδόν τίποτα στα συνθήματα, το ίδιο και στο κέντρο. Προφανώς οι Τουρκαλάδες είχαν πάρει τα ακριβά εισιτήρια στο κέντρο-κάτω και είτε δεν γούσταραν να μας τα δώσουν, είτε ήθελαν ένα νεφρό και σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρχαν τελικά πτήσεις από Ελλάδα εμπόδισε πολύ κόσμο να έρθει. Κρίμα, αλλά θα έρθουν κ' άλλα λογικά. Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα ήταν καλή, ο κόσμος είχε όρεξη και ουσιαστικά δεν σταματήσε ακόμα και στα πολύ ζόρια της αρχής.

2) Η αλλαγή momentum μου θύμησε πολύ το 101-95 της εθνικής το 2006. Ενώ ήμασταν ακόμα πίσω, δεν το χάσαμε ποτέ και το όλο feeling και στον κόσμο ήταν ότι είναι θέμα χρόνου να τους βάλουμε από κάτω και να μην κοιτάξουμε πίσω. Και έγινε.

3) Ρισπέκτ στους (λίγους) φίλους του ΟΣΦΠ που έμειναν και χειροκρότησαν την ομάδα τους, και κυρίως σε ένα ερυθρόλευκο λαντ στην κερκίδα που καθόμουν με μπλούζα Γουόκαπ που έμεινε αν δεν κάνω λάθος μέχρι και την απονομή και τραβούσε και βίντεο.

4) Η διοργάνωση πολύ βασική, τίποτα ιδιαίτερο και γενικά αντιμετώπιση "άιντε τελειώνετε να γλυτώσουμε από 'σας, σας σιχαθήκαμε". Έχω πάει σε συναυλία όταν ακόμα λεγόταν Μερτσεντες-Μπενζ αρένα και νομίζω είχαν ετοιμάσει περισσότερα πράγματα. Χτες, ξεκίνησαν να στήνουν τα βάθρα σχεδόν πριν ακουστεί η κόρνα. Οκ, δεν περίμενα κάτι άλλο. Βερολίνο πάντως υπέροχο όπως πάντα.

5) Δεν έλλειψαν οι ωραίες γραφικότητες όπως την στιγμή που αποχωρούσαν γυναίκες και νταντάδες παικτών του ΟΣΦΠ, ένας γραφικούλης κύριος από το μπαλκόνι του γηπέδου φώναζε Μακίσικ Μακίσικ (σαν το Σακίρα Σακίρα του ρεπόρτερ Τσίλι κάποτε) στην Μπερύλ, και όταν γύριζε να κοιτάξει προς το μέρος του σιωπούσε, με αποτέλεσμα να μας κοιτάει όλους η Μακισίκαινα με ύφος "σας λυπάμαι γελοίοι".

6) Ο αγώνας τελειώνει και επικρατεί σχεδόν μούδιασμα στην κερκίδα, τύπου "τι έγινε ρε παιδιά, το πήραμε, ας μας πει κάποιος?". Πήρε 2-3 λεπτά να ξαναζεστάθει ο κόσμος και να θυμίζει κερκίδα ομάδας που κέρδισε ευρωπαικό.

7) Στα αγωνιστικά, πέρα από το πόσο έτοιμοι ήταν η ομάδα και είχε απαντήσεις στα πάντα, πέρα από την αμυνάρα που παίξαμε, αυτό που κρατάω είναι η τρομερή αυτοπεποίθηση του Γκραντ μπρος-πίσω. Ξεχύλιζε. Επιθέσεις μπροστά στα δέντρα της Ρεαλ, ανελέητο μπούλινγκ στην άμυνα. Απίστευτο το ότι παίζει σαν κανονικός ΝΒΑερ με 10ετή πείρα στην Ευρωλίγκα ενώ πρακτικά είναι η πρώτη του χρονιά.

8) Ξενοδοχείο δεν άντεξα να πάω, ήμουν ξύπνιος από τις 4 και είμαι και μεγάλος άνθρωπος (κατά την μάνα μου τουλάχιστον, άλλοι έχουν 2 παιδιά στο δημοτικό στα 36).

Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, κόσμος έκλαιγε στις κερκίδες όταν τελείωσε ο αγώνας και έκανε βιντεοκλήσεις με τους αγαπημένους του. Πρέπει να είναι λίγο σαν το 1996, τότε ήταν η αρχή τώρα η επανεκκίνηση.

Αντί επιλόγου, το παρακάτω:

Βασίλης στο Μόναχο, Παρασκευή 11:15 μμ μετά από άκαρπη προσπάθεια να πείσω άλλους δύο να ανέβουμε Βερολίνο την Κυριακή: Εεε εντάξει μ@λ@κες, ελάτε σε εμένα πάλι Κυριακή τότε, δεν θα ανέβω μόνος μου, για την παρέα θα πήγαινα.

Βασίλης στο Μόναχο, Σάββατο κατά την μία το μεσημέρι: Τριφυλλάααααρα, Βερολίνοοοοο, να σε βλέπω με το 7ο να.

Ειλικρινά από τα πιο ωραία αυθόρμητα ταξίδια και από τα πιο ωραία ξοδεμένα χρήματα. Συν ότι ξαναβρέθηκα με φίλους και γνωστούς που πηγαίναμε μαζί γήπεδο πριν χρόνια (τότε που το διαρκείας έκανε 150 και καθόσουν όπου ήθελες).

υ.γ. Θα ήθελα και Παπαπέτρου μαζί με Σλούκα και Αταμάν στην απονομή, το άξιζε.

10
8 Εικόνα 2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”