Μα κόντρα στην ομάδας σου πρέπει να ποντάρεις όποτε ότι και να γίνει στο ματσ να υπάρχει κάτι που θα σε παρηγορείassistant77 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:12 pmκαλα αν επαιζες κοντρα την ομαδα σου σε τετοιο παιχνιδι θα σουν για δεσιμο.....οχι πως τωρα δεν εισαι δηλαδη![]()
![]()
Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
0
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με +2Μ το χρονο(που θα λεγε κι ο συγχωρεμενος ο Φιλλιπας) επρεπε να ναι πιο συχνα στη μερα του....BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 3:13 pmΠροφανώς αναφερόμουν στο ποσοστό καριέρας του στο NBA, που όντως είναι περίπου στο 35%. Ο Χουάντσο είναι καθαρά παίκτης ημέρας στο περιφερειακό σουτ, και επειδή συνήθως είναι άστοχος βγαίνει αυτό το χαμηλό ποσοστό.pan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 3:01 pm
Παίκτης του 35% είναι ο Μήτογλου(34% φέτος στην Ευρωλίγκα).
Ο Χουάντσο στην Ευρωλίγκα έχει 26,6%.
Στο nba είχε 34,5% μέσο όρο μεν αλλά παίζοντας κυρίως garbage time. Είχε μέσο όρο 15 λεπτά πατώντας παρκέ κατά μέσο όρο στα 48 από τα 82 παιχνίδια κάθε χρονιάς.
Δηλαδή έπαιζε κυρίως σε παιχνίδια χωρίς πίεση που είχαν ήδη κριθεί με ότι συνεπάγεται αυτό.
Το πρωτάθλημα οκ αλλά αν κοιτάξεις μπορείς να δεις χρονιές που ο Καλάθης τελείωσε την χρονιά ακόμα και με πάνω από 40% μέσο όρο τρίποντο στο πρωτάθλημα...
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... is-alistoy
Μία μέρα μετά το πρώτο ματς των play off μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για «καταδρομική επιχείρησης βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.»
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του
Μία μέρα μετά το πρώτο ματς των play off μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για «καταδρομική επιχείρησης βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.»
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρρωστο.....εγω παντως για να παρηγοριομουν απο σημερινη ηττα της ομαδας μου θα πρεπε να βγαλω 2-3 κατοσταρικακια.....αν ειναι για 30 ευρω να το βρασω,θα τα φαω στα ξυδια........N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:15 pmΜα κόντρα στην ομάδας σου πρέπει να ποντάρεις όποτε ότι και να γίνει στο ματσ να υπάρχει κάτι που θα σε παρηγορείassistant77 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:12 pm
καλα αν επαιζες κοντρα την ομαδα σου σε τετοιο παιχνιδι θα σουν για δεσιμο.....οχι πως τωρα δεν εισαι δηλαδη![]()
![]()
![]()
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..
Παντως θεωρω πως παιζει με την φωτια ο παο ,ενα ματς χαθηκε και παει να αποπροσανατολιστει ολη η ομαδα με βλακειες..Για μενα επρεπε να δει απλα τα λαθη του και οτι ηταν καλυτερος για αρκετη ωρα και να μπει συγκεντρωμενος για το 1-1.
Παντως θεωρω πως παιζει με την φωτια ο παο ,ενα ματς χαθηκε και παει να αποπροσανατολιστει ολη η ομαδα με βλακειες..Για μενα επρεπε να δει απλα τα λαθη του και οτι ηταν καλυτερος για αρκετη ωρα και να μπει συγκεντρωμενος για το 1-1.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Τετ Απρ 24, 2024 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
0
Χτες παρόλο τα εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).
Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα.
(κακια)
ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).
Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα.
ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Για λόγους άμυνας σε περίπτωση φιάσκου μη πρόκρισης λογικά.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι δεν έχει αλλάξει ο κανονισμός. Απλά οι Έλληνες δημοσιογράφοι πηγαίνουν με φούστανελα στο γήπεδο όταν παίζουν οι ελληνικές ομάδες με τις ξένες. .shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί φιάσκο;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:32 pmΓια λόγους άμυνας σε περίπτωση φιάσκου μη πρόκρισης λογικά.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..
Πολύ αμφιβάλλω πως έχει κανένα τέτοιο λόγο η ανακοίνωση. Να ήταν σε καμιά χρόνια εσόδων εξόδων και να θέλει να ρίξει άλλου τις ευθύνες για την καλή ομάδα να πω άντε,έχει μια βάση. Φέτος δεν είναι έτσι και ο ΠΑΟ έχει καλή ομάδα, καλύτερη από τη Μακάμπι. Απλές ανοησίες και γραφικότητες του ΔΓ είναι γιατί έτσι το ένιωθε σήμερα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια...

- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει σημασία ο κανονισμός σ αυτές τις περιπτώσεις για μενα. Το ΝΒΑ είχε καταντήσει unwatchable πριν αλλάξει κάπως η φιλοσοφία των σφυριγματων και αρχίσουν να κόβονται αυτά. Κακό σφύριγμα; Ναι. Έκρινε το παιχνίδι για να στεκόμαστε δύο μέρες εκεί; Όχιnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:39 pmΠάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν αυτη η αηδια..στην ουσια απλα ειδε οτι παει να πεσει ατσαλα ο σλουκας πανω και κανει οτι σουταρει..Απλα εγω λεω οτι δεν φταινε οι διατητες που τηρησαν τον ηλιθιο μεν αλλα κανονισμο δε..Στο οτι δεν θα επρεπε να δινονται βολες εκει παντως συμφωνω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:39 pmΠάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pmγνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ 100%. Δεν ήταν σκοπός μου να μιλήσω για τη διαιτησία σαν decider του παιχνιδιού.Quincy έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:51 pmΔεν έχει σημασία ο κανονισμός σ αυτές τις περιπτώσεις για μενα. Το ΝΒΑ είχε καταντήσει unwatchable πριν αλλάξει κάπως η φιλοσοφία των σφυριγματων και αρχίσουν να κόβονται αυτά. Κακό σφύριγμα; Ναι. Έκρινε το παιχνίδι για να στεκόμαστε δύο μέρες εκεί; Όχιnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 24, 2024 4:39 pm
Πάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο