Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 24, 2024 4:15 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:12 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 2:23 pm

Εγώ είχα σκεφτεί να ποντάρω σε νίκη της Μακάμπι στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά τελικά δεν πόνταρα. Και είχε πολύ ελκυστική απόδοση...
καλα αν επαιζες κοντρα την ομαδα σου σε τετοιο παιχνιδι θα σουν για δεσιμο.....οχι πως τωρα δεν εισαι δηλαδη :roofl: :peace:
Μα κόντρα στην ομάδας σου πρέπει να ποντάρεις όποτε ότι και να γίνει στο ματσ να υπάρχει κάτι που θα σε παρηγορεί :roofl:

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1743
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Απρ 24, 2024 4:17 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 3:13 pm
pan24 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 3:01 pm

Παίκτης του 35% είναι ο Μήτογλου(34% φέτος στην Ευρωλίγκα).
Ο Χουάντσο στην Ευρωλίγκα έχει 26,6%.

Στο nba είχε 34,5% μέσο όρο μεν αλλά παίζοντας κυρίως garbage time. Είχε μέσο όρο 15 λεπτά πατώντας παρκέ κατά μέσο όρο στα 48 από τα 82 παιχνίδια κάθε χρονιάς.
Δηλαδή έπαιζε κυρίως σε παιχνίδια χωρίς πίεση που είχαν ήδη κριθεί με ότι συνεπάγεται αυτό.

Το πρωτάθλημα οκ αλλά αν κοιτάξεις μπορείς να δεις χρονιές που ο Καλάθης τελείωσε την χρονιά ακόμα και με πάνω από 40% μέσο όρο τρίποντο στο πρωτάθλημα...
Προφανώς αναφερόμουν στο ποσοστό καριέρας του στο NBA, που όντως είναι περίπου στο 35%. Ο Χουάντσο είναι καθαρά παίκτης ημέρας στο περιφερειακό σουτ, και επειδή συνήθως είναι άστοχος βγαίνει αυτό το χαμηλό ποσοστό.
Με +2Μ το χρονο(που θα λεγε κι ο συγχωρεμενος ο Φιλλιπας) επρεπε να ναι πιο συχνα στη μερα του....

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2130
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 24, 2024 4:18 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... is-alistoy
Μία μέρα μετά το πρώτο ματς των play off μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για «καταδρομική επιχείρησης βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.»

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1743
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Απρ 24, 2024 4:21 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:15 pm
assistant77 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:12 pm

καλα αν επαιζες κοντρα την ομαδα σου σε τετοιο παιχνιδι θα σουν για δεσιμο.....οχι πως τωρα δεν εισαι δηλαδη :roofl: :peace:
Μα κόντρα στην ομάδας σου πρέπει να ποντάρεις όποτε ότι και να γίνει στο ματσ να υπάρχει κάτι που θα σε παρηγορεί :roofl:
αρρωστο.....εγω παντως για να παρηγοριομουν απο σημερινη ηττα της ομαδας μου θα πρεπε να βγαλω 2-3 κατοσταρικακια.....αν ειναι για 30 ευρω να το βρασω,θα τα φαω στα ξυδια........

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Απρ 24, 2024 4:22 pm

Έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας ο ΠΑΟ.. Κακή κίνηση ο ΠΑΟ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6790
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 24, 2024 4:27 pm

γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..

Παντως θεωρω πως παιζει με την φωτια ο παο ,ενα ματς χαθηκε και παει να αποπροσανατολιστει ολη η ομαδα με βλακειες..Για μενα επρεπε να δει απλα τα λαθη του και οτι ηταν καλυτερος για αρκετη ωρα και να μπει συγκεντρωμενος για το 1-1.

3
3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1417
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 24, 2024 4:29 pm

Γελάει το σύμπαν

Bodiroga mafia :roofl:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Τετ Απρ 24, 2024 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τετ Απρ 24, 2024 4:30 pm

Χτες παρόλο τα εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).

Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα. :roofl: (κακια)

ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες. :Amen:

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Απρ 24, 2024 4:32 pm

shaq7 έγραψε:
γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια..

