Για εσενα μπορει να τελειωσε φιλε μου.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:22 pmΦίλε η Σπανουλιάδα τελείωσε πριν 13 χρόνια, σε παρακαλώ μη την ξεκινάμε πάλι μόνοι μας τέτοια μέρα.
Λεσορ σ'αγαπάω!
Για τον ιδιον προφανως οχι
Συντονιστής: Captains
Για εσενα μπορει να τελειωσε φιλε μου.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:22 pmΦίλε η Σπανουλιάδα τελείωσε πριν 13 χρόνια, σε παρακαλώ μη την ξεκινάμε πάλι μόνοι μας τέτοια μέρα.
Λεσορ σ'αγαπάω!
Λεσορ σ'αγαπάω!
Είναι προπονητής στο Περιστέρι και μέσα στην τετράδα..Είχε επίσης ευχηθεί να πάνε φάιναλ 4 και οι 2 ομάδες!80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:40 pmΓια εσενα μπορει να τελειωσε φιλε μου.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:22 pmΦίλε η Σπανουλιάδα τελείωσε πριν 13 χρόνια, σε παρακαλώ μη την ξεκινάμε πάλι μόνοι μας τέτοια μέρα.
Λεσορ σ'αγαπάω!
Για τον ιδιον προφανως οχι, προπονητης Εθνικης ομαδας να μην δινει συγχαρητηρια σε Ελληνικη ομαδα.
Εαυ μπορει να εισαι υπερανω εγω δεν ειμαι.
Δηλαδη το Περιστερι ειναι ανταγωνιστης του ΠΑΟ???TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:44 pmΕίναι προπονητής στο Περιστέρι και μέσα στην τετράδα..Είχε επίσης ευχηθεί να πάνε φάιναλ 4 και οι 2 ομάδες!
Αυτό ακριβώς είναι το μπάσκετ ρε συ! Μην το μπανάρετε πλιζ έχει γέλιο! Αυτή η καζούρα είναι καλή!Soupamantar έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:54 pmΟ Παναθηναϊκός είναι 8στερος σας το λέω από τώρα ..
Επίσης είχα ενημερώσει προ καιρού.. αντικατάσταση σκακιστή με Σπανούλη.. ο Σλούκας θα είναι η αιτία που θα τον απολύσουν ..οι ίδιοι οι οπαδοί …
Η αποστολή μου εξετελέσθη !!
Τώρα μπορείτε να με κάνετε μπαν φορεβερ να γλιτώσετε χαχα
τα φιλιάααααααα μου !!!
Ακριβώς αυτό ! Είναι απλά ένα ευγενές τρολάρισμα ! Μην τον μπαναρετε πλιζ !TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:58 pmΑυτό ακριβώς είναι το μπάσκετ ρε συ! Μην το μπανάρετε πλιζ έχει γέλιο! Αυτή η καζούρα είναι καλή!Soupamantar έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:54 pmΟ Παναθηναϊκός είναι 8στερος σας το λέω από τώρα ..
Επίσης είχα ενημερώσει προ καιρού.. αντικατάσταση σκακιστή με Σπανούλη.. ο Σλούκας θα είναι η αιτία που θα τον απολύσουν ..οι ίδιοι οι οπαδοί …
Η αποστολή μου εξετελέσθη !!
Τώρα μπορείτε να με κάνετε μπαν φορεβερ να γλιτώσετε χαχα
τα φιλιάααααααα μου !!!
Αν χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος torrent εν έτει 2024, το παρακάτω είναι σε αγγλική περιγραφή και σε εξαιρετική ποιότητα:Josh Childress έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:50 pmΜπορούμε κάπου να δούμε ολόκληρο τον αγώνα; Έχει κανείς λινκ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
μεταδοση νοβα ειναι?germany96 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 10:26 pmΑν χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος torrent εν έτει 2024, το παρακάτω είναι σε αγγλική περιγραφή και σε εξαιρετική ποιότητα:Josh Childress έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:50 pmΜπορούμε κάπου να δούμε ολόκληρο τον αγώνα; Έχει κανείς λινκ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
https://sport-video.org.ua/Real%20Madri ... kv.torrent
Θα το έστελνα σε pm αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλον κόσμο. Αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του forum, ας αφαιρεθεί ο σύνδεσμος και το προωθώ σε όποιον ενδιαφέρεται με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώgermany96 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 10:26 pmΑν χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος torrent εν έτει 2024, το παρακάτω είναι σε αγγλική περιγραφή και σε εξαιρετική ποιότητα:Josh Childress έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 9:50 pmΜπορούμε κάπου να δούμε ολόκληρο τον αγώνα; Έχει κανείς λινκ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
https://sport-video.org.ua/Real%20Madri ... kv.torrent
Θα το έστελνα σε pm αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλον κόσμο. Αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του forum, ας αφαιρεθεί ο σύνδεσμος και το προωθώ σε όποιον ενδιαφέρεται με προσωπικό μήνυμα.