Παντως θεωρω πως παιζει με την φωτια ο παο ,ενα ματς χαθηκε και παει να αποπροσανατολιστει ολη η ομαδα με βλακειες..Για μενα επρεπε να δει απλα τα λαθη του και οτι ηταν καλυτερος για αρκετη ωρα και να μπει συγκεντρωμενος για το 1-1.
Για λόγους άμυνας σε περίπτωση φιάσκου μη πρόκρισης λογικά.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2130

Τετ Απρ 24, 2024 4:35 pm

shaq7 έγραψε:

Όχι δεν έχει αλλάξει ο κανονισμός. Απλά οι Έλληνες δημοσιογράφοι πηγαίνουν με φούστανελα στο γήπεδο όταν παίζουν οι ελληνικές ομάδες με τις ξένες. .

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Απρ 24, 2024 4:38 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:32 pm
shaq7 έγραψε:

Για λόγους άμυνας σε περίπτωση φιάσκου μη πρόκρισης λογικά.
Γιατί φιάσκο;

Πολύ αμφιβάλλω πως έχει κανένα τέτοιο λόγο η ανακοίνωση. Να ήταν σε καμιά χρόνια εσόδων εξόδων και να θέλει να ρίξει άλλου τις ευθύνες για την καλή ομάδα να πω άντε,έχει μια βάση. Φέτος δεν είναι έτσι και ο ΠΑΟ έχει καλή ομάδα, καλύτερη από τη Μακάμπι. Απλές ανοησίες και γραφικότητες του ΔΓ είναι γιατί έτσι το ένιωθε σήμερα

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3131
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 24, 2024 4:39 pm

shaq7 έγραψε:
γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια...
Πάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Απρ 24, 2024 4:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει ο κανονισμος με τις 3 βολες οταν ειναι στο act of shooting? Αν δεν εχει αλλαξει δεν φταινε οι διατητες παντως αλλα ο κανονισμος που πρεπει να αλλαξει.. Ο μπολντγουιν απλα εξυπνα τον εκμεταλλευτηκε οπως κανει και ο τζειμς συνεχεια...
Πάντως εγώ όταν λέω ότι είναι κουραστικό αυτό φέτος δεν ισχυρίζομαι ότι είναι βαλτοί οι διαιτητές. Είναι απλά χαζή ερμηνεία κατα τη γνώμη μου. Θα μπορεί κάποιος να πει πως επιβραβεύεται ο παίκτης για την ετοιμότητα και τη διορατικότητα του αλλά νομίζω πως αυτό εμπίπτει στην κατηγορία bending των κανόνων (όπως αυτοί που βουτούσαν πάνω στον αμυντικό όταν είναι ήδη στον άερα, ή όταν άνοιγαν τα πόδια στο σουτ κλπ) κάτι το οποίο θεωρώ ότι χαλάει το παιχνίδι.
Δεν έχει σημασία ο κανονισμός σ αυτές τις περιπτώσεις για μενα. Το ΝΒΑ είχε καταντήσει unwatchable πριν αλλάξει κάπως η φιλοσοφία των σφυριγματων και αρχίσουν να κόβονται αυτά. Κακό σφύριγμα; Ναι. Έκρινε το παιχνίδι για να στεκόμαστε δύο μέρες εκεί; Όχι

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6790
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 24, 2024 4:53 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
ναι δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν αυτη η αηδια..στην ουσια απλα ειδε οτι παει να πεσει ατσαλα ο σλουκας πανω και κανει οτι σουταρει..Απλα εγω λεω οτι δεν φταινε οι διατητες που τηρησαν τον ηλιθιο μεν αλλα κανονισμο δε..Στο οτι δεν θα επρεπε να δινονται βολες εκει παντως συμφωνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3131
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 24, 2024 4:53 pm

Quincy έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:51 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Δεν έχει σημασία ο κανονισμός σ αυτές τις περιπτώσεις για μενα. Το ΝΒΑ είχε καταντήσει unwatchable πριν αλλάξει κάπως η φιλοσοφία των σφυριγματων και αρχίσουν να κόβονται αυτά. Κακό σφύριγμα; Ναι. Έκρινε το παιχνίδι για να στεκόμαστε δύο μέρες εκεί; Όχι
Συμφωνώ 100%. Δεν ήταν σκοπός μου να μιλήσω για τη διαιτησία σαν decider του παιχνιδιού.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